Poradna duly
Jana Čurdová
Míšo taky gratulace a kolik pak ti je???? Mamino.
Ale ne jestli nechceš,tak to nepiš. Že si mladá holka to vidíme.
Katko brzo se uzdrav. Taky bychom vás rádi viděli i Vendulku s Danulí.Musíme to někdy naplánovat. Zítra zrovna nemůžu. Škoda. ![]()
Vůbec nemám sílu, jsem nějaká vyřízená. Asi to brzo zapíchnu.
Úlovky máte pěkné, ale ta cena. TAky mě nějak nesedí. To se musí mrňousi nosit.
![]()
Vendulko tak to je super zpráva. Určitě to dopadne. Taky bych potřebovala něco prodat, ale bohužel nemám co.
Ted jsme na tom fakt špatně. Prevíti nechtějí platit a penízky na kontě pomalu ale jistě ubívají. Nebudu se stěžovat, určitě nejsme na tom špatně sami.
![]()
tak som este tu, igor to zalomil vedla mna
kurna dnes ten cas nejak leti ![]()
stejfo kristove roky…33
amas uplnu pravdu,peniazky by sa nam tiez hodili, ale bolo aj horsie
takze som celkom spokojna…akoze
![]()
vendul parada!!!!!! a co planujes s tymy peniazmi????? chcete kupit nieco ine????
katko my tiez teraz nosime 86 a kupujem 92
sak 86 je akoze 12-18mesiacov a 92 je 18 -24, takze moze byt ze kamoskina mala ma 2 roky
a este k tomu H&M robia veci vzdy aspon o cislo vacsie, to mi napr. este niektore nohavice , alebo saty alebo tricksa nosime 74 v pohode ![]()
a neviem ci ma este niekto narodky, je to mozne
elca od lost ma akurat narodky jak katka…toto uz by bola vazne dobra nahoda
inak ja uz som cez 2 tyzdne nejaka nachladena( sopel a kasel) a tiez sa toho neviem uplne zbavit
ale s atb to urcite prejde
![]()
a nikol jasne ze fotky z dneska, tu bolo straaaaaaaaaaaaaaaasne horko, a hlavne dusno
![]()
Tak mi to teď celé spadlo i s fotkama…
Miško, my taky nosíme ještě 74, Roska je prcek. v oblečení 12-18 vypadá jak v pytli já dávám skoro všechno 9-12.
Stejfo, tak můžeme zase zajít do nějakýho cetra, buď bambino nebo baby café.
jo a peníze už nám skoro pomalu došly… ojoj, jestli ještě pojedeme na tu dovču, tak jsme fakt šul nul ![]()
za fotky se omlouvá, že jsou velké, ale nemám sílu zmenšovat.
u jídla někdy i trochu zlobíme
http://i256.photobucket.com/…/foto004.jpg
kuk
http://i256.photobucket.com/…/foto028.jpg
pomáhám mamince s kolíčkama
http://i256.photobucket.com/…/foto024.jpg
autí
http://i256.photobucket.com/…/foto019.jpg
hihi
http://i256.photobucket.com/…/foto009.jpg
po koupání
http://i256.photobucket.com/…/foto040.jpg
dobrou
Ty vole akaco já jsem málem dostala infarkt
- No jo, nejdřív koukám a pak zkoumám, vidím rozku odřenou a od krve, no málem to semnou šlehlo a pak mi Mára řiká, že jsem blbá, že je to přesnídávka, no teda, fuj, lekla jsem se jako prase! - ale vlastně dobře že jsem blbá a že jsem špatně viděla
![]()
A táta zase dostal málem infarkt z toho zábradlí, jak visí na balkoně, ale my ho máme fakt nebezpečný (daleko víc od sebe šprušle a začíná tak 50 cm nad zemí), takže na něj dítě vůbec. Ale vy to máte v poho…
No je strašně slaďoučká, ty kudrlinky jsou fakt k sežrání a už vidím růžky, jj, tak to si dovedu už představit
![]()
hihi, no to by se odřená asi tolik nesmála
a zábradlí je bezpečný. Když nám dělali balkón, nechali jsme si ho pořádně přivrtat k panelu. Ale stejně mě vždycky poleje horko, když se takhle kouká dolů.
Dala jsem si na noc na kašel Codein, ty vogo já jsem sjetá
si tady tak plavu po pokoji ![]()
Misurda - no my budeme rekonstruoovat barák. Tak to bude vcukuletu pryč…
![]()
Jo a my na dovolnou nakonec nejedeme. Chtěla jsem jet k moři, kvůli Danulinýmu ekzému, ale od tý doby, co chodíme do jeskyně je naprosto čistá. ťuk, ťuk, ťuk. Teda nevím, jestli to je jen tím, ale jsem strašně ráda. Nás totiž ani jednoho nebaví ležet na jednom místě u moře. By sme se obětovali jen kvůli holce.
Letos nepojedem nikam a až doděláme barák, tak vyrazíme na nějakou pořádnou cestovatelskou dovolenou. Ještě uvidíme, jestli s holkou nebo bez, ale už začínám mít absťák po nějaký exotice.
![]()
katko fotky perfektne, je to normalne vidiet ze rozka je taky malicky dablik, ale zas strasne zlatucky!!!!!!
![]()
vendul vidis som zabudla ze mate baracek
sorac!!!!
a super ze danulka uz ma konecne klud!!! len nech to tak zostane!!!
takze vy ste taki cestovatelia???? a kam by si chcela vyrazit najblizsie?
inak katko codein mi minule nukala babka, ze budem mat hned po kasli, ale ja som to odmietla,
som nevedela ze je to aj taky zahul
keby som vedela, tiez si dam
dufam, ze uz mas po kasli ![]()
Misur, po tom Codeinu se asi půl hodiny motáš a potom to přestane účinkovat a zase jsem se začala dusit. Takže noc na nic, ale dneska už je to přes den dobrý, už zabírají atb.
a díky za pochvalu foto
Misurda - to já ještě nevím kam. Podle toho, jestli pojedeme všichni nebo jen my dva. Jestli jen s Martinem, tak někam blízko, třeba Maroko nebo Turecko nebo tak. To bysme jeli jen na 14dní, to není tak drahá letenka. Víc bych napoprvé bez Danule nejela. Jestli se ale odhodláme všichni, tak někam dál a na dýl. Když mě stojí letenka víc než 20 tis., tak letím minimálně na měsíc. Jinak mě to přijdou vyhozený prachy. Třeba o Barmě nebo Bangladéši jsme se naposledy bavili…
![]()
Vendul už spíte? roska se doma najedla a hned zalehla ani nepípla.
Ahoj babi, tak dneska to počasí celkem vyšlo až na jednu průtrž.
Veronika právě usnula, tak mám konečně čas. Dneska jsem jí našla 2 stoličky. A ku podivu ani nějak moc neviváděla.
Míšo, Katko dejte co nejdříve dokupy. Má začít konečně teplo, tak nech nemusíte sedět doma.
Či i tak nesedítě.
![]()
Rozule je hotová modelka. A co jí už narostlo vlasů!!!
To jsme se už tak dlouho neviděli?
Jo a do centra klidně můžeme. Minule jsme byli v Libereckém dětském koutku. A bylo to celkem fajn, až na to placení. Ale co je dneska zadarmo, že?????
Vendulko tak to vám přeji. Nejdříve udělat baráček a pak tak krásná dovolená. Nám se taková věc nikdy nevyvede. A myslím, že ani na měsíc prič si němůžeme dovolit.
My máme pořád ještě takový malý flíček, který jednou zmyzí a za chvilku je zase vidět. Ale není to nic vážného. To je fajn, že je už Danule čistá, jen nech to tak vydrží.
ahojky, chyběla jsem vám??????
HA, ani jste si na mě nevzpomněly ![]()
Poly - no hurá
- kde jsi jako byla ženo? To víš, nějak extra se tu neplkalo, teda aspoň já jsem to pořádně flákala…
No a já mám doma trenažééééééér
. Bratr hlídal a my jsme si pro něj jeli do Kladna. Sice jí nedal ani jednou napít, ani jí nepřebalil, ale přežila všechno. Jen má odřenou nohu jako prase, ale on neví z čeho, prý ani nepípla
- což je špatně, páč když je sticha, je to vždycky podezřelí
- ale tak žádná katastrofa… no a já jsem usportovaná jako prase, žádná sranda. Je jako trošku obr, prý je to značka a tenhle mají v posilovně kam chodí, tak prý je dobrý, ale teda my ten větší byt potřebujeme jako sůl
- takže jsem strašně ráda…
Misko, i od nas opozdene jen to nej a nej ka narozkam ![]()
U nas uz je snad konecne po teplotach, jeste vcera v noci jsme srazeli, pres den uz mela jen lehounce zvysenou a pak vubec. Tak snad jsme to zazehnali. Byly jsme u doktorky, pry bud viroza nebo zuby, mozna i sesta nemoc, ale neosypala s,tak asi ne.
Niky, co mas za trenazer? Ten na styl orbitrecu? To bych taky brala, ale u nas opravdu neni kam ![]()
Akaco, Rozarka je fakt zlatucka, takove sidelko. A i my nosime jeste 74, 80 je ji vetsi a to co je oznacene jako 12-18 mesicu, v tom plave. Nektere veci mame i 3-6 mesicu
![]()
Brre, na fotky vam hned kouknu, snad uz to u vas bude ok ![]()
Vendy, gratuluji k prodeji, konecne jsi se dockala vid. A teda s tou dovcou, to jste odvazni cestovatele, nam staci takove to „nudne“ Recko, tam to mam moc rada.
Poly, tak kde jsi se flakala babizno?
Holky nemocne, rychle se uzdravte,at uz je lip!
A vic si nepamatuju, tak snad jsem na nikoho nzapomnela.