Poradna duly
Jana Čurdová
katko - jj, teď už snad taky budu bychtřejší
- chudák, která bude další, protože tu zbiju místo Terezy
![]()
Tak hodina navíc… a tady nikdo
![]()
Niki a zkusit homeopatika na to Terčino vztekání?? Vyčetla jsem z brožurky, že ty na zuby (Chamomilla vulgaris) jsou na celkové sklidnění i pro vztekající se dítě, co se válí po zemi. Píšou že se to bere při záchvatu 5granulí. Já to Timovi už sypu jen tak do pusinky. Je to sladké, takže to má jakoby bombon. Jo a ředění 9ch…
Tak pa pa my pořád bojujeme s nemocemi
A udělali jsme si medovník mňam…
Dajmo - vidíš, Chamonila vulgaris máme… to bych mohla zkusit… díky za radu ![]()
No ale děvčata tady je zase mrtvo.
![]()
My dneska celý den byli venku a jak koukám tak vy asi taky.
![]()
Dajmo Chamomila vulgaris je i na vstek????? Tak to jsem netušila. Nikol dej vědět jestli to zabralo. Ne že by se Verča válela vzteky ale někdy by to potřebovala. ![]()
Jo tak heřmánek je obecně na sklidnění… a to je z heřmánku… Ale záleží tam hodně na tom čísle… na to vztekání má být ta 9ch a jde to prý i na ty zuby, ale my na zuby měli do teď 15ch. Jinak nějaké velké ředění (30-200ch) já nevím přesně jaké.. je i na nepošlusnost dětí… Sakra už si musím konečně zajít k tomu homeopatovi. Já o tom moc nevím, jen něco jsem vyčetla..
Ahoj, holky,
dneska volno a tady nikdo. A venku je přitom nic moc počasí.. Co děláte?
U nás dneska budíček v půl šesté - ta změna času je něco příšerného. Sice jsme to Ellče posunuli, ale jakoby se nestalo…
Dneska nám paní přiveze kočár. Upadla jsem do deprese, jak to budu zvládat se dvěma prcky a nakonec mi to nedalo a rozhodla jsem se, že koupíme ten sourozenecký kočár Phil & Teds z druhé ruky. Jestli bude vypadat dobře, tak ho berem. Jsem fakt zvědavá.
Jinak dobrý (ťuk ťuk), Šimonek je zlatíčko a Ellča se začíná taky zklidňovat. Tak snad to nějak zvládnem. Jenom spánku je strašně málo ![]()
Dnes chceme vyrazit s Ellinkou i malým do cirkusu - resp. jenom do cirkusové ZOO. Tak snad to vyjde.
Hezký volný den!
NAZDÁREK MAMINY, TAK JAK SE DNESKA MÁTE??? JÁ MÁM TÁTU V PRÁCI, JAK JINAK ŽE
TAK SIROTČÍME. MALÁ MI PŘES DEN MOC PĚKNĚ SPINKÁ, TAK TO NEZAKŘIKUJI RADĚJI, ALE TY NOCI JSOU HORŠÍ
TAK DĚS BĚS
![]()
MARCI- HEZKY SI TO TAM UŽIJTE, JSEM RÁDA, ŽE SE TO ZAČÍNÁ ZLEPŠOVAT A TOBĚ PŘEJI SNAD BRZKÉ VYSPINKÁNÍ , I KDYŽ JE TO V TVÝCH SILÁCH ASI, VŠAK VZPOMÍNÁME VŠECHNY NA TY DNY NESPÁNKU A ZVLÁŠŤ TEĎ, KDYŽ MÁŠ DVĚ DĚTI, TAK JE TO SLOŽITĚJŠÍ. ALE ZASE SE TO VRÁTÍ DO SPRÁVNÝCH KOLEJÍ A BUDE LÉPE. UŽ VIDÍM, JAK PORODÍME MY, TY UŽ BUDEŠ ZASLOUŽILÁ MATKA A BUDEŠ NÁS UKLIDŇOVAT A POVZBUZOVAT, ŽE TO BUDE DOBRÉ
![]()
O VÍKENDU JEDEME DO BŘECLAVI ZDOBIT HROBY, TAK SE NETĚŠÍM NA TU ZIMU TAM,ALE TAŤKA DOMA HLÍDÁ, TAK SI ASPOŇ TROŠKU ODPOČINU. ZASE BUDE CHUDÁK ZNIČENÝ Z MALÉ A BUDE SE MUSET JÍT UKLIDNIT DO HOSPODY NA PIVO
![]()
TAK A VŮBEC NEVÍM CO JSTE TADY ŘEŠILY TAK JDU ČÍST A KDO ŽE MÁ ZLOBIVÉ DÍTĚ?? VZTEKLÉ A NEPOSLUŠNÉ??? TAK SE PŘIDÁVÁM K VÁM
![]()
Nazdar děvčata, my byli dneska v bazénu, Verča se hezky vyblbla. Odpoledne spala jak dudek přez 2 hodiny, snad i ta noc bude dobrá. ![]()
Zítra budeme zase samé doma, Petr jede do Hradce a vrací se až v pátek.
![]()
Marci klídek určtitě to s přehledem zvládneš. Nedostatek spánku je asi nejhorší, vím to i podle sebe. Trpím jak pes když nemůžu spát. Ale říkáš že Šimonek je zlatičko a Ell se určitě brzo umoudří. Uvidíš.
Pak se musíš pochlubit s kočárkem. ![]()
Poly myslím, že nato dočítání tady toho moc není. ![]()
Holky kokněte na toto… hlavně NIKOL
http://mail.centrum.cz/download.php?…
děvčata moje, snad se to dostane na stránku kterou myslím. Včera mě to vůbec nešlo a dneska tyto nové stránky, budu to muset prozkoumat. Co se děje, kde jste kdo????????? Takto by to nešlo. ![]()
Vydražila jsem pár pěkných kousků na mimiaukci. Mám velkou radost. ![]()
Zítra jedeme asi do Ikei, už se tam chystám pěkně dlouho, snad to zítra dobře dopadne. ![]()