Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
2.6.09 13:36

Čauves!

Poly - no jó? Já ti jí blejsknu, jó? Dneska jdeme babí pro pouzdro na foťák, tak jí do toho obleku hned navlíknu… a chci taky vyfocenou Sárinku!!!!!!!!!!!!! Co jí to ta matka provedla, na to jsem teda zvědavá 8O :lol: - jsi se jako nechala inspirovat kvalitkou, jó? No já tam ani nemusím chodit a vím jak to tam bude vypadat :lol: - ani ne, že by jí to vadilo, ale nůžky do ruky, sprej do ruky a co mi tam děláš a ukaž… no moje nervy…

amaz - no to je tda něco, to by mě pěkně štvalo, ale hlavní je, že jste se nedali a užili si to :wink: … my jedeme až na konci srpna, tak uvidíme, jaký to bude :wink:

My jdeme za chvíli ven, dneska je bez oběda, nechtěla frajerka, tak ať si trhne, nic jinýho jí nedám - řikám teď, ale až mi začne venku vřískat, budu skákat jak ona píská :roll: :x :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
2.6.09 19:40

Ahoj holky, tak jsem byla dneska s Jonáškem v dětském centru Človíčkov na Zličíně. Bylo to super :lol: Jony pořád sledoval jednoho chlapečka a cokoliv on dělal, musel Jony hned taky :wink: Jinak jsem zjistila, že Jony sám vyleze na klouzačku 8O Jen jsem se šla napít, otočím se a Jony stojí na klouzačce a šup po hlavě sjíždí dolů 8O 8O Ale jak profík :lol: 8O no kde to okoukal, to fakt nevím, ale je to moje šikulka :wink: :lol: :lol: Naštěstí byla okolo klouzačky matrace, tak se nic vážného nemohlo stát … kdyby náhodou :roll:
Taky mě děsně pobavilo, když si Jony dolezl k autíčku co tam měli, otevřel si dveře, nasedl a zavřel dveře že ať ho asi jako povozím, či co? :lol: :lol: Tak jsme se vozili :lol: :lol:

Tady je pro představu to autíčko :lol: :lol:
http://www.mojedomacnost.cz/getfoto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
2.6.09 19:47

Hóóóóóóój…

holky, já vůbec nestíhám… Pečeme svatební koláče, já se připravuji k porodu. Damula je na zahrabání do země a Aleš věčně nejní doma… Takže všechno leží na mě… Doufám, že alespoň brzo dostanu autíko, bo už mě nebaví pořád čekat, kdy jako laskavě dorazí domů, abyc mohla laskavě nakoupit… :D :D :D :D
Tááááááák, Mám zasázeno… Damula je děsná kachna - jak byla ta horka, tak jsme nevylezli z bazénu… Chjo… Nu co… Mazala jsem pořád jak vzteklá… Nikde totiž nepsali, zda to namazání vydrží i ve vodě a tááááák jsem si teď koupila novej a je i do vody, takže budu v klidu… Lráááásně se vzteká a opět odmítá cokoliv jíst… Jsem z něj už nešťastná, ale prostě nechce…
Do toho všeho to pitomý třešně… Tolik třešní loni nebylo a já nedělám nic jinýho než bublaniny a rozdávám po celej dědině… :D :D :D A večer padám na hubu… :D :D Dneska konečně vyžehlím ty Himaláje a padnu za vlast… Televizi už jsem neviděla ani nepamatuju… Do toho ještě rozjíždíme e-shop a vážně už nám trochu s termínama hoří koudel pod zadkama… Proto na Vás nemám tolik času…
Holky, snad jste všechny OK… Moc moc moc na Vás myslím… Opatrujte se… :)

Co naše těhulky?? Nemám ani sílu Vás dočíst… Uaregistrovala jsem kluka u Macky… :) Alespoň doufám… :)

Tak jo cicmáááám Vás všechny na dálku a jdu na to prádlo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
2.6.09 20:12

Koukám, že má dneska Danulka 1. narozeniny :lol: Tak přejeme vše nejlepší :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Luci - téééda holka ty se fakt nezastavíš 8O No držím ti palce, ať se to sklidní a ty taky konečně vydechneš a dáš si kafe a nohy nahoru :wink: Zasloužíš si to :!
Nevím, zda jsem to pochopila dobře, ale ty jsi znova těhu???? :oops: Já jsem jeden čas nestíhala dočítat, tak mi asi něco uniklo :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
2.6.09 20:41

Eilen - nemá narozeniny, jen musím vyměnit metřík… :D:D Pardón, za ty zmatky…

Já?? Těhu?? Zatím ne… :D Má kamarádka mě požádala, aby s ní byla u porodu… Moc m to dojalo a dostalo, ale kejvla jsem… Takže budu první, kdo tu princeznu uvidí… :)

Kuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
2.6.09 20:52

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak som sa hned na zaciatku pobavila na tych narodkach a ja na tom ze je lucka uz pred porodom :lol: ale je dost mozne ze dajma uz to ma za sebou :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

lucko ja neviem ale ja nejak neverim ani kremom, radsej by som sa snazila dat bazen do tiena, alebo aspon tam nebyt cez obed tak do 3 poobede, ale natierat aj tak :wink: rakovina koze sa moze prejavit az po 10-15 rokoch :roll: ale nechcem byt za chytru :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: sak nam posli nejake ceresne, my sme zatial mali len od nas, ale to boli take prtave, to ma nebavilo :roll: :roll: :roll: a jaky e-shop? o nicom neviem 8O

eilen no super , urcite ste si uzili :lol: :wink:

nikol tiez si myslim ze by si mala hodit do placu fotku terky s celenkou :wink:

amazonko teda ja si na ubytko riadne potrpim a radsej zaplatim viac , alebo budem radsej sediet doma :roll: som v tom slahnuta, ale taka som, mna by slak trafil, ja by som to asi prereevala :lol: ale sak hlavne ze ste vy spokojni :wink: :wink: :wink:

poly tych hrist je po holici tusim 5 , ale teraz maju este do konca juna postavit dalsie :wink: mame to tam blizko :wink: ale tieto nove maju byt u nas rovno pod barakom, som zvedava :wink: a teda mas vzorovu cerenku :wink: :wink: :wink: :wink: ja si neviem predstavit jak by sa u kadernicky chovala katus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
2.6.09 21:08

hezký večer maminy, nějak nestíhám, ale poctivo jsem dočetla.Musela jsem rozhodit sítě ohledně terasy. TAk ted čekám co to bude za sumy.

Macko to jsem ráda, že je prdola v pořádku a moc gratuluji, že to bude klučina. Taky bych pak chtěla.

Katušce to moc sluší , jako vždycky.

Nikol nic si z toho nedělej, Veronika vypadá taky dost divně v čelence. Vlasů má už dost, jenom vepředu to nějak ne a ne narůst. :?

12 června jedu na víkend na kola. Máme výlet z práce a byli tak hodní a pozvali mě taky. Hlídání mám zajištěné, přijede babička. Malá bude poprvé v noci beze mě. Jsem moc zvedavá. 8O :lol:

No taky jsem zvědavá co Dajma. Doufám, že dá vědět. :wink:

Katko omlouvám se, že jsem nereagovala na tvoje pozvání,ale přečetla jsem si to až dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
2.6.09 22:22

Jééé holky tak to jsem to celé nějak popletla :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
2.6.09 22:24

Tak jó, dneska jsem si dala oddech a rychlovku old time fotek z foťáku :roll:

Takže to je dnešní nasr*nka :lol: - no chtěla jít do krámu, tam se jí líbí, jen my jsme to chtěli vzít na druhou stranu, tak nám to dala decentně sežrat. Při focení také samozřejmě :lol:

http://img.fotoalba.centrum.cz/…777951_4.jpg

Luci - to jako bylo taky trošku jak kdybys šla rodit… docela jsem si byla jistá, že tuhle informaci jsem nikde nezaslechla :lol: :lol: :lol: - takže s kamarádkou, tý jo, nevím jestli bych šla, sice mimi krásný, ale rodící člověk, kterýmu nemáš jak pomoct… no nevím nevím :lol: - jinak se vůbec nenudíš, koukám :? :roll: :lol: - já si prosím jednu bublaninu, jóó? Tý jo, já bych si ale dala… v sobotu jdeme zase na kynutý jahodovo-čokoládový knedlíky, tak se těším, to je každoročně celý léto, pak nám lezou krkem a zase za rok :lol:

Mišur - ty hřiště přímo závidíííím :-( , ale co už.
Zítra volám do tý druhý realitky, hezky bez smlouvy a bez ničeho… jen ať se všichni snaží!!! Takových lidí sem chodí, tak mi neřikejte, že se to za tu cenu neprodá. Přece byste nechodily, kdyby vám to přišlo moc drahý, ne???

Stejfko - viď? ta ofina tam prostě chybí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
3.6.09 06:19

nikol neviem cfo furt mas, mne tam ta ofina absolutne nechyba :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: je kraaaaaaaaaaaaaaaaasna aj s celenkou :wink: :wink: :wink:
a urcite ze sa to prodaaaaaaaa, jen setrvat :wink: :wink: :wink:

stejfo no super, to si uzijes, ja som este na bicykli tento rok nesedela, :roll: teda ked nepocitam rotoped :lol: :lol: :lol:

eilen nevadi, aspon sme sa trosku zasmiali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

my sme hore od 5 :lol: ale aspon skor vyrazim autom, aJ TAK DOMOV NEDOJDEME SKOR JAK O 7 :wink:

tak sa majte pekne :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.6.09 17:49

Tak ale toto? Co to je za nekázeň, snad neuklízíte a nevaříte elý den jako já? :roll: :lol:

Miško, snad jste měly (nebo máte) klidnou cestu.

Nikol, taky máme čelenku, ale Deniska si teď nenecchá vůbec nic na hlavě, takže nenosí nic. A já taaaak sháním tu háčkovanou čepičku a nemůžu sehnat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
3.6.09 18:43

Holky, Danule chodí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
3.6.09 18:51

Andulev - no tak to veliké gratulacéééé :srdce:

Niky - Terka je teda super s tou čelenkou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.6.09 19:21

Vendul, gratulujemeeeee! Hlavně žádné karamboly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
3.6.09 20:34

KRÁSNÝ VEČER MAMINY,
TAK KDE SE TO DNESKA ZASE TOULÁ???

VENDY-DANULCE OBROVITÁNSKÁ GRATULACE K CHOZENÍ. KDE SE TO USKUTEČNILO?? VENKU, DOMA?????

NIKI- TAK MALÁ TERKA JE NAPROSTO BEZKONKURENČNÍ :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital