Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
16.9.09 13:52

No ještě se musím taky pochlubit, holky umíme smrkat :lol: :lol: :lol: , sama od sebe, ještě se jí to někdy nepovede, ale ve vetšině případů se opravdu vysmrká,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.9.09 14:06

Akaco - tak to musela být paráda :D já jsem to měla taky tak - na chtatě jsem měla totál dovolenou a chudák táta byl trošku hotov :D - no, to je život :-))

Jinak taky mě to nepadlo, kdyby byly odměny, na psy to působí :lol: :lol: :lol: :wink: zajímalo mě, jestli by to fungovalo,t ak dej vědět :lol: , když to taky nastolíme :lol:

Jo a to mamííí, mamííí - to je u nás taky a je to fakt hustý :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A gratulace ke smrkání!!!!
A s nočníkem neboj, ymslím, že to nezapoměla, ne?

Jo a rada od nočníkujících - Tereza chodí na nočník stokrát denně, řekne si sama, ale jak jsem zjistila, většinou když už je počůraná… co s tím? Že si řiká pozdě? Přejde to nebo je na to nějaký trik? :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
16.9.09 15:02

U nás se taky říká o nočník pozdě, ale teď to skoro stihla, počůrala mě, když jsem jí vytahovala z jídelní židličky. Ale řekla si dřív, jen to neodhadla, já to za 3 vteřiny fakt nastíhám.

pa jdeme do ZOO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.9.09 15:48

akaco - :lol: :lol: :lol: :lol: no to si taky řikám - ještě se nám to nepovedlo, ale jednou na to určitě dojde :lol:

užijte si to tam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.9.09 21:08

caute baby!!!!

tak konecne mame spojazdneny internet, aj multi. zariadenie, lenze teraz stale skenujem stare fotky, tak ked mam cas tak sedim u toho :lol:

katko hlavne ze ste sa mali dobre, urcite si perfektne odpocinuta! :wink: :wink: :wink: teda az na ten zaver-cestovanie :? chudatko rozka, to muselo byt utrpenie, ale zvladli ste to :wink: :wink: :wink: dufam, ze sa coskoro pochvalis aj fotkami!
a to smrkanie je super, katke sa to sem tam podari, ale aj tak nevysmrka tolko jak ked jej odsavam :lol: :wink:

nikol hlavne je ze uz to oznamuje, to uz ste na velmi dobrej ceste!!!! aj ked to este chvilku mozno potrva, nezufaj, my neoznamujeme nic a posrana vie byt aj hodinu a potom ma zaparenu dupu, koza jedna, minule jej to normalne krvacalo :roll:

lucko jak si myslela po hristi bez plienky???? akoze bol holy???? 8O
no katka sa krmi sama, teda musi mat v ruke lyzicku, inak nebude jest, ale necha sa aj nakrmit, teda ked zabudne :wink:

inac niki aj katka je taka ze je takova samotarka :lol: :lol: :lol: doma tiez tu beha sama, ale jasne ze ma aj chvile kedy vyzaduje pozornost :wink:

dajmo no supeeeeeeeeeeeeer gratulujem k metrikom.....po 2 rokoch uz bolo aj na case :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lucko a dufam, ze s tym dychom to nebude nic vazne 8O :wink: napis az budes vediet co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.9.09 22:48

AHOJ HOLKY,
VŠECHNY VÁS MOC ZDRAVÍM, JDU VÁS JEN V RYCHLOSTI POZDRAVIT. MALÁ MĚ TEĎ DOSTI ZAMĚSTNÁVÁ, JE ČÍM DÁL VÍCE PALIČATĚJŠÍ A UMÍNĚNĚJŠÍ, ROSTOU NÁM ZOUBKY, TAKŽE NOCI DĚSNÉ, TAK SE SNAŽÍM PŘES DEN TEN SPÁNEK TROŠKU DOHNAT, TAK SE TADY ANI NEDOSTANU, ALE SLIBUJI, ŽE O VÍKENDU SE TADY MRKNU A BUDU REAGOVAT NA VŠE :wink: O VÍKENDU TADY OPĚT ASI NIKDO ZASE NEBUDE, ŽE JO :cry: :cry: :cry:
POZDRAVUJTE TY SVÉ RATOLESTI A POSÍLÁME PUSÉNKY :huban: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
18.9.09 08:43

Ahoj holky,

Danuli taky rostou zuby, tak je někdy protivná až běda. :roll: :roll: :roll: Včera jsme byly na očkování proti žloutence. To je vždycky scénka, to je děs. A přitom vůbec neví, že ji ďobnou. Ona řve od začátku do konce a v tom řvaní to ani nepostřehne. :lol: :lol: :lol: :lol:

Misurda - Jedeme dneska večer. My se zastavíme jen tak na hodinku, jako minule. Vzhledem k vašemu a našemu spaní bych to viděla buď v sobotu nebo v neděli kolem 16 hodiny. Co ty na to? A nebo ještě v pondělí, to by asi taky šlo. Řekni si, ty máš to hraní do toho, tak nevím, jak potom funguješ. :wink: :wink: :wink:

Akaca - gratulace ke smrkání!! Danule smrkat neumí. Nebyl prostor ji to naučit, protože od ledna neměla rýmu… :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

A dneska jsme zjistili, že už ji těma dvouma řečma pěkně motáme hlavu. Už úplně s přehlem na otázku „jak se jmenuješ nebo ako sa voláš“ odpovídala „Ganga“ jakože Danka. Pak jsem ji začala učit, že když se probudí, tak nemá hučet, ale zavolat. Vždycky jsem tam vlezla a říkám „jak se volá“ a ona na to odpovídá „mámo“. No a dneska se jí Martin zeptal „ako sa voláš“ a ona „mámo“… :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
18.9.09 13:25

cau!!!!

vendul tak potom radsej v nedelu, v sobotu este neviem co budeme cez obed robit, ale asi odpocivat,sak ked bude pekne mozeme niekam skocit na kavu , nie?

a to uz jej lezu tie posledne stolicky? a s tym ockovanim celkom dobre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aj s tou recou to nebude az tak zle, sak aj katka sa sem tam pletie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

poly jasnacka, o vikendu tu......hlavne v sobotu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
18.9.09 21:44

Ahoj holky, tak se tu zas oběvuji po dost dlouhé době :roll: Jsme už přestěhovaní do Prahy, ale pořád tu jsme s pár krabicemi :roll:
Jony má také vzdorové období :evil: Jsem z něj na mrtvici. K tomu ještě má nějaké padací a bourací období, takže docela hustý :cry:
Musela jsem změnit dětskou MUDr., tak Jony chodí k doktorce, co jsem chodila jako dítě já … je to úlet :lol: Dostal 4. hexa, váží 12 kg a měří 89cm … prostě obřík :wink: Také mu dělali kontrolní odběry kvůli těm krevním destičkám … je to OK a vše v normálu :wink:
David nastoupil na střední školu, takže jsme se finančně vysály a taky s ním čím dál víc tříská puberta a snaží se nás furt obcházet a děsně lže … takže v kombinaci s Jonáškem je to opravdu bezvadné období :roll: :twisted: :evil: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
19.9.09 20:25

AHOJ HOLKY,
TAK UŽ JSEM TADY, DNESKA MALÁ USÍNALA HODINU :roll: :evil: :evil: , MYSLELE JSEM, ŽE DNESKA OHLUCHNU. VČERA VEČER JSME BYLI NA RYBÁCH PODÍVAT SE ZA ŠVAGREM A NĚJAK JSME TAM PROCHLADLI A MALÁ PŘES NOC DOSTALA RÝMU, TAKŽE PŮL ROKU, CO JSME BYLI O.K. JSME OPĚT V TOM :cry: :cry: :cry: SE PICNU UŽ. TAKŽE PŘES DEN PROTIVNÁ, UKŇOURANÁ, CHOVAT SE CHCE :roll: :roll: A TU NOC NECHCI VIDĚT 8O 8O

LENIČKO- AHOOOOOOOOOOJ, Z TOHO SI NIC NEDĚLEJ, U NÁS JE TO OBDOBÍ PODOBNÉ, TAKY JSME NEPOSLUŠNÍ :wink: :roll: VYDRŽ, TO JE JEDNINÉ, CO TI PORADÍM A S DAVČOU, TO SNAD PŘEJDE. VYDRŽ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
19.9.09 21:09

Misudra - tak jsme tu. Zítra s tim pocitame. Po obede poslu SMS, jak to s nama vypada. Danky sestrenice ma zitra oslavu jednoho roku, tak musime jeste i tam. Takze to bude fakt jen na otocku. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
19.9.09 23:22

Ahoj,
Poly, ach jo, zuby a do toho rýma to bude fakt mazec. Ať to brzy přejde!!!!

Vendul, my taky neměly rýmu, jen jak občas fňuká, tak má nudle v nose a ty vysmrká. :wink:

Misko, na fotky není čas, snad zítra… pořád nestíhám.

leni, no puberta bude trvat ještě tak 5 let, tak se pořádně obrňte, nic jiného ti nezbývá. Alespoň budeš vytrénovaná na Jonáška a gratulace k mírám, je to macík :wink: .

Normálně neumím naučít Rosku odpovědět na jak se jmenuješ. xOna už velmi dobře povídá, opakuje všechno co slyší i težký slova jako velbloud a tak, vždycky si to nějak zamotá podle sebe, ale pořád celý den povídá a jakmile se zeptám jak se jmenuješ, odpoví mi „holka“. Vždycky jsme říkali, že je hodná holka a že pije jako velká holka (jenom z pet lahve bez pítka) a ona si myslí, že se jmenuje holka. Telátko moje.

Taky jsme začaly jsme chodit cvičit do tělocvičny do Rochlic, stojí to 400 na půl roku a první hodina byla fajn, tak asi budeme pokračovat. Je to pro děti od dvou let a Roska sem tam jen kouká, ale brzy to doženem.

Vendul, ty chodíš na plavání v pátek? To je tam taková silnější paní s brýlema???? Jestli jo, tak to jsem teda překvapená, že jsi byla spokojená, pro mě byla její hodina nudná, dělaly jsme bublinky na hladinu a Roska byla asi 4 x pod vodou. :cry:

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
19.9.09 23:26

akaco - buď v klidu. Jony ještě vůbec nemluví :roll: Jen říká haf, mňam, ham a pa … a táta … tedy spíš pořád volá tatíííííííííí :wink: :lol: Takže bych nějaké to „holka“ brala úplně s nadhledem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
20.9.09 20:33

Ach holky, máme zase 38,8 po odečtu, nevím z čeho. Má průjem a horečky, snad nějaká střevní chřipka, uvidíme.
Malá moje už ten Nurofen pijeme jako vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.9.09 21:40

Katko držte se. Snad to nebude nic vážného a Rozka se z toho brzo dostane.

Vendulko tak vy jste taky na slovensku? Míšo taky bych se ráda stavila ale bydlíte dost daleko a i když jedu prez Holíč, jela jsem moc brzo a jela jsem i s tátou tak me to bylo hloupé se u vás stavovat. A bohužel i na spátečné ceste vyjíždím už kolem 4 tak u vás bych byla nekde v 6 a budit vás asi nebudeme. škoda.

Období vzdoru máme taky, myslím, že tím musí projít každý. Nekdo dríve nekdo pozdeji. Máme se zatím fajn, až na nejaké šoky. Napriklad dneska si skoro vylila zaplou konvici s vodou na sebe. Máma jí na poslední chvíli odstrčila. Má jenom trochu chycený malíček, jak jí to teklo po ruce. Mužu vám ríct, že jsem málem zkolabovala a máma málelem dostala infarkt. Jenom doufám, že se to nebude opakovat.

Mejte se krásne a snad se zase brzo dostanu na pc. papa stejfa

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí