Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
8.11.09 10:34

Čau ženy, tak jsem si na to pořád nějak nezvykla - Poly - please, jak jsi to udělala, že jsi dala tu fotečku ke jménu? To je ideální, jak se ten prostor zmenšil, tak je to strašně velký a blbě se v tom orientuje :roll: :-? … jo počkej, teď tady něco vidím u příspěvku… no nevím proč je to tady…

No a mail mi samozřejmě nepřišel, že se tady plkalo a to jsem se přitom včera nudila jako prase :cry: :cry: :cry:

Mací - buď v klidu - už jsme si to nějak okomentovaly na FB :lol:, ale Tereza je taky dosti nesnesitelná… je fakt, že na nočník chodí čůrat i kakat sama, ale třeba všera se vůbec poprvý posrala do kalhotek… nechápu… ale Ellču s plenama neřeš, jak píšeš, nervy má jen jedny a určitě pleny nebude mít dosmrti :wink:. Jsem moc ráda, že se vám daří, že to zvládáte a že je vám fajn :wink: - no dětí by mělo být ještě pár, ne? Jsi chtěla mít školku, tak bodejď bys byla spokojená s jedním :wink: - pokčej až jich bude pět, budeš skákat štěstím do vzduchu :lol: :-P :wink:
A fotečka úúúúžasnááááá!!! A krásný očíčka!!! Prostě zlatíčko :-*

Werčo - No jestli se to potvrdí, tak obr gratulace!!! Já jsem zrovna včera řikala, že bych si MOŽNÁ dovedla představit k Tereze sourozence, ale Mišur může být v klidu, já chci dítě až se nám to vyřeší ;-)
už aby to období bylo za náma, co? To měla Terka taky… před ostatníma zlatíčko a já vyflusaná jako prase… te´d už je to v pořádku, jsem vyflusaná i před ostatníma :-? :roll:
Jo a trošku hustá fotka u podpisu - vy si ty fotky taky vychutnáváte, že? :wink:

Poly - v poho, je to tu nějaký zmatený 8-o :wink: - omluveno (já totiž nemám co říkat :D)

akaci - tohle nejde. Prodej společných částí domů musí odsouhlasit všichni vlastníci - nadpoloviční většina jde jen ve vašem případě a to je rekonstrukce :wink:… no ještě u nás byl předseda, že když z toho něco chtějí mít, tak že se jim vyplatí jejich poddíl (a pak to teda musí podepsat!), ale až by se kupoval výtah, tak jediný, kdo bude dávat prachy budou oni… protože všichni ostatní prodali svůj podíl, který dali do fondu oprav na nový budoucí výtah… a my zatím sháníme podpisy, aby zůstal nepodepsaný jen jeden byt… to by je prý taky mohlo zlomit, ale já o tom pochybuju,,, no aspoň bude přehled…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.11.09 13:14

jeeeeeeeeeej baby , mna to neba, ked uz konecne nieco napisem, tak sa mi to zmaze :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: mozem sa ja na to :zed: :zed: :zed:

takze len v skratke: werco strasne gratulujem a drzim palce!!!!!!! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

macko som vedela ze urcite budes spokojna so simonkom, to je krasne, normalne dojimave!!!! starsne vam to prajem!!!!!!!! :palec: :palec: :palec: :palec:

kurna co este kto pisal??? :think: :think: :think: :think:

jaaaaaaaaaaj katko no malej sa ten pupok moc nevtahuje, by som povedala ze to ma stale rovnake, ale este uvidime, super, ze vam sa to vtahuje :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

no a lucko co na to povedat? mrzi ma to, muselo to byt strasne, ale nenapisal si jak to vlastne spadol? zo stolicky? na dlazbu? alebo jak? inak toto este snad bude dobre, ja som este cez leto vonku videla jedno kraaaaaaaaaaaaasne dievcatko, ktore malo nejakch 10 rokov a mala zlomeny predny zub, ze ju matka jebla po chrbte lebo sa nechcela obliekat do skoly a on vrazila pusou do vane, tak tu matku by som tiez niecim ..... :evil: :evil: :evil: :evil: takych nehod este bude, drzte sa!!!!

vsetkym chorym skore uzdravenie a pozdravujeme!!!!!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.11.09 13:31

No mišur - to je trochu silný kafe - když by mi ruply nery, dostala by na zadek (kamarádčina osmiletá dělá takový scény s oblýkáním, že chodí do školy v teplákách - tak chudák kamarádka nakoupila aspoň hezký tepláky, aby nevypadala opravdu jako šupák… prostě scény každý den - taky mazec - co mě čeká :roll: :lol: :lol: :lol: )
A teda s tím smazáním… to teda naštve… proto si to kopíruju aspoń do paměti (CTRL+C) - páč jediný nervy co mám si schovávám pro Terezu :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.11.09 20:37

Tak jsem to přišla zkontrolovat tady, jestli mi nehcodí maily a tady se vesele kecá…

no tak je to v pohodě - maily nechodí, páč tady je mrtvo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
8.11.09 20:52

Toto je zkouška, jestli Niki chodí maily :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
8.11.09 21:16

Ahojte… Hektický víkend… Ale už mám zasázeno přes 100 malinkých habrů… Tak se těším na jaro, až se začnou zelenat, ale tej práce… A ten můj miláček záškodnickej… :lol:
Holky, začínám si pohrávat s myšlenkou, že si budu chtít prodloužit mateřskou :twisted: Jinak moje perioda je taky „bááájo“ … A vždy to poznám, pádž mám strašnou žravou… :lol:
Nikol, já doufám, že se to u Vás vyřeší co nejdřív! NEchápu, že má někdo snahu to takhle sabotovat… :roll:
Macko no fotka je úúúžasná. Malý je opravdu úžasný. Já jsem zjistila, že pokud nechám Damuse lítat jen v tričku, nočník nemusím řešit a chodí si sám… Ale jakmile ho obleču, tak je pořád mokrej…

Ale dneska se nám povedl první bobek do nočníku a sám si řekl, tak jsem měla radost. Jinak s tou „otrkaností“ :lol: musela jsem se smát - vždy si vzpomenu na Damuse - ať přišel kdokoliv, seděl, ani se nehnul! Hotový andílek. Teď je takhle „hodný“ tak 20 minut, než se rozkouká a pak žasnou všichni, co z něj leze… :lol:

Misur spadl mi doma na podlahu - máme dřevěnou… Zakopl o sebe, jako o svojí nohu a zapomněl si pod sebe dát ruce, takže spadl přímo na obličej… A tej mamině bych udělala to samé. Já nad tím přemýšlela a to přeci musí bejt ohromná síla nárazu, když ti to dokáže zlomit zub… Hrozný… Guj… uuuuáááá, se si to představila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
8.11.09 21:17

Zdravím,
Werčo taky moc gratuluji, snad ti to dopadne. Já čekám návštěvu zítra, tak jsem zvědavá.

Nikol sousedy si nevybereme, ale doufám, že se umoudří a nakonec ustoupí a že to nebude dlouho trvat.

Macko my taky učúrávali a minule se i pokadila do plíny ráno. Myslím, že jí to bude nakonec vadit samotné a umoudří se. Nosím sebou pro jistotu náhradní oblečení. Největší problém máme v nákupní domech, tam mi nechce sednou na záchod. Už 2× si takto počurala kalhoty, to jsem myslela, že mě omyje. Ale jinak plíny má jenom na spaní ťuk,ťuk.

Mějte se krásně, bohužel na víc si nepamatuji. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.11.09 21:34

No hurááá :lol: :wink: - konečně život :D

Tereze to vadí, že je počůraná… no a jasný, když je do něčeho fakt zabraná, tak se taky počůrá, i když to bylo fakt za poslední dobu dvakrát…

Luci - no to musela být držka, chudák malý :-(((

a to naše bydlení nehrotim, nejsme v nějaký tísni nebo tak… pořád se to dá, mohlo by být stokrát hůř… těch možností kdyby to nevyšlo máme ještě dost, takže čas je :-)
a jinak lidi jsou závistivý, no… oni nedělají problémy, to ne, vůbec o nich nevíme, jen jsou asi nepřející, no… to je život…

Stejfko - to tě obdivuju, že chdíte v týhle zimě bez plen… myslím, že by to zvládla, ale pak jí v mrazu někde převlíkat nebo tak… nevím… snad to nějak přežijeme do léta, to už po sobě i spláchne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak teda pa a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
8.11.09 22:59

Tohle mi dneska přišlo na e-mail - musím se s Vámi o to podělit… Krásný text…

Jaká je žena

Když Pán Bůh vytvořil ženu, pracoval už šestý den přesčas.

Anděl se zjevil a řekl: „Proč se tou jednou bytostí zabýváš tak dlouho?“

A Pán Bůh odpověděl: „Viděl jsi její specifický popis? Musí být kompletně omyvatelná, ale ne plastická, musí mít 200 pohyblivých částí, všechny nahraditelné, musí fungovat na černé kávě a zbytcích, musí mít lano, které udrží najednou dvě děti a které zmizí, když ty se pak postaví na vlastní nohy. Musí mít polibek, co vyléčí cokoliv od odřeného kolena ke zlomenému srdci a musí mít 6 párů rukou.“

Anděl byl ohromený tímto požadavkem.

Pán Bůh zareagoval: „Víš, ty ruce to není problém. Problém jsou tři páry očí, co matky musí mít. Jedním párem oči musí vidět skrz zavřené dveře a bude se ptát dětí, co dělají i přesto, že to bude vědět. Další pár vzadu na hlavě, aby věděla, co potřebuje vědět, přestože si nikdo nebude myslet, že to dokáže. No a třetí pár bude vpředu na hlavě. Ty jsou na dívání se na plačící dítě, a těmi bude vyjadřovat, že mu rozumí a miluje ho i bez vyslovení byť jen jediného slova.“

Anděl se pokoušel zastavit Pána Boha: „Je to příliš práce na jeden den, počkej aspoň do zítřka, pak to dokončíš!“

„Ale to nemůžu!“ zaprotestoval Pán Bůh, „jsem tak blízko k dokončení tohoto stvoření. Je tak blízké mému srdci. Ona už uzdravuje sama sebe, když je nemocná, a dokáže živit rodinu!“

Anděl přistoupil blíž a dotkl se ženy: „Ale ty jsi ji udělal tak měkkou, Pane.“

„Je měkká,“ souhlasil Pán Bůh, „ale taktéž jsem ji vytvořil tvrdou a neochvějnou. Ty nemáš ponětí, v čem musí vytrvat, nebo co úspěšně dokončit.“

„Bude schopná myslet?“ zeptal se Anděl.

Pán Bůh odpověděl: „Nejenže bude schopná myslet, ale bude schopná i zdůvodňovat a vyjednávat.“

Anděl si potom něčeho všiml, natáhl se a dotkl se tváře ženy. „Aj, vypadá to, že tenhle model ti promoká. Říkal jsem ti, že jsi do ní zkoušel vložit příliš mnoho.“

„To není promokání!“ namítl Pán Bůh, „to je slza.“

„Na co je slza?“ zeptal se Anděl.

Pán Bůh odpověděl: „Slza je její způsob pro vyjadřování radosti, smutku, její bolesti, jejího rozčarování, její samoty, jejího žalu i hrdosti.“

Anděl byl ohromený. „Ty jsi génius, Pane. Myslel jsi na všechno.“

„Ženy mají sílu, co okouzlí muže. Nosí děti, nosí utrpení. Nosí povinnosti, ale přitom drží pohromadě štěstí, lásku a radost. Usmívají se, když chtějí křičet. Zpívají, když chtějí plakat. Pláčí, když jsou šťastné a smějí se, když jsou nervózní. Perou se za všechno, čemu věří. Postaví se proti nepravosti. Neberou "Ne“ jako odpověď, když věří v lepší řešení. Nepotřebují nové boty, aby je mohly mít jejich děti. Jdou k lékaři s ustaranou přítelkyní. Milují nepodmínečně. Pláčí, když jejich děti excelují a radují se, když jsou jejich přátelé oceněni. Jejich srdce se lámou, když zemře přítel. Trápí se při ztrátě člena rodiny, ale stále jsou silné. I když si myslí, že už jim žádná síla nezůstala. Vědí, že pohlazení a polibek vyléčí zlomené srdce. Ženy jsou různých velikostí, barvy a tvarů. Budou řídit, létat, chodit, běhat. Srdce ženy je to, co způsobuje, že se svět otáčí. Ženy dělí od mužů mnohem víc než jen porod - nosí radost a naději. Nabízí soucit a ideály. Ženy mají vždycky co říct a co darovat."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
9.11.09 13:10

Ahoj, holky,

tak mám dneska za sebou zkoušku ohněm - cestu s oběma dětmi v kočárku autobusem do Motola, tam prohlídku na kožním a cesta zpátky. Ellinka byla naštěstí zlatíčko a kočár je fakt super, ale všechny ty zimní hadry, to je masakr…
No zvládli jsme to!
Niki, Ellča taky chodí ven bez plínky. Venku je většinou vzorná. Dneska jsem jí ji dala - kvůli sobě - abych nebyla zbytečně navíc vynervovaná a vydržela až domů. Takže u nás je to opravdu jenom o žárlivosti..

Jinak nám MUDr. řekla, že ten hemangiom vypadá, že je to ten typ, který časem zmizí sám, ale že to bude přesně vědět až v únoru. Tak držím palce, aby to byl on.

Přejeme hezký i když zamračený den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.11.09 13:57

Ahojky

Macko - hemangion (či jak se to píše :-)) ) je takový ten flek? Už jsme se o tom bavily… kamarádka to má, už od narození, nezmizelo to a mají to i obě její ségry a jejich děti… no je to mazec. Koukala jsem na tu nejmenší a řikala jsem, co to má za flek a oni, že to má od narození - na najednou mi to ukázaly všechny čtyři holky… je to ono nebo něco jinýho? Mají to vzadu na krku, vůbec to není vidět pod vlasama, ale byla jsem z toh ov šoku… kor jak se to dědí…
ale tak nevím o tom nic, tak třeba je to úplně něco jinýho :wink: - jen jsem si vzpoměla :-D
A ten kočár bych fakt chtěla vidět. Jak se Ellče líbí? Šimon je asi dole, ne? Aby měla Ellča výhled nebo jak to máte? A teda jsi odvaha, zvládla jsi to skvěle… to byla cesta… takže metro a pak bus? Tý brďo, doufám že ti někdo apsoń pomohl :-x

Luci - to je na mě moc dlouhý, teĎ není moc času :-) tak snad si to přečtu jindy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
9.11.09 21:45

Jo, Niki,to je ono. Na googlu mezi obrázky jich najdeš spoustu. Akorát je toho moc druhů. Oficiálně jsou to zmnožené cévy a je velmi nepříjemné, když jsou např na očním víčku apod. Vyskytují se i na mozku a játrech, proto musel Šíma hned v porodnici na sono. Na mozku to měla mamčina ségra a musela na operaci. Mamka má ten nemizící flek a MUDr. dnes mluvila o tom, že Šíma má snad jenom povrchovou formu na kůži a že to asi zmizí.
A už se nám blíží konec šestinedělí (22.11), tak naplánujte pomalu cestu k nám na návštěvu, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.11.09 21:56

Mací - aha a Šimonek to má kde? Na tom očním víčku? Tak snad to zmizí. Je fakt, že kdyby to bylo na viditelným místě, je to asi nepříjemný… ale asi je hlavní, že to neškodí - mít to na mozku… to nezní moc přívětivě :-?

Návštěvu určitě naplánujeme, napiš mi pak kdy se vám to hodí, my se přizpůsobíme a přijedeme, ale jen na dopoledne :wink:. Celý den je náročný a aspoň se Terka vyspí doma ;-) a i vy budete určitě radši :wink: … těšíme se mega moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.11.09 22:07

nazdar zlatíčka,
Marcelko,tak my se taky přidáváme k návštěvě, počítej s námi :lol: :lol: :lol: Jsem ráda,že vám to tak dobře dopadlo v rámci možností, no a Eli je zlatíčko, ta fotka je naprosto famozní :huban: :srdce:

Tož Mišur, tož takhle mlátit do počítače,když ti to jako nejde joooooo :pocitac: :pocitac: ,tož toto nééééé.Hele a Niki ti jasně řekla, že si to máš kopírovat,tak si to laskavě kopíruj jo :lol: :-P :huban:

Hele Werco, chtěla jsi být těhotná,tak trp jo :lol: :lol: :lol: chápu,že ta nevolnost musí být nepříjemná,ale i to přejde a bude zase lépe :palec: a malinký, že tě zlobí?? Tož tomu jako vůbec nevěřím :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.11.09 22:10

Poly - fakt, ty přijdeš a už to tady svítí :huban: :huban: :huban:

já musím ale pustit bratra k pc :roll: :cry: - dneska u nás spí, tak prudí, že se nudí…

tak pap ap pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital