Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6156
29.4.09 22:15

tak dobrou noc holky, mějte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
29.4.09 23:27

tak já mám hotovo a vy všechny už spíte?

tak já jdu taky :-)

jo a je mi pěkně těžko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.4.09 09:00

No tedaaaaaaaa! Co totototo tady je? 8O :lol: Dobre ranko tetky plkalky.
Toz Poly,jak jako nechodi, jasne ze chodi,aspon jaaa jo :)

Vcera sem mela acko, protoze jsem balila veci. Byt nam vysel, dneska podepiseme smlouvu a v podstate se muzem stehovat. Asi to nechame na sobotu,to jeste nevim. Je to stasne malicky bytik, jen jedna mistnost a kuchynka, douam ze to zvladnem, budem tam mit i psa,takze tosku exoti :roll: :lol: Tak nam drzte palce. Jesteze tady nemame tolik veci,mame vsechno na baraku.

Internet snad mit budu pres mobil,tak si nemusim lecit zavislost, to je dobre.

A samoze sem chtela cosi napsat k te vcerejsi debat,ale mam hlavu deravou a zapomnela jsem to.Tak zas pak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.4.09 09:01

Uz vim aspon necooooo. Katy, ta fotka nema chybu, taky bych cucela videt to nazivo, vypada to moc dobre :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
30.4.09 11:51

tedaaaa, krucinal, Kelisky blaznivy… Mam hlavu jak patraci balon a uz nevim, co sem vsechno chtela napsat… :lol: :lol: :lol:
Amazonko, supeeeer… to jsem rada… Vse se da zvlaaadnout… my jsme na tomm ted stejne jako budete v sobotu Vy… :lol: :lol: Psa tedy mame taky… I kdyz psa… :lol:
Holky, ja si nic nepamatuju… Asi si budu brat blocek a budu si to psat nanecisto… :)
Joooooo, Damula uz taky basti vse… mama mu minule vrazila do ruky rizek… a nez sem stacila zareagovat, Damula mel boule za usima… Ales ho nedavno - nez jsem stacila povesit pradlo - narval jitrnici. Vede u nas cesnekova pomazanka… :lol: Stoji u nas tak dlouho a rve, dokud mu proste nedas… A je schopnej snist celej rohlik… Chjo… A kasi v noci vypije 330 … nejprve v pul 7 kdyz usina a pak kolem pulnoci… :lol: No jo…

Jooooooo a POLY mi rekla Lucinkooooo… to i taky pamatuju… Ta je taaaaak hodna… :)

Niky - do toho… nevaz se, odvaz se… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
30.4.09 13:59

Ahoj holky,

já jsem vás včera poctivě sledovala, takže dneska jsem nemusela nic dočítat. :wink: :wink: :wink: :wink:

A když jste byly u toho jídla, tak já jsem dneska udělala kotlety na smetaně. Asi to znáte, ale kdyby ne,tak se to zapejká s bramborem a cibulí. No a Danuli to děsně chutnalo. Ta těch brambor snědla! 8O 8O 8O 8O 8O A to ještě před tím měla čočkovou polívku. Ale jak psala Misurda. Někdy dlabe jak Otesánek a někdy jsem úplně nervózní z toho, že za celej den skoro nic neměla. Ale říkám si to samý…máme dost velký zásoby… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A Nutrilon dávám ráno i večer. Mě vůbec nenapadlo ho přestat dávat. :oops: :oops: Já myslela, že je to normální, že ho ještě pije. To jsem zase zmatená. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
30.4.09 14:33

Vendul, kotletky jsou taky bomba a prý, že nevaříš…

kdy půjdete do jeskyně, zase v út?

Holky dneska na plavání, instruktorky vylezla na okraj bazénu a z výšky nám hodila dítě do vody a roska sama vyplavala. Koukala trochu vyvoraně, ale vůbec neplakala. 8) prostě pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
30.4.09 15:33

Ahojky!

Vendul - to musí být taky lahůdka :-). My jsme dneska nakoupili masíčko a už se moc těším na zítřek - mňam
A já taky dávám mlýko. Večer má teda kaši, ale jinak určitě. Já jsem otevírala tady na fóru diskuzi, jak dlouho dávaly maminy mlýko a určitě aspoň jednou denně do dobrých dvou let, tak to taky tak udělám, jen zkusím obměnit a jednou koupím ten Sunar s příchutí, ale jinak jí tu snídani nechám. Stejnak má pak ještě rohlík nebo chleba…

akaco - to je paráda, musí se jí to strašně líbit. Určitě musela být vykulená, když to bylo poprvý, ale až budete lítat pravidelně, bude nadšená, uvidíš :wink:
A moc krásná fotečka u metříku :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
30.4.09 15:37

no katko parada :lol: :lol: :lol: :lol: nasej sa poslednou dobou nepaci potapanie, ale nesilim to, sak ona to raz pochopi :lol:

a co ze vendul vari 8O , ale ze vari maso :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8O 8O 8O 8O 8O a aj polievku 8O 8O 8O 8O 8O no ty si ale gazdynka :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: a ja tie kotlety neznam, sak tiez popis podrobnejsie, moze to byt mnamka :wink:

preco by si uz nutrilon nedavala? normalne davaj kolko ona chce :wink: aj my pijeme aj rano aj vecer a este by prijala aj cez den, len ja sa jej to bojim davat tak casto aby sa nepogrcala, lebo estestale jej obcas ujde :wink:

lucko to on sa akoze kazdu noc o pol noci zobudi a chce jest???? 8O 8O 8O 8O 8O

amazonko no vidis ,to som zabudla vcera na teba, hlava derava :roll: takze sa takou bleskovou rychlostou stahujete? no super, sak tam este nemas nejaky nabytok, ze? tak to pojde rychlo, ja ked som byvala u otca, tak sme boli prestahovani za pol dna, aj ked tych somarin bolo habadej :lol: :wink: hölavne nech uz ste sami a nech sa vam dari :wink: :wink: :wink: a dufam, ze s mamkou sa to zasa zrovna.....casom :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
30.4.09 15:44

a já prosím popsat dětskou čočkovku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
30.4.09 15:59

No já jsem holky dneska navařila, protože se nám vrátil tatínek!!!! A tatínek rozhodně není vegetarián… :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

recept na kotlety:
do pekáče se dají plátky slaniny nebo se tam dátrochu oleje, na to naklepaný a osolený popřípadě opepřený kotlety a nato se nasypou brambory nakrájený na kolečka o síle asi 1cm. Jo a cibule se mezi ty brambory dá. Nakrájená na půlkolečka. Celý se to zaleje smetanou a vrzne se to do trouby. Je to děsně rychlý a moc dobrý.

A čočkovku jsem udělala tak, že jsem dala vařit čočku, cibuli, česnek a mrkev a pak trochu zahustila jíškou. Já už moc nedělám dětský a nedětský. Prostě to neokořením a my si dochutíme na talíři.

Tak to jsem si trochu zamachrovala jako hospodyňka… :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Akaca - do jeskyně jsme objednaný s váma v úterý. Já jako plánuju chodit furt v úterý, ale někdy to holt nevyjde. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
30.4.09 16:01

Jo a holky, Danule už si sama vyleze na koně a houpe se. Pak si zase sleze a jde o dům dál… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
30.4.09 16:04

Vendul - tak to my děláme to samý, akorát bez slaniny a normální řízečky. To jako doporučuju, nemá to chybu, po tomhle jídle bych se užrala,a le tatínkovi to přestalo jet, tak si to vždycky musím vyřvat :lol: … je to obrovská mňamka!!!

Ta čočkovka není špatná. Táta dělá obr dobrou… no moc si neumím představit, jak dávám Tereze polývku, jejím stylem, kdy stojí v židličce a dělá totální blbiny, třeba leze na tácek to má před sebou - to by bylo zajímavé krmení s polývkou 8O :evil: :? :lol: - to bych se šla asi picnout… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
30.4.09 16:06

No vidíš, tak to už je jen kousek od chození.

ty jo já se tady fakt naučím vařtit, musím si hned všechno opsat, abych to zase někde nezapomněla.

taťka je doma, tak honem opravit baráček ať nás stihnete do podzim,u pozvat na grilovačku :lol: :lol: :lol: to byl jen žert, ale aspoň budete blíž na procházky. Nebo chodíme na rudu na pivo :wink: :wink:

jo a úterky mi moc vyhovují, super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
30.4.09 16:09

Niki, já taky nedělala polívky a naednou Roska snědla u mámy dvě mísy hovězí. taky ve stoje a celá mokrá, ale byla nadšená, tak jsem začala vařit a ona má boule za ušima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí