Poradna duly
Jana Čurdová
Vendul - no jo, chce, jen se mi to nestává často… no fakt prdel ![]()
nazdárek holky,
tak já mám konečně pouklííííííízeno, byla tady dnes obr návštěva, tak jsem ráda, že už to mám za sebou a že sedím
![]()
Nikisku- no ty prďo, já ti téééééda povím, ty máš ale holka kliku, téda, to sebevědomí musel vidět Mára i doma jak se za tebou neslo
,no a jako proč by se nekoukal frajer a že pneumatika
ty jsi ale éééééééro
![]()
Jo a Vendy, já teda jako z Liberce nejsem a do Ikey teda jako nejedu, tak jsem ti moc nepomohla, ale aspoň odpověděla
![]()
Jinak jsem už ve formě a depku jako nemám, ale to jste si možná všimli že jo???
Holky, neozvala se prosím někomu ta Lost??? Říkala, že v pátek půjde nejpozději na vyvolávání nebo to má být až ten další týden
![]()
Ahoj maminy,
včera jsem byla pařit a domů jsem dorazila až ráno v 10. Neměla jsem sílu jít domů ve 4, tka jsem spala u kámošky. Miláček naštěstí žádné keci neměl. To asi proto, že příští týden jede zas na víkend na Mácháč.
Dajmo taky jsem ráda, že se nic vážného nestalo. Ještě že ty děcka tolik toho znesou. Já dneska nastupovala do auta, máme takové vysoké a nevím kam jsem si myslela, že lezu, celou silou jsem se praštila o hranu dveří. V první moment jsem myslela, že zuby vyplivnu a normálně jsem se rozbrečela. No boule jak hrom a dobrou hodinu jsem se dávala dokupy.
I Verču jsem trochu rozbrečela, musela jsem odejít aby mě neviděla jak bulím. ![]()
No jo Lost má co nevidět rodit a možná to už má zasebou. ![]()
Vendulko do Ikey se bohužel nechystáme. A ta středa platí???????
Ahojky, jen na skok.. No Timi jako by včera ani nic nebylo(jo děti jsou splachovací), snad mu nezůstane jizva na celý život… Ono to není tak strašné ale jak mu valila ta krev po celém obličeji-jak horová scénka…A díky za podporu.
Zítra jdeme do ZOO, máme tam sraz se spolužačkama, tak se těším..
Lost to měla mít včera to vyvolání, nebo co.. A taky mě zajímá, jak to s ní je -NIKI
![]()
To mi připomíná, že se do rodiny narodilo letos poslední mimi. Ve středu a po 7 vnucích konečně 1.vnučka (jako manželova rodina, toto konkrétně brácha). A Poly tys mi neodpověděla na tu porodku ve Zlíně
![]()
Jinak jo, že už nemáš POLY depku je to vidět a teda den super?
Tak papa už musím taky něco uklidit, dalo by se to vyhazovat lopatou
![]()
Jinak nevíte jestli ten Timi z toho nemůže mít nějaké následky? Třeba špatně vidět nebo tak
Ten doktor prý nic neřek..
DAJMI- jejda a na co ses to jako ptala???
Doktoři, to jsou kapacity, to jako jo, i když mě teda po císaři sešili jak na jatkách, ale dobré
,personál ušel, jako asi všude no, sestřičky na zabití, raději po nich nic nechtít, ale ty studentky byly suprrrrrr.
Tý brďo Stejfko, to sis dala, to muselo být super! Závist
!
Lost mi psala zprávu, že až porodí, pošle mi sms, abych to dala vědět. Ověřovaly jsme si čísla, jestli to pořád ještě platí, takže čekám a jakmile dostanu sms, žhavím net
![]()
JO A SLEDUJI, ŽE JSI STEJNÝ TRAGÉD JAK JÁ STEJFI
JÁ JSEM VČERA SPADLA ZE SCHODŮ, JAK SCHÁZÍME Z PODKROVÍ, SLETĚLA JSEM Z PŮLKY, CHYTLA JSEM SE ZÁBRADLÍ, NARAZILA JSEM SI ŽEBRA
A RUKU JSEM SI VYTÁHLA SNAD AŽ Z KRKU, TAŤKA POCTIVĚ NATÍRAL A MASÍROVAL, JÁ JSEM ŘVALA BOLESTÍ A TÁTA SI TO UŽÍVAL
![]()
HOLKY, JÁ UŽ BOLESTÍ NEVIDÍM, TAK SI JDU ZALEHNOUT ZA MALOU. MĚJTE SE KRÁSNĚ A PĚKNOU NEDĚLI
![]()
čusík děučaTA, hlásím se v celkem podnapilém stavu, měli jsme dneska návštěvu, tu kámošku, co jsem jí šla za svědka, takže jsme celkem poseděli a popili. no ojoj, vína bylo teda dost.
Dajmo, ach jo, ty úrazy jsou příšerný, ale já tě uctívám za 3 děti, ten úraz je jen maličkost, a neboj, myslím, že něco takového zrak neovlivní. To by musela být jiná šlupka.
Poly, dobře, že jsi ok, máme tě rády a Sára taky , jen je to někdy trochu složitější, než jsme čekaly.
Nikol, teda plavčík ti určitě zvednul sebevědomí, to je super, ale žádný zálety matko!!!!!!
Vendul, no dobrý za 45 minut… a doma v půl 1 no asi příště půjdu s váma.
Jo a dneska jsme zjistili, že lístky na koncert Rammsteinů v listopadu jsou vyprodaný. Takže madonna bude na dlouho náš poslední zážitek
Jo a se středou taky počítám…liberečandy.
pa jdu ovíněná usnout
![]()
Dobré ranko!
My dneska jedeme ke kamarádce na chatu, tak už jsme v plné polní…
akaco - tý jo, úctyhodná hodina
, to je super, že jste si to užili ![]()
Jo a na zálety nemyslím, to se nemusíš bát, v životě bych nic takovýho neudělala, to nemám v povaze, ale příjemný to bylo
… ikdyž teď už mě tam Mára bez sebe nepustí ![]()
Tak pa holky a hezkou neděli
![]()
Čaves maminy, nemyslete že jsem do 10 pařila, to ne. Jenom do 4 a spala jsem u kámošky. Ale bylo to super. Boule dneska bolí víc než včera, začíná do přicházet k sobě.
Ale jsem velká holka tak to určitě zvládnu.
Nikol to my víme, že bys nic takového neudělala. A Mára nech si to jen pěkně uvědomuje. ![]()
Katko občas se to zapít všechno musí. A těšíme se na středu. Papa
Ahoj holky! Tý jo, včera jsme úřijeli domů až v osum. No mazec, dneska jsem totálně kaput!!! To to Tereza spala skoro 2 hodiny v ZASTAVENÝM kočáru
- že by se mi blýskalo na lepší časy??? ![]()
Stejfko, i tak je to úctyhodný pařit do čtyř
![]()