Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
9.11.09 22:19

Niki,já bych dojela hned,kdyby to bylo možné,ale pevně doufám,že se jednoho dne všichni nebo aspoň část sejdeme a to bude teprve paráda :pankac: :pankac: :-P No a jako jen podotýkám,že mě Marcelka nepozvala a navtěřila jsem se k nim :lol: :lol: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
10.11.09 08:11

zkouska

neco zkousim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
10.11.09 08:12

Holky jsem si vytvorila po 100letech metriky jak je dostanu sem mam je na metriku.Sem z toho jelen. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
10.11.09 08:23

musim nakopirovat asi na muj ucet kde ho najdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
10.11.09 08:30

ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
10.11.09 08:32

je tak se mi to povedlo tak to nejsem tak tupa jak se mi zdalo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
10.11.09 09:19

Čauves

Poly - no já taky doufám, že se jednou sejdeme!!!

Lost - šikula :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.11.09 10:29

Taky doufám, že se nám to jednou povede se sejít. Už jsme se tady o tom jednou bavili, no snad jednou. Nikol tak kdy dorazíš do Liberce. Sníh momentálně není, ale jak dlouho to vydrží??????? To víš tady to může být ze dne na den. Tak neváhej. :lol:

Macko taky jsem zvědavá na váš kočárek. Vlož nám nějaké foto pro představu. Doufám, že to Šimonkovi dobře dopadne a nakonec to zmizí.
Poly ty jsi si udělala nový nick, že jsi jenom začátečnice????? 8-o :lol: Jak jste tam vložili tu malou fotečku. Minule jsem čekala že někdo odpoví NIkol ale ona šikulka asi nato přišla sama.

Už začínáte péct cukroví? A jaké budete dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
10.11.09 11:10

Niki diky trochu sem se s tim prala ale mela sem to asi za 20minut. :pankac:

cukrovi letos ja nepecu bo si za cely den nestihnu ani uprdnout nekdy takze mi kamaratka napece a ja ji zaplatim. :-D

macko eli taky nemuzu donutit na nocnik a mam taky jenom jedny nervy takze zatim cekam a uvidime.Kazdy me ujistuje ze az ji budou dva roky tak nato dojde sama.tak uvidime. 8-)

Niki nechcete se nekdy stavit teda?No ale zalezi na vas.jestli mas nato nervy.

tak se mejte a uzivejte si pekne dny i kdyz zimni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.11.09 11:57

no nekecééééééééééééééééééj,Lost má metříky :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :dance: ,to není ani možné :lol: :lol:
Stejfi-jo jo,dala jsem si nový nick,protože jsem se tady nemohla dlouho dostat a sami mi neposlali zprávu :pocitac: :pocitac: , že má ten nick ještě kdosi druhý,tak jsem nečekala a jsem nováčkem.To bych jako mohla čekat do dneška, že jo?? :roll: :roll: No někdy to nefunguje jak má. Kamarádce to automaticky přeposlali a upravili,no a mě nic, tož neva, začínám od začátku.Stejfi,já jsem si najela na můj profil a tam můžeš vložit fotečku a jen to potvrdit. Tak uvidíš. Neobjevilo se mi to tam hned, až za delší dobu,tak nepanikař,kdyby to taky tak bylo ju :wink: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
10.11.09 15:13

Poly - já jsem si taky řikala, žejsi tu znova :wink: - ale tak co, je to jedno, ne? Hlavně že můžeš plkat :wink:

A mě ta fotečka šla změnit asi napočtvrtý. Vždycky vše v pohodě a pak se mi stejně neukázala… no ale povedlo se :wink:

Jo Lost - mě vlastně nedošlo, že ti metřík nešel? No tak to bych víc oslavovala :wink: - ale ne, někdy když něco nejde, tak to chce chvilku času a ono se to pak podaří jedna bášeň :wink: a jsme ti řikaly mamino, že to zvládneš :wink:
A určitě se stavíme, jen jsme teď nachcípaný obě, už druhý týden, tak zatím chodíme ven jen pomálu… ale stavíme se určitě, budeme rádi, písnu jak bude dobře, ju? :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
10.11.09 16:33

Poly, tak já Tě teda speciálně a osobně zvu k nám na návštěvu!!!! :-D

Lost, my bychom se taky mohly konečně srazit a navzájem si poplakat, ne?

Holky, já nepeču. Asi něco uděláme pro pobavení Ellinky, ale jinak je to jenom na zbytečné přežírání, tak na to kašlu. I tak budeme mít dost od mamky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
10.11.09 16:48

MAcko - přesně tak. Matka bude dělat bratříčkovi, tak nevím, proč by si to měl všechno sníst sám, takže to beru s klidnem… jediný co bych chtěla dělat jsou takový ty košíčky plněný vaniklovým krémem, nahoře je ovoce a zalitý je to želatinou… no jo. Pro mě jako vždy velký sousto, ale myslím, že když se do toho s taťkou pustíme oba, bude to v poho :wink: - a stejnak většinou co upeču (cukroví), tak pak nikdo nejí :-? … takže tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
10.11.09 20:05

macko jo urcite tak udelame nejakej vetci srazik a bude.Musime to domluvit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.11.09 20:22

no lost ty si ma dostala!!!! gratulujem k metrikom :lol: :lol: :lol: :lol: ja som myslela ze uz pred tym si nad tym sedela, takze ty si to pred tym este neskusla :-P hlavne ze uz sme v obraze!!!!

macko inak naposledy som zabudla pochvalit tu fotecku, byla uzasna, a simonek uz zacina vyzerat inak, som zvedava jak bude vyzerat za rok, tie decka sa taaaaaaaaak hrozne zmenili:)))) ked som pozerala na fotky z aprila tak na niektorych by som katku nespoznala 8-o 8-o 8-o a ten kocik keby som kupovala surodenecky urciote by som tiez isla do neho, sa mi velmi paci!!! dufam ze ti bude dobre sluzit!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

stejfo ty si nejaka rychla, ne???? ze piect:)))))) to mame este more casu, ale ja budem urcite robit pernicky a to ostatne sa este uvidi, minimalne este jeden druh :wink:

mna to nebavi ze sa musim furt posuvat uplne dole ked chcem vidiet co ste napisali , a to vidim vlastne len tu poslednu stranku, takze na ostatne nereagujem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí