Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
4.9.09 20:44

caute!!!!

stejfo sak skarede pocasie zaclo az dnes :lol: ale ja som vazne nemala cas, zajtra ideme hrat svadbu a nevesta si vybrala pesnicku ktoru chce mat jak svadobny tanec a vobec moi to neslo do ucha, tak som sa stym mucila :lol: a este sme museli dat dokopy aj zopar ludoviek :roll: :roll: ale aspon zarobime :lol: :wink:
budem ti drzat palce, nech sa vam teda zadari zamiesit na dalsie babo :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

a ty brdo to cumim s tymi zubarmi 8O 8O 8O 8O mna to este nenapadlo, ale pochybujem zeby mala niekomu otvorila pusu, aj keby sa lekar staval na hlavu :lol: to mas poly teda sikulku!!! :lol: :wink:

inak my sme uz presli na normalne plnotucne mlieko :lol:

vendul jasne mala sa to nauci aj na tomto :lol: urcite to uz dnes vie! :lol: :wink:

poly vy si uzite tatika dosytosti!!!! co planujete? inak preco ti chce trhat zuby? su zle???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
5.9.09 10:16

Ahoj holky,

my byly včera na plavání. A bylo to naprosto parádní!! Obě jsme byly nadšené. :D :D :D

Misurda - no jasně že už to umí. :wink: :wink: :wink: včera jsem před plaváním vytáhla nočník, holka se vyčůrala a mohly jsme jít na to. :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
A vy hrajete jen s Igorem nebo máte nějakou větší kapelu? Asi jsi to tady už psala, ale já vůbec nevím. :roll: :roll: :roll: A kde to jako trénujete? Doma? To si vůbec nedovedu představit. :wink: :wink: :wink:

Jo a Akaca jela do Chorvatska! Jste se tady ptaly. Jeli autem a ubytování si hledají až tam. Takhle to teda říkala před 2 měsícema, tak nevím jestli se něco nezměnilo. Docela to vychytala s počasím. Si tu užili pěkný dny a teď si prodlužujou léto.

Stejfa - to je jasné, že se to povede! Koukni na Lost, ani nechtěla a bylo to. Druhé je v pohodě. :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
5.9.09 12:59

Holky díky za povzbuzení, ale nechám tomu volný průbeh. Až tak hrozně nespěchám, i když co nevidět je tady březen. To bych měla nastoupit. :cry: :cry: :?

Vendulko a kam chodíte? Danule je fakt šikovná. Verča se ted 2 dny taky nepočurala, ale bojkotuje bobika. Hlásí v čas, že potřebuje,ale zvedne se dříve než bobik skončí v nočníku. Minule jsem ho stihla zachytit, nic příjemného ale lepší než když by skončil na koberci. :oops: :wink:

Míšo ten váš život musí být fakt zajimaví. Pořád někde jste a to Katku někdo hlídá? Blbá otázka co??? Sama asi nebude. :oops: :oops: NO máš štěstí, že někoho nato máte. Jinak by se to asi nedalo.

Tady je dneska jenom 12 stupnů. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. už jsem i zatopila. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
5.9.09 13:29

Stejfa - chodíme do Zlatýho lva, jak chodí Akaca. Ale podle mě je děsně důležitá hlavně lektorka. Tu naši jsem dostala doporučenou od sousedky. A fakt je super.
A chytání bobka mě teda pobavilo. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A já vím holky, že už jem trapná, ale kde se mám jinde chlubit, že. Poly mi to dovolila, že můžu… :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Danule má už třetí den suchý plíny po denním spaní a druhou noc taky sucho!!!! :pankac: :pankac: :pankac:
Snad to tím chlubením nezakřiknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
5.9.09 20:08

NAZDAR ZLATÍČKA,
VENDY- JASNÁ PÁKA, CHLUB SE, ASPOŇ NĚKDO :lol: :lol: :lol: :lol:

STEJFI- TAK JÁ TI TEDA TAKY POSÍLÁM TROCHU ŠTĚSTÍČKA PŘI ZPLOZENÍ POTOMKA, ALE TO BUDE FOFR :wink: :lol: :lol: :lol: MYSLÍM, ŽE STEJNĚ TADY BUDEME POMALINKU KAŽDÁ PSÁT, ŽE DO TOHO JDEME, TAK BUĎ V KLIDU, OPĚT SE BUDE RODIT ON-LINE :lol: :lol:

MIŠKO- HODNĚ ZDARU S PÍSNIČKOU, PAK NAPIŠ JAK TO DOPADLO A JESTLI TI TO DO TÉ PUSENY A DO UCHA ŠLO :lol: :lol: :lol: MIŠKO, MY JSME NIC LETOS NEPLÁNOVALI, DO POSLEDNÍ CHVÍLE JSME NEVĚDĚLI, KDY PAVEL DOSTANE DOVOLENOU NEBO JESTLI VŮBEC NĚJAKÉ BUDE, TAK TO ANI NEŠLO, TAK SI TO UŽIJEME POŘÁDNĚ PŘÍŠTÍ ROK NEBO V ZIMĚ NA HORÁCH :wink: :wink: NO A TY ZUBY, ŠKODA MLUVIT. OSMIČKU DOLE MÁM VYTRHLOU, PROTOŽE MĚ BOLELA, TEĎ MI VYRAŠILY OBĚ DVĚ NAVRCHU A DR. JE CHCE DÁT PROSTĚ PRYČ, ON TRHÁ NA POTKÁNÍ VÍŠ???? :roll: :roll: :roll: ŘÍKÁ, ŽE OSMIČKY DĚLAJÍ JEN PROBLÉMY A TLAČÍ NA TY ZUBY HODNĚ ZEZADU A NENÍ TO DOBRÉ, TAK NEVÍM, NO PROSTĚ TO NEBUDU ŘEŠIT A ZA MĚSÍC TADY BUDU ŘVAT BOLESTÍ :-( :-( UVIDÍME, SNAD TO NEBUDE TAKOVÁ KATASTROFA :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.9.09 20:42

čau ženy, chjo, já se ani nezapojuju, mám depku z toho pitomýho nočníku, nejde mi to, nebaví mě to, Tereza to nechápe, prostě je to děs :-( :-( :-( … a když čtu Vendul, tak to si to půjdu rovnou hodit…

Tak mi všichni říkají, že mám začít tím, že hned ráno po probuzení… jenže ono chvilku trvá, než jako začne kníkat a mě to vzbudí, tak se obávám, že už je dávno počůraná. A do toho nočníku se ještě nevyčůrala ani jednou :?… akorát když je nahatá (kalhotky se u nás nosí jen na plenu - supermanka) a počůrá se, tak si jde sednout na nočník… to to má trošku pomíchané, holka… no prostě fakt z toho začínám být nervní…

navíc ty její pitomý scény a o všem a všude, prostě neexistuje, abych jí něco zakázala, chtěla jít jiným směrem než ona, nebo jí nenechala v obchodě vzít polovinu věcí, prostě spratek jak vyšitej. Ječí, škrábe se, bouchá, lehá si na zem, hází věcma… lomcuje s náma jak může :? :? :?

Takže já jen čtu a jsem teď tichý společník :lol:

Poly - ty zuby, to je hrůůůůza. Mára jde ve středu taky na trhání, rovnou dvě stoličky, má je zlámaný, rpostě ty jeho zuby, to je katastrofa, tak to bude taky paráda :roll: :?

Venudl - a vás samozřejmě chválíme :wink: :wink: :wink: mega šikulky :wink:

A akaca? Obdivuju, já jsem na tohle srabík, prostě s tou cestovkou je pohodlí a ještě s dítětem? To by mě kleplo… ale pokud jsou oba akční a ví jak to chodí (o čemž nepochybuju), tak proč ne :wink:

Tak zatím pa :wink: a klidně nočníkujte, nám to vůůůůůůbec nevadí :? :lol: :lol: :lol: :wink:

Jo a je tu vůbec ještě nědo, kdo s tím nočníkem válčí??? Mišur? Vy mě vždycky uklidníte :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
5.9.09 21:10

Nikolaa - Nokol já tě snad uklidním s tím, že já Danuli dávám na nočník od jejích asi 9 měsíců! Takže to máš 9 měsíců než jsme se dopracovaly k tomuhle. Tak to snad nechceš mít hned, když jste začaly teprve teď, že ne…? :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
To bys mě skoro i naštvala!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.9.09 21:26

No, to bych asi chtěla :lol: - tak jo, ukldnila jsi mě :wink: … a taky bych chtěla, aby jedla příborem… to je taky blbý, co? :lol:
Tak dík :wink: :wink: :wink: je mi líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
5.9.09 21:34

Ahoj holky.

Nikol můžu tě uklidnit,že Robík taktéž nenočníkuje.už to neřeším,nočník je pořád uprostřed obýváku a neustále mu připomínám že ee se dělá do něj.občas si na něj sdne ale nic.I to je ale dobré,jednudobu na něj nechtěl ani sednout a to upozorňuji že někdy v 7.měsíci kadil do nočníku pravidelně každý den v poledne..jsou to lenoši no

Tak akaca dovolenkuje,no ta se mááá.hned bych vypadla.

My tedy zkoušíme druhého potomka.Mám po menstruaci tak bude vášnivý měsíc :lol: ono totiž ovulace neovulace,posledně jsem otěhotněla den po menstruaci,tak třeba se zase zadaří.

Misur,super fotky.Malá je absolutní božanka!

Poly,sakra zubař.To ti nezávidím a doufám,že to přežiješ a ten zubař taky :lol:

Stejfi,třeba se zadaří a budem zase nastejno těhule:)

No jinak jsem nějaká vucuclá.včera od osmi do pěti ve škole.hlídala kamarádka a naštěstí úplně v pohodě..nandali nám hned tolik učiva,že se už musím průběžně šrotit-teda zatím o tom jen mluvím,ale budu se muset začít..Robík byl ve čvrtk na očkování a dobrý.při vážení jsem teda koukala.má jenom 11kg.Je to drobek.

jdu čučet na film nebo tak něco.lukáš zmizel na pivo,tak jdu odpočívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.9.09 21:39

Večo, tak to jsem ráda, že nejsem sama :wink: … aspoň tak… no a my jsme byli taky na očkování a Terka má 81 cm a 11,23 kg, tak to jsme taky drobci :lol: ? Mě totiž drtí, jak všichni říkají, že je obrovská a tak… když špatně jí, tak že jí to teda absolutně nechybí… a tak… takže není ani velká ani tlustá :lol: :lol: :lol: … no nic, to je na delší povídání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
6.9.09 10:09

cau holky konecne vam muzu neco napsat. :wink:

Holky ty co chcete otehotnet varuji vas neni to zadne pericko se 2detma ale nikoho nebudu od toho odrazovat.My mame problemy s Eli zacla zarlit a ja se nemuzu naplno venovat kojeni to mi dela nejvetci naschvaly.ja sem pak nervni a ted momentalne mam i peknou depku.Ale to je pry 6tinedeli tak snad to brzy prejde.No jinak se snazim to zvladat ale sem pekne vycucla a vycerpana vecer kdyz pak chci neco udelat tak sem do 5ti min tuha takze asi tak. :roll: :roll: :roll:

Jinak niki s nocnikem si starosti nedelej my ted sme na bodu mrazu ani nestiham ji na nocnik posazovat mame to stejny jako vy a werca takze nesil.Deti ze pry si to uvedomuji kolem 2az2,5let takze tak.jinak na vsechno ostatni je chytra jak radio ale na nocnik to ne.No tak pockame.I kdyz uz by to chtelo aby sme zacaly neco s tim delat.ale ted nato fakt nemam pockam az se poradne zabehneme.Nojo tak tak u nas mejte se hezky a uzijte si pekny tyden.ma byt docela hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
6.9.09 18:04

Nikol tak co by řekli Veronice??? Tá má 84cm a 11,34 kg. A nikdo neříká, že je veliká. 8O 8O 8O

Lost tak to vím, že to procházka růžovou zahradou asi nebude. Ale než se to povede mě, Veronika bude mít už určitě 2,5 roku a to už jde. Věřím, že to máš těšké, vidím u nás, že to je ted docela záhul. A snad s mlíčkem nebudeš mít velké problémy a budeš kojit i když ti to Eli moc neulehčuje. Drž se mamino. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
6.9.09 18:19

Ahóój!

Lost - no ty jsi určitě z nočníkování omluvená :lol: :wink:. Drž se matko!
Nikdo nepochybuje o tom, že to je záhul jako blázen, kor když je malá ještě úplně malá :lol: :wink:… no a s tou Eliškou ti nezávidím :( asi to bude obdoba Terezy, ale s tím sourozencem to bude ještě složitější… snad je to jen období a bude to dobrý :( :wink: Držíme vám palce!

Stejfi - no to teda nevím co všem hrabe, ale jsem na to prostě alergická. Kdyby byla větší nebo tlustší, tak bych to snad viděla, ale já prostě takový pocit nemám a točí mě to… moc :evil: … Tak to je Veru o 3 cenťáky vetší než Terka a o deset deka těžší :lol: - to jste na tom zase líp, páč je vytáhlejší :wink: :wink: :wink: - ale je to těsný :wink:

Já se tady mořím s článkem a jsem z toho hotová, máma má novýho „redaktora“, který teda asi neví, jak se odevzdává práce, takže tu na něho nadávám a asi mě nebude mít rád :x :lol: …

Tak nic, mějte se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
6.9.09 22:20

Jen pro uklidnění Stejfy - jedna moje známá má děti od sebe jako Lost a když byl tomu druhýmu rok, tak si k tomu ještě stihla sehnat milence… :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lost - já vúbec nechci zpochybňovat, že by to nebyl záhul!!!!! Já jen pro zasmání… :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Ty to všechno zvládneš! Počkej po šestinedělí, všechno se zlepší. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
7.9.09 13:10

vendul ty mas teda dobre akcnu znamu!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no ja by som ani teraz milenca nezvladla :lol:

nikol a ty neblazni, ja uz som to odplienkovavanie zrusila, proste ona si to este neuvedomuje, ona cura a az sa vycura tak zisti ze sa vycurala, myslim ze sme to trenovali na holo dost dlho, aby to pochopila......teraz uz jej normalne nechavam plienku a pockam, kym mi to bude oznamovat a ked nie, tak zas budeme trenovat dalsie leto :wink: a drz sa s tou robotou!!!

my sme boli u dr. minuly tyzden a nasde miery 12,4kg a 83cm :wink:

lost tiez verim ze to je zaberacka, ale to je len o zvyku, zachvilku vam vsetko pojde jak po masle, aj to prve bol pre nas vsetky zahul a tiez sme si uz zvykli, :wink: :wink: :wink: len tu depku co som mala dufam ze uz pri druhom mat nebudem, lebo to bol horor :roll: drzte sa defcata!

werco tak aj vam drzim palce aby sa vam cim skor zadarilo :wink: :wink: a drzim palce na skolu!

jaaaaaaaaj a svadba bola supeeeeeeeer, pesnicku som nejak odspievala ale bol tam spievat aj jozka cerny , ale najviac som sa tesila z toho ze som tam stretla jednu kamosku ktoru som uz nevidela viac nez 10 rokov, lebo zije v nemecku, tak sme sa tam sundali :lol: :lol: :lol:

ty brdo poly tak ty mas za zubara takeho :,-(istu???? no ja by som si to len tak trhat nenechala :? :lol: :wink:

no a ked sme po veceroch na hrani tak je s nou moja mama, je to pohoda, teraz spala u nas a ked sa rano katka zobudila zobrala ju k nej :wink: tak sme sa aj vyspalli :lol: :wink: jaaaaaj a este vendul, my hravame vo dvojke a my uz nejak netrenujeme, my sme si to natrenovali este pred tym, ale ked robime nejaku novu vec tak si ju napocuvame a potom si to doma len 2-3krat vyskusame a ideme na to :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí