Poradna duly
Jana Čurdová
poly a uz je uplne vonku????
ci len kusok? nam uz sa konecne tlacia aj tie dvojky ![]()
a s tym fotakom to robis naschval, ze?
![]()
ta jedna je tak na polovici venku, ale ten řev za to stál no
![]()
Miško, já jsem fakt trubka, vždycky ho mám u sebe a pak na to zapomenu, holt se zakecáme, což jako já vůbec nemůžu
a je po fotkách.
příští pátek jdu k holičce, jááááááááá se tak těším. Teda jako nevím co mi na té hlavě bude dělat, ale změnila jsem holičku, zkusím nějakou změnu, tak uvidím co mi vytvoří
![]()
no tak potom dufam, ze sa zas nezabudnes odfotit
ono s takyma kratkyma sa neda nejak carovat, ale tiez mam rada zmenu, dufam, ze sa ti bude nova frizerka pacit
![]()
ja cumim na hokej,ty nie?
NO TO NEZAPOMENU, NEBOOOOOOOOJ. NO VŠAK PRÁVĚ, KRÁTKÉ VLASY, ALE MY TO NĚJAK VYMYSLÍME, ABYCH BYLA ČANANÁ
TY KRÁTKÉ VLASY, TAK STRAŠNĚ RYCHLE ROSTOU, TO JE FAKT DĚSNÉ ![]()
no kde se to dneska fláká??? Tak já mám jako volný večer a tady ani noha jo???
Jste normálně nedobré holky
![]()
poly sorry , ale cumim na teölku, do toho este aj na mmb
a este aj jem
#a to mas pravdu ze zas rychlo tie kratke rastu
tiez som bola jednu dobu tak na kratko jak ty
ale to je zas umenie to vediet ostrihat
![]()
tak to máš omluvenku
co je hezkého na mmb?? Vybíráš něco konkrétního??
aaaaaaaaaaaalle ani nie, ale jak sa do toho zacumim, tak sa neviem odlepit
kukam uz po kratasoch, mozno po satach a nejaku prewchodnu bundicku na jesen
![]()
Ahoj ženy,
no, taky jsem to včera pěkně flákla, taky se mi nechtělo, zasekla sjem se u hry a ne a ne odejít, takže jsem šla spát až v půl jedný, rozsvícená od pc jako blázen
![]()
Mišur - tak co jsi pokoukala? Našla jsi něco nebo jsis jen utříbila myšlenky? My máme zatím vše, asi dvoje šatičky vydržely přes zimu a kraťásky jsme taky dostali, tak já se zatím držím ![]()
Poly - tak to závidím. Já jsem si nechala udělat tu ofinku přímo pod oči, takže už bych toho holiče taky potřebovala
![]()
jeeeeeeeeee tu zas nikto nebol?
no klasika, sak uz je vikend, ze?
no nasla nenasla,aj tak teraz zatial nemame peniaze, ale robim si prehlad
sice minule som kupila 3 tricka po 40 korunach, a su jak nove, takze za tak malo este investujem
a este som nasla tento setik za 135 a za tie prachy sa tiez oplati
http://img.mimibazar.sk/…b5681965.jpg
Lenko - zapoměla jsem ti napsat, že mě to mrzí co se stalo s taťkou, snad už to bude v poho a teda ty se nezastavíš. To ti ty dny utíkají, viď?
Mišur - hmm, tak do toho bych možná šla, úplně vidím tu sukýnku na ní
a to tričko - hmm, jo jo
- ale to ty víš, máš vkus, víš jak tu frajerku oblýct ![]()
Jo a psala jsem to sem nebo ne? Že nevím o nějaký reakci? Asi ne, páš jsem ti Mišur chtěla zuřivě rychle napsat, jak jsi dělala to kuře, ale ty nikde, tak jsem na něj dala jen červenou papriku, k tomu konečně ten švestkový kompot a ty bláho, takovou chuť jsem na něj měla - asi proto jsem o tom tak mluvila
- tak ho jím už druhý den, v sobě druhá flaška kompotu a teď už mě táta volá, že je hotovo. Kuře s rýží a švestkovým kompotem - JEŽIŠ, TO JE TAKOVÁ MŇAMKA!!!!
![]()
Tak zatíííím
nikol tak dobruuuuuuuuuuuuuuu chut
si sa ma chcela opytat jak sme ho robili? ja ho mam rada ked dam naspodok nakrajanu na kolecka cibulu
a inak nic specialne
sol korenie paprika a kmin
a vy jak robite? a inak aj ked sa robi na soli je super ![]()
Mišur - Děkuju, zhltla jsem to ve vteřině, je to fakt mňamka.
Tak to jsem to dělala stejně, sůl, kmín, červená paprika. Jen tu cibuli jsem nedala. Taky jí máme rádi, ale nevěděla jsem jak by to šlo s tím kompotem.