Poradna duly
Jana Čurdová
Nikol, Terezka je uplne k sezrani fakt.
Ta prvni fotka nema chybu, krasne to zacytilo ten pisek. A s tim piskem to je dobry, holt bude asi fajnovka
To nase mala je vzdycky jak cunik, te to nevadi.
A tvoje mamka vypada mlade, si to na pisku uzivali ze
ja bych si taky hrala kdyby mi to nebylo blbe ![]()
Jo holky, co mate za fotak? Teda hlavne Miso a i Niky, mivate hezke fotky (od ostatnich si ted nemuzu uvedomit) a nastavujete neco pri foceni nebo fotite na automat?
Ja jdu asi spat, tak pro dnesek dobrou, pa zitra.
Ty jo Nikol, maminka s bráchou se teda nezapřou, ale ty jsi úplně jiná!!! Jsi jejich?
![]()
To jako když jsme byli s mámou a s bráchou v Thajsku. Máma a brácha jsou tmavý, po 3 dnech na slunci přímo černý a já jsem běloba bílá po tátovi. Takže všichni udělali takovej závěr, že brácha je mámy to bylo jasný a já že jsem bráchova holka.
![]()
ahoooooj, brej veciiiiir… Fotky uuuuuza… Amazonko, tak jste si to uzili?? Asi jo, dle fotek… Ty libaci jsou bombaaaa…
Mala je uzasna… Opravdu krasna… ![]()
Nikol - Nas malej je na pisek jak ujetej… Mame ho i doma, padz desne soukromnici a nechce pujcovat babovky … Jakmile se nekdo priblizil k jeho hrackam, zacal bejt desne vzteklej… Neviiim, po kom to ma… ![]()
Misko - no jasne, vypadam jako ichta po ranu a nemusi me takhle kazdej videt, neeee?!
Aaaaaale jako od fotky se moc nelisim… jen ty spejchlatka nechavam doma…
![]()
Fuuuuj, me snad kazdou chvili vyleze to jidlo usima…
Byla jsem s Daneckem u nasich a zase jsem se prezrala jako to prasatko…
![]()
Amazonko - já to neřeším, klidně bych si kecla do písku, ale většinou jsem hezky oblečená, přece jenom se mi nechce jít v centru v teplákách
a vlastně i u babičky se mi nechce
, takže většinou nesedám, ale jinak nejsem z těch, co by seděly na lavičce a klábosily
…
Vendul - no je to mazec. Bratr jako by matce - vypadl
a já když jsem vyfocená s matkou,t ak to je hrozně k smíchu
. Máme stejný akorát oči a toho si ryhcle nevšimneš. S bratrem máme jinýho otce a já jsem prostě celá po tom svým… máme to trošku složitější, prostě tomu jako bych taky - vypdla
… no a matka s bratrem jdou taky těžce do černa jak cikáni a já jsem zlatá. Matka závidí a měje to úplně jedno
, teď jsem těžkej sejrák, ale už na nohách pracuju ![]()
Luci - tak asi každý máme něco, no
![]()
amazonko aj tie dalsie boli super, som sa nasmiala
sa mi pacila ta s tym pivom
a deniska mala krasne saticky na oslave
jaaaaaaaaaj a este jasne ze na automat
, este sem tam dam makro, ale to len na porterty
moj to skusal s manualom,l ale fotky neboli o nic lepisie nez s A
my mame fujifilm ![]()
inak na FB sa moze kludne pridat kto chce
tymto vas verejne vyzyvam
![]()
nikol s tym pieskom to je teda vazne
tak to sa ti tam moc nezaspini
nasa si tam lahne na brucho a plave
![]()
lucko tak to ano, nasa este na hracky nie je lakoma, len nechce dat svoje zvaro
![]()
a ja som to tiez konecne spojazdnila, takze zo zoo:
http://photos-g.ak.fbcdn.net/…127089_n.jpg /> tu som retusovala mastny ksicht
![]()
http://photos-h.ak.fbcdn.net/…482305_n.jpg /> http://photos-c.ak.fbcdn.net/…327855_n.jpg /> http://photos-g.ak.fbcdn.net/…864156_n.jpg /> http://photos-e.ak.fbcdn.net/…854653_n.jpg /> http://photos-g.ak.fbcdn.net/…274253_n.jpg
Dobre ranko.
Miso, ty fotky jsou supr, Katus uz z toho mela rozum, ze? Tak to se tesim na pristi vikend co na to nase mala ![]()
A prihlasila jsem se teda kvuli vam na FB, ale nevim jak vas najit
![]()
A prave s tim focenim jsm na tom stejne, kdyz zkousim nastavovat je to nekdy horsi nez na automat, mozna to bude mnou
my mame panasonic lumix a je pro blbecky, zapnes a fotis
![]()
Jeeee nam odjel tatka na barak, to je zas revu, mam doma malyho tatanka misto mamanka ![]()
no rozum z toho mala, len niekedy ju viac zaujimala hlina a hadica na vodu, ale sem tam behala aj za zvieratami
![]()
nasa je zas mamamnek, no neviem co je lepsie
![]()
tusim sa hras s metrikama
ale fotku tam mas super, a jak si sa pohrala s ocama.......
supeeeeeeeeeer!!!!
![]()
Diky misur, uz vas mam ![]()
Vcera jsem hledala metriky a uz ale koncim, bylo by to na dlouho ![]()
ja bych teda radsi asi toho mamanka. kdyz je muj doma, tak mala me pvubec nemusi videt a vzdycky rve jak najata kdyz ji tatka nahodou musi predat me
beru to s humorem, ale tak nekdy uz to zamrzi.
to je ten vdek za to ze se o ne starame
![]()
Holky, ty vaše fotky jsou parádní!!! ![]()
Misurda - plavání na písku nemá chybu!!!
Danule už si taky zvykla, ale první pískování bylo taky s obavama. Ale teď přesejpá jak divá, háže písek hlavně na sebe a nejlepší je, když si vysype plnej kbelík písku na hlavu. Něco podobného dělá i v solný jeskyni, takže si pěkně domů neseme v plíně zásobu soli na večerní máminu relaxační koupel…
![]()
Čau ženy,
já se přidávám s Facebookem. Stačí se zaregistrovat a je tam i album a sdílíte vše s ostatními, prostě jsme všichni v kontaktu, takže šup, šup
![]()
Mišur - no s těma culíkama mě prostě točíš
! A už si na ně zvykla? Já se obávám, že my culíkový nikdy nebudeme, protože si na ně prostě nezvykne
…
no a moc se nezašpiní, jen ho na sebe vysype třba z kyblíku, ale jinak prostě nic, sama tam jen sedí a kouká
… a to jsme přitom na písku asi už po desátý, tak by si zvyknout mohla, ale tak třeba bude prostě jiná, no
. Jinak houpajda, to je něco jinýho, to jsme jako draci
…
Jo a ta retuš
- dokonalý make-up
… taky to dělám, ale ty jsi na Picase profíííík
No a jak ty šatečky… to je paráda. Nemáš nějakou foto zepředu, Nebo já pak mrknu na FB, teď jdeme akorát jíst, jsme u babičky…
A jako dětský pásek musím taky někde pohledat. Vyděla jsem jen fakt takový ty těžce sociální…
Tak zatím pa pa
Jo a kdo jsem, to vám snad ani psát nemusím, ne?
![]()
no Nikola přece
a amazonko - ten metřík nemá chybu!!!!! Tak pa
caute!!!
dnes sme neboli od plavcania doma
![]()
vendul ze relaxacna kupel so solou
tak uz viem preco tam do tej jaskyne chodis ![]()
nikol neboj, aj vy budete urcite culikovi
nasej uz to absolutne nevadi, len nez je to ucesem, tak za nou chodim po celom byte
a ten opasok bol uz k tym satam
![]()
Mišur - no nevím, já o tom pochybuju, ale tak nehroutím se, fakt to není důležitý, jen je to mega slaďoušský
. Strašně jí sluší, je jasný, že si na to zvykne, kor jak je má od začátku. Je to kočka
. A šatičky prostě nemají chybu.
Zítra jdeme konečně taky do ZOO. Kamarádka žije v Irsku a přijeli sem na dovču s dvouměsíční holčičkou, tak se na ní úplně třesu. Zítra má být pěkný vítr, tak snad to bude v poho. Jo a jedu autem, tak mi všichni držte palce, nebo dojedu někam do háje a už se nevrátím
![]()
no nikol snad to v tom zoo nebude az tak strasne s tym vetrom, dnes bol uplne strasny
tak nezabudni fotak, OK????
![]()