Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
8.5.09 20:47

no ja mam rada aj tu dusenu cibulu s kompotom :wink: :wink: :wink: cibula je aj tak trosku sladka :wink: a to si teda vazne rychlo do seba nahadzala :lol: :lol: :lol:

ja som dnes robila zemlovku a nikomu nechutila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.5.09 21:09

:lol: , tak to bys mě asi taky nepotěšila .Od doby, kdy jsem v ní ve školní jídelně dostala v jablkách i ty tvrdý kousky z jadřince, mi fakt nejede. Hrozně to škrábalo v krku a tak trochu se to do žemlovky nehodilo :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.5.09 21:26

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no kto by sa s tym v tej skolskej kuchyni babral :lol: :lol: :lol: :lol:

ja som ju robila prvy krat ked u nas bola vendul a vtedy mi to chutilo, ale igor-vecny kritik si to zas nejak inak vymyslel a takto to zas nechutilo mne :twisted: takze teraz ju minimalne rok nebudem robit :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.5.09 21:35

Igor je gurmán? :lol:
Jinak Mára je taky nejhorší kuchař, co se týče jídla „co dům dal“. Vaří fakt dobře, ale jakmile to začne dělat lepší a lepší, tak to pak prosedíme na záchodě :roll: :lol: :lol: :lol:, prostě v jednoduchosti je krása

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.5.09 21:41

my sme obaja gurmani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: len on v zivote okolo kuchyne ani nesiel, ale chytry je jak radio a vie vsetko lepsie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: minule som robila ryzu a nachystala do hrnca vodu a on ked som tam nebola tak tu vodu vylial a nalial kolko myslel ze je spravne( to akoze tajne) lenze som ho vymakla a pytala sa ho ci mu nahodou nesibe? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.5.09 21:49

:lol: :lol: :lol: no jo, i takový jsou, ale aspoň se nenudíš. Já bych nemohla být pánem kuchyně :lol: nebo teda aspoň jsem bývala, ale rychle jsem si oddechla, že mám pomocníka :oops: - jemu nevadí pouštět se do složitých omáček a věcí který se mi nechtějí moc dělat, tak jsem ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.5.09 21:51

nooooooooooooooooooo nekdo se maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

ja sa idem pomaly ulozit do postele, tak sa maj a dobruuuuuuuuuu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.5.09 21:56

mno - abych to nezakřikla :lol:

pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
9.5.09 07:34

ahoj holky myslite ze bych se k vam mohla pridat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.5.09 09:37

Ahojky Brre, určitě můžeš :wink:. Napiš něco o sobě, ať jsme v obraze :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
9.5.09 19:30

ahojky zlatka moje,
hádejte jak to, že jsem dneska večer na netu??? Asi to Miška uhádne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak my jsme dneska měli oslavu, tchán měl narozeniny, tak jsme si to tam nějak odseděli, zní to hrozně, ale ty vztahy bohužel nejsou nejlepší, tož tak pro vysvětlení, vlomila jsem do sebe půl litra bílého suchého vínečka, začal se mi strašně plantat jazyk :oops: :oops: ,zajídala jsem to sladkým a smaženými křídly :roll: :roll: :-( , pak jsme si zašli s taťkou na pivko a před chvilkou jsem došla ze záchodu, tož tak u nás :lol: :lol: :lol: ale teď je mi fajn a přemýšlím co si dám na večeři :lol: :lol: :lol:

Míšo- ten kompletek ja super, do toho bych šla a za ty prachy, to nekup to. A tady se jako řešilo opět jídlo jo :roll: :roll: tož toto mi nedělejte, já jsem dneska dělala plněné bram. knedlíky s uzeným , no mňamka a asi si půjdu uzobnout :lol: :lol:

Ahoj Brre- jasně že můžeš, prosím tě hlavně napiš jméno, ať víme jak ti říkat ju?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
9.5.09 20:17

Tady se stále jí. No kdo to má tady vydržet. Hned musím pro něco na zub. :cry:

My dneska dělali dlažbu na terázku. Nebo spíž tchán s Petrem. Udělali to dobře, jsou to moje zlatíčká. Ještě že nemusím platit cizím lidem. Nechala jsem si udělat i nabídku na zasklení. Ale mám takové tušení, že to asi bude dost mastné a nebudeme nato mít. A já se tak těšila. :?
Jinak jsme byli zase na kole. Dneska jsme měli jít plavat, přehodili nám to místo pondělka a já nato totálně zapomněla. Neomluvila jsem se, tak to asi o tu hodinu přídeme. :cry: a Veronika je tam tak ráda. Co tam chodíme mám co dělat jí vytáhnout z vany.

Lenko jsem ráda že vám to s tatínkem dobře dopadlo.

Poly vy si teda užíváte. Vínečko, sladké a smažené křídelká. No co chtít víc, že jo.

Brre taky vítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
9.5.09 20:36

ahoj Stejfi, tak to mě mrzí s tím plaváním, to bych na sebe byla asi naštvaná :roll: , ale sakriš, kdo si to má furt pamatovat :wink: :lol: :lol: Jejda, tak tu terasu ti závidím, u nás nevím kdy bude v dohlednu, no snad do léta bude hotová, ale to si opět myslím já, že jo :roll: :roll: :roll:
Tak to víš, jak je něco na stole, tak to tam nenechám ležet no ne? :lol: :lol: :lol: A pak si můžu stěžovat na ta kilča :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.5.09 20:41

brreeeeeeee tak teda bryyyyyy vecer!!!! jasnacka pridaj sa napis viac!!!!

ked sme u toho zradla, akurat robim knedle na zajtra :lol: bude vepro knedlo zelo, ale z hlavkoveho :wink: musim to varit dopredu, lebo ideme plavat na 11 :wink: takze zajtra rano uz len urobime maso a zeli, polievku sme uz dnes jedli :wink: ale katka pokracuje v ryzovani, my aj ked varime nieco ine, pre nu furt robim ryzu :roll:

stejfo to bicyklovanie vam zavidim :wink: my este nemame na sedacku :roll: ale dufam, ze coskoro na to naskrabeme a potom budeme jazdit, ale zas az bude igor robit tak zas nebude tolko casu :roll: :lol: :wink: ani katke sa nechce z vane :wink: aj ked je tam 30-40 minut :lol:

poly no to je zahada ze si tu aj dnes :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: takze sis dnes uhla? :lol: ja si asi tiez dnes ulejem, som po tom slnku nejaka vyprahnuta :lol: mala je normalne riadne opalena podla tricka :roll: aj ked boila natreta a snazila som sa ju moc nedrzat na slnku :roll: inak tie bram. knedliky ja nepoznam :roll: hod sem nejaky nech okostujem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
9.5.09 20:49

mňamky Miško, zelíčko bych si dala taky :-) :-) a s masičkem. Ty neznám bramb. knedlíky 8O 8O nebo jsem to zase jako moravačka blbě pochopila a přečetla :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí