Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
11.5.09 13:36

Jůůů stejfo - krááásnááá fotečka :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
11.5.09 14:03

jůůůůůů Nikol dík. Taky se pořád někde bouchá. Ještě pořád spí, no paráda. Jupíííííííííííííí. Doufám, že jsem to nezakřikla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
11.5.09 14:05

chvilku jsem tu nebyla a uz nestiham cist. :) hrozne nam zlobi pocitac jen porad nevim jestli je to pocitacem nebo internetem ale kazdou chvilku to nejde. :(
Eileno tak presne tohle dela Danny taky a hrozne se mu to libi a nechce ven. :D
Zoubky cistime pastou jedou denne a jednou bez ni. pouzivam Colgate. vzdycky reknu zuby zuby a uz je na me ceni :lol:
Poly kdyz ten muj je posledni dobou naladovej porad :( neustale mu neco vadi a stezuje si a vsechno delam spatne. uz jsem z nej nestastna. :cry: dneska se ale celkem snazil tak treba se to zlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
11.5.09 14:34

Nikoleto ty si drztickaaaa :lol: :lol: Hele nic si z toho nedelej, ja taky nepobiram soustu veci… Když na me tasujou , ze chteji vosouchy, cmundy, slejsky, podej mi tu krumplu a taaaaak… takze jsem pak za blbecka, co ze se to vlastne ptam… :) Jinak ti musim rict, ze Damusa ma a ma ho dost dlouho obdobi, ale to uz jsem tu myslim psala, ze mlati hlavou (pokud je vztekle) do vseho, co mu prijde pod ruku… Do cela postylky, o zed, o hraycky, nekdy si lehne na zem, dela letadlo a mlati hlavou o zem… Ja delam ze to nevidim a nereaguju… Vzdy, kdyz jsem v kramu videla ty smradatka, jak tohle delaji u hracky, kterou jim rodice nechcou koupt, rikala jsem, ze tole nase dite delat nebude a ejhle, nebyl mu jeste ani rok a byl na tom hur… :lol::lol:
Stejfi - mrzi me, ze sem te vylekala i ostatni, ale musela jsem se vypovidat… Ale kdybych to zavolala mame a stezovala bych si ji, dostala bych urco drzkovou ja… :lol: Takze jsem volila ja… dulezity je, ze sem upustila paru na nem, padz to byla jeho vina stejne tak jako ma… Jen bych rada uvedla na pravou miru, ze spadl cca z 30 cm… Al sel po hlave, proto se mozna tak lekl, ze najednou nestoji, ale zase lezi… Prohlizela jsem ho, i jsem ho kontrolovala a kdybych videla jakoukoliv nesravnalost, jela bych hned na pohotovost… ale nastesti se „nic“ nestalo…
POLY - krucifix, si nemohla rict driv?? Bych te ho mile rada poslala… A kdyz jsem ho porcovala tak Ales drzel maleho a rika mu - „Danecku, musis byt hodnej, nebo dopadnes jako to miminko, co ted maminka kraji.“ Tak jsem se na nej podivala, zvedla jsem nuz do vystrazne polohy a rekla mu, at okamzite opusti prostor kuchyne, bo naporcuju jeho… Zmizel celkem rychle… ale pak, mel boule az za usima, zmetek… :lol: Ale snedli ho sami, udelala jsem si krupicku, po tom jeho komentari…
Tak a uz sem samozrejme zapomnela, co jsem chtela rict…
Tak jen tu pastu - pouzivam taky elmex… A cisteni zubu… no on Damula ten kartacek spise ohryzava… snazim se, cistit, ale da mi to praci, padzse ho snazi zakousnout… No a my cistime 2× denne s pastou a nekdy mu ho dam jen tak pres den…
Jinak placacku ma svou, padz se taky nekdy nehlida a strka vse do pusy… Ale takhle je cista, „neposkvrnena“, takze OK… Dneska tu ano lital s placackou a delal - kš kš kš… No jako mam veselo… :lol:
No nic, ja za chvili odchazim k zubari a samozrejme uz jsem byla od rana asi 6× na zachode a stale se mi chce… ale nevim, jestli kakat, bo blinkat… je to nejake takove… no desnej stav…
jdu caaaauik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.5.09 20:45

no ste dnes zase excelovali hlaskamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ani neviem na co by som reagovala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lucko ja by som si kralicka takisto dala :wink: :lol: nejak ho nemozem zohnat, myslim domaceho :wink: a jak si dopadla u dr. zub?

bre tak to by som asi neprezila keby si stale moj stazoval :roll: ale on je aj tak vecny kritik, takze som si uz mozno zvykla :roll: :lol: :wink: no alekeby sme ich nemilovali, tak uz by sme s nimi neboli, ze? :wink: :wink: :wink: sak aj oni maju svoje kramy :wink: :twisted:

nikol a teba to akoze vobec nebudi ked spis o meter od nej dalej? 8O ja spim v inej izbe a pocujem ju aj bez vysielacky , len ked trochu zamrnci :lol: :wink:

stejfo na tie zuby davam chamomillu vulgaris 9ch, to sa jej len opytam ci nechce gulicku a ona uz krici mnam, mnam :lol: akurat ze dnes som jej to dala do ruky a uz to nemozem najst :roll:

poly no krasna hra :lol: :lol: :lol: :? :? :? to by bolo nieco na moj hrb :roll: :lol: nasa sa najlepsie zahra s jedlom, rano jej nakrajam jablko a kiwi a ona sa s tym hra aj pol hodinu, len je potom trosilinku bordelu v:,–(e :lol: :wink: dnes som jej dsala aj ryzu nech sa snazi, normalne som sa skoro zadusila smiechom :roll: a vyspela teda je ......... dnes sa posrala do vane :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.5.09 21:01

Mišur - většinou jo, ale když jsem hodně unavená a to poslední dobou jo, páč s fogym vysedávám v obýváku, tak pak padnu a neslyším ani granát, ale to je jen takový pomrnkávání, jasně že když se rozeřve, tak je to slyšet do prvního patra :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
11.5.09 21:01

čauky, tak jsme doma. Nestíhám dočítat, ale určitě se na to zítra vrhnu.

U našich to bylo celkem fajn až na jeden obrovský pád a odřené čelo. Roska spadla venku a v letu hlavou narazila do šroubu. Mít tam auto jedeme zase na RTG, takhle jsem ji zase celou noc budila po dvou hodinách a díky Bohu, vše je v pořádku.
Už se nám vrátil i tatík, celkem zklamanej, Garda je pro lenochy cyklisty moc náročná, za rok prý bude Rakousko. No po cestě stihli odřít folii na skle auta. Je tam pěkná dírka a to folie máme necelý rok. :cry:

o víkendu jsem si stihla dát dva dny brigádku na Prezidentský na place, úplně mi to pomohlo a vyčistila jsem si hlavu. no a samo, že peníze bodnou. jen doufám, že budou během léta zase někdy potřebovat pomoct.

tak zatím K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
11.5.09 21:03

jo a hlavně, doufám, že se všechny máte moc dobře a že při dočítání objevím nějaké pěkné foteky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
12.5.09 09:55

Ahojky :wink:

Stejfi - chválím fotečku u podpisu, moc vám to holky spolu sluší :lol:

Já Jonáškovi čistím zuby taky perličkou. Zatím jen jednou denně a to večer. Ale moc se tomu čištění nedá říct. Jony mi hned kartáček vezme a okusuje ho. Občas se snaží dělat pohyby čištění, ale pak to vypadá tak, že si čistí i tváře :lol: :lol: :lol: Je to sranda :lol: :lol: :lol:

Holky já jsem z toho počasí jak přejetá. Nechce se mi vstávat, natož něco dělat … jsem fakt lenoch líná :roll:

Jak jsem vás teď dočetla, tak koukám, že o úrazy není nouze :roll: Jony se praštil na chatě do čela, tak měl malou modřinku, ale s vámi se to opravdu srovnat nedá 8O

Jinak jsme už vyskoušely, co vše se do našeho nového autíčka vejde :lol: Jelo nás tam sedm lidí. Jony v autosedačce, dva kočárky, dva psi, velká ohrádka na Jonáška, děsně moc věcí, hlavně Jonáška … no když jsem viděla tu hromadu před autem, tak jsem myslela, že to tam v životě nenacpeme, ale když jsem to tam naskládala, tak to bylo nebylo ani vidět :lol: :lol: :lol: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
12.5.09 10:15

uf tak jsem vše poctivě dočetla…
no na co reagovat, bylo toho hodně.
Macko, zapomněla jsem pogratulovat k pohybům :srdce:

Poly, tobě to na fotkách z porodnice taky moc sluší.

Vendul, u Dr. taky posílají pozvánky n aočkování, nebo si tam dojdeš sama až se ti to bude hodit?

Amazonko, no ta polička je teda masakr. Ach jo… nám takhle spadlo kolo do postele. Máme je na hákách nad postelí a kdyby jsme tam tenkrát leželi, tak nás to oba zabije. Byla jsem zrovna těhotná…fakt zážitek.

Eilen, super zprávy s taťkou a gratulace Davidovi.

Renčo, vítej. A přeju, aby ta náladovost brzy přešla, asi bych to moc nesnesla, u nás jsem ta náladová já, to by něšlo, abychom byli oba.

Mišur, no ty vyše culíčky žeru a moc závidím. z Rosky přehazovačky nic vykouzlit nejde, tak jsem jí ošmikla.

U nás se za ten týden začalo velmi dobře chodit, vztekat a přidávám jednu bouli k dobru. ale to už jsem psala. nejlíp umí říkat neci, potom už zná většinu zvířat, jak dělá mašinka, kde u našich spinká pejsek a kde slepičky. Fakt si to tam užívala. Když jely s mámou vlakem, tak prý skoro nedýchala, jak byla nadšená… A já si trochu odpočinula.

Jo a naučili jsme Rosku šeptat, děláme jí do ouška šepty šepty a ona se pak naklání k nám a dělá ššššš. To je sranda. je to zlatíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
12.5.09 15:03

Ahojky mamky,

tak Misur termín mám 1.6. Vůbec se nějak netěším -nemám totiž nic nachystané a blíží se to teda rychle. A to homeop. máme taky, 15ch a mám dávat tak do 5ti kuliček. Dávám 2-3 třeba 2× denně, hlavně na noc.

No konečně jsme si složili tu postýlku pro Tima a trénujeme samostatné spaní i usínání (celkem to jde). Máme cestovní, bo v dřevěné by si rozbil hlavu, či zlomil něco. Strašně totiž cestuje a furt se všelijak vrtí. Akorát jsme mu koupili zdravotní matraci.

A jak psala Lost s tím kočárkem, tak to je fakt super.. Nicméně já to řešila tak, jak Macka. Koupili jsme skate a určo použiju právě šátek na to menší. Nechtěla jsem zatím utrácet za kočárek. Spíš čekám, jak to bude fungovat a pak případně přikoupíme.. Ale v létě se Timi snad pořádně rozběhá a bude. teď teda chodí normálně-začal ještě před narozeninama, ale sám nedojde ani kousek do obchodu. Jo když na zemi je tolik zajímavých věcí, které hned koštuje -fuj. Taky vám děti ještě vše strkají do pusy??

Jinak mimi je v pohodě - vše jak má být, už se i otočilo a na porod se nechystá nic, tož jsem ráda. Ale je mi teda dost těžko, pohyby mě spíš obtěžují, bo to bolí. Ale jen ať tam jěště je, potřebuju si toho tolik dodělat..

Teda obdivuju všechny, co zvládají několikero aktivit.. My máme jen - manžel každou středu volejbal, já v pondělky těhu kurs a minulí týden jsme s dětma byli naposled plavat(já chodila dopol.s Timim a manžel po práci s tím starším). Toho staršího teď dáme na judo, nebo tak..
A to jako je nějaká hudební školka pro tak malinké? Nevíte holky o tom víc, bo Lost se asi jen tak hned neukáže.. :idea:
Tak já zatím končím a opatrujte se…pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
12.5.09 20:43

nazdar dámy,
tak se hlásím po náročném dni, no spíše uhoněném, asi z té malé padnu, to je fakt malý ďáblík :wink: :lol: :lol: Celý den jsme byli venku, pískoviště, skluzavky, pojídání kamínků :roll: , lítání po hřišti, házení šišek do dálky..... atd, však to znáte, akurát dnes jsme měli rekord, šest hodin v kuse. Byla jsem pak ráda, když si ji kámoška na chvilku vzala a já jsem si v klidu na hřišti vypila kávičku a colu :oops: :oops:

Stejfi- jaké hlášky 8O 8O co jsem zase udělala, já o ničem nevím :oops: , fotečka mooooooooooc krásná u metříku :huban:

Luci- tak ty jsi chtěla vykuchat a pak naporcovat svého muže jo?? Hele, já vím, že každá máme zlost na toho našeho darebáčka, ale u vás až tak jo?? Že bych to doma zkusila, jestli se polepší?? :lol: :lol: :lol:

Reni- teda mít toto doma, tak bych ho trefila :evil: :evil: ,stačí když jsem náladová doma někdy já :wink: :lol: :lol: Držím palečky, ať se to vše urovná, oni někteří ti chlapi se trošku změní , když se to mimčo narodí, už nemají takovou svobodu jak dřív a tak vše kolem, tak vydrž. Jak píše Miška, krámy mají i oni. TAK SE DRŽTE. :wink:

Dajmo- mamino, drž se a zdárně to zvládni do konce, porod už máš za rohem :wink: a říkáš že se to ještě nechystá ano?? Tak to je zase fajn na jednu stranu a hele, pokud budeš moct, tak popis porodu on-line ano :wink: :lol: :lol:

Leni- jejda, co že to máte za auto?? To je tirák?? 8O 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.5.09 21:52

Holky děkuji za pochvalu fotečky. Jsem fakt ráda, že se aspon někdy povede. :lol:

Dajmo držím palečky u porodu, budeme na tebe myslet a když to bude jen trochu možné, tak se ozvi, že rodíš. Aspon budeme s tebou i u porodu a zvládneš to jak nedělní oběd. :wink:

Poly já myslela tu tvoji mluvu. Máš směšný přízvuk. Nejsem nato zvyklá. Ale líbí se mě to.

Míšo díky za homeopatika, zkusím to. Mám pocit, že conevidět pudou stoličky. :cry:

Katko to je fajn, že jsi si hezky odpočinula. Včera jsem viděla Vendulku i s tatkov a Danicí. Ale jela jsem tak rychle, že jsem nestihla ani zatroubit. Slušelo to rodinke moc. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
12.5.09 22:09

Ahojky, tak dneska jsem byla s Jonáškem skoro celý den venku na hřišti :roll: Měli jsme sraz s kamarádkou Nelinkou, tak si s Jonáškem docela vyhrály :lol: Domů jsme jeli jako prasátka. Písek měl Jonášek úplně všude, hlavně v puse :roll: :roll: :lol:
Přidávám pár foteček :wink:

Tak tady ty kalhoty vypadali ještě docela čistě :roll: :lol: :lol: :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
12.5.09 22:17

Dajma - tak to jsou super zprávičky. Hlavně, že jste všichni zdrávi :wink: Holka vůbec ti nezávidím, musíš toho mít až nad hlavu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí