Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
24.4.09 21:36

:lol: :lol: :lol: :lol: Mišur - zase taková retuš to není, určitě :lol: - já jsem se jednou tak zretušovala, pořád se mi něco nelíbilo, že mi matka nakonec řekla, že to absolutně nejsem já :lol: - no, žádnej kruh pod očima :lol:, ani beďar, moje bradavice na nose zmizla :lol:, mě se to líbilo, jen to byl trošku někdo jinej 8O :lol:

Luci - díky za energii, budu jí potřebovat, teda spíš můj zadek, už docela bolí a to jsem dneska pěkně procházkovala :?

Poly - já už ho mám, to je ten super monitor jak jsem psala a pc jak se musel opravovat, ale už je to dobrý :lol: - teď jen ta zplácečka, ale už je to v poho, za chíli to bude zplacený…

Mno - a už jedu s váma, to nevím, kolik toho udělám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
24.4.09 21:36

mám se fajn teta :lol:
a ošklivý dřevo existuje jooo???? Teda to jsou mi dneska věci 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
24.4.09 21:37

POLY - co se ti furt nelibi?? :oops: :P :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
24.4.09 21:38

kurna vy pisete jak strhane :lol: ja cumim na hokejt :roll: to su lebavci :roll:

poly ano nasa spi sama :wink:

nikol to by ma teda zaujimalo ta tvoja retus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hod to do placu :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
24.4.09 21:38

Poly já bych mohla dát Terezu leda do výtahu, ale jak by se jí tam líbilo nevím :lol:, jinak vlastní pokojík asi zatím nehrozí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
24.4.09 21:39

POLY - jasne… :D Ja se ti vyfotim po ranu pri nejaky cinnosti :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
24.4.09 21:42

Mišur - já už nemám tamtu, tady jsem nechala kruháky pod očima (opravdu krásná fotka :? :lol:, ale i tak to už já nejsem…

http://img.fotoalba.centrum.cz/…165067_4.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867

jinak ta nase nedodelana rujna, takze taky jeste nespime „oddelene“… :) Zkousime to u tchyne a rve jak kdybychom ho vrazdili… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156

Luci vyfoť, aspoň budu mít energie na rozdávání :lol: :lol: :lol:
Miško- teda ale povím ti, vám se to dítě opravdu vyvedlo, já chci takýýýýýýýýýýý. My teda pokojík budeme mít až ke konci roku, ale už se taky těším nebo to její převalování furt, no děs. Teď jsem ji před chvilkou musela obracet, byla na opačné straně postýlky, prdélku dovrchu, nohu a ruku prostrčenou venku, tož tak na zlomení, no NERVY MOJE :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
24.4.09 21:48

Poly - pro tebe :lol:

Prosim, nesmat se… :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
24.4.09 21:49

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: NO NÁDHERA :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
24.4.09 21:51

nikol ale dobra hracka je to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: preco sa tam nepodobas???? ja by som povedala ze ano :wink: :wink: :wink: zas tak ine to nie je :wink: a ze terku do vytahu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

poly mozno ti potom zacne sarinka spat lepsie, lebo mne sa niekedy zdalo ze ju vyrusujeme, len s tym prevalovanim a tak :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
24.4.09 21:52

lucko tak tomu sa hovori modern art :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
24.4.09 21:57

Kdyz vznikla takhlle fotka, byla jsem cca v 6 tydnu… :lol: :lol: A podobne jako tady, vypadam vsude… :lol: :lol: :lol: :lol: Uz chapete, proc se nerada fotim a jeste nerada ukazuju?? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
24.4.09 22:00

Kraus je v plnem proudu a ja tu plkam… :lol: :lol:
Krasnej vecer holky, ja se zase ukazu… :) Krasnej vikend… :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí