Poradna duly
Jana Čurdová
Poly - si piš, třeba na kone světa
. Dávám Nutrilon, zdá se mi pořád nejlepší
, ale což, pije jen ráno, tak to už není taková spotřeba ![]()
akaco - souhlas - taky bych měnila KFC za kuchyň
, taky to takhle děláme
![]()
Mišur - tak to jsou dobrý zprávy!!! Tereze ten pupik taky vylezl, ale ještě pořád to není taková katastrofa
A pískoviště jako k babce? A koupili jste už i písek?
![]()
No to bude paráda! Já už se tak těším na tu chatku!!!!!!!!!!!!!!!
A my taky nějak extra nejíme. Ráno jen stovka mlýka, sváča jakž takž do ní narvu a oběd slabá půlka
- jó, to kaše dá pak 200, ale stejnak mi to přijde málo
- snad je to jen období - i u vás
no poly keby som to vedela
, bud zuby alebo kramy
![]()
nikol proc sa ti zda nutrilon najlepsi???
ja v um rozdiely nevidim
ja som zacala sunarom, lebo mal chut vanilky
![]()
jasne ze uz je aj pisek, ten bol najlacnejsi
20l 2 eura
![]()
holky díky za info čím mažete, my zatím pořád olejem, nevěděla jsom od kdy můžu dávat krém
. Až dojde olej, koupím už něco voňavějšího.
Misur, pískoviště super, kéž by se vešlo i na balkon a nevadilo sousedům pod námi…
a gratuluji ke konci cvičení a trápení
super, že je vše v pořádku.
dneska se vedle ve vchodě něco stalo, když jsme přijeli domů v 17,30 byly tu 3 policejní aua a ještě pořád tu dvě jsou, to jsem zvědavá, co se v novinách dočteme. čas os času se tady potulují takový individua, až má člověk husinu.
POLY píše:
ježiši ženské, kolik berete peněz, já chci taky KFC![]()
poly nevymyslaj a ufrituj si!!!!!
![]()
TAK SNAD SE TO S TÍM JÍDLE SPRAVÍ MIŠKO. MÍŠO, CHCI TAKY VYZKOUŠET TEN SUNAR S TOU VANILKOU, JE TO HODNĚ CÍTIT?? ZATÍM KUPUJI JEN TEN BANÁNOVÝ
Mišur - tak to jó - to bude super - Dr. mi řikala že je nejlepší, že má tu střevní mikroflóru, ale nejdu se hádat, nevím jestli Sunar ho má nebo ne, ale tak ty jsi stejnak kojila. Já jsem jí dávala Nutrilon od začátku…
Poly - no právě že málo, proto bych taky měnila KFC za kuchyň
- ale jednou za čas, když se jde okolo si něco pořádně nezdravýho dopřeju
![]()
jo a to tak málo jíte ?????
To je ta moje otesánek nebo co?
ráno 150 mlíka, v 9 jogurt, v 11 polívka, 12 oběd, 3 lehká svačinka, večeře, a na spaní mlíko s kaší. A v noci se někdy vzbudí a chce taky mlíko. A venku zakusujeme křupky, piškoty, rohlík, prostě co je po ruce.
AKACO- NESMÍŠ SE NIKDE FLÁKAT A VÍC KELIŠOVAT,PAK BUDEŠ VĚDĚT
DOŠLA TI ODE MĚ SZ???
MIŠKO- TAK TO S TÍM CVIČENÍM JE SUPER, KONEČNĚ ŽE???? NO SI TO PŘEDSTAVTE HOLKY, KÁMOŠKA MÁ STEJNĚ STAROU HOLČIČKU JAK JSOU NAŠI DROBCI A TEĎ JÍ Z TESTŮ ZJISTILI ALERGII NA MLÉČNÉ VÝROBKY
TAK MI DNES VOLALA, JE Z TOHO NA NERVY CHUDINKA.
no katko pieskovisko na balkone nad nami by ma tiez potesilo
hlavne keby som mala povesane pradlo a fukal by vietor
![]()
to som zvedava aj ja co sa tam u vas tsalo ![]()
poly ja uz ani neviem s tym sunarom , ja som mala len jeden balik uplne na zaciatku a hned sme presli na ten obyc
![]()
AKACO- v pohodě, u nás to poslední dobou začíná taky tak probíhat s tím jídlem jak u vás. Jak předtím nejedla, teď do sebe rve všechno ![]()
akaco - tý jo, u nás se nic neděje, to my už bysme vykuřovali na balkóně
- podej zprávu, co se dělo, neřikej, že to nezjistíš i bez novin ![]()
jj, poslední dobou nad tím taky přemýšlím. Určitě sní za den ještě tak 1/2 - 1 rohlík, ale divím se, že nemá hlad. No ale když neche, tak nechce. Už je dost velká a řekne mi že už má dost…
A možná bych teSunar taky zkusila, když má různý příchutě. Dr. řikala, že jen je důležitý, aby měla už ten Junior (my teda Nutrilon 3)… A taky mi řikala, abych nenahrazovala tohle mlýko plnotučným… což je přece jasný, to není tak sytý a hlavně zdravý v takovým množství ještě…
katko no pekne ta rozka poje a ani nevyzera
nasa zas ma zasoby, takze jejto asi nechyba
nasa vypije rano UM z 210 ml vody
potom jak kedy zbucha jogurt alebo chlieb, niekedy si z kazdeho ukusne tak 2×
potom obed, dnes ani tuk( trochu korky...........tak som jej dala aspon pribinaka) a potom nejaky banan chrumky, keksy, vecer vacsinou chlieb s maslom alebo syrom a na spanie mlieko z 180ml ![]()
poly tej alergie sa tiez bojim
to je na prd
![]()