Poradna duly
Jana Čurdová
Ale u nás není takový pořádek… a mám pocit, že se jim i málo věnuju…
Prostě mi přijde, že Macka to má krásně propracované…
Přesně!!! Vendulka mi mluví z duše. Počkej pár týdnů, uvidíš, jak to u nás bude „fungovat“ ![]()
A hlavně - nemám teda rozhodně pocit, že by to u nás nějak fungovalo, spíš naopak… :-/
AHOJ HOLKY, JDU VÁS POZDRAVIT, MĚLA JSEM TÝDEN ODPOJENÝ NET, TAK JSEM SE NEMOHLA ÚČASTNIT PLKÁNÍ, DNESKA UŽ JE POZDĚ, ALE TÁTA JE V PRÁCI,TAK ZÍTRA NAPÍŠI CO JE U NÁS NOVÉHO A TAK.
TAK ZATÍM PÁ A PĚKNOU DOBROU NOC.
Akaca - tak jsem to cvičení objevila. Je to na Dobiášovce ve škole a je od roku a půl. V pondělí od 17 hodin. Mám děsnou radost, protože to je pro nás ideální čas a máme to od domu 5 minut pěšky.
Řekneš, až začnete chodit do jeskyně? Nějak to teď flákám. Nechodíme každý týden, ale už budeme muset začít. Zrovna dneska se chystám.
POLY - no tak týden sem týden tam. Tady se stejně nic neděje. Kvůli FB nám to tady skomírá… že Nikol a Misurdo!!!!!!
![]()
Ahooj.
Musím vás rychle pozdravit.
Tak nějak měsíc už se snažíme o mimi.Ted čekám na MS a asi se mrcha dostaví podle všeho :/
Robík už konečně nočníkuje,dokonce vydrží odpoledne i spát dvě hodiny bez plínky,ale ven dávám plínku..je blbý,že jsme prošvihli to léto..ale stejně si sám neřekne,vždycky to vypozoruju sama,tak kdo ví jak to s ním ještě bude
jinak asi nic nového.
v pátek zase jedu do školy,tak kamarádka bude od rána do večera hlídat.Už nám toho dali tolik,že nevím co dřív.Do toho se snažím opravit něco v bytě,myslím už pomalu na vánoční dárky,nestíhám domácnost a mám pocit,že už ani tomu robíkovi nevěnuji tolik času,kolik bych chtěla
Ale furt čekám,že přijde chvíle,kdy se zaběhnu.po tom relativně pohodovém létě je to na mě trochu šok..
holky fotky úžasný!!
jdu něco dělat…
ahojte!!!
DAJMO ESTE RAZ VSETKO NAAAAAAAAAAAAAAAAAJ K NARODENINAM!!!!
![]()
werco urcite sa raz zabehnes......ja na to tiez furt cakam
a to nemam ani skolu
robik je sikulka!!!! ![]()
vendul no nehnevaj sa , ale teda ja s nikol ( teda pisem za seba a nie za nu) urcite nie som za to zodpovedna, ze to tu skapina.....tak jak vy vsetci sem tam nemate chut pisat, tak to prestalo bavit aj mna
nikde som nepodpisala zmluvu ze budem dennodenne prispievat.....raz to muselo dojst
jakoze nic v zlom, ale to nebolo od teba pekne
![]()
vecer idem von, tak nemam teraz cas.....vlastne som len chcxela popriat dajmje
sorry ze nebudem reagovat viac ![]()
Čau ženy!
Tak já už ani nevím, co jsem chtěla napsat ![]()
Máme teď období vzdoru, stejně jako u vás, jen s tím rozdílem, že já jsem z ní zoufalá… je to prostě hustý, nevím si s ní rady, teď jsem jí i přestala řezat, páč si z toho už nic nedělá, takže od toho upoštím, nemá to smysl, ale nějaká další taktika není. Prostě mazec. I když dneska byla vzorná, nechápala jsem a strašně jsem si to užívala, za to včera Mára utíkal z práce, abych tu s ní nebyla dlouho sama, protože to co předvedla od půl šestý byl masakr…
Takže jako nějaký zvládání s dvěma dětma nebo tak? Vůůůůbec. Navíc byt stále není prodaný, takže jsme se rozhodli (opět jinak, já vím), že se prostě koupí půda a bude to taky 4+1 a ještě budu mít svoje milovaný schody a bude… stejnak bysme si museli půjčit na doplacení většího,t ak je to tak trochu jedno… no, takže Tereza bude na delší dobu jedináček… stejnak bych to nezvládala…
No a fotečky jsou výstavníííííí!!!!!!!!!!!! A teda taky mě docela přestalo být aktivní, vzhledem k tomu, že se pak dočtu, že „nepíšu, jen vás čtu“, tak mě to taky přestalo bavit… Je to hezký, ale taky to člověka nemůže bavit donekonečna, že? Takže pro změnu jsem teď četla já a koukala jsem, kdo je aktivní ![]()
A nevím kdo se ptal na ty pleny… no já teda nevím, jestli slovo pohodlná je nejlepší, já bych řekla, že to je praktičtější
![]()
No a teď už nevím co mám komentovat, třikrát jsem si zpřetrhala nit, nejdřív Terezou, teď sousedkou, tak už nevím
![]()
Tak zatím pa pa a čiňte se ![]()
Ahoj, holky,
já mám za sebou dneska dne blbec - slzavý údolí!!! Ellča zlobila standardně, ale i tak mi to dalo zabrat. Ráno jsem byla na kontrole v Motole a naměřili mi moc vysoký tlak. Fakt je, že mi bylo docela slušně zle. A tak jsem celý den přeměřovala a tlak je najednou pořád vysoký. Jestli to zítra nespadne, musím zase do Motola a pak se uvidí, co se mnou udělají.
U nás doma už docela praskají nervy mě i Jirkovi a není se čemu divit ![]()
Zdravím maminy, já se přiznávám, že to tady flákám. Omlouvám se, ale nějak není čas a když je tak ho trávím jinak než sezením u pc. Už ani nevím jestli se nám ten internet za 830 kč vyplatí. ![]()
Fotečky jsou fakt krásné a Danule je hotový andělíček. Nějak jí to povyrostlo co jsme se viděli naposledy.
U nás všechno ok. Veronika se už nepočúřává, během posledních 3 týdnů snad jenom 3×. A to jde. I v noci se budí, že chce bobika, ale to se většinou nestihne. To mě tolik nevadí, hlavně že přez den to je dobré.
![]()
NIkol taky míváme den blbec a je k sežrání. Ale takové jsou děti a bohužel něktoré jsou malinko horší. Počkej až bude v puberte, to si řekneš kde jsou té krásné časy.
![]()
Dajmo taky se přidávám ke gratulaci, nějak jsem nezaregistrovala, to tá moje absence.
Vendulko a co to je za cvičení? Taky mám v plánu něco podniknout, začíná zima a to je období kdy mě nic nebaví. Zimní sporty moc nemusím.
Macko držím palce s tlakem. Taky jsem ho měla v těhotěnství vysoký, tak snad ti to klesne.
AHOJTE ZLATÍČKA,
JÁ SI MYSLÍM, ŽE SI NEMUSÍME NAVZÁJEM NIC VYČÍTAT, KAŽDÁ MÁME SVÉ STAROSTI A UŽ TO NENÍ ANI TAK JAK DŘÍV, ŽE NÁM DĚTI SPÁVALY 2X-3-DENNĚ A MOHLY JSME TADY VYSEDÁVAT
BYLO TO STRAŠNĚ FAJN, ALE TOHO ČASU OPRAVDU UŽ TOLIK NENÍ, TAK KOHO TO MRZÍ , TAK JAKO V POHOOOOOOOOOOOO
![]()
MARCELKO- JÁ TI DRŽÍM MOC PALEČKY, AŤ SE TLAK ZLEPŠÍ A NEMÁŠ PROBLÉMY, ALE CHVÁLABOHU UŽ JSI NA KONCI TĚHU A TO JE FAJN, TAK BYCH BYLA V KLIDU, I KDYŽ SE TO ŘÍKÁ TĚŽKO ŽE??? HLAVNĚ V POHODĚ A MALINKÁ SE TAKY UTIŠÍ ![]()
WERCO-AHOJÍK, NAZDAR, RÁDA ŽE VIDÍM, NEBO-LI ČTU
ROBÍK JE ŠIKULKA S NOČNÍKOVÁNÍM A TOBĚ DRŽÍM PALEČKY PŘI POČETÍ, JSEM SE MUSELA CHLÁMAT JAK JSI NAPSALA, ŽE SE UŽ MĚSÍC SNAŽÍTE A NIC
TO PŘIJDE NEBOJ ![]()
Nikol- no mohla bych ti vyprávět jak mě štve že nemám čas sem vůbec psát,snažím se teda průběžně číst abych měla přehled ,ale rozepisovat se,na to fakt už nemám moc energie…pamatuji si jako těhotná jsem u toho seděla furt a nedočkavě čekala až zase někdo něco napíše…ale co,hlavně že furt o sobě víme ne…No a s tím bytem.však je normální,že člověk mění názory a teprv s dětma.najednou je všechno úplně jinak..ale teda myslela jsem,že je jednodušší prodat byt.tak snad to klapne
Macko-já tě obdivuju a když čtu jaký máš ještě problémy tak to je nářez.vysoký tlak není jen tak (se nám to ale rýmuje)…neboj,porodem z vás všechno spadne.sice to začne na novo a trochu jinak ale tohle momentální napětí bude pryč.držím palce!
Dajmo,taky vše neeeej!!!!!!!!!!!!!!!
Misur: no budu to muset zvládnout.z vlastní zkušeností vím,že pokud toho mám hodně a jsem pod tlakem,jsem shopná být nejvýkonější.ale ty nervy teda
Poly: no nevím nevím to nočníkovaní.tady už jsou všichni tak šikovní.Robík je v tomhle hroznej lenoch,začíná být dost flegmatickej po tatínkovi
i když jak v čem právě…no už měsíc,to víš.jsme se rozhodli,tak to chci hned
kdybyste mě viděli jak měřím teplotu,zapisuji jí,zjišťuji ovulaci,pak kopice těhotenských testů..no museli byste si ťukat na čelo
Dokonce jsem už měla snad všechny těhotenské příznaky abyste věděli
…bohužel nezabírá takový to neřeš to,nech tomu volný průběh..říkám si to každý den … a zbytečně..možná mi trochu pomáhá to učení,odpoutává aspoň pozornost od tohodle.
jdu se připravit do hajan.Lukáš je za chvilku doma ze zkoušky a měl by keci,že jsem večer proseděla u kompa (joo kdyby věděl,jak jsem se teď trápila s pedagogikou)..
tak dobrouu noc všem ![]()
Jo holky, někdo si postěžuje, že se tu nic neděje a hned se to tu za 1odpo. zaplní..
![]()
Děkuji moooc za přání
Manža mi dal víkendový pobyt wellnes pro ženy
termín je na mně..
Niki a já si říkala, kde jsi a Ty si jen čteš
Tak to jo a teda přeju pevné nervy na ten váš vzdor… My teď máme horečky Bohďa i Timi.. vzdor naštěstí ne.. uff, ještěže tak.
A ptala jsem se na ty plínky já, zajímalo mě jestli, by jste používaly látkové, kdyby to někdo pral za vás(jako v porodnici), co Nikol ![]()
Macko držím palce ať to zvládáš, tak jako já na tom byla obráceně, chtěla jsem nosit mimi co nejdýl, abych stihla vše a navíc si v těhu libuju, i když je to vždy horší s každým dalším…třeba křečáky.
No tak pa pa
Jo Macko - snad se ten tlak zase vrátí do starých kolejí. Za chvilku to budeš mít za sebou a vlastně před sebou! Vydrž!
Lost - na to se nedá ani co napsat. Strašně moc ti držím palce, abys to zvládla, že to není prdel je mi jasný, mám jedno a stačí
. Myslíme na tebe mamino, snad to období brzo přejde!!!
Poly - ahojky, nevyčítám, zase tolik důležitý na životě to není, abych si dělala vrásky
![]()
Stejfko - no teď si řikám, už aby ta puberta byla
. Na Terčino nejkrásnější období jen vzpomínám, to se převalovala na bříško a jen se hihňala
jééé… to byla fakt pohoda…
Werčo - držíme pěsti ať to vyjde ![]()
No, myslela jsem si taky, že je to lehčí, ale je vidět že ne… a jak mi všichni řikali, že ať si to užiju, že je krize, tak to pociťuju spíš teď, na začátku to bylo v poho… ale tak co, ta možnost tý půdy tady je, spíš si řikám, že nevíme coby a pořád že to měníme, ale tak uvidíme, jak to všechno nakonec dopadne…
Přeju dobrou!!!
Dajmo - ty plínky - aha - v dnešní době mi to přijde nepraktický
. Sice vím, že je to neekologické a neprospívá to životnímu prostředí, ale čas a peněženka mluví jasně
A jak psala Mišur - když už by, tak odvoz denně - nejlépe okamžitě
no ale to by peněžence asi vadilo… a kdyby nevadilo, tak ještě chůvu
![]()
Tak pa