Poradna duly
Jana Čurdová
No já jsem koukala na Superstar a nějak jsem to tady zaspala, že ![]()
Poly - bundička je z Tesca a fakt nemá chybu. Je nádherná. Akorát právě že je růžová a absolutně NEšusťáková, takže stačí jedno lehnutí a jde se prát. Proto jsem dneska koupila tu kombinézku a jsem spokojená…
Stejfi - jo na to jsem chtěla reagovat jak jsi psala
prý větrovku
zimní bunda jako prase!!!
Je fakt pěkná, nedivím se
- koukali jsme i na ten Tesco kabátek, ale ten byl na naše míry úplně mimo
přes tělo akorát, rukávy dlouhý, zapínání kapuce u nosu… takže nešla menčí ani větší… jsem ráda za tuhle bundičku, fakt…
No a s těma návštěvama… se teda fááák nedivím ![]()
Tak jo, já jdu taky spát - pa ![]()
akaco - no tebe bych tu pořebovala
- přidala bych se okamžitě, aspoň bych měla s kým… i bych vstávala kvůli tomu
![]()
tak pa pa a šálou se pak pochlubit, ano? ![]()
Pa
POLY - taky jsem koupila tmavě vínovou bundu a oteplováky. Mám úplně stejný pocity jako ty. Nebudu řešit, že ten sníh ve kterým se válí je špinavej…
![]()
Stejfa - tak my na to cvičení dorazíme. Jen asi až příští středu. Tenhle týden budeme zase stavět. Budu zase podávat cihly. Holky to byste nevěřily, jaká je to makačka. Jedna cihla váží 12 kilo a když ji má člověk zvědnout třeba nad hlavu… Vždycky na konci dne si děláme srandu, že tyhle poslední cihly jsou teda ale mimořádně těžký…
![]()
Vendul ani nemluv, nám nefunguje výtah, takže my chodíme s Terezou v náručí až do pátýho :-/ navíc ty schody jsou strašně vysoký, takže se opravdu jde blbě
. A Terka má taky dvanáct
- takže chápu - pěkný záhul ![]()
A komplet je teda super! Já jsem koupila teplounkou kombinézu za dvě stovky u vietnamců a taky je mi úplně putna, když se někde válí… s tou bundičkou bych asi hekla
![]()
Teda Vendy, malá je naprosto rozkošná v tom kompletku, barva fakt krásná, ale to je asi to poslední, že jo
![]()
Akaco-Katy, no jasné, sněhulák ten musí být
,ale řekla bych, že jak to roztaje během týdne, tak na:,–(íte gumáčky a můžete se čvachtat
, zbožňuji oblevy
![]()
Tak jsem před chvíli dosmažila řízečky, táta dělal bramborový salátek, tak se jdeme nadlábnout než ta malá dračice vstane.
Mějte se maminy ![]()
Hezkou nedeli preju.
Jdu se ukazat, pred chvili jsme prijeli domu po vikendu u tchyne- Nikol a Dajma vi, vyhmatly me tam na facebooku ![]()
Od patku mam jine pripojeni,ted zkousim a je to super,takze uz vas nebudu snad zanedbavat.
s tim pres mobil to byla fak otrava a vyrizovala jsem jen to nejnutnejsi.
Jdu neco podelat doma,brzo pa ![]()
Danule to ale sluší, hotová princezna. Moc pěkné barvičky. Vendulko máš vkus. Ale já když jí viděla tak jsem neodolala a musela jsem jí koupit. Jinak máme ještě jednu hnědou s kytičkami zděděnou po sestřenici, ještě je trošičku větší, ale dneska jsem jí měli u koní. Na té to není tak vidět když se někde opře.
Katko tak jestli to bude platit, tak my bychom to mohli zkusit a jestli by to nevadilo řeknu i kámošce, tá má stejně starou holčičku.Taky něco schání kam s ní aby se doma nenudila.
jé Vendul, to je super komplet, to jsi kupovala nové? A kde???
Stejfi, určitě to platí, půjdeme tam až bude venku zima a nebudeme moct být venku. Takže brzy. ![]()
ten sníh ve mě vyvolává pocit předvánočního shonu a hned bych začala všechno uklízet, musím trochu ubrat, jinak budeme mít předvánoční úklid do konce října hotov…
Katy, tak to jsi mě teď dostala, já už mojemu asi měsíc říkám, že bych se měla pustit do těch oken, že před vánocema se mi nebude chtít. Holky, to tak strašně rychle utíká, se mi zdá, že jsme teĎ odzdobovali stromek a za 2měsíce jsou tady vánoce zase.
hihi, Katko, já už mám na Vánoce pro Terku nakoupeno
- na Veletrhu jsem jí konečně koupila telefon od FisherPricu, dneska jsem šla okolo Gratulantu, kde měli slevu, tak jsem jí koupila naprosto super krávu, kterou jí asi nedám a nechám si jí
- ba ne
ale jen co jí viděla, tak jí hrozně chtěla (i prodavačkám to dala pěkně najevou tou scénou
), tak se těším, že se jí bude líbit… no a pak konečně ten stojan na malování… a pak už se stěhujeme, páč nevím kam to všechno dáme ![]()
A Poly - dík za ty okna, loni jsem se na to vyprdla, tak letos bych mohla pustit trochu světla
![]()
No mě ty Vánoce dostaly jako nikdy - fakt se těším…
tak pa holky, my jsme měli včera výročí a oba jsme na to zapoměli, tak si to vynahrazujeme dneska
…
NIKI- TAK SI TO PĚKNĚ UŽIJTE
NIKI, MĚ SE NA TOBĚ STRAŠNĚ LÍBÍ, ŽE VY POŘÁD NĚCO OSLAVUJETE, MÁTE MECHECHE, ALE TY NÁS VE ŠTYCHU NENECHÁŠ A JSI STÁLE NA PŘÍJMU, FAKT TĚ MATKO ŽERU ![]()
NO A CO SE TÝKÁ VÁNOC, TAK JÁ LETOS OPRAVDU NEVÍM, CO TÉ MALÉ KOUPIT. PŘEMÝŠLELA JSEM TAKY NAD TÍM STOJANEM NA KRESLENÍ, DOKONCE JSEM HO VIDĚLA KDESI, ALE NEVÍM KDE
TAK POPŘEMÝŠLÍM CO.
Jééé, to jste mi holky udělaly radost, že nám chválíte bundu s kalhotama.
Jsem se totiž praštila přes kapsu…
Koupila jsem to jetý na MMB za 900,–Kč.
Teda včetně čepice, lyžařských rukavic a svetr od Nextu u toho byl. Ale stejně.
Mě strašně zaujala ta barva. Já bych z těch světlých byla nervní a přišlo mi, že jiné než světlé nejsou.
![]()
Jo a to jsem se chtěla zeptat. Máte holky dvoje zimní boty nebo jen jedny? Máma mi říkala, že bych měla mít dvoje.
POLY - Danule chce taky dudlíka víc než dřív. Vůbec se netěším na to, až jí to budeme odnaučovat. Trvám ale na tom, že ho má jen na spaní. Takže když se probudí, tak bojujeme o to, aby ho nechala v postýlce. Dřív usínala s dudlíkem, ale v průběhu noci ho vyflusla a bylo. Teď se v noci probudí a začne vyřvávat „gugu, gugu“ a co asi tak udělá matka, aby mohla dál v klidu spát?
Přiskočí a najde jí ho, že jo.
No to odnaučování bude zajímavé.
Ahojky
Poly - ty kecko, jaký mecheche? Právě že skoro nikdy (vlastně nakonec ani včera
) A řikala jsem, že jse u pc skoro pořád, tak když pracuju, vidím jestli mi přišel mail nebo ne
. No a pka se udrž, když to jsou přece jen dvě minutky - to mě nezdrží
- ale jinak normálně funguju, abyste si jako nemyslely, jó?
![]()
defcata ste sa rozjeli ve velkem!!!!
no super!
ja zas nestiham, mame hrania az nad hlavu, zatial sme mali skoro kazdy vikend, no a tento bol extremne narocny
, vo stvrtok sme sa s mistima maminama sundali a v pi a so sme hrali do 3 noci, co znamena ze som isla spat o 5 rano
ale uz som zase fit, len by to chcelo spravit poriadok doma a do toho sami nejak nechce ![]()
fotky ste pridali vazne supr!!!! poly ma nadhernu fotku v podpise, vazne prekrasna!!!!!
danula ma super oteplenu supravu a teda toho snehu, to je bomba!!!!!
a aj rozka je super vybavena!!!!!
neviem kto sa tu pytal na topanky…my mame od batu jedny na jesen, take celokozene, v zime jej kupim nejake vyteplene, a mozno aj snehule, este uvidime, zatial este nie je taka kosa, aj tak ked je v kociku, je uz vo fusaku, takze zima na nohy jej urcite nieje. mne dnes akurat prisli oteplovacky z MMB, biele
ale jak viete mne je jedno ci si ich zaspini, vyperiem
bundu mame z min. roku co som kupiula v kik po zime za 119 korun
ta je uplne bombova, len este rozmyslam ze kupim este jednu, ale takisto to ma este cas ![]()
no a darceky, to bude zaujimave, zatial ma nic take extra nenapada, dufam, ze nieco vymyslim, alebo to vymyslite vy a ja sa necham inspirovat
![]()
inak vendul super cena, teda h.lavne preto ze tam v tom bolo este hocico ine!!!!
![]()
a ja som tak strasne rada ze my uz nedudlikujeme
hlavne po tom co citam, ale zas sa furt otravujeme s plienkami
a to je trochu drazsi nez cumlik:)))))))) vidis vendul, toto by ma tesilo, lebo to co usetris na pölienkach, mozes vrazit do topanok
![]()
no idem nieco robit, som sanejak rozpisala ![]()
Ahoj holky tak já se taky pochlubím zimním oblečením. Koupila jsem to od kamarádky. Je to z HM a CA … sice v tom trochu plave, ale zima teprve začíná, takže ..... pokusím se ho v tom vyfotit, Jony se totiž poslední dobou nerad fotí ![]()
A ještě jsem mu koupila dvoje nové zateplené kalhoty zelené a modré ![]()
http://www.annonce.cz/…71891399.jpg
http://www.annonce.cz/…71891424.jpg /> http://www.annonce.cz/…71891432.jpg /> http://img.mimibazar.cz/…26428278.jpg