Poradna duly
Jana Čurdová
Čauves ![]()
No jo, já vím, že jsem někdy přehnaná
- ale vidět je, tak se mi určitě uleví ![]()
Vendul - taky tě rády uvidíme
… jen nevím jak na tu dálniční známku… nechce se mi kupovat měsíční kvůli jedný cestě
… uvidíme, ještě se domluvím s vožralou, ještě to ani neví
…
Nikolaa - ale nééé, nejsi přehnaná. Sem tam si každá postěžujeme. Já jsem si na tebe jen vzpomněla, protože jsi si zrovna stěžovala jako poslední…
![]()
Ale fakt tam bylo vidět, jak matky s jedním řešej kraviny. To bylo samý „nedělej tohle, neseď na zemi, chodí se tu v botech a pod.“ No a tahle je prostě nechala, ať si dělaj co chtěj a zakročila až v momentě, kdy jeden šlapal druhýmu na hlavu a druhej třetího kousal do nohy…
No fakt jsem se bavila.
Andulev - to je klasika … čím víc dětí máš, tím jseš víc v pohodě!!! Ono té paní nic jiného nezbývá
, než neřešit kraviny ![]()
Eilena - jo jo, pravdu máš! Nemusíme chodit pro příklad daleko, že?
Koukněme se na Dajmu.
![]()
Vendul - jj, je to fakt, ale je to normální, až budu rodit třetí, určitě mi bude spousta věcí ukradených
- každýmu připadají jeho problémy jako největší… to je logický ![]()
Ahoj,
Nikol, tak jeď po staré, má čas a benzínově to bude skoro stejné. Jo a máš řetězy? Jinak k nám nedojedeš.....
tři děti to je mazec, ale trojčata, který musíš najednou učit na nočník a žádný starší bráška nebo sestřička ti nepomůže, to je super mazec.
holky pár fotek…
toto je pátek, ještě svítilo sluníčko
http://i256.photobucket.com/…91009016.jpg
toto už neděle, jeli jsme fandit na nova cup, už bylo hnusně
http://i256.photobucket.com/…51009003.jpg
no a to je dnes dopoledne ![]()
http://i256.photobucket.com/…51009013.jpg
odpoledne jedeme ven na saních ![]()
akaco - no to si děláš srandu - řetězy nemám a zimní kola taky ne - to mi neřikej, že to vydrží do příštího týdne, jestli má být třináct stupňů… v každým případě přijedeme určitě až bude cesta bez sněhu… i kdybych ty řetězy měla, tak při sněhu nejezdím na k nám na Žižkov… - snad to bude v pohodě ![]()
no a koukala jsem na mapu a po starý to jsou tak dvě hoďky
… no nějak to ještě pořeším ![]()
no já taky doufám, že to nevydrží, ale když se podívám z okna je mi ouzko, do toho v centru popadaný stromy a tak.....
Ahoj holky,tak na mě všechno dopadlo.Mám zánět močáku a močových cest.Miminko jsem přestala hrotit ,ale snažíme se furt.Ve škole se to taky rozjelo na plno,už mám termín první zkoušky a milion prací.Doma dáváme do kupy obývák,tak je to náročné..no aspoň že mám hlídání když jsem ve škole,kamarádka si bere vždy volno z práce,hrozně jí baví hlídat a robík je u ní jako andílek…je to blbé období,ani lukáš není moc doma,neustále je v práci a to mu přesčasy nikdo nezaplatí a nebo s kapelou..Teda přijde mi,že ten podzim mám hnusnej se vším všudy…ale co,nikdy není tak hrozně,aby nemohlo být hůř…
Šimůnek je opravdu obrrr.Taková stehýnka má teď robík ![]()
Kačí,fotky jako vždy boží.Rozulka je takovej roztomilej čumáček ![]()
Jo a holky s tím snažením,já Lukáše nenutím ale vadí mi,když k tomu přistupuje jako že mu je to jedno.Když se člověk snaží,sleduje plodné dny a podobně a on se pak na to vybodne,je to na houby.neuvědomuje si ,že to pak začíná další měsíc nanovo,ale už v tom máme jasno..
chtěla jsem se vás zeptat.nemáte někdo cvičení s Míšou?já to teda neznám,nekoukáme na televizi,ale moje ségra to shání pro malou.Dá se to teda někde stáhnout na warezu,ale to já neumím.
Ahoj, holky, jsem moc ráda, že Vás zase „vidím“.
Moc moc moc Vám všem děkujeme za podporu a gratulace
Od středy jsme už zase doma a snažíme se, aby se náš společný život ve čtyřech dostal co nejrychleji do normálních kolejí.
Šimonek je strašně hodné a spací miminko a kdybych něco takového zažila alespoň jeden den po porodu s Ellinkou, asi to druhé teď už máme taky ![]()
Porod byl hrozný a bohužel ne vždy platí, že „to druhé je venku hned“ :-/ A upřímně řečeno, za moje negativní pocity může jedna pitomá porodní asistentka, která měla službu u Ellinky (naštěstí brzy odešla) i teď (to tam byla celý den).
Šíma si vymyslel trošku komplikace - nic vážného, ale znáte to, když s miminkem něco není na 100%…
Jednak má obrovskou bouli na hlavě, která se bude vstřebávat několik týdnů a jednak má na nožičce flíček - hemangiom (zmnožení cév) a tak musel jít na sono hlavičky a jater, jestli nejsou další nálezy. Naštěstí je všechno OK.
Dnešní noc byla hustá - a asi takových bude víc - Ellča a Šimi se budili na střídačku až do čtyř do rána. Ale stejně bych řekla, že to zvládáme mnohem líp, než s Ellinkou a bez předchozích zkušeností.
V porodnici mi najednou došlo, že to nejhorší máme za sebou - těhotenství pro mě bylo asi mnohem horší, než další miminko navíc. Najednou to ze mě spadlo a já jsem si uvědomila, že mám naprosto skvělého chlapa, který mi pomáhá a kterému se (upřímně řečeno) docela divím, že neutekl už před pár týdny ![]()
Je to náročné, ale jsem spokojená a docela si to užívám.
Na Ellince jde vidět, že jí to v mozečku hodně šrotovalo a že to hodně prožívala a prožívá, ale chová se skvěle. Malého chodí hladit a pusinkovat a hlásí, jestli spinká nebo kouká atd.
V den mého návratu z porodnice se ráno probudila v pět, šla na chodbu, dívala se na moji fotku a hladila zeď. Když mi to Jirka řekl, brečela jsem jako kr…
Vítej mackooo! ![]()
My jsme ti říkali,že po porodu bude lépe.No jsem jedině ráda,ža máš takové pozitivní pocity.Jen škoda že ten porod nevyšel úplně na jedničku,ale důležité je,že jste v pořádku. a že Elinka to taky zvládá a je taková malá pomocnice
Vlož co nejdřívě nějaké aktuální fotečky šimůnka,už jsem zvědavá ![]()
Šimonkovy fotky vkládáme postupně do alba na Photobucketu: http://s799.photobucket.com/…imon_111009/
A tady ještě - na základě připomenutí od Dajmy - foto zavinovačky pro Šimíka:
http://i244.photobucket.com/…G_4723_e.jpg
Ahojky - tak já jsem čekala nový look emimina a ono nic? No asi se nezdařilo…
Mací - no o porodu bych si nechala vyprávět, jaký to bylo a tak. Z čeho má ty hematomy a bouli? Jako při tlačneí byl problém? A jak dlouho ti to trvalo? Myslím porod? A jsem strašně ráda, že se potvrdilo (opět), že druhý dítě je opak toho prvního
- já vím že to není pravidlo, ale tak řiká se to
… to jsem teda zvědavá, jak to bude u nás - totálně nespavý dítě, ale za to mega hodný? I když ona Tereza taky odkáže být zlatíčko, tak nevím… třeba je to tím,ž e se fakt nudí… a pak by za to ona nemohla… takže m čekají galeje! Hezké
![]()
No a zavinovačka samozřejmě nemá chybu! Látku jsi vybrala bravurně!!! Je hezký, jak je to jednoduchý, v tom je ta krása, fakt to nemá chybu! No Tereza pod peřinou už nespí, nechce jí a chce jenom deku. Ještě že máme na střídačku z tý Ikey, jinak bysme byli v háji
- je to držka, ale jsem ráda že se jí líbí ![]()
akaco - to musí být pěkný psycho
- já když jsem jela po tý příšerný vichřici do Prahy, tak mi to přišlo jako konec světa… i ta obloha podle toho vypadala
- ble - snad to bude lepší…
Dneska jsme byli kupovat zeleninu v tržnici a rovnou jsem koupila Terce i kombinézu - je moc hezká, látka kvalitní, ale jinak totál vietnamci - ale měla jsem hroznou radost, páč je fakt na válení v takovým počasí, takže mě stála dvě stovky a je vyřešeno, já se nebudu hroutit, že trhá sedum stovek… jo a novou bundičku jsme u babičky dneska nafotily, tak fotky na FB nebo pak hodím ještě sem… no prostě dneska byl plodný den
![]()
Tak si to užijte a já jdu trochu pomoct fogymu se svíčkovou, kterou sjem si poručila ![]()
Jo a VENDUL - ty jsi účetní, viď? Mohla bych ti poslat SZ? Mám takovou pro mě moc odbornou otázku - chtěla bych se poradit
dííík
![]()
Nikolaa - jo jo, napiš. Jestli budu vědět, ráda poradím.
Macka - vítej doma!! To to letí…