Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
2.10.09 07:53

no dajmo ja si smradlave plienky davam ku dveram do igelitky, aj tak chodim 2× denne von , takze to hned beriem vyhodit, mam doma kos sangenic, ale vlastne som ho ani nezacala pouzivat, lebo som to hned vyhadzovala :wink: je to urcite o zvyku, dalo by sazvyknut aj na latkovky, ale proste mne su milsie jednorazovky :wink:

nikol az budeme niekedy za 100 rokov stavat tak si ten link zase vypytam :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: som nevedela ze sa do toho tak vyznas! sa nezdas!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

a vendul tiez, ale to je asi tym ze to robite tak sa o to zaujimate, ze??? :lol: tak drzim palce aby vam to slo jak po masle :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
2.10.09 08:07

nazdar holky zdravime.

Vite co nic si nevycitejme kazdy ma sve starosti tak tady by sme se mely vykecat postezovat si na chlapi,sousedy,ruzne instituce atd.My musime drzet spolu i kdyz se tady nekdo neukazuje kazdy den jako ja treba ze? :D :D :D :D :D

Macko moc drzime palce vim o cem mluvis ale uz to doklepete a bude to dobry.Moc na vas myslime. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

U nas ted zlobi saru trochu prdiky,ale je sikovna umi si s nimi docela poradit nekdy si i porve ale jde to.Jinak uz zveda hlavicku zacina reagovat a ja se docela tesim co se z ni vyklube jak bude vypadat atd.je to fakt nadhera sledovat behem toho roku jak se ty deti meni.Eli zarli porad ale kdyz neni se sarou tak se pta kde je ale stejne to neni ono.Jinak saru sem zacala prikrmovat aby sme byly vsichni spokojeni a Eli se taky vic zlepsila.Zacaly mi ale stavkovat prsa tak uvidime jak natom budeme.Kdyz prejdeme zase na um tak se z toho nezblaznim hlavne at sme v pohode vsichni.jo jinak se mi udelala mezi nohama boule je to neco jako kyla takze budu muset posilovat posevni svalstvo.No proste mi narovinu dr rek ze je to zanedbany sex. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: A ma pravdu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No pristi tyden nam konci 6tinedeli tak uz zacneme zit taky trochu intimne.Hlavne neotehotnet. :! :! :! :! :! Holky neni to prochazka ruzovou zahradou ale sem rada ze mam 2deti a uz se tesim az se holky spolu vyhraji.Eli ma taky obdobi vzdoru hlavne je ted hrozny mamanek a tak se ji snazim kdyz neni se sarou vse vysvetlovat.Snazime se s martinem stridat v peci ze ja se staram chvili o saru a pak zase nekam jedu s eli a pomaha nam i mama takze Eli vi ze sme se na ni nevyprdly.ma svoje aktivity na ktere chodime spolecne nekdy se sarou nekdy sami hlida zatim mama a tim padem se to snad lepsi.No snad to do tech 3mesicu nez sara zacne trochu vic vnimat uz bude dobry.

Dnes jedu se sarou na kycle takze vsechno se nam opakuje pristi tyden zase 6ti nedelni prohlidka tak sem zvedava.pak nam zacne ockovani holky jak kdyby se mi vratila eliska do miminkovskych casu. :D :D :D :D :D

No nic jdu tady neco udelat s eli dnes jdeme cvicit takze bude mezi svyma :D :D :D :D :D a pak jedu se sarou na ty kycle tak eli bude u babicky.nojo neni to jednoduche ale musime to zvladnout.

Werco drzime pesti uzivej si robika dokud muzes dve deti fakt nic moc ale preji vam at vam to brzy klapne.

Niki tobe taky pevne nervy a chodite s Terkou nekam mezi deti?Mozna ma dlouhou chvili doma taky.Eli je taky v tom obdobi ale rikam si ze kdyby sme nemely saru tak si to ted naramne uzivame v tomhle veku sice jsou na ranu ale je s ni docela sranda a je tak nejak v pohode ze uz to nejsou takove ty prorvane veceri.tak se mejte a drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
2.10.09 12:17

Ahojky!

akco - no to jsi mi udělala radost, čkoda, že už mi začala práce :-(, že musím dělat, ale jak bude chvilička, kouknu stopro, jééééé to se těším!!! A díky bohu za ty titulky :oops: :lol:

Mišur - tak ani nevyznám, jen dělám časopis o bydlení a životním stylu a všem možným, tam je toho habaděj, do toho Mára je tesař - teď instalatér, takže ještě širší rozhled, tak jsem prostě v tom… a nízkoenergetický bydlení je teď číslo jedna (Zelená úsporám), tak se tomu prostě nevyhnu i kdybych chtěla… někdy mě to dokonce baví :-)). Zírám na ty vychátvky a kolik to může ušetřit peněz…

Lost - určitě to taky bude tím že se nudí. Myslím si, že z vás všech budeme venku asi nejmíň. Jestli jsme venku tak dvě hodiny denně? V létě to bylo daleko lepší, kor o prázdninách, kdy jsem nepracovala, to jsme byly venku skoro pořád, teď začíná být zima a mě už se to tady kupí… Mezi dětma by měla být víc, to vím taky, ale je to pro mě hrozný… na písek chodíme jenom s kamarádkou (to nevadí, když tam jsou ostatní děti) nebo když jsme tam sami (vyjímka) a jinak jsme spíš návštěvový u dětí kamarádek a tak… a nebo chodíme na procházky a teď teda na odrážedlo…
Ale teda musím říct, že poslední dva dny mi to dodalo docela energii, že se s ní dá domluvit a dokonce když jí něco řeknu, neháže sebou rovnou o zem, tak je to v poho, ale zase se do nočníku nevyčůrala ani jednou…

No a to je ono… poraďte… co je lepší… pospat si třičtvrtě hoďky navíc, že ještě zabere, ale teda nočníkovat se nebude ráno nebo prostě obětovat spánek a pak umírat? 45 minut, to je hrozně moc :( :lol: :lol: :lol:

Lost a je dobře, že se nějak dostáváte do pohody, no jo, mimíšek, to je prostě nádhera, minule jsem se zasekla nad videem, když byla Terka malá a vím co prožíváš :wink:. Eliška je zlatíčko, že je to lepší :wink: … no a ten sex? To jako nezvládáte? Se dvěma dětma? Divný :roll::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
2.10.09 20:22

NAZDÁREK ZLATÍČKA,
TAK JAK VÁLČÍTE PŘI PÁTEČNÍM VEČERU.

LOST- JSEM RÁDA, ŽE SE TO U VÁS ZAČÍNÁ ZLEPŠOVAT, V UVOZOVKÁCH, ALE PŘEDSTAV SI TO, ŽE TI ZAČÍNÁM TROŠINKU ZÁVIDĚT, ŽE UŽ TO MÁŠ ZA SEBOU A U SEBE KRÁSNÉ VOŇAVÉ MIMINKO :huban: I MĚ TO ZAPÍCHLO U SRDÍČKA,NO ALE V PODVĚDOMÍ SE NA TO JEŠTĚ NECÍTÍM, TAK BUDU JEN ZÁVIDĚT, CO BUDEŠ PSÁT :wink: :wink: TAK HODNĚ ZDARU MAMINO A ZDÁRNĚ ABSOLVUJ NANOVO OČKOVÁNÍ, ŠESTINEDĚLÍ, ATD… NO A HLAVNĚ TEN SEX. A TEDA NIKI TO NAPSALA NAPROSTO SUPROVĚ, JAK TO NEMŮŽETE STÍHAT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: NO ONA VESMĚS TETA NIKČA CO NAPÍŠE, TO PERLA, ŽE JO :lol: :lol: :lol:

DAJMI- JÁ SE MUSÍM VŽDYCKY CHLÁMAT, KDYŽ SE TAM OBJEVÍ TVÉ JMÉNO A PAK TY METŘÍKY, TO JE ZÁPLAVA NA PŮL STRÁNKY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: DĚTÍ JAK SMETÍ :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
2.10.09 20:41

Zdravím,
tady se to nějak rozjelo. 8O 8O 8O 8O To čumím. Vypnu pc a nestíhám dočíst. :lol: Ale tak to má být.

Vendulko to budu ráda když dáš vědět jak bylo. Musíme taky začít něco dělat, jít mezi děti. Ale nějak nevím kde je dobiášovka. Co je blíž Rochllice nebo Dobiášovka. Na druhou stranu města se mě fakt jezdit nechce. A kde to máte, ten váš nový domeček?

Lost taky tiše závidím. Snad se taky brzo zadaří. I když mám z toho trochu strach. Konec posledního těhotenství nebyl nejklidnější. Musím doufat, že to bude lepší.

Už ani nevím na co reagovat. :lol: Tak se tady mějte krásně, jdu se věnovat manžílkovi, nějak ho zanedbávám. Tímhle způsobem by to nemuselo vyjít nikdy. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
2.10.09 20:43

Joj, musím tedy konstatovat, že i já když jsem četla Lost příspěvek o dětech jsem si na malilinkatou chvilunku představila, že bych mohla mít dvě děti :wink:

uvidíme…každopádně, Lost, napsala jsi to moc hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
2.10.09 20:50

STEJFI- :lol: :lol: :lol: :lol: MÁŠ RECHT, JAK DÍTĚ SPÍ, VALTE TO VE VELKÉM,DRŽÍM PALEČKY, AŤ SE ZADAŘÍ :wink:

NO, ZAPOMNĚLA JSEM VÁM NAPSAT, ŽE JSEM BYLA VČERA S MALOU POPRVÉ V KROUŽKU. BYLO TO NAPROSTO SUPER, MÁME ÚZASNOU LEKTORKU, ASI 40LET,ALE PRAŠTĚNOU. JE FAKT BEZVA. CVIČILI JSME NA BALONECH, HRÁLI SI V HERNĚ, ZPÍVALI, HRÁLI NA HUDEBNÍ NÁSTROJE, UČILI SE ZVÍŘÁTKA ATD. … OPRAVDU MĚ TO POTĚŠILO A O TO VÍC SE NA TO TĚŠÍM, SNAD NELEHNEME A NEBUDEME NEMOCNÍ. TAK JSEM SE MUSELA PODĚLIT O KOUSEK RADOSTI :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
2.10.09 21:25

jo Poly presne na nejaky takovy krouzek chodime s eli taky.Prave dneska jsme tam byly a eli je nadsena.takze si myslim ze je to pro ne dobre.hlavne nam to rychleji ubiha. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
2.10.09 21:49

Stejfo - Dobiášovka je v Rochlicích… :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Je to základka na sídlišti.
A barák máme ve Vratislavicích na Rudě. Je tam domov důchodců Marta. Nevím jak blíž ti to popsat. :wink: :wink: :wink:

Danule je nemocná. Zase to má na hrtanu. Asi to chytila ode mě. Já byla nemocná o víkendu tak, že Martin musel hlídal malou a já celý pondělí ležela. Zatím je bez teplot, tak snad jsme to podchytili včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
2.10.09 23:23
Aludnev píše:
Stejfo - Dobiášovka je v Rochlicích… :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Je to základka na sídlišti.
A barák máme ve Vratislavicích na Rudě. Je tam domov důchodců Marta. Nevím jak blíž ti to popsat. :wink: :wink: :wink:Danule je nemocná. Zase to má na hrtanu. Asi to chytila ode mě. Já byla nemocná o víkendu tak, že Martin musel hlídal malou a já celý pondělí ležela. Zatím je bez teplot, tak snad jsme to podchytili včas.

u nás to samé, my máme jen rýmu, obě dvě, asi to tak moc spustila ta solná jeskyně, ale z nosu nám oběma teče nudle až k pasu. Držím palce, abyste to dobře zvládly a kdyžtak se potkáme v pondělí v čekárně na KO. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
3.10.09 08:33

Akaca - my byly u Dr. v pátek. Ono to má totiž stejnej začátek jako když jsme skončily v nemocnici. Tak jsem si řekla, že tam půjdu hned, abysme pak neskončily o víkendu na pohotovosti. Dostala čípky na zánět hrtanu, tak snad se to nerozjede na ty průdušky.
Ale vypadá to, že je to od včera lepší. Ťuk, ťuk, ťuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
5.10.09 11:46

AHOJ HOLKY,
TAK JÁ SE PŘIDÁVÁM K MARODŮM. JÁ JSEM TEDA O.K., ALE MALÁ POŘÁD LÍTÁ JAK TORPÉDO VENKU, ZAPOCENÁ A PAK TO TAK MÁ VYPADAT :roll: :roll: MÁME TEDA JEN RÝMU , ALE ZATRACENĚ SILNOU, TAK CHUDINA JEN SÝPE, TAK SNAD TO PŘEJDE BRZY, RÁDI BY JSME VE ČTVRTEK OPĚT DO KROUŽKU, NO ALE CO NADĚLÁM NO :( :( :( TAK SE DRŽTE HOLKY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.10.09 11:54

Ahojky Poly - držte se a opatrujte se!!! My jsme v poho, ale tak nemocní nemáme být moc z čeho :roll: :oops: :lol: - klep, klep…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
5.10.09 11:57

TAK UMÝVÁM TÁTOVI ZÁDEČKA :wink: :wink:

A TAK SE TVÁŘÍME, KDYŽ MÁME JÍT Z VANY VEN :roll: :roll: :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.10.09 12:01

Jééé, hezký fotečky!!! A vy máte taky nějakou zázračnou podložku do vany? Téda, to je lachtan :D, my teda scénu neděláme když jdeme ven, ale i tak se jí nechce :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí