Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
15.10.09 11:29

Čauves :wink:

No jo, já vím, že jsem někdy přehnaná :oops: :lol: - ale vidět je, tak se mi určitě uleví :lol:

Vendul - taky tě rády uvidíme :D :wink: … jen nevím jak na tu dálniční známku… nechce se mi kupovat měsíční kvůli jedný cestě :roll: :? … uvidíme, ještě se domluvím s vožralou, ještě to ani neví :? …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
15.10.09 11:55

Nikolaa - ale nééé, nejsi přehnaná. Sem tam si každá postěžujeme. Já jsem si na tebe jen vzpomněla, protože jsi si zrovna stěžovala jako poslední… :wink: :wink: :wink: :wink:
Ale fakt tam bylo vidět, jak matky s jedním řešej kraviny. To bylo samý „nedělej tohle, neseď na zemi, chodí se tu v botech a pod.“ No a tahle je prostě nechala, ať si dělaj co chtěj a zakročila až v momentě, kdy jeden šlapal druhýmu na hlavu a druhej třetího kousal do nohy… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No fakt jsem se bavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
15.10.09 11:57

Andulev - to je klasika … čím víc dětí máš, tím jseš víc v pohodě!!! Ono té paní nic jiného nezbývá :lol: :lol:, než neřešit kraviny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
15.10.09 12:26

Eilena - jo jo, pravdu máš! Nemusíme chodit pro příklad daleko, že? :wink: :wink: :wink: Koukněme se na Dajmu. :wink: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
15.10.09 12:28

Aludnev - jo jo :lol: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.10.09 12:30

Vendul - jj, je to fakt, ale je to normální, až budu rodit třetí, určitě mi bude spousta věcí ukradených :lol: :lol: :lol: - každýmu připadají jeho problémy jako největší… to je logický :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.10.09 12:57

Ahoj,
Nikol, tak jeď po staré, má čas a benzínově to bude skoro stejné. Jo a máš řetězy? Jinak k nám nedojedeš.....

tři děti to je mazec, ale trojčata, který musíš najednou učit na nočník a žádný starší bráška nebo sestřička ti nepomůže, to je super mazec.

holky pár fotek…

toto je pátek, ještě svítilo sluníčko
http://i256.photobucket.com/…91009016.jpg

toto už neděle, jeli jsme fandit na nova cup, už bylo hnusně
 http://i256.photobucket.com/…51009003.jpg

no a to je dnes dopoledne :?
http://i256.photobucket.com/…51009013.jpg

odpoledne jedeme ven na saních :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.10.09 13:27

akaco - no to si děláš srandu - řetězy nemám a zimní kola taky ne - to mi neřikej, že to vydrží do příštího týdne, jestli má být třináct stupňů… v každým případě přijedeme určitě až bude cesta bez sněhu… i kdybych ty řetězy měla, tak při sněhu nejezdím na k nám na Žižkov… - snad to bude v pohodě :wink:
no a koukala jsem na mapu a po starý to jsou tak dvě hoďky :( … no nějak to ještě pořeším :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.10.09 14:03

no já taky doufám, že to nevydrží, ale když se podívám z okna je mi ouzko, do toho v centru popadaný stromy a tak.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
17.10.09 08:17

Ahoj holky,tak na mě všechno dopadlo.Mám zánět močáku a močových cest.Miminko jsem přestala hrotit ,ale snažíme se furt.Ve škole se to taky rozjelo na plno,už mám termín první zkoušky a milion prací.Doma dáváme do kupy obývák,tak je to náročné..no aspoň že mám hlídání když jsem ve škole,kamarádka si bere vždy volno z práce,hrozně jí baví hlídat a robík je u ní jako andílek…je to blbé období,ani lukáš není moc doma,neustále je v práci a to mu přesčasy nikdo nezaplatí a nebo s kapelou..Teda přijde mi,že ten podzim mám hnusnej se vším všudy…ale co,nikdy není tak hrozně,aby nemohlo být hůř…

Šimůnek je opravdu obrrr.Taková stehýnka má teď robík :lol:

Kačí,fotky jako vždy boží.Rozulka je takovej roztomilej čumáček :wink:

Jo a holky s tím snažením,já Lukáše nenutím ale vadí mi,když k tomu přistupuje jako že mu je to jedno.Když se člověk snaží,sleduje plodné dny a podobně a on se pak na to vybodne,je to na houby.neuvědomuje si ,že to pak začíná další měsíc nanovo,ale už v tom máme jasno..

chtěla jsem se vás zeptat.nemáte někdo cvičení s Míšou?já to teda neznám,nekoukáme na televizi,ale moje ségra to shání pro malou.Dá se to teda někde stáhnout na warezu,ale to já neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
17.10.09 11:15

Ahoj, holky, jsem moc ráda, že Vás zase „vidím“.

Moc moc moc Vám všem děkujeme za podporu a gratulace :-) Od středy jsme už zase doma a snažíme se, aby se náš společný život ve čtyřech dostal co nejrychleji do normálních kolejí.

Šimonek je strašně hodné a spací miminko a kdybych něco takového zažila alespoň jeden den po porodu s Ellinkou, asi to druhé teď už máme taky :-D

Porod byl hrozný a bohužel ne vždy platí, že „to druhé je venku hned“ :-/ A upřímně řečeno, za moje negativní pocity může jedna pitomá porodní asistentka, která měla službu u Ellinky (naštěstí brzy odešla) i teď (to tam byla celý den).

Šíma si vymyslel trošku komplikace - nic vážného, ale znáte to, když s miminkem něco není na 100%…
Jednak má obrovskou bouli na hlavě, která se bude vstřebávat několik týdnů a jednak má na nožičce flíček - hemangiom (zmnožení cév) a tak musel jít na sono hlavičky a jater, jestli nejsou další nálezy. Naštěstí je všechno OK.

Dnešní noc byla hustá - a asi takových bude víc - Ellča a Šimi se budili na střídačku až do čtyř do rána. Ale stejně bych řekla, že to zvládáme mnohem líp, než s Ellinkou a bez předchozích zkušeností.

V porodnici mi najednou došlo, že to nejhorší máme za sebou - těhotenství pro mě bylo asi mnohem horší, než další miminko navíc. Najednou to ze mě spadlo a já jsem si uvědomila, že mám naprosto skvělého chlapa, který mi pomáhá a kterému se (upřímně řečeno) docela divím, že neutekl už před pár týdny :-D

Je to náročné, ale jsem spokojená a docela si to užívám.

Na Ellince jde vidět, že jí to v mozečku hodně šrotovalo a že to hodně prožívala a prožívá, ale chová se skvěle. Malého chodí hladit a pusinkovat a hlásí, jestli spinká nebo kouká atd.

V den mého návratu z porodnice se ráno probudila v pět, šla na chodbu, dívala se na moji fotku a hladila zeď. Když mi to Jirka řekl, brečela jsem jako kr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
17.10.09 11:41

Vítej mackooo! :wink:

My jsme ti říkali,že po porodu bude lépe.No jsem jedině ráda,ža máš takové pozitivní pocity.Jen škoda že ten porod nevyšel úplně na jedničku,ale důležité je,že jste v pořádku. a že Elinka to taky zvládá a je taková malá pomocnice :)Vlož co nejdřívě nějaké aktuální fotečky šimůnka,už jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
17.10.09 13:52

Šimonkovy fotky vkládáme postupně do alba na Photobucketu: http://s799.photobucket.com/…imon_111009/

A tady ještě - na základě připomenutí od Dajmy - foto zavinovačky pro Šimíka:
 http://i244.photobucket.com/…G_4723_e.jpg

http://i244.photobucket.com/…G_4727_e.jpg

http://i244.photobucket.com/…G_4729_e.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.10.09 14:32

Ahojky - tak já jsem čekala nový look emimina a ono nic? No asi se nezdařilo…

Mací - no o porodu bych si nechala vyprávět, jaký to bylo a tak. Z čeho má ty hematomy a bouli? Jako při tlačneí byl problém? A jak dlouho ti to trvalo? Myslím porod? A jsem strašně ráda, že se potvrdilo (opět), že druhý dítě je opak toho prvního :lol: :wink: - já vím že to není pravidlo, ale tak řiká se to :-)… to jsem teda zvědavá, jak to bude u nás - totálně nespavý dítě, ale za to mega hodný? I když ona Tereza taky odkáže být zlatíčko, tak nevím… třeba je to tím,ž e se fakt nudí… a pak by za to ona nemohla… takže m čekají galeje! Hezké :lol: :lol: :lol:

No a zavinovačka samozřejmě nemá chybu! Látku jsi vybrala bravurně!!! Je hezký, jak je to jednoduchý, v tom je ta krása, fakt to nemá chybu! No Tereza pod peřinou už nespí, nechce jí a chce jenom deku. Ještě že máme na střídačku z tý Ikey, jinak bysme byli v háji :lol: - je to držka, ale jsem ráda že se jí líbí :wink:

akaco - to musí být pěkný psycho :? - já když jsem jela po tý příšerný vichřici do Prahy, tak mi to přišlo jako konec světa… i ta obloha podle toho vypadala :lol: - ble - snad to bude lepší…

Dneska jsme byli kupovat zeleninu v tržnici a rovnou jsem koupila Terce i kombinézu - je moc hezká, látka kvalitní, ale jinak totál vietnamci - ale měla jsem hroznou radost, páč je fakt na válení v takovým počasí, takže mě stála dvě stovky a je vyřešeno, já se nebudu hroutit, že trhá sedum stovek… jo a novou bundičku jsme u babičky dneska nafotily, tak fotky na FB nebo pak hodím ještě sem… no prostě dneska byl plodný den :lol: :wink:

Tak si to užijte a já jdu trochu pomoct fogymu se svíčkovou, kterou sjem si poručila :wink:

Jo a VENDUL - ty jsi účetní, viď? Mohla bych ti poslat SZ? Mám takovou pro mě moc odbornou otázku - chtěla bych se poradit :wink: dííík :huban: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
17.10.09 15:21

Nikolaa - jo jo, napiš. Jestli budu vědět, ráda poradím.

Macka - vítej doma!! To to letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital