Poradna duly
Jana Čurdová
Akaca - tak co CD? Líbí? Jsem si řkala, že to budeš mít jako překvapení, že vlastně ani nevíš, co dostáváš…
![]()
Jo a ještě mě napadlo, ať nikde neříkáš o tý svý protekci ve školce. Protože třeba já jsem taková, že kdyby mi holku nevzali a já věděla o někom, kdo tam je protekčně, tak to poženu třeba až na magistrát.
![]()
Stejfa - ale prosím tě. Každej má jiný touhy. Vy zase máte svůj baráček, zahrádku a vůbec…
![]()
POLY - a ty sem jako hodíš jen takovej výkřik, jó?!!!! Laskavě objasni svoji nepřítomnost nebo budeš mít neomluvenou absenci!!!! ![]()
Nikola - no to je teda pravda, že to tady flákáš.
![]()
Ahoj holky
vendul - náááhodou se snažím - to Poly musí donést omluvenku ![]()
blani - jo, je to jako Orbitrek. Jsou to crossové trenažery. Až na to, že tenhle je pořádný a ne z teleshopingu, ten byl k smíchu. Až budu mít čas, já ho vyfotím. Dneska jsem už cvičla a strašně mě to baví. Sice jenom po chvilkách, ale za to častěji. Snad to neva. Nemám fizičku, tak po minutě chcípám a už mám namožený nohy jako prase, ale tak to je snad dobrý znamení, ne?
Dneska jdeme na Ko, tak je teď v posteli, snad usne, abych jí pak po půl hodině nebudila
…
pa holky!
Ahoj, holky,
teda Vy jste se zase rozjely!!!
Ani to nezvládám dočíst.
Já mám zítra ty praktické zkoušky a včera jsme měli s mým spolužákem a spolukuchtíkem zkušební vaření u nás doma. Holky!!! - Já jsem myslela, že mě - s prominutím - jebne! Ach jo, jak může být někdo tak nepraktický a takové nemehlo. Představoval si to jako Hurvínek válku. Já jsem obstarala veškeré suroviny (musela jsem na tři různé nákupy), dokupovala jsem ještě nějaké nádobí (nesmíme používat u zkoušek sklo a porcelán - kromě servírování) a on jenom přišel a pustili jsme se do vaření. No nakonec jsem skoro všechno dělala já a na něm bylo v devět večer vidět, že má dost. Takové šnečí tempo a nepraktický přístup… No hrůza.
Jsem unavená, přetažená, chytají mě křeče do nohou, břicho mám jako buben, už skoro týden bojuju s nějakou pitomou rýmou a nachlazením… MUSÍM to vydržet!!!
Tak jsem si postěžovala - DÍKY, DÍKY, DÍKY!!! ![]()
Niki, já jsem si taky myslela, že má Rozka nějaký ekzém, než jsem se podívala pořádně
Ale je to holka nádherná!!!!
Naše Ellis je strašný obr - má být po kom - oblékáme některé věci už i 98. Zdědila takovou tu moji „naducanou“ postavu, tak je jí fakt kus. Ale tlustá není. Prostě jenom udělaná…
A naše fotky jako vždy na: http://s254.photobucket.com/…Ella_020308/
Ahojky
tak jsem si dovolila jí s TErezou ven a už jsem dostala fakt sprďana, že bych měla pracovat, tak jsem pěkně naštvaná. Terka nebyla venku dva dny kvůli práci, teď jsme se zastavily v parku kde jsme běhaly, bylo to super a néé, hned domů… fakt je mi to líto. Je to nefér… dělám do půlnoci jako debil, spím 5 hodin denně a nemůžu být chvíli v parku
…
Mací, ta Ellča je úplně jiná
no tý bláho! Sluší vám to hrozně moc!!! Chybíte nám holky, až bude všechno hotovo, sejdeme se
…
Na zítřek sržím palce, měla jsi říct tomu trdlu, aby jel hezky napůl, ne? Já bych se nedala
… a pohlaď malýho koblížka
![]()
ahojte zlatíčka,
tož už jsu tu definitivně, jsem cosi fakt nestíhala, omluvenku a absenci tu nějak švindlovat nemusím, protože jsem z malé fakt vyřízená a obdivuji vás, že to tak krásně zvládáte, já jsem vyfluslá
Zas kecám že???
Jsme opravdu pořád venku nebo někde besedujeme, my se doma opravdu neohřejeme
Tak jako ani nevím, co jste tady zase za tu dobu naprdkaly ženské
![]()
Marcelko- já ti blahopřeji, ale fakt teď nevím jako k čemu
jsu trubka že
já už prostě jiná nebudu. Dneska tu zkoušku určitě zvládneš na výbornou, jak kdybych tě neznala a podle fotek teda, Elinka je výýýýýýýýýýýýsokánská
ale kláááásnááá ![]()
Niki- mě to tak mrzí, když to tady čtu, to je fakt děs s tou prací
chudák Terinka. Na jednu stranu je fajn, že máte penízky,ale aby tě mamina tak honila a odnášela to princeznička vaše
no ale co už naděláš že jo. A ty jsi začala na sobě jako makat jo????????? Téda, hoď fotenu ![]()
Holky, my jsme měli v pondělí od rána šílený den, teda malá
Ráno si 2× přiskřípla prsty do sprchového koutu, dopoledne jsem se jen na chvilenku otočila a sletěla z patníku na beton hlavou, rozbité čelo, škrábance, no děs, po obědě sletěla z nočníku a těsně před spaním někde na koberci našla drobné a vdechla pětikorunu, tak jsme ji obraceli hlavou dolů, můj třepal a já jsem bouchala do zádeček, no já jsem zešedivěla za ten den na 20let dopředu. Holky, já jsem se normálně zbavila povolání-matka
![]()
Tak jsme se vykecala a postěžovala si, jak jsem děsná matka a neuhlídám malou
![]()
holky, prosím vás, jak dlouho dopředu vám došly pozvánky na očkování prosím??? Nám zatím nic nepřišlo ![]()
Čauves Poly - no fakt ti závidím jak pořád běháte venku, já jsem se doma z toho rozbrečela, fakt si to nezasloužím… dneska jsem s ní měla telefon, že se mě to dotklo, tak že to tak nemyslela, jen jako že to blbě pochopila. Ach jo ,jako bych jí neznala. A to mi na to poví - a to se jako ještě pořád zlobíš, jó? No tak to jsem to všechno měla spolknout a ani jí to neříct?
- No znám jí, tak moc dobře vím… ale příště se nedám ![]()
No a karamboly jsou hrozná věc- já ťukám, my máme jen samobouchající se vzteklinu ![]()
No a na očkování nám nic neposílala, vždycky nás objedná na příští… teď mě napadá, že jsem si měla zavolat, páč si nepamatuju, kdy na jedeme na tu dovču… Jo a my jsme dostali Priofix - či jak se to jmenuje - to je ten placený a měli jsme ho neplacený, páč dostali tenhle místo normálního a v 18 měěsících půjdeme na čtvrtou hexa… teda prý jestli bude… A máme být rádi, že už máme za sebou takových očkování, páč novorozenci třeba už nedostávají ani tetanovku, tak jsem byla fakt překvapená. To jsou takoví šmejdi, že si jen tak řeknou… prostě se to přestane vyrábět a kdo to bude vyrábět jiný, to se prostě neví a tečka… Grrr
no jo maminky
ale to už nezměníš Niky, hlavu vzhůru matko, my víme že jsi naše kuřátko hodné
A samobouchající vzteklinu doma pociťuji poslední týden
někdy z ní fakt nemůžu jako.
cau zeny!!!!!!
my sme boli akurat dnes na ockovani, takze sme poobedie travili doma ( asi po pol roku)
mala je zatial v pohode, a ja teda neviem aale u nas som nikdy nedostala pozvanku
mne to furt hovorili ze kedy mame dojst ![]()
nikol absolutne sa nedivim ze sa ta to dotklo, koho by aj nie
tvoja mama by mohla byt aspon teda taka dobra a zobrat malu von , ked chce aby si doma robila
nikol to u vas vazne nedavaju ani tetanovku?
to co je za novinka
inak moja macocha ma doma trenazer z teleshopu a je uplne v pohode
daj potom fotku ![]()
poly vidim ze ani ty si sa nenudila
ale ja si vsimama, ze to su take dni, ked sa nedari tak sa nedari
snad zas dlho nic take nebude
![]()
macko tak som zvedava jak si dopadla, aj ked som si 100% ista ze si to spravila lavou zadnou
a fotky perfektne!!!!
![]()
vendul teeeeeeeeeda vy ste iny exoti
a to pocitam, ze tam nebyvate v hoteli ale jazdite od mesta k mestu
no to by na mna nebolo, aj ked tiez nie som typ co lezi u mora
![]()
Mišur - sestřička řikala, že tetanovku nedávají, páč jí nemají a kdy jí kdo bude vyrábět to nikdo neví. Což mi přijde jako strašná bezohlednost
… ale třeba jí ještě někde mají… my jsme jí dostali v nemocnici, tak třeba to ještě taková katastrofa není…
Já jsem ten z teleshopingu nechtěla, páč potřebuju na svojí váhu stabilitu a nějakou nosnost a hlavně jsem chtěla u madla veprostřed na chycení a i na podepření loktů, takže jsem moc spokojená… a foto teď nedám, páč fogy nebyl schopný uhnout ze záběru a vybila se
![]()
čauky čauky,
Vendul, my si ale budeme platit místo od září do března jako ostatní, já mám takovou hrdost, že bych to bez placení nevzala, čeho sama nedosáhnu, to pro mě není dost dobré, takže by sis na magistrátu nepomohla.
Tam bude protekce spíš k prdu, protože se tchýně vždycky dozví jak se malá chová a jak je drzá. ![]()
Jo a ještě tchýně zná ředitelku ZŠ na HUsovce
![]()
Nikol, ty jo to budeš za chvilku vyšvihaná sportovkyně. Jen drobná rada, každý tělo začíná pálit z tuků až po 40 minutách výkonu, do té doby jedeš na cukry, zkus pomalu prodlužovat cvičení a potom se na těch 40 minut dostat. Ale jinak tě obdivuju, já na to chodila ve fitku a po 5 minutách mě tak strašně bolel zadek a stehna, že jsem radši slezla.
Macko, držím palce, pak dej vědět. a fotky jsou bezvadný.
Poly, ach jo, ta jsou nesmyslný úrazy. tak se opatrujte holky. a tolik nás laskavě nezanedbávej
jj a moc prosím fotku ošmikané Sárinky, chtěla bych něco podobnýho, tak abych věděla, jak bude plešounek vypadat.
a díky za Rosku, je to číslo. dneska jsme byly zase plavat a ta je naprosto báječná. skáče do vody sama, děsně se směje a já jí skoro nestíhám lovit ven.
tak pa
tak pa
Ahojky Akaco - my budeme jezdit o prázdninách plavat, ale tak se rochnit, do těch Kralup, aspoň něco vím stoprocetně, když jsem se na tamto vyprdla, tak se na to taky těším. Úplně tu Rozuli vidím, jak je z toho hotová a jak si to užívá
…
A vyšvihlá nebudu ještě hóódně dlouho
…Díky moc za tu radu s tím cvičením beru všechno
, ale zatím se o hubnutí nedá ani mluvit. Fakt vážím sto kilo, takže nemůžu na tom poprvý být ani deset minut. Abych řekla pravdu, tak dneska jsem vydržela dvě a měla jsem toho plný kecky, ale tak si řikám, že se k tomu dopracuju. Zatím mě to baví a i ten jídelníček hlídám, Mára od půl osmý, co přišel z práce snědl Kuře s rýží a švestkovým kompotem (jo Mišur - zase
), pak dojedl mojí porci, já snědla půlku, pak si dal ovčí sýr, pak meloun, pak si dal Delisu a teď má zase sýr - já to nechápu a to všechno během dvou hodin… on celý den nejí a pak je v noci jak odpadkáč
. Ale to je jeho boj, já jen musím vydržet když vidím jak se láduje
- takže akaco - pomalinku polehounku, taky bych mohla dostat infarkt ![]()
A ještě mi řekni, kdy je lepší cvičit? Ráno nebo večer? Před jídlem nebo po? Když cvičím před, je mi pak líto se zhroutit na sedačku a jíst a když po, tak to není nejlepší na žaludek… tak nevím.
Tak přeju dobrou noc!
Nikol, kdy cvičit to zas až tak dobře nevím, kdysi jsem vyčetla, že ráno, ihned po probuzení tělo nejvíc spaluje, tak jsem si dala doma kafe a šla běhat samozřejmě potom vydatnou snídani. Teď na podzim jsem chodívala běhat večer a to na naprd. Přišla jsem domů, dala si dva chleby a bylo po hubnutí. xKaždopádně v první polovině dne by měl být energetický příjem vyšší, než v druhé, ale to není žádná novinka.
Bohužel já jsem jako tvůj Mára, snídám v 8, ve 12 oběd a ve 20 sním na co příjdu, takže taky žádná sláva. Škoda, že v tom hubnutí znám dobře jenom tu teorii a praktickou stránku zanedbávám
.
A vydrž, fandim ti, časem to půjde líp.
dobrou
Akaco - sousedky holku nevzali do školky, i když si to chtěla platit od září. Je prosincová. Že prej musej vzít děti, co už jim 3 roky byly. A myslím, že bude hůř… Takže o tom placení to není a budete tu protekci fakt muset využít…
Ještěže ji máte! To o to nic, to já kdybych ji měla, tak ji taky využiju.
![]()
Nikolaa - to já tě teda taky obdivuju. Já jsem tu kdysi psala, že jsem si koupila perfektní šlapadlo a momentálně ho má půjčený sestřenka a mě vůůůůůbec nechybí.
Já na ten pohyb nejsem. To já radši nějakej ten půst. Ale to mi posledn dobou taky moc nejde…ach ta vůle…
![]()
Čauves ženy - no, zatím neobdivujte, koupit stroj dokáže každý… prostě uvidíme
… já teda jsem taky nesportovní typ, ale takhle doma, když mě nikdo nevidí jsem schopná cvičit nejvíc…
Tak zatím pa, jdeme svatčit