Poradna duly
Jana Čurdová
STEJFI, TY FOTKY JSOU NAPROSTO BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍ, MOC KRÁSNÉ DĚTIČKY A JAKO PŘEHLÍDKA KOČÁRKŮ, JEN SI VYBRAT
A VLASY TI MOC SLUŠÍ ![]()
MIŠKO-TAK JEŠTĚ ABY TAK NESPALA, TO UŽ BY BYL CHOCHOLOUŠEK ÚPLNÝ
![]()
HOLKY MÁTE ZÍTRA U VÁS TAKY POUŤ MÁJOVOU NEBO TO U VÁS NEBÝVÁ. JO MIŠKO, U NÁS PRŠELO CELKEM DOST, JAKO MĚ DÉŠŤ NEVADÍ, ALE NÉ KDYŽ JSEM S MALOU VENKU
![]()
Poly o ničem nevím, ale možné to je. Liberec je velkéj dost, každá část si to organizuje po svém.
Dneska pršelo i u nás konečně. Už tady začalo být jak na sahaře. Všude pršelo jenom tady nic.
TAK TETA NIKČA SE TADY NEHLÁSÍ, TAK JI ASI UPÁLILI NA HRANICI
![]()
POLY píše:
TAK TETA NIKČA SE TADY NEHLÁSÍ, TAK JI ASI UPÁLILI NA HRANICI![]()
![]()
poly u nas byval majales, ale neviem ci sa to stale este kona
mozno nejaky dochodcovia nieco organizuju ...........netusim
![]()
U NÁS BYL ASI KOLEM SEDMÉ HODINY PRŮVOD ČARODĚJNIC DĚDINOU, LETOS TO BYLO SLABÉ, ALE PODÍVANÁ PĚKNÁ, HLAVNĚ TY DĚTI JSOU SLADKÉ, ŠLY NA HŘÍŠTĚ, KDE MAJÍ UŽ PŘIPAVENOU VATRU A BUDOU SI OPÉKAT ŠPEKÁČKY A HRAJE JIM K TOMU ŽIVÁ KAPELA, JE TO FAJN.
JO JO, UŽ SI VZPOMÍNÁM, NIKČA JE PRYČ
![]()
TAK VČERA JSEM SE CPALA KŘUPKAMA, DNESKA ESÍČKAMA, AŤ ŽIJOU KILČA, ALE KDYŽ ONO JE TO TÁÁÁÁÁÁK DOBRÉ
![]()
Ženy - jste jako zapoměly, že bydlím v centru PRahy - tady se na nic takovýho nehraje
- takže tak možná na kraji prahy nebo v těch oblastech, ale tady se fakt nebojím - táta je napruženej, páč mu vypnuli telku a on to musí tu ještě poštelovat, aby se na to dalo koukat
![]()
A zítra budeme pryč a pozítří, ale nebojte, večer se ohlásím
![]()
Prezila jseeeeeem… Masko vyborne, ryba jeste lepci… ![]()
Holky predstavte si, ze u nas je to tak, ze malej v kocaru neusne… Driv byvali doby, ze stacilo, aby kocar videl a spal a ted ani boha… Musime z venku, polozit do postele a to vydrzi spat ty dve az tri hodky, ale musi doma…
Ja mam to dite nejake zvlastni… S tim jidlem je to parada, mozna proto peru jak fretka… ![]()
Nalili do me stamprli merunkovice a pripadam si, jako bych vypila celou flasku… Boooooze…
Asi starnu… ![]()
Stejfo - ty fotky jsou bombacky… Si koooooca a ty plavky… Slintam tu… Ty by se mi libily… mooooc… ovsem s mejma prsama na zadech… Asi bych vypadala jak blazen… ![]()
Stracená Nikol se našla.
Jupíííííííííííí.
Já už čekám jenom na taťku, po 3 dnech se má vrátit z Brna. Jinak se už hrozně těším do postele. Ráno jsem vstávala v půl 5, vezla jsem sestru na autobus. Veronika musela s námi, neměl kdo hlídat. Ale zvládla to dobře, hned jak jsme se vrátili jsme ještě zalehli a spali.
Lucko to by si určitě nevypadala. Já se právě rozčiluji, jak mi to tam leze. No modelka asi nebudu. ![]()
Teda takhle je Vám teskno, jó? Já jsem taková cíťa, by mi z toho kápla slza
- no jste zlatíčka ![]()
Stejfko - ty fotečky prostě nemají chybu!!! Už si nepamatuju, jak vypadá taťka, ale teda jak tam jste vedle sebe, to je mazec. Jste si moc podobné ![]()
a ty plavečky se mi taky móc líbí, ale to je zase téma pro moje prsa, jak píše Lucka - já ti čoveče nevím jak jsi to myslela Luci - já mám ty prsa tak nějak všude
, ale to je fakt jedno - ještě tohle řešit, kecama si nepomůžu, takže nic
![]()
Holky přeju dobrou!
![]()
Niki vysvetlim - vpredu nic… plochost… takova uuuuza pristavacka… Co bych dala za prsa vsude… ![]()
Ja je mam alespon na zadech… Kdyz se snazim a vydrzim v jednej poloze jsou moje lopatky slusny dvojky…
lol:
Dobré ranko
Luci - jsi mě povbavila po ránu
, to je dobře, ráno jsem byla protivka, taťka mi omylem vzbudil holku, tak jsem brblala, ale teď už je to zase dobrý ![]()
Pochopila jsem, že by to asi byly lopatky v tomhle případě, ale jinak díky za vysvětlení
. No, jo, já bych zase měla na rozdávání, všichni se vedle mě co se prsou týče stydějí a to si myslím, že je zase tak velký aby se dělo tohle nemám, ale kdyby to šlo, měnila bych… teda i postavu, jinak by to asi vypadalo blbě. Lentilky se sto kilama
…
Mno nic, jdu si připravit věci, dneska má být krásně, tak nesmím zapomenou opalovací krém, minule jsem si trubka musela půjčovat
![]()
Tak pa ženy a hezký den!
PS: Jóó - dneska jsem tu PRGA! ![]()