Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak já tu dlouho nebyla, protože jsem od středy do pátku pracovala mimo domov. Od rána od 7 do večera do 9. Docela záhul. Takhle intenzivně jsem nepracovala ani nepamatuju. Holka byla u mámy a byla úplně v pohodě. Se mi stejskalo víc než jí. Teda jí se asi nestejskalo vůbec.
![]()
Dneska jsem pekla telecí. Já ho nikdy neměla a teda to je dobrota. Já jako skorovegetarián jsem si dávala až jsem měla boule za ušima.
A to jsem to chtěla holce zamrazit, že jako do zásoby a hlavně že takhle drahý maso bude jíst jen ona.
A Dance to teda taky poměrně dost chutnalo. Normálně mezi tou zeleninou to maso vyďoubávala.
![]()
Akaca - prosím tě, já jdu v úterý zase do práce, takže nemůžeme do jeskyně. Budu se přeobjednávat na středu. A taky mě napadlo, jak jsi mluvila o tom plavání, že už nebudete chodit, že se ti nechce dávat tolik peněz, že kdyby se ti podařilo nechat napsat doklad na moje jméno, tak ti to uplatním u pojišťovny já. My stejně chodit nebudeme.
cauko!!!
tak vendul to teda riadne makas
dufam, ze aspon dobre zaplatene, ale mas pravdu hlavne ze to mala v pohode zvlada
![]()
a s tym telacim si ma celkom prekvapila
ja ho teda moc nemusim
![]()
amazonko tak pekne pooslavujte, aj ja uz sa tesim na nejaku tu grilparty
aj ked potom koncom leta uz nemozem vidiet ziadne grilovane masoi
![]()
my sme dnes nakoniec boli v tej zoo
mala v pohode, sa jej to pacilo
aj si tam schrupla ![]()
Mišur - a jako na co čekáš? Na pozvání
? No fotečky u zvířáteka fofrem
!
Vendul - no tomu se říká pracovní nasazení
- ale co, aspoň jsi měla odreagovačku, ne? A super, že to malá zvládla, je to šikula
. A snad budete mít za to aspoň příjemný penízky ![]()
My jsme dneska pískovali, snažila jsem se udělat nějaký foto, ale spíš to bylo jen dokumentační, máma si nenabyla baterku, takže to bylo jen naší „rychlovkou“. No a jen jsem se bavila, páč jsem vůbec nevěděla, s kým jsme na písku, páč matka s bratrem se trochu zasekli a hodlali přesít celý pískoviště. Hafo amtek, hafo dětí a dva mentíci mezi něma, kteří si to rozdělují na kvadráty, aby jim nic neuteklo
, takže jsem spíš dokumentovala je
![]()
Misurda - no já jsem moc nepracovala kvůli penězům, ale kvůli utužení známosti. Počítám, že mi holky dohoděj nějakou firmu na účtování doma a po mateřský nějakej šolich jen na zkrácenej úvazek. Už se mi nechce nikam chodit na 8 hodin. I když mě holky přemlouvaly, ať jdu pracovat k nim a nejlépe ihned…
Ale jasněže mi tu výpomoc slušně zaplatily. No a když se dozvěděla jiná známá, že jsem byla vypomáhat tady, tak že teda chce taky. Tak jdu v úterý k ní. Ta mi dohodila firmu na účtování před měsícem, tak tam jdu zase jakože na oplátku.
![]()
Tobě fakt nechutná telecí?!
Moje kamarádka ho nejí, že to je jakože miminko. ![]()
My půjdeme do ZOO, až bude máma na brigádě. Ať nemusíme platit. Chodí tam o prázdninách vypomáhat do pokladny.
Cauteeee!
NIky si me pobavila ![]()
Jeee Misur, na zoo jsme se des domluvili se svagrikama ze pojedem pristi vikend do Lesne, uz se tesim ![]()
No a kdyz vydrzite nez zmensim, hodim nejake fotenky z oslavy. Ale nebudou upravene, to jako nestiham uz.
Jdu na toooo
jasne ze sem nejake fotky dam, ale nejak mi blbne PC,
ale tvoje fotky som stihla rychlo pozriet a hned som si vsimla ze je to fotene inym aparatom a ze je to hlavne o dospelych co sa hraju v piesku
![]()
vendul super s tou robotou, aspon sa vyventulujes
ja neviem preco mi to nechuti, dokonca aj snicle z telacieho mi nechutia, no zvyk je zvyk
vyzera to ze v zoo budete byvat casto, ze?
![]()
Mišur - jj, jsou jako malý děti, ale tak aspoň byla trošku sranda ![]()
Vendul - no tak to je úplná paráda, viď? To jo, souhlasím, vztahy a hlavně kontakty se musí udržovat! A tu ZOO závidím, aspoň tam můžete být často a nevleze to tolik do peněz ![]()
amazonko - já počkám, já mám času dost („Dota jménem Melichar“
)
a jsem ráda, že jsem tě pobavila, já jsem vůbec ráda, že vždycky všechny bavím
![]()
vendul na facebooku
neviem ci to ma nikol zamknute, ale k mojim sa dostanu len moji priatelia
![]()
no super amazonko, mala je cela mamka
zlatucka
a teda na noc nam tui robis talketo chutky?
vsetko by som teraz zozrala
![]()
Tak vy se takhle přátelíte mimo nás, jo?!
![]()
Ale Nikča určitě ukojí moji zvědavost a něco sem hodí. že jo?!!!
![]()
Amazonka - teda ta má kukadla!!!! ![]()
amazonko - tý jo, malá je ale frajerka!!! Vééélice jí to tam sluší, fakt! A dortík nááádherna. A to je vaše zahrádka? Slintááááám
!
Vendul - no to víš že jo
![]()
vteřina před tím, než je to úúúplně všude
![]()
http://photos-g.ak.fbcdn.net/…252034_n.jpg
malá pózička
- to jsem si dovolila jí nasypat písek na ruce, tak si je hned oprašovala
http://photos-a.ak.fbcdn.net/…932776_n.jpg
a tady jsou ti magůrci - já jsem jim řikala, že je vyvěsím a oni si nedali říct, tak tady to mají ![]()
http://photos-b.ak.fbcdn.net/…285039_n.jpg
tady hádka o tom, kde bude přesátý písek a kde jemný
http://photos-c.ak.fbcdn.net/…329949_n.jpg
Jo a jako Tereze vadí písek, jó? Ona se ho vůbec nedotýká a řve že chce zvednout, protože se ho nechce dotknout a když se chce v sedě otočit, tak to dělá se zvednutýma rukama nebo se opírá loktama, aby ten písek neměla na dlaních. Chápete to?
a když jí ho nasypu na ruce nebo jí dám, tak si hned čistí ruce o sebe, to jako asi není normální, ne?