Poradna duly
Jana Čurdová
LAMPIČKY MY MILUJEME
TEDA TY DĚTI JSOU FAKT VŠECHNY STEJNÉ
SE CPU KŘUPKAMA ![]()
katko ja som kukla fotku a hned som ju aj zrusila, ze je tam proste s 2 zenamy
az potom mi doslo ze to je bodypainting tak som to musela pozriet este raz a je to supeeeeeeeeeeeeeeer
![]()
poly vy ste este stale mali vysie postielku????
my odvtedy co zacala stat sme ju dali dole,m ale je pravda ze katus je vyssia nez sarinka
![]()
Holky tak to díky zase za tipy, já jsem jí pořád dokola dávala jablko a banán, tak to někdy udělám i puding a tu lučinu nevím proč jsem ještě nedala, to jsem si řikala, že dám… tohle přesně potřebuju, abych nebyla pořád taková cíťa… jdu do toho! ![]()
Poly - to jsem ráda, že tě bavím
![]()
akaco - no teda - to je odfláknutá práce
- tak zítra zjistit ![]()
no je to moc hezky udělaný, fakt je to umění, prý byli s holkyma v nákupním centru na jídle a všude udělali rozruh
![]()
poly, zatím nic.
NIKI- já jsem zaregistrovala cosi, že jsi psala něco o Marcelce. Můžeš pro mě tupou to zopakovat, jak se má??? Už ví co čekají?,
akaco - no nevím, jeslti to ještě dorazí
![]()
rozruch? To teda nevím proč
![]()
Poly - neví, jen jsem psala (s jejím svolením, že to tady hned vykecám všechno
), že je spokojená, ale pořád unavená. S Ellčou pekly bábovku, měla z toho hroznou radost, pořád jsou nechutně aktivní a co to jde tak na písku. A dávala jsem fotečku kočárku, který si pravděpodobně vyberou, ale je nejlepší který si mohli vybrat, jinak je to všechno buldozeroidní nebo rouroidní, prostě katastrofa.
tohle je ten kočík, je fakt moc hezký
http://www.detskydum.cz/…l/510901.jpg
heh, docela jsem ráda, že tu dneska vysedávám, páč kdybych tohle viděla ráno, tak mě picne, kolik stránek přibilo
- jsem zvědavá, co na to ostatní
![]()
akaco - taky bych čuměla
- a určitě víc než chlapi
![]()
tak kočárek je pěkný, ale já bych na těch našich cestách s ním neuspěla
Jak vykecáš
Co to je za řeči??? My chceme taky vědět co a jak noooooooooooooooooo
No koukám, že se to tady Keliškama jenom hemží. ![]()
Musím mazat, jdu ještě žehlit a hlavně mě vyhazuje ten můj. prý moc drbeme. Tak už tolik nedrbejte, jo? to dočítání zabere moc času.
papa a dobrou
Poly - no jako jó, v pohodě, jen jsem hlásila, že vás pozdravím a povím, to je vše ![]()
mno - máš pravdu ![]()
akaco - o tom žádná
![]()
já už taky půjdu, bratr tu spí v sedě, tak ať já nejsem ta brzda…
brou
![]()
caute zeny!!!!
aj ja uz idem,
dobru a nicim nerusenu noc!!!!