Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
28.4.09 14:44

Luci - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jj, mě to tam svedlo, bylo do leva a doprava - já chtěla rovně. Bůh ví, jeslti by doleva nevedlo k Vltavě, aspoń vyznačit to mohli nebo cokoliv. Jak kdyby všichni museli umět deset různých způsobů dostat se na smluvený místo :roll: :lol: - a jsem z PRahy :lol: :lol: :lol:

amazonko - to je na prd! Chjo, jako by to taky nemohlo chvíli počkat, než budete mít hovoto, co? Ale chápu. My jsme se taky stěhovali jakmile začalo být zle. Naštěstí to šlo a do svýho, takže nebyly trable okolo, snad to nějak vyřešíte, s rodinou je to vždycky potíž :roll: :(
Moje kamarádka se dvěma dětma a s manželem se rozhodla, že si se sestrou a s rodičema koupí barák. Už to mají na spadnutí, byt prodaný, barák skoro koupený a jdou bydlet. Ale oni mají to štěstí, že jsou prostě úplně v pohodě. Závidím, přeju, ale nechápu :lol:
Snad to nějak vyřešíte, dej vědět, myslíme na tebe, netrap se! :wink: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.4.09 14:44

R

Příspěvek upraven 18.08.13 v 18:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
28.4.09 14:46

Ahoj holky,
tak se zas nepravidelně hlásím, ale nějak nestíhám, sotva jsem dodělala jeden semestr a jedny zkoušky, tak tu jsou nějak rychle další:-(a navíc s malou už se to jaksi nedá, takže se učím jen po večeru a to navíc u tv, takže to, co bych se normálně učila pár hodin, se učím týden, ne-li déle:-)

Ale musela jsme se smát nad tím žehlením u tv :lol: to já taky tak žehlím, i když zcela POPRAVDĚ, JE TO HRŮZA, ALE POCTIVĚ CELÝ KOŠ JSEM ŽEHLILA naposled někdy loni v říjnu…holt jsme řekla chlapovi jasně, nežehlím, dokud to nemám kam dát, ložnici se skříněma sice už máme, ale jaksi ještě není zcela složená, chlap si dává na čas, tak co bych se stresovala, si žehlím, jen co nutně potřebuji…ale upřímně, už mě to teda sere docela dost…protože je tu akurát bordel a nic hotovo :( a to jsem si naivně myslela, že tento víkend to už dodělá, a nic…včera měl nějaké problémy v práci, takže šel dokonce spát až po mě, protože na něčem furt makal…a dnes se ještě ani neozval, tak doufám, že mu to dobře dopadlo…

Jinak jsem malé v neděli teda koupila první boty, v deichmannu za 299 sandálky, mi se moc líbí, ale malá z nich moc happy nebyla, řvala, jak by ji trhali nožičku, když jsme ji je obouvala…no, tak nevím, nevím, na chození to s ní moc nevypadá, ale už ji můžu venku postavit aspon ke kočárku nebo lavičce, včera si sedla na zem a jak se opřela o ruky, tak si je zašpinila a začla se třepat a brečet, jako že co to tam má???No, po kom to děcko je taková cíťa, to teda nevím:-)

za chvilku jdem ven, teda až se malá vzbudí, dnes normálně spí už od 12, šikulka:-)na to, že ráno vstávala až v 9:-)to mu jsem ani nemohla věřit, že mě nechala tak dlouho spát:-)si to beztak vybere zpět hned zítra a bude budíček už v 5:-)

no nic, zatím pa a večer zkusím dát nějaké fotky podle míšina receptu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.4.09 14:48

Nir

Příspěvek upraven 18.08.13 v 18:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
28.4.09 14:59

Amazonko - ber to sobecky, prostě se to nějak vydržet musí. Já jsem se teda nestěhovala hned, ale samozřejmě jsem věděla, že když si přivedu chlapa do 3+1, tak to bude naprd. Žili jsme v jednom pokoji a vyjít s mojí matkou - i když bych teď měla držet pusu, s tím velkým problémem nám fakt pomohla, ale prostě my obě víme, že spolu žít nemůžeme. Každý je zvyklý na to svoje… vydržte to, je to jen chvilkový. Ať s rodinou nebo v podnájmu, za chvilinku budete ve svým. Vždycky může být hůř, mysli na to, až budeš bydlet v baráčku, zasměješ se tomu, že cesta byla trnitá, ale máte to za sebou :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
28.4.09 18:51

amozonko - jak jako ja chybel?? Si mam brat osobne?? :lol: :lol: :lol: To zvladnete, neboooooj… :) Ja ti budu drzet vsechno, co mam… :)
Nikol - to rikaaaaam, ze za to muze sprava silnic… :lol:

Holky, kraaaaasnej veciiiiir… Mozna jeste juknu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
28.4.09 19:40

Ahoj maminy, vůbec vás nemám dočtené, takže reagovat nebudu. Mám na návštěvě segru ze slovenska, docela mě překvapila svím příjezdem. Vůbec jsem jí nečekala.
V plavání děláme pokroky, už jsme byli i pod vodou. A Veronika to zatím zvládá moc dobře. Sestra udělala i pár fotek a nějaké video. Tak jak to budu mít v pc, tak se hned pochlubíme.
Mějte se zatím krásně, krásný večer všem. Posíláme pusinky všem mrňousům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.4.09 20:45

Jeeee Lucko ne to vubec, to bylo v dobrym mysleno, jako ze jsem rada, ze te tu mame ! :wink: :wink: :wink:

Jinak byt nam nabidli jiny, dokonc o nejakou kacku levnejsi, tak jsem zvedava jestli to nebude nejaky kutloch v hnusne ctvrti. Zitra budem vedet vic, ale v podstate je to uz asi jen na nas, takze to vypada slibne.

Juu holky, pred rokem nas pousteli z porodky domu, to je hruza, porad mi nedochazi, ze uz je to vsechno rooook!

Jdu lenosit k telce a cekat na manzilka. Uz mohl byt doma, ale zabouchl si klice v aute. Kdyz se dari, tak se dari :roll: :lol:

Tak dobrou nocku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
29.4.09 10:16

doré ránko,

no to není možný, že bych tady dneska byla první. 8O
to tak všechny lenošíte, jo? koukám na MMB na nějaký šatičky, ale musím rosku změřit, jen tak nechc nic kupovat, nerada bych měla doma ještě větší hromadu hadrů.

holky dotázek, čím mažete po koupeli děti? ještě olejem, nebo už krémama?

včera se nám ozval jeden chlapík ze Saipanu, seznámili jsme se tam, jeho žena pracovala v hotelu kde jsme byli a 31.5 letěj do Itálie a pr¨ý by se mohli stavi i u nás. Horlivě jsme je tenkrát zvali a teď z toho mám hrůzu. Mám ráda návštěvy, ale takový, abych jim nemusela moc vyvařovat, jsem špatná kuchařka a teď ani nevím, co bych vařila, je to úplně jiná mentalita 8O ráda bych je viděla, ale kdyby chtěli spát v hotelu, taky bych se nezlobila :? jo a hlavně Petr bude zase pracovat a já bude dělat společníka se svojí angličtinou… :-( :nevim:

tak zatím, jdu něco popracovat když dítě spí.

Vendul, jsme objednané zase na úterý :wink:
pa K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
29.4.09 10:37

Akaca - tak je vezmi na jídlo do hospody. Vezmi je K praseti do Vratislavic, to je taková klasická česká kuchyně a máš to. :wink: :wink: :wink: To je hrozně zajímavý, lidi z takový exotiky!! Tomu se nevyhejbej a pěkně jim to tady ukaž. :wink: :wink: :wink: A s tou tvoji angličtinou to zase nepřeháněj, jo! Když jseš schopná studovat s rodilým mluvčím, tak jsi úplně v pohodě. Když budeš muset, tak to půjde. :wink:

Já jsem při poslední návštěvě u kožní dostala „ondřejovu mast“. Je to jen na promazání, ale docela smrdí. Nevím jestli je to mastičkou nebo solnou jeskyní, ale Danule je téměř bez ekzému. Ťuk, ´tuk, ´tuk.

Holky, tak já jsem se rozjela s botama! Už jsem koupila i bačkory! :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.4.09 10:43

Ahoj holky

akaco - já používám od začátku Leniens, je to mast z lékárny. Nedám na ní dopustit, je to přesně ta miminkovská vůně, skvěle se roztírá, prostě super!

Já musím mega rychle pracovat, zítra jedeme na grilovačku s jednou paní, prostě hezký odpoledne a v sobotu zase zahrádka s 2,5 letým zvířetem, tak musím všechno stihnout udělat, abych byla v klidu…

akaco - netrap se vařením, udělej jak jsi zvyklá, tak to prostě je, tak co. A ty Rozce vaříš nrbo lahvičkujete? Já vím, už se to tu řešilo, ale nepamatuju… když uvaříš Rozce, uvaříš i jim :wink: a s ang se netrap, taky si myslím, že to bude v poho :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
29.4.09 10:48

No restaurace je dobrá volba, ale když u nás budou třeba 3 dny???? :lol: No řízek zvládnu a snad ještě něco vymyslím…
Nikol teď to střídáme, lahvičku tak 2 x týdně a zbytek vařím. někdy s úspěchem, někdy ne. Ale vařím patlanice alá lahvičky. od prázdnin asi začnu dávat normální jídlo. vy pořád lahvičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
29.4.09 10:50

jo a u nás se ekzém brutálně zhoršil, tak jsem jednou namazala kortikoidama a už je to zase v pořádku. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.4.09 11:05

Akaco - no jasňačka, nějak se začít musí ;-). Já beru ty lahvičky taky jako inspirci, ale zatím se to tomu moc nepodobalo… a ona to nejedla…
já zase lahvičkuju :roll: :oops: … asi se tím nebudu trápit a prostě až začnu vařit, tak začnu, jen mi to prostě musí začít jíst, abych měla nějakou motivaci, takhle je to hrozně těžký…

No a mě sice řikali, že je Leniens hypoalergení, ale doporučila jsem ho kamarádce a její malá se po tom osipala, tak bych to asi neriskovala, nevím prostě, ale když je Rozka atopák… abych neporadila špatně :oops: :oops: :oops: - a bude to vůbec někdy v pořádku? A jak se to prostě zjevilo? Je to dědičný? Může to mít od někoho z vás nebo jak se tohle vůbec???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
29.4.09 11:19

Já jsem jako „atopák“ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: byla jako dítě taky mazaná lenienskou, takže se mi to zdá v pohodě. Ale špatnou reakci může mít kdokoliv na cokoliv.

A Rozka ještě nebyla prohlášená za atopáka, ne?! Nikol nestraš! Ona z toho určitě vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí