Poradna duly
Jana Čurdová
Katko to navadí, já si říkala, že se asi něco stalo. Hlavně že jsi už v pořádku a Rozka to od tebe nechytila. ![]()
Nikol tak to jsem taky zvědavá kdy nato vlítnete.
Neznám moc chlapů co chtějí další dítě.
![]()
No tak to je fór, já jsem fakt dement, chtěla jsem se podívat co bylo dál a úplně jsem si to vymazala… no mě klepne
psala jsem, že jsem ráda, že jste se pobavily, ženy, ale že jste se zřejmě spolu s mým mužem zbláznili
… takže hupsat se bude postaveno (nebo Tereza bude mít vlastní pokojíček), já začnu vydělávat aspoň trochu normálně a zhubnu…
No a pak jsem ještě psala nesmysly… že mi přišly formičky na pečení, tak že bych zítra mohla jít na to a že jsem dneska dodělala dekorace na okno… jen ho ještě musím umít, že?
Tak abych tu zimu do té doby nezmeškala
![]()
No a propadla jsem úplně filmu Stmívání, koukala jsem na jedničku, stáhla dvojku a hned dneska jsem si musela koupit třetí díl… takže musím číst jako vzteklá, abych se nerozptylovala, je to totiž vééélice napínalé ![]()
Lost - máš moje všechny palce, abys to všechno zvládla!!! Žádná sranda, to ti povím, ale určitě to víš a nepochybuju o tom, že to zvládneš!!!! Jsi totiž mega super matka
![]()
Tak já jdu číst ![]()
Pa ženy ![]()
Niki a o cem to je?Premajslime s martinem co by sme zkoukly o vanocich.
![]()
Čau, holky,
jen v rychlosti vkládám fotky.
Werčo je mi to líto, ale je dobře, že se to stalo teď. V tomhle je příroda moudrá. Už jsem to psala - jsi mladá, zdravá, víš, že nemáš problém otěhotnět a příští vánoce už určitě budeš mít mimčo doma ![]()
http://i254.photobucket.com/…IMG_4956.jpg
ježiši Marci,to tak strašně rychle letí, no jsou překrásní, máš nádhernou rodinu ![]()
Lost - je to romantický thriller… zní to blbě, ale je to romantika, strašně zajímavá, napínavá, jsou tam upíři… já upírky nemám ráda, ale tohle spíš o nekonečný lásce, prostě je to plný citu a strašně moc krásný
. Já to doporučuju, ale kdyžtak si najdi na netu „Stmívání“ a přečti si tak o čem to je… abych vám nezkazila večer
![]()
Mací - ty fotečky nemají chybu… on je tak krásný!!! A Elča vedle něj vypadá jako pětiletka ![]()
ahoj holky,zdravím vás při večeru a jen v rychlosti. Úspěšně jsme absolvovali dneší akci MIKULÁŠ
,u nás chodí po dědině taková větší banda-Mikuláš,čerti, svatí, turek ,smrtka a muríni
,bývají to celkem supr masky,že i dospělí mají co dělat,aby neutekli
zvládli jsme to bravurně,Pavel měl malou na sobě a já jsem se schovávala za nimi
.Sára z toho asi ještě neměla rozum,protože ty masky ji v nejmenším nerozhodily a dokonce jednoho čerta začala za tu masku tahat a hladit ho,ten čert z toho byl víc paf než malá
,dostala od Mikuláše tašku s dárky,tak jsem zvědavá,kdo to bude všechno jest,dostala pochopitelně i od nás,od babiček, tetiček
,oj, to bude návštěva u zubaře brzy
No pak jsme rychle šli domů,protože oni ti čerti potom začínají ty děti honit po celé dědině,tak aby jsme něco neschytali i my
,od tří hodin nic nejedla,došli jsme po šesté a jedla až o půl 8,ona nic nechce,ona chce sedět na parapetu a sledovat venku čerty
,tak jsme se u ní s Pavlem střídali a když už jí to mlíčka chládlo,tak jsem jí ho dala na tom parapetu a madam pila a sledovala dění z okna
semtam se odpojila od pití, udělala blblblblblbl a pak zase pila,no dneska opravdu paráda. Spát jsme šli až ve čtvrt na devět, pro mě muka,to už mívám těžký veget
,ale budiž pro dnešek odpuštěno
Takže tak od nás. Holky,mějte se krásně, já jedu na celý víkend válet šunky k našim. Dobrou noc
![]()
Ahoj, holky,
u nás byl taky Mikuláš docela fajn. Odpoledne jsme vyrazili celá rodinka na kopec vypustit takový ten svítící lítací lampion. Bylo to bezva. Pak jsme to vzali do civilizace a potkali čerty, mikuláše a anděly. Jednoho jsme se zeptali, jestli už u nás byl a nechal něco na okně a on že prý jo. Tak jsme běželi domů. Ellinka dostala malířskou sadu z IKEA (pastelky, voskovky a vodovky), knížku od Miloše Nesvadby, adventní kalendář JoJo a od Jirky z práce balíček sladkostí. No nepřejte si vidět tu večeři!!!!
Lítázko zajídané gumovým cukrovým, mezitím pizza… nervy moje!!!
Poly perníčky hotové a už skoro snězené
A to jsem je ještě nestihla nazdobit! Dneska peču štólu (snad se povede) a včera jsme si s tátou udělali punč (mňááááám) ![]()
Šíma teď hůř spává, ale snad to zase bude brzy dobrý.
Ahojte… Zase se hlásím - rychlovka - malej zrovna svačí… ![]()
Aleš je v práci - klasika… Už jsem si zvykla… Tak tu s Damulou lítáme celej den s hadrem a vysavačem a děláme tu naší oblíbenou hurá akci…
Evidentně ho to baví… Máme cirka 50% hotovo, ale byli jsme mezitím i venku dvakrát, takže super… ![]()
Včera jsme byli v PHA, potřebovala jsem něco nakoupit v Ikee pod stromeček a zastavit se u příbuzenstva… Celou cestu z PHa jsme s Alešem velmi živě diskutovali, jestli čerti ano, či ne… Říkala jsem mu, že si myslím, že má ještě čas a uděláme Mikuláše až další rok… Ne, že bych ho neměla připravenýho, ale zkrátka si myslím, že je na to ještě malý - nehledě na to, že nevíme, jak to tady v tej díře chodí… Nicméně se pozvali sami a Aleš je pustil dál… Malej se tak strašně lek, že ječel a nepomohlo NIC! ukázal jak dělá pes a tím to haslo - ani si nechtěl vzít ten balíček… Celou dobu, co jsem ho držela, tak mě štípal do ruky, jak se bál… Tak jsem z toho zase špatná akorát já…
Ale ráno vstával asi zadkem napřed a dělal šílenosti - plival snídani, rozlíval čaj, tak jsem na něj křikla, ať kouká jíst normálně, nebo dojdu pro toho bubáka, co tu byl včera… A funguje to… seděl jak přikovanej a říkal bubá ne, bubá ne… Ale jinak mě děvčata zkouší - období vzdoru je opravdu šílené a já jsem vytočená na maximální obráty - absolutně se nechce učit nové věci, nechce mluvit, jíst, spát… Pořád se vzteká, ječí a mučí psa… Nevím, jak ho mám odnaučit, že maminka a tatínek se prostě nebijou, že ani pes se nebije… nepomáhá nic, ani když ho plesknu přes ruku a udělám ten „zlý“ obličej… A do toho Vánoce - letos jsem cukroví upekla v krámu, protože nemám sílu péct. Dárky nemám všechny a u něterých vůbec netuším, co mám koupit… Tak už dojídá…
Tak se holky mějte krásně, opatrujte se… ![]()
To já teda koukám jako blázen.
U vás se dávají k Mikuláši dárky?
My jsme jako děti dostávaly jen sladkosti a mandarinky a tak a to chci praktikovat i u Danule. Vždyť jsou za chvíli vánoce…
![]()
My jsme byli na Mikulášský, kde se hrály různý hry, malovalo se a vyprávěla se pohádka. Bylo to moc hezký a Danule byla úplně v pohodě. Přikládám to k tomu, že jsme před týdnem potkaly kamaráda černocha a zatím co jsem se s ním bavila, tak ho Danule řádně okoukla. No a tak si asi myslela, že čerti jsou taky černoši a že to je v pohodě.
![]()

Příspěvek upraven 06.12.09 v 18:07
Proč mám tu fotku tak malou?!
Příspěvek upraven 06.12.09 v 21:00
Ahoj holky.
tak ani nemám čas moc psát.
U nás jsme čerty neřešili.prostě nebyli a do budoucna to budu zvažovat.zatím tím malýho nechci strašit a hlavně dost koktavých dětí začalo koktat právě když se lekli čertů.takže s tímhle jsem opatrná,maximálně si domů objednat nějaké hodné..jinak peču cukroví,včera jsem pekla poprvé perníčky,žrát se to dá
ale nevypadaj jak jsem si představovala…Díky Robíkovi nemám čas myslet na to,co se stalo.trošku mě štve akorát že teď budu muset čekat nějaký čas,než se budem moct snažit,ale to uteče.uděláme aspoň úpravy v bytě v klidu,odbydu si nervování ze zkouškového období a tak…
tak se mějte,jo a katuška má nádherné fotky v albu!
Mací,ty máš ta škvrňata taky roztomilá ![]()
Vendul: Danulka má ty čerty úplně v hrsti koukám
http://photos-b.ak.fbcdn.net/…318085_n.jpg
Tak ještě chci dopsat -
Macko - téééééda díťata jsou úžasný…
Už je to lepší s malou??
Werun - moc mě to mrzí… Taky se nám nezadařilo… Tak snad se nám pak povede na stejno a budeme na stejno těhulovět… Hlavu vzhůru… Cukroví vypadá vááážně dobře…
Nechceš poslat na ochutnání??
A co Vy ostatní?? Jak se mááááte??
Zdravím maminy, u nás je všechno fajn, dneska to byla samá návštěva, ale všechno v klídku.
My měli Mikuláše 2 krát, jednoho ve středu, ten nedopadl až tak dobře, Veronika se docela bála pro balíček šla jako poslední a včera jsme byli v divadle, toho pořádali z práce a pozvali nás, tam dělali loutkové divadlo, pohádku. Ku podivu jsme vydržali a Veronika poslušně celou dobu seděla a koukala. Na závěr chodili dětičky na pódium a říkali říkadla nebo spívali. Veronika jenom pozdravila ahoj do mikrofonu ale i tak moc velký úspěch. Byla jsem ráda, že tam nebrečela jak ve středu.
Macko fotečky parádní, máš fakt vydarené dítká.
Werčo perníčky taky moc pěkné, takové zdobení, já je letost nedělám.
Hezký zbytek víkendu holky.
![]()