Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
18.5.09 15:04

Vendul, tak to zítra ještě necháme takhle, já dám Rozulku spát i dopoledne a domluvíme se až na místě. Ona by chuděrka spala, ale já to nedovolím, páč večer chci mít klid a né juchat do 10.

Michaelo, pamatuji, ale taky jen podle fotky a koukala jsem do nějakýho seznámku, tak snad k tobě patří vojtíšek???? Už je to dlouho…

Jituš, vítej zpátky. Doufejme, že se na nás budeš chodit koukat častěji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
18.5.09 15:06

Mišur - no nene - ty přepracovaná :roll:, jiný stránky mám v poho, to je jen emimino… no tak jsem sama, no. Třeba se to srovná :roll: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
18.5.09 15:17

Misur, není to červené, netvoří se tam, kde atopický a vůbec jí to nesvědí. To jenom já to pořád hlídám, ale Roska o ekzému vůbec neví. Dr. mi říkal, že jinak by si to drápala až do krve. Dokonce ani jídlo jí nevadí, může cokoliv a nemá to na její kůži vliv. Tenkrát nám jenom uškodila aviváž a máme normálně dál plavat, když si to užívá, tak nemám přestávat.

Nikol, mě se zobrazuje normálně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
18.5.09 15:25

Fakt, kruci, na tý obrazovce to vypadá hrozně :-( - tak uvidíme zítra, třeba jsem fakt nějaká jiná :lol:

akaco - jo, jsem istuda, samozřejmě gratulace, že je všechno v poho, že nejste atopici!!! :dance: - já co jsem dostala na tu svojí minivyrážku mastičku, tak mi zlikvidovala ty vřídky co se mi dělaly a vyschla mi ta kůže (mám to jenom na malýčku) a teď to praská a je to příšerně citlivý, bolí to víc a svědí, tak nevím, jestli to není horší než lepší… i když tamto svědilo taky jako prase… ty suchý místa se docela rozšiřujou, ale ta vyrážka je jen na dvou kloubech. Tak aspoň tak. Měl to i Mára, tak proto jsem šla k Dr. a prý to není vůbec přenosný… Tereza teda ani náznak a to už to mám dlouho…

No to jsem se zase nějak rozkecala - kruci - využívám reklamu k plkání, místo toho, abych rychle dělala… tak PA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
18.5.09 15:27

holky, malá spí už 2 hodiny a 40 minut :roll: jupí jou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
18.5.09 15:34

no katko to sa ti zije :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: tak to uz by mala v pohode vydrzat do vecera, nie?

ja som aj vcera aj dnes dala malu spat zas 2 krat lebo aj vcera aj dnes bola hore o pol6 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: kurna keby aspon o hodinku dlhsie spala :roll:

nikol a nemozes si tamaspon zavolat a jej to popisat, ze ci tammas este ist alebo co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
18.5.09 15:46

Mišur - jako Dr.? No to bych mohla… ale až po uzávěrce :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
18.5.09 21:37

Ahojky děvčata,jsem tak krásně unavená, že mě to vůbec neva. Byly jsme plavat, pak jsem byla v sauně a na masáži. No kdyby jste ji viděli v tom bazénu. Normálně vodník, hlava pořád pod vodou. Je z toho úplně unešená.
Míšo dík za radu, ale pozdě jsem si to přečetla. to víš, že jsem jí měla trochu mokrou. Hlavu myslím. :lol: Aby to někdo špatně nepochopil. Doufám, že nedopadnu jak ty. :wink:

zbloudilky taky chci vidět nějaké nové fotečky. Šup, šup sem s nima. :lol: :lol: :lol:

Vendulko, Katko nedáme spicha? Třeba když budete mít po jeskyni. Já bych mohla klidně někam dorazit. Co vy nato???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
18.5.09 21:46

Jo a musím se ještě vyvstekat. Dneska ráno bylo asi půl 7 mě vzbudilo pplko. Pan na mě vybafnul, že mě přiveze tu tříkolku v 10. Nejdříve jsem něvěděla o co vlastně jde. No hrozný šok. My že měli plavání,tak mu říkám, že v 10 nejsem doma, že až odpoledne. No to nejde a jestli si pro to přijedu do depa. Jak jsem byla v tom polospánku tak jsem řekla, že jo. Vůbec jsem si neuvědomila, že ani nevím kde to je. Ale hlavně proč bych si pro to jezdila někde přez celý Liberec když to mám zaplacené. nemyslíte? Tak jsem hned volala na to jejich číslo a zamluvila to na zítra. Ale jak to bívá pravá ruka dělá něco jiného než levá a ani ne za hodinu mě přišla správa, že si to mám pak osobně vyzvednou. Normálně na pěst. Tak ted nevím jestli to dopadlo a zítra to přivezou, anebo budu muset jet. Nadávám na českou poštu, ale tý mají aspon více poboček kde to jde vyzvednout. :cry: :cry: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
18.5.09 21:48

Stejfi, klidně, ale můžu asi tak na hoďku, končíme ve 12,30 a Rozule bude chtít jít do hodiny spát. A v 15 už mám zase spicha s kámoškou na rudě. Půjdeme vozit její asi měsíc staru Karolínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
18.5.09 21:49

Já bych tam volala tak dlouho, dokud by to nepřivezli sami, vždyť zrovna tyto máš na ppl dost daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
18.5.09 22:12

:-) tak ještě jednou dneska, docela mě potěšilo, že aspoň náznak v paměti tady je :-)

Ano, patří ke mě Vojtíšek, je narozený 31.3., takže jsme tady asi „nejmladší“. Je šikovný a je to ten vlasáč jak tady zaznělo. Byl už stříhaný 4×, z toho naposledy u holičky strojkem, tak má semiš. Rozhodla jsem se tak poté, co jsem z plavání odcházela poslední a zuřivě sušila jeho lokny. Samozřejmě dával hlasitě najevo, jak se mu to nelíbí, ale jděte s dítětem s mokrou hlavou… Všechny maminky z naší lekce už byly pryč, jen já tam trčela, tak jsme šli potom rovnou k holičce.
Jinak má 8 zubů, leze rychlostí blesku a chodí kolem nábytku, samotnému se mu ještě nechce. Je zdravý a zatím - ťuk ťuk ťuk se mu zdrav. problémy vyhýbají.
Problémy máme se spaním. Přes den spí jednou a to dvě hodiny, to si nestěžuju, ale jako mimino spal daleko lépe než teď - v noci. Momentálně je můj průměr 5× za noc vstávání. Je to únavné, ale říkám si, jednou to skončit musí a musí nastat zlom.

Pokusím se dát nějaké fotky do galerie, ať to tady za nás s Vojtíškem plně oživím.

Jinak registruji, že další miminko čeká Macka, Stejfa (?) a někdo další? To teda klobouk dolů, vážně!!! :)

Ještě nejsem tady úplně zaběhnutá, tak se mi trochu příčí reagovat na konkrétní příspěvky, to ale doufám přijde a také si to troufnu :wink:

Jdu na ty fotky a za dnešek přeji dobrou noc všem maminkám a klidné noci všude. U nás to začne po půlnoci… :cry: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
18.5.09 22:32

nav - michaelo - těhulky tu máme Macku a Lost :wink: - neboj, dostaneš se do toho :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
18.5.09 22:43

Jo… ale ta přezdívka Stejfa - Lost… No… Snad se do toho dostanu :lol: :lol: :lol:
Stejfa - omluva za přiřčení těhotenství :-)

podařilo se mi dát do galerie ty fotky a teď už vážně dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.5.09 10:31

Michaelo normálně jsem tady poskočila. To mě nedělej. :lol: :lol: I když kdo ví? Že jo???? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí