Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
29.4.09 21:38

Nikol, hurá díky. tak už se můžete podívat na tu fotku, sice se nezobrazila, jen jako odkaz, ale tam už je vše vidět. Upozorňuji, že holky na sobě mají opravdu jen tanga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.4.09 21:39

akaco- tak kdo ví, z čeho to měla, třeba to nebude tak zlé. Dělala jsem dnes malinový puding a málem jsem měla ukousnuté i ruky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.4.09 21:40

Poly - jj, z postýlky na naší postel… ale my máme postýlky jen dvě polohy, takže co šla na kolínka, už má postýlku dole. A teď právě vylezla a postýlka byla úplně dole. Zpátky se snaží, ale to by byla hrozná šupa, páč by padala níž než sama je, takže to jí hlídám. I když jak tak na ní koukám, stejnak to jednou udělá. Dobíhám v posledních chvílích :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.4.09 21:41

no tééééééééééda, tak to je super fotka, perfektně uděláné Akaco, ale teda já bych neměla žádný mindrák z těch holek :wink: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
29.4.09 21:41

já koupila malinovou kqaši a taky se olizovala až za ušima. Teda já s ní, dojela jsem zbytek, co už nehctěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.4.09 21:43

niki- dobíháš za malou nebo někam jinam???? :?: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666

akaco - tý jo, a že nemají vidět ani bradavky, fakt to vypadá jako by byly oblečený. To malování na tělo je dokonalý. Někdy je to právě podle těch prsou vidět. Tohle vypadá moc hezky… tak to jó, to se nedivím :lol: :lol: :lol:

Jo, na to jsem se chtěla taky zeptat, už mě to napadlo, Poly - puding jsi dělala klasiku normál? Z mlýka a cukru? A jako svatčinku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139

Poly to taky nemám, přeci taťku znám, je v pohodě na ženský nemá čas a chuť.

Nikol, toho se bojím, doufám, že se to naše nenaučí. Dneska teprve pomalu začínala slejzat z postele po nohách, zatím to bylo jen po hlavě. to je taky pokrok.

policie už odjela, sakra nikoho vedle neznám abych se zeptala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.4.09 21:44

Dobíhám k postýlce :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , kdybych běžela na záchod, asi by mi to moc nepomohlo :? :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.4.09 21:44

ano NIKČO- já to dělám klasika jak píšeš, malá už baští fakt všechno, z ničeho jí zle není, tak už se tomu nebráním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.4.09 21:46

:lol: :lol: :lol: se z tebe Niki dorvu :lol:

akaco- že prý nikoho neznám a že neexistují už Kelišky, honem zjistit, my taky cemééééééééééééééééééééé :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
29.4.09 21:46

taky baštíme pribináky, lučinu, brumíky, nějak se začít musí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.4.09 21:47

akaco - to slýzá už v pohodě i z vysoký postele, to jsem byla ráda že se naučila dobře a brzo (můžu si gratulovat, že už používá mozek :lol: ), ale tohle těžko hlídat. Mám to tady, že se fakt může pohybovat i bez krátkýho dozoru, ale tohle mi to trošku komplikuje :roll: - ale co už, k dítěti to patří :lol: - pak mě ještě strašně točí zásuvky, je v jedný zastrčená lampička a hrozně jí to láká :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.4.09 21:47

už ti došly ty recepty Akaco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
29.4.09 21:48

no Poly snad se zadaří, sama jsem napnutá jak struna :lol: