Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
867
1.5.09 20:25

Hooooooolky, dneska vecer budu bulet a Hrisne tancit s Patrikem… aaaaaaach… :lol: :lol: :lol: :lol:

Ten film znam nazpamet, mam ho natocenej a stejne se mi asi nikdy neokouka… :lol: :lol:

Kraaaasnej vecer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
1.5.09 21:41

Koukám že všichni slavíte svátek práce. :lol: Kde jste kdo?

Musím se vám hned postěžovat, jak jsem neschopná matka. Je pravda, že hlídala babička, ale měla jsem dávat pozor i já. Veronika upadla tak blbě, že se celá doškrábala na obličeji a aby toho nebylo málo, pychla si do krku třísku ze suché loňské trávy. A my to nemohli ani za bůh vytáhnout. Už jsem chtěla jet na pohotovost ale táto to nakonec vyndal. No měla skoro centimeter. Nejhorší bylo, že jsem si toho nejdříve vůbec nevšimla, měla to jak má faldík pod bradou. A ted asi ze zlých zážitků ne ane usnout. :cry: Doufám, že se jí to nenabere.

Dopoledne jsme byli na kole a cácorka to normálně zalomila. Dala si šlofíka a když jsme dorazili k cílu byla fit. :lol:

Lucko tak jak jsi si to užila? Bulila si? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
2.5.09 19:30

ahoj holky,
tak tady nikdo dneska 8O 8O 8O víkendujete s drahýma polovičkama???

STEJFI- jejda, to muselo být nepříjemné, ale vidíš sama, že ty děti jsou naprosto v poho a my pořád plašíme :roll: :roll: :wink: ,tak hlavu vzhůru matko a musím ti teda opožděně pochválit teda plaváro, plavky super a malé plavky, no chichotala jsem se hoooooooooooodně dlouho, je bezvadná :lol: :lol:

LUCI- teda dneska peču na zítřek to tvoje kuřátko se zelím, tak jsem na něho tuze zvědavá a jak nám to nebude chutnat, tak osobně za tebou dojedu a to kuře ti předám , ááno :wink: :lol: :lol: A co Patrik, pobečela sis aspoň tošinku?? Já ten film mám taky ráda, ale nemusím ho zase tak často :( :( stačí tak 1× za 3roky ho vidět :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
2.5.09 20:33

Ahoj ženy, mám toho plné kecky, TEreza totál, nemůže zabrat, fakt je přetažená, ale přitom to vypadalo, že bude vše v poho a hrůza :roll: :roll: :roll: . Na zahrádku neměl dnešní výlet, ale co, hlavně že jsme pobyli venku a bylo krásně. Jen Tereza odmítla mít cokoliv na hlavě :roll: - ale teda jedla všechno co viděla 8O - takže máme za sebou uzenou krkovičku a už tvrdě začínám vařit. Ne pomalu, to by bylo nikdy, ale prostě natvrdo - chceš - nechceš - jsem totiž dneska dostala další nalejvárnu o jídle :roll: :lol: …

Stejfko - chjo, to mě mrzí, že je doškrábaná a ta osina blbá, ale hlavně, že to bylo nakonec v poho, to je hrozný pro psy, tak jsem nevěděla že i pro děti :roll: :lol: :wink:, pod tím faldíkem - kdo by to tam hledal… je to šikulka, že byla statečná :wink: :wink: :wink:

Mno my jsme Hříšný tanec měli zapnutý - táta brblal, žádný film mu nebyl hoden :lol:, ale nakonec jsme zkoukli závěrečný tanec a bylo to fajn :wink:

Poly - tak pak poreferuj, jaký to bylo, já jsem to chtěla dělat předečírem, ale taťka si nakonec vybral něco jinýho, tak to máme schované, kuřátko je připravené na mrazáku :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
2.5.09 20:51

cau decka!!!!

ja som vcera vecer cumela na hokej, sak aj dnes poobede :lol: ta hamba :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: no uz sme s hokejom skoncili, radsej budeme kukat ping-pong :lol: :lol: :lol:

nikol a co bolo s terkou? preco hruza? nespala?

poly tatka isiel na pivco? :lol:

a stejfo ty neblbni, nemozes mat malu priviazanu na nohe :roll: treba si na take urazy zvyknut, nikoho to neminie a vzdy si treba povedat ze jak dobre ze to nedopadlo horsie :wink: :wink: :wink: :wink: a jak to vyzera teraz?

lucko tak ty taka romanticka???? :lol: :lol: :lol: :lol: a bud rada ze maly spi doma tak krasne :wink: moja zaspi aj v kociku, ale teraz reaguje na slnko, to musi zavriet oci a zachvilku zalomi :wink:

a tie stejfine plavky vazne mooooooooc pekne, ale ja sa zas hambim uza svoje hrozne brucho :lol: takze dvojdielne nechcem :lol: :wink: a brusaky sa mi nechcu robit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
2.5.09 20:52

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Miško, jak jsi to uhádla :lol: :lol: :lol: taťka už došel před chvilinkou :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
2.5.09 20:55

Niki- čééééééééče, vypadá to dobře, ale ještě jsem to nechutnala :lol: :lol: ,to si nechám jako bonus na zítra a pak ti poreferuji :lol: :lol: Tak malá je takový malý otesánek říkáš jo??? Ty jo, malá dneska je taky jakási divná, dala jsem ji kolem té sedmé spat a už jsem u ní byla 3×, pořád se budí, sedí v postýlce a řve a pořád dokola, tak nevím co zase za erupce :roll: :roll: :roll: ,tak snad noc bude klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
2.5.09 20:57

No Poly - já jsem to ani nepsala, to je jasňačka :lol: - já taky píšu, když taťka čučí na telku - hmm, ale já píšu vlstně pořád, tak nic :roll: :lol:

Mišur - no nevím co jí ze začátku vadilo, jeli jsme až odpoledne, dopoklo spala doma, pak oběd nic, tam protiva jako blázen, tak si chvilku v kočáru odpočinula, nespala a pak už byla unavená. No, svoje jídlo nejedla vůbec, to až teď kaši, ale tam do ní cpali uzený masíčko - moc dobrý a koláčky s povidlama měla, to taky chutnalo, asi i bodýčku :roll: :lol:… no a teď jsme jí vykoupali, i když spala v autě, tak už je v postýlce. Byl to náročný den, ale aspoň, že jsem na ní nebyla sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
2.5.09 20:58

no teda je nejaky poslusny ne????? zas neco chce???? :lol: :lol: :lol: :lol:

a nejdu malej zubky???? nam idu horne stolicky, jedna spodna uz je uplne vonku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
2.5.09 21:10

vím já????? Zatím nic teta :lol: :lol: :lol: Je to možné Míšo, zoubky to je děs, ale u vás asi v poho se stoličkama že :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
2.5.09 21:11

no ja si hovorim, ked katus tiez nema svoj den, ze ani my nie sme kazdy den rovnako naladeni, tak to nemozeme chciet ani po nich :lol: ale tiez sem tam vybuchnem :lol: :wink: :wink: :wink: sak sme ludia :wink: :wink: :wink:

a supnem vam sem par fotiek zo vcera:

http://photos-a.ak.fbcdn.net/…916153_n.jpg /> http://photos-e.ak.fbcdn.net/…136611_n.jpg /> http://photos-c.ak.fbcdn.net/…290046_n.jpg /> http://photos-h.ak.fbcdn.net/…498736_n.jpg /> http://photos-h.ak.fbcdn.net/…785191_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
2.5.09 21:13

poly ja neviem, teiz sa mi zda niekedy zbytocne zarevana, ale dnes zrovna bola super :wink: ale uz asi 3-4 dni jej davam chamomillu :wink: :wink: :wink: :wink: mozno aj preto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
2.5.09 21:14

jé malá je božíííííííííííííííí, no a opět suchý chleba :roll: :roll: matko :! :! :! :! :! :lol: :lol: To pískoviště je vaše Miško nebo místní???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
2.5.09 21:15

a ta homeopatika jí dáváš jen na noc nebo i průběžně během dne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
2.5.09 21:16

to je prosim pekne bebe keks :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: to sme kupili pieskovisko k babke v hypernove za 420 :wink: :wink: :wink: :wink: chcela som kupit to zakryvacie za 650 ale to bolo velke jak hovado :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí