Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2415
25.4.09 18:54

Ahoj holky,

tak já tu dlouho nebyla, protože jsem od středy do pátku pracovala mimo domov. Od rána od 7 do večera do 9. Docela záhul. Takhle intenzivně jsem nepracovala ani nepamatuju. Holka byla u mámy a byla úplně v pohodě. Se mi stejskalo víc než jí. Teda jí se asi nestejskalo vůbec. :lol: :lol: :lol:

Dneska jsem pekla telecí. Já ho nikdy neměla a teda to je dobrota. Já jako skorovegetarián jsem si dávala až jsem měla boule za ušima. :lol: :lol: :lol: A to jsem to chtěla holce zamrazit, že jako do zásoby a hlavně že takhle drahý maso bude jíst jen ona. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: A Dance to teda taky poměrně dost chutnalo. Normálně mezi tou zeleninou to maso vyďoubávala. :D :D :D

Akaca - prosím tě, já jdu v úterý zase do práce, takže nemůžeme do jeskyně. Budu se přeobjednávat na středu. A taky mě napadlo, jak jsi mluvila o tom plavání, že už nebudete chodit, že se ti nechce dávat tolik peněz, že kdyby se ti podařilo nechat napsat doklad na moje jméno, tak ti to uplatním u pojišťovny já. My stejně chodit nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.4.09 20:56

cauko!!!

tak vendul to teda riadne makas 8O 8O 8O 8O 8O 8O dufam, ze aspon dobre zaplatene, ale mas pravdu hlavne ze to mala v pohode zvlada :wink: :wink: :wink:

a s tym telacim si ma celkom prekvapila :lol: 8O :wink: ja ho teda moc nemusim :lol: :wink:

amazonko tak pekne pooslavujte, aj ja uz sa tesim na nejaku tu grilparty :lol: aj ked potom koncom leta uz nemozem vidiet ziadne grilovane masoi :lol: :lol: :lol:

my sme dnes nakoniec boli v tej zoo :lol: mala v pohode, sa jej to pacilo :lol: :wink: aj si tam schrupla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
25.4.09 21:17

Mišur - a jako na co čekáš? Na pozvání :lol: :wink: ? No fotečky u zvířáteka fofrem :wink: !

Vendul - no tomu se říká pracovní nasazení 8O :? - ale co, aspoň jsi měla odreagovačku, ne? A super, že to malá zvládla, je to šikula :wink: . A snad budete mít za to aspoň příjemný penízky :wink:

My jsme dneska pískovali, snažila jsem se udělat nějaký foto, ale spíš to bylo jen dokumentační, máma si nenabyla baterku, takže to bylo jen naší „rychlovkou“. No a jen jsem se bavila, páč jsem vůbec nevěděla, s kým jsme na písku, páč matka s bratrem se trochu zasekli a hodlali přesít celý pískoviště. Hafo amtek, hafo dětí a dva mentíci mezi něma, kteří si to rozdělují na kvadráty, aby jim nic neuteklo :roll: :lol: :lol: :lol:, takže jsem spíš dokumentovala je :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
25.4.09 21:20

Misurda - no já jsem moc nepracovala kvůli penězům, ale kvůli utužení známosti. Počítám, že mi holky dohoděj nějakou firmu na účtování doma a po mateřský nějakej šolich jen na zkrácenej úvazek. Už se mi nechce nikam chodit na 8 hodin. I když mě holky přemlouvaly, ať jdu pracovat k nim a nejlépe ihned… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale jasněže mi tu výpomoc slušně zaplatily. No a když se dozvěděla jiná známá, že jsem byla vypomáhat tady, tak že teda chce taky. Tak jdu v úterý k ní. Ta mi dohodila firmu na účtování před měsícem, tak tam jdu zase jakože na oplátku. :wink: :wink: :wink: :wink:

Tobě fakt nechutná telecí?! 8O 8O 8O 8O Moje kamarádka ho nejí, že to je jakože miminko. :o

My půjdeme do ZOO, až bude máma na brigádě. Ať nemusíme platit. Chodí tam o prázdninách vypomáhat do pokladny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
25.4.09 21:22

Cauteeee!
NIky si me pobavila :lol:

Jeee Misur, na zoo jsme se des domluvili se svagrikama ze pojedem pristi vikend do Lesne, uz se tesim :wink:

No a kdyz vydrzite nez zmensim, hodim nejake fotenky z oslavy. Ale nebudou upravene, to jako nestiham uz.

Jdu na toooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.4.09 21:28

jasne ze sem nejake fotky dam, ale nejak mi blbne PC, :roll: ale tvoje fotky som stihla rychlo pozriet a hned som si vsimla ze je to fotene inym aparatom a ze je to hlavne o dospelych co sa hraju v piesku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vendul super s tou robotou, aspon sa vyventulujes :wink: ja neviem preco mi to nechuti, dokonca aj snicle z telacieho mi nechutia, no zvyk je zvyk :lol: :wink: vyzera to ze v zoo budete byvat casto, ze? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
25.4.09 21:35

Mišur - jj, jsou jako malý děti, ale tak aspoň byla trošku sranda :lol:

Vendul - no tak to je úplná paráda, viď? To jo, souhlasím, vztahy a hlavně kontakty se musí udržovat! A tu ZOO závidím, aspoň tam můžete být často a nevleze to tolik do peněz :wink:

amazonko - já počkám, já mám času dost („Dota jménem Melichar“ :wink: ) :lol: a jsem ráda, že jsem tě pobavila, já jsem vůbec ráda, že vždycky všechny bavím :? :lol: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
25.4.09 21:44

A kde jsou jako ty Nikoliny fotky?! Já je chci taky vidět!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.4.09 21:46

vendul na facebooku :lol: :wink: neviem ci to ma nikol zamknute, ale k mojim sa dostanu len moji priatelia :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
25.4.09 21:49

Q

Příspěvek upraven 18.08.13 v 18:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.4.09 21:52

no super amazonko, mala je cela mamka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zlatucka :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: a teda na noc nam tui robis talketo chutky? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: vsetko by som teraz zozrala :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
25.4.09 21:58

Q

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
25.4.09 22:00

Tak vy se takhle přátelíte mimo nás, jo?! :evil: :wink: :lol: :lol: :lol:

Ale Nikča určitě ukojí moji zvědavost a něco sem hodí. že jo?!!! :wink: :wink: :wink:

Amazonka - teda ta má kukadla!!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
25.4.09 22:03

Q

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
25.4.09 22:10

amazonko - tý jo, malá je ale frajerka!!! Vééélice jí to tam sluší, fakt! A dortík nááádherna. A to je vaše zahrádka? Slintááááám :wink: !

Vendul - no to víš že jo :wink: :wink: :wink:

vteřina před tím, než je to úúúplně všude :roll: :lol:
 http://photos-g.ak.fbcdn.net/…252034_n.jpg

malá pózička :wink: - to jsem si dovolila jí nasypat písek na ruce, tak si je hned oprašovala
 http://photos-a.ak.fbcdn.net/…932776_n.jpg

a tady jsou ti magůrci - já jsem jim řikala, že je vyvěsím a oni si nedali říct, tak tady to mají :lol:
 http://photos-b.ak.fbcdn.net/…285039_n.jpg

tady hádka o tom, kde bude přesátý písek a kde jemný :roll: :lol: :lol: :lol: http://photos-c.ak.fbcdn.net/…329949_n.jpg

Jo a jako Tereze vadí písek, jó? Ona se ho vůbec nedotýká a řve že chce zvednout, protože se ho nechce dotknout a když se chce v sedě otočit, tak to dělá se zvednutýma rukama nebo se opírá loktama, aby ten písek neměla na dlaních. Chápete to? 8O :lol: :lol: :lol: a když jí ho nasypu na ruce nebo jí dám, tak si hned čistí ruce o sebe, to jako asi není normální, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí