Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1346
19.11.09 21:19

holky tak v rychlosti,jsem mrtvá,dopo ten doktor a odpoledne do školy na zkoušku,přijela jsem ted večer.upf.

takže nejprve musím poděkovat Kačce (a i ostatním samože za podporu).z toho mimoděložního těhu jsem měla opravdu strach.Dost jsi mě uklidnila…
No nakonec to mimotěhu není,ale HCG je nízké,takže furt nervíky :-?

Jinak všem pěkný večer a marodům brzké udraveníí !!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
19.11.09 21:24

AHoj ženy!

Poly - to je super, že jste měli hezký den, my taky teda, i když frajerka vstávala v půl pátý, nějak jsme to zvládly, byly jsme na procházce, na hřišti, odpoledne na motorce (Poly - Terku to baví jenom chvilku, ale na ven to máme na střídačku s tahacím vláčkem) no a zítra jdeme zase na hřiště, kor když je takhle krásně, tak je to dobře.

A pozor, jako jó? Dokonce jsem nás přihásila i na cvičení, v tom jednom mateřským centru se mi to docela líbí, tak uvidíme jak to dopadne… jestli to vyjde, tak budeme chodit s menšíma dětma (1 - 1,5 roku), ale řikala, že by to nemělo vadit, že ty cviky jsou vesměs stejný, tak budeme chodit s kamrádkou… já mám radost, že jsem se konečně dokopala!!!

Poly a jen si užívej :dance: :dance: :dance: … ale musela to být prdel :lol: :wink: … no a to jsi teda dala celý den bez spánku? No to jsi třída, já když jdu, tak jen tak, abych mohla druhý den spát a staral se ěnkdo jiný 8-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
19.11.09 21:35

NIKI,TO BYLO PO DLOUHATÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNSKÉ DOBĚ :oops: :wink: A MYSLÍM,ŽE NAPOSLEDY.DALŠÍ AKCI MÁME NAPLÁNOVANOU NA PŘÍŠTÍ PÁTEK :mrgreen: :mrgreen:, BYLO TO TĚŽKÉ PŘES DEN, ALE JAK JSEM PSALA MALÁ BYLA ZLATÁ TAK FAJN :wink: :lol: UVIDÍM ZÍTRA JAK TO BUDE VYPADAT, JAK PŮJDEME S MOJIM VEČER PRYČ,JESTLI SI BABI PORADÍ. SE PŘIZNÁM,ŽE JSEM SI KVŮLI TOMU DNESKA POŘÍDILA I NOVÉ HODINKY,ABYCH NEMUSELA POŘÁD ČUČET NA TELEFON, JSU TRUBKA ŽE?? :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
19.11.09 21:37

NIKI, CVIČENÍ :pankac: :pankac: :pankac: TO JE NAPROSTÁ BOMBA S DĚTMA,MĚ TO BAVÍ NĚKDY VÍC NEŽ MALOU :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

wERI-JÁ TI MOC PŘEJI,ABY TO VYŠLO VŠE V POŘÁDKU,ONO JE MOŽNÉ,ŽE JSI TŘEBA NA ZAČÁTKU A TA HLADINA JE PROTO NÍZKÁ :wink: TAK VĚŘ A DOUFEJ,MY TO DĚLÁME ZA TEBE TAKY :huban: :huban:A MÁŠ MŮJ OBDIV SE ŠKOLOU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
19.11.09 23:37

Poly - no já mám taky ový hodinky a fakt mi to vyhovuje, páč pořád hledat mobil se mi fakt nechce… a byly krutě drahý,t ak jen ať je ukazuju, ne? :D

Jo, to cvičení bude fajn, aspoň se Terka zabaví, ale já když vidím ty matky s dětma v kroužku, tak dostávám fakt záchvaty, já nevím proč, ale přijde mi to hrozně směšný, ale nic proti nim, jen mám prostě záchvat smíchu :D, tak jsem zvědavá, jeslti se budu jako magor chlámat, nebo si zvyknu :D

A je dobř, že jsi se bavila! Fakt, člověk musí se odreagovat a příští týden - ha - vlastně zítra, ne? :D si to moc moc užij!!!

Tak pa a dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
20.11.09 06:37

Werco drzime palce.Kdy jdes na krev?At je to ok. :wink: :wink: :wink:

Niki super no tak doufam ze terezce se to bude libit. :wink: :wink: :wink:

Poly taky bych sla zaparit ale porad mam na krku jedno dite jak rikas par dokud to jde se 2detma uz to moc nejde. :-( :-( :-(

Tak se mejte my mame od 10.00cvico takze nas jdu pripravit.Holky jeste spi tak doufam ze jim to vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
20.11.09 10:55

Ahoj, holky,

tak mám za sebou první větši hysterický záchvat. Jsem strašně nevyspalá, Šíma začal prdíkovat. Bolí ho bříško ve dne v noci a pořád brečí. A tak mám koloběh - masáž, kapky, cvičení, rourka… pořád dokola. Ach jo, proč to pán Bůh tak zařídil!!!

Dneska oba řvali najednou a do toho mi Ellča rozšlápla moje nejoblíbenější hodinky - dostala jsem je od Jirky k narozeninám těsně před narozením Ellči. Byly docela drahé a nádherné - plastové a hodně barevné Swatch.
A pak jsem volala Jirkovi do práce a jak je toho na něj moc, byl na mě navíc ještě protivný a tak bulím a bulím…

Jsem moc ráda, že je oba mám, ale myslím si, že všechny ty nervy a pláč a kontroly u doktora a kapky atd. jsou strašně zbytečný stres… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
20.11.09 14:44

Mací - mysli na to, že by mohlo být hůř :-( :-? :wink: - teď to jsou prdíky, ale taky to pravidlo mohlo neplatit a Šíma mohl být jako Ellča (což díky bohu)

KURŇA ZAČALI VRTAT A MĚ SPÍ TEREZA!!! NO TO JE NA VRAŽDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teď jsem prožila 10 min hrůzy, ale spí, tak snad si dali voraz… fakt idioti… pardon… ale už třetí den a vždycky po obědě :-/

Mací - chtěla jsem napsat, že to zase bude dobrý :-( :wink:!!! Uvidíš! :wink: a mám přetržnou nit, tak už nevím co jsem chěla zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
20.11.09 20:47

Macko nevěš hlavu, určitě se to zlepší. Budu držet palce.

Werčo tobě taky budu držet palce, snad ti to dopadne. Já včera vlítla na tatka, tak jsem zvědavá jestli z toho něco bude. :think:

Vendulko zatím se moc neraduj, nevím kdy ani jestli vůbec. Zrcadla stále nemají.

My byli dneska celý den venku, udělali jsme si malý výlet k Macháči a ke koníčkům a dali jsme si obídek, no super. Jenom doufám, že z toho nebude Verča nemocná. :roll:

Tak se mějte tady krásně a užívejte krásného počasí. Hrozí že to už dlouho nevydrží. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
21.11.09 09:41

macko drzim palce.vim o cem mluvis.mame to taky za sebou.Sara uz se dava do normalu uz ji budou 3mesice.Minule sem cetla ze deti placou po vecerech i proto ze se sebe dostavaji stres z celeho dne a je to takovy uvolnujici plac a nic moc s tim nejde delat.Do 3mesicu to odezni.No a prdiky u nas jak kdy ale neni to takovy jako u Elisky.Ale ted uz si umi poradit docela nekdy to na ni prijde vecer ale neni to tak hrozny.S eli sme travily cele odpoledne u prdiku jak jecela.tak drzime palce a at ti jirka pomaha u nas musi ted martin makat hlavne o vikendech.No a vnukla si mi dobrou myslenku pozvat si nekoho na uklid protoze pres tyden neudelam vubec nic.takze uvidim a pred vanocema nekoho zavolam at nam to tady vygruntujou prece se nestrham.

tak se mejte a drzte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
22.11.09 11:09

Lost, moc díky za podporu :-) Na prdíky zabral Baby Calm, ale láduju jej do něj teda fakt drsným způsobem. Ale stejně po večerech brečí a usíná nejdřív v jedenáct. No musíme vydržet!!!

Tak jsem včera konečně pořídila všechny vánoční dárky. Kromě toho Lega Duplo jsem koupila velikánské dřevěné korálky na navlékání, dřevěnou botičku se tkaničkou na zavazování (na učení) a dřevěné domino. A tím končím. Ještě dostane spoustu věcí u babiček.

Šíma dostane chrastítko s nějakými tlačítky a zvuky a takový ten nafukovací válec.

Už mám nakoupeno úplně všechno a úplně pro všechny. Jenom pro Jirku nic. A to bude nejhorší. Vždycky se snažím mu udělat radost a fakt překvapení a letos mě teda vůůůbec nic nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
22.11.09 15:43

macko me taky nic nenapada pro martina.

Eli sme poridily dnes taky lego a rikaly sme si ze by sme ho uz otevrely a stavely bychom si. :-D :-D :-D
Jeste dostane koleje pro masinky protoze to ted moc chce a hraje si s tim. :wink: :wink: :wink:

pro saru taky chrastitko s nejakymi tlacitky sem uvazovala a nad tim valcem sem uvazovala taky.vidim stejny mysleni. :wink: :wink: :wink:

tak a uz se docela tesim jak bude Eli na to lego cumet.jestli ji to bude bavit ale asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
22.11.09 22:42

nazdar holky,
tak jsu nasraná jak pr..e,píšu tak dlouhý příspěvek a ono mi to oznámí, že nejsem zaregistrovaná a tak vše,tož jsem se fakt nasrala :twisted: Zkouším jestli to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
22.11.09 22:48

dobré,tak to jde :roll: :roll: :dance: Takže, večírek dopadl celkem fajn,teda pro mojeho. Šla jsem domů už ve 23.00hod.,volala mi mamka, že se malá budí pořád,tak jsem valila,to je prostě naschvál,ale co nadělám no,trošku jsem se pobavila,ale můj došel ve čtyři ráno jak vítěz,ale celkem v normě,to jsem i čučela 8-o 8-o 8-o
Tak společné dárky my neřešíme,nic si nekupujeme navzájem,jen dětem a rodičům,švagry,švagrové taktéž neřešíme :nevim: :nevim: :nevim: My dárky zatím ještě nekupujeme,protože já jsem typ,co koupím malé, to hned vybalím :oops: :oops: :think: Takže já budu nakupovat těsně před Vánocemi :lol: :lol:
Stejfi-věřím, že se vám brzy zadaří :pankac: :pankac: a přepadovky jsou nejlepší :potlesk: :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
22.11.09 22:53

MARCELKO,LOST- DRŽÍM MOC PALEČKY,AŤ TY PRDÍČKY U DĚTÍ CO NEJDŘÍVE ODEZNÍ :palec: :palec: :palec: HOLKY DRŽTE SE :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí