Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
29.4.09 11:43

Vendul - já nevím, proto se ptám, já jsem myslela, že když se to takhle pořád opakuje, tak že to je atopický ekzém, ale psala jsem že nevím, prd tomu rozumím.😉 :wink: :wink:
Lenienska mi přijde super, Tereza je s ní v poho, a mě nádherně voní, taky mi připomíná dětství, tak jsem byla ráda, že jsem jí objevila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
29.4.09 12:07

ahoooojte… Teda teda, vy jedete takhle po ranu… :)
Holky, tady uz od vcera prsi a Damula je na zabiti… :( Jako, ze svy dite miluju nadevsechno na svete, ale dneska jsem se pristihla, ze pocitam… :lol: Chjo… vazne jsme si zvykli a ten venek a jak nemuzem, tak…
Akaco - ja ti napisu do SZ jeden mooooc dobrej recept, kterej se u nas primo zere ve velkym… je to rychly a dobry, pokud by se ti to nelibilo, neres… :lol: Jinak ja mazu Damulu telovym mlekem od Hippu… Teda vsechno mam od Hippu… Nejak jsme si na nej zvykli a jediny kdy vybocujem je sampon… to pouzivam Niveu…
Ja jsem slysela, ze dobry kremy ma „viši“… Je to sice mastny ale vzhledem k mojej alergii na slunicko (delaji se mi odbrovske suche fleky) mam a pouzivam Athelios a jsem s nim nadmiru spokojena… Ovsem, mozna by ti nejaky dobry kremek pro Rozku poradili v lekarne…
A my nesklenickujeme, zkousela jsem to jednou, Damula me celou poprskal, jak to plival ven, takze i kdyz nekam jedeme, ma domaci… No jo, jak si to udelas, takovy to mas… :lol::lol:
Mnu nic, jdu neco delat, dokud to zviratko protivnoucky spinka… :lol:
Paaacek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.4.09 12:31

Luci - na co recept? Veřejně! Já chci taký!!! Jestli se to u vás jí na kila :wink:. A předně tak, jaký si to uděláš, takový to máš. Já jsem si to ulehčila a teď zápasíme, ale co naděláš, to je život :wink: :lol:

My taky jsme včera nikde nebyly a asi ani dneska nepůjdeme, i když neprší, já se tady babrám s Hornbachem, fuj, další hrůza co mě moc neba a nejde mi to :-( :?, ale zítra budeme venku a pozítří taky, tak se to snad nezblázní :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.4.09 12:44

ahojte zlatíčka,
trošku jsem to tady flákala, teď vyvařuji, tak moc časíku nemám, ale Pavel má dnes noční, tak taky budu přilepená večer.
Zatím pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
29.4.09 12:44

Nikol neblbni, atopik není, je to prý kojenecký ekzém, vrací se na jaře a na podzim a do 3 let dítěte by měl úplně vymizet. Petr ho prý měl taky a už ho nemá, no uvidíme.

Luci, sem s receptem, ráda se cokoliv naučím, neb jsem v kuchyni tak trochu tele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
29.4.09 12:57

fajn fajn fajn… Hazu sem recept… :)

Chytate?? :lol:

Kure na zeli

Kure - jedno co zvolis - muzes cely, stehna, kridla… nedoporucuju prsa, padz z tech uz sem to taky delala a bylo to suchy…
A ted zalezi na mnozstvi kurete - pokud pecu 4 stehna, davam 1 pytlik zeli… Ale se zelim setrit nemusis…
1 levnejsi maslo… Jakykoliv v kostce… 1 sacek sladky papriky, kmin, sul…

Vezmes pekac, vysypes tam to zeli (vymackej si z nej stavu) pak ho poradne pocukrujes, nemusis se bat… promichas… Na to polozis to kure osolis, okminujes a podlejes vodou… Prikrejes to a dusis v troube cca 40 minut… Pak pekac vyndas a v kastrulku si rozpustis celou tu kostku masla do toho rozpustenyho masla zamichas 3/4 pytliku papriky. Touhle smesi polejes to kure a zeli a vratis to nezakryty do trouby na CCa 10 - 15 minut… Nejlepsi jsou k tomu knedliky… :)

To zeli pusti stavu. Ta se smicha s tim maslem a udela takovej sos, das knedliky, maso zeli a tou stavou polejes ty knedle… :)
Tak snad jsem ti dala malinkou inspiraci… jednoduchy a hlavne celkem rychly… :)

Hele, ale jestli to budete delat, tak chci slyset jen sama pozitiva… :) Jako, ze Vam to chutnalo a taaak… :lol: Ja doufam, ze bude, padz i tchyne cvachtala tak, ze mela boule uplne vsude… :lol::lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.4.09 13:48

akaco - tak to jo, omluva :wink: :lol:, já jsem šťastná, že Tereza to nemá, protože bych vůbec nevěděla co s tím. Jednou se po něčem osypala, ale to se vůbec nevědělo z čeho, páč nebyla žádná změna…vlastně jo, to byla ta šestá nemoc myslim. No vidíte, mám v tom sama zmatek, no :oops: :lol: …

Lucko - něco podobnýho dělám pro nás, tohle je dobrá obměna, zkusím to :wink: díky :wink: Já jsem vždycky dávala prsa, protože stehna nejim (v tomhle jsem divná, ale je mi po tom vždycky špatně) a taky jsem ty prsa dávala proto, že jsou nejlibovější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.4.09 19:31

AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ, JÁ UŽ JSU TÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ :lol: :lol:

tak teda já vůbec nevím, co jste tady řešily a teda číst se mi to vůbec nechce :lol: :lol: :oops: , jsu cosi pohodlná či co :roll: :roll: , zaregistrovala jsem tady jakýsi supr recept od Lucinky, tož vyzkúšám hned o víkendu. Já jsem opět lítala dneska po návštěvách, kámoška se bude vdávat, tak jsme se zabývali opravdu krásnými věcmi :P :P a tak jsem si zavzpomínala, ale přiznala jsem se, že jsem ráda, že už to mám za sebou :lol: :lol: :lol:

Miško- fotky ze ZOO jsou moc krásné, já malou s těma culíkama prostě žeru a ty riflové šaty..............no paráda :potlesk: :potlesk: :potlesk: Miluji na dětech riflové věci :huban: :huban:

Tak taťka už nás opustil :cry: :cry: a já jsem si udělala večeři, uvařila jsem si šunkovou klobásku a tu zakusuji banánem :oops: :oops: ,asi si udělám testu, jestli nejsem v tom :lol: :lol: :lol:

V pátek jdeme na Májovou pouť, tak se už strašně moc těším, počasí hlásí nádherné, tak snad malinká bude v poho 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.4.09 19:40

no jo, tady jako čtu, že tetka Nikča je pohodlná vařit, tož to abych začala už teď ,ať jí to do pátku vše dojde tou poštou :roll: :roll: člověka nenechá odpočinout, furt abych něco dělala :lol: :lol: :lol: Nikísku pracuj a pak si odskoč sem ju?? :wink: :lol: :lol:

Akaco- tak já ti asi moc neporadím, já jsem olejíček přestala používat asi v půl roce, možná i dříve a mažu malou mlíčkem a je mi jedno od jaké firmy, já to střídám, mám kupony v DM, tak jednou NIVEU, pak SEBAMED, pak HIPP,JOHNSON'S, malá není na nic alergická, teda zatím tak asi tak. No a s tou návštěvou je to blbé v tom, že Petr nebude doma, to je sprosté :x :x Nemůžeš se věnovat sama návštěvě a ještě na tolik dní, to nejde prostě. Kdyby jste byly doma oba, tak je to o něčem jiném a ještě Angličani, no nevím. No co se týká vaření, u mě je to jiné, já vaření miluji, ale pokud se na to necítíš, tak není problém ti nějaké jednoduché recepty poslat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.4.09 19:46

Poly - to si piš, jsem pohodlná, takže bacha, abych tě nevzala za slovo, jó? To já jsem schopná za nějakou mňamnkou sednout a prostě jed, takže bacha, abych nezvonila :lol: :wink:. Mě když někdo zve na mňamku, tak se dlouho nerozhoduji :lol: :lol: :lol:

Jo a to jsem ti chtěla napsat, že tahle kombinace je fakt zvláštní, takže ten testík… mno, jistota je jistota :lol: :wink:

A já používám jen ten Syndet Sebamed a pěnu Sebamed, ale mohla bych to už taky koupit podle těch kupónků a tolik to neřešit. Zrovna dneska přišly s dvěma dávkama Nutrilonu 3, tak jsem ráda, že máme aspoň dva takový pohotovostní balíčky mlýka :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.4.09 19:54

Niki- ty dáváš malé Nutrilon???? Já jsem ráda, že mi ho přestala pít, protože těch peněz, jsem ráda, že jsme na Sunaru :wink: :lol: ,ale kuponky jsou fajn :wink: :wink:
No nekecej, ty by jsi dojela na svíčkovou?? Zítra dělám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
29.4.09 20:25

No Poly sem s receptama, ještě se díky foru naučím vařit. Dělám cca 10 osvědčených jídel a víc po mě ani petr nechce, takže třeba žádné omáčky a tak.

No právě jsem ho poslala, aby mi koupil večeři, jede do kfc nadiktovala jsem si co chci, ale musím za něj uklidit kuchyň. :cry: hihi co bych pro kus žvance neudělala, že Niki?

jdu na tu kuchyň :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.4.09 20:31

akaco- já se z tebe dorvu, tak zrovna omáčky jsem ti chtěla poslat, tak já se na něco mrknu a něco ti pošlu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
29.4.09 20:35

cau zeny!!!!

ja som dnes od rana bola mimo, boli sme na poslednej KO v kyjove, takze uz je vsetko v poriadku, len to brucho ma strasne slabe, ale ze sa to zrejme spravi az jej zoperuju ten pupok :wink: ale nejake deformacie nevidno :lol: :wink: a potom sme boli v skalici kvoli tomu vyhadzanemu chrbtu, tak sme dostali imazol a fenistil a ked sa do po nezlepsi musime ist ku koznej :wink: kupili sme pieskovisko(babka zasponzorovala, lebo v ne ma prist mala francuzka) a mala sa uz moze hrat u babky :wink:

katko ja som tiez ziadny olej nepouzivala, hned som mazala kremom najprv indulonou a potom sebamed, teraz mam niveu :wink: inak ja zas mam zname ktorym na nejake kozne problemy detom pomaha kozmetika bioderma :wink: :wink: :wink:

poly super ze sa bude kamoska vydavat, pojdes aj ty ? ale tusim si uz pisala, ze anoi, to ti zavidim :lol: moje vsetky kamosky su uz vydate :twisted:

no a u nas sa teraz neje ziaden obed, katka chce len suchy chlieb alebo chrumky 8O 8O :twisted: :twisted: :twisted: a zase sme tam kde sme boli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.4.09 20:43

ahoj Miško, no nekecej, jak to že nepapáte?? 8O 8O 8O Co se princezně nelíbí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí