Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6156
17.12.09 22:23

KATY,VŠECHNY BABY JSOU UREMCANÉ :lol: :lol: :wink: A NIC SI NEVYČÍTEJ,CHLAPA STEJNĚ NEZMĚNÍŠ A NIC S TÍM NENADĚLÁŠ,BUDOU VÁNOCE A BUDETE TEĎE SPOLU,TAK TO BUDE ZASE O NĚČEM JINÉM :wink: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
17.12.09 22:26

Akaca - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tys to tak krásně shrnula… :lol: :lol: :lol: Se tu směju na obrazovku jak idiot. :wink: :wink: :wink:

POLY - jééé, vy se máte. My na sníh koukáme z okna. :-? :-? Když napadnul před 2 měsícema ten první, tak jsem objednala sáně. Přišly a po sněhu ani památky. :roll: :roll: :-) :-) :-) Celou dobu holce vysvětluju, že ty sáně z tý komory vytáhneme, až bude sníh. Teď jí zase furt dokola vysvětluju, že je sice sníh, ale je nemocná. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
17.12.09 22:31

Kačko, máš moje sympatie, já jsem taky od přírody uremcaná. Remcání je cesta k pokroku!!!! :lol: :lol: :lol:
A s Tvojí teorií souhlasím. Já taky nadávám, když má Jirka zůstat v práci dýl. Poslední dobou ani ne, protože mu hodně vycházejí vstříc kvůli dětem, ale dřív, jsem nadávala pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.12.09 22:40

JDU ZALEHNOUT,PAVEL DOJEDE RÁNO PO ŠESTNÁCTCE DOMŮ A JÁ BUDU MÍT CO DĚLAT,ABYCH MALOU OPĚT ZABAVILA A NEBOUCHALA TÁTOVI DO DVEŘÍ OD LOŽNICE :roll: :roll: TAKŽE ASI POSNÍDÁME A HURÁ NA BOBY :lol: :lol: MĚJTE SE KRÁSNĚ HOLKY A DOBROU NOC :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
17.12.09 23:14

Holky, ještě jsem chtěla říct, že mě teda ty malé fotky jdou rozkliknout na velké a mám prohlížeč Fire Fox.

A tady ještě odkaz na naše fotoalbum - pro zvědavce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
18.12.09 18:07

Ahojky!

Přidávám se k remcalkám :pankac: :pankac: :pankac: - já teda totál, až se někdy sama zaseknu, že mám pořád na něco připomínku, ale pak mi to prostě nedá a já to musím říct… no, ne, že by se to Márovi nějak extra líbilo, ale nedá se nic dělat… miluje mě takovou jaká jsem :lol: - doufám :oops: …

U nás se dostalo přidáno, dokonce bez požadavku na zvýšení, tak nevíme, jestli je to jednorázovka nebo normoška, ale teda pořádně jsme se plácli přes kapcu, udělali zase nový obývák (to jsem psala), mám novou jarní/podzimní bundičku, úúúplně dokonalou, dvoje zimní boty a prndu… takže nemůžu ceknout ani slovo… měli jsme trošku našetřeno, tak jsme si prostě udělali radost dokud to jde…

Jo a to s tím souvisí, mluvili jsme s předsedou, že prý soused je nakloněný podepsat to, ale prý nesmíme při rekonstrukci dělat rámus :lol: :lol: :lol: to je jasný, budeme tam ty hřebíky soukat, ne? :roll: :lol: … no a stejnak bývají celý léto pryč, tak nevím co se jim jeví… v létě tu jsou jen tři byty obsazený… tak to je dobrá zpráva, zatím si myslím…

Mací - snad ten Nutrilonek pomůže!!! Je to chlap no, je to dobře, že se ozve, ale asi ocancaď pocamcaď :-( … a nebo by to šlo v případě, že by Ellča byla zlatíčko… a na to ž je jaksi ve dvou letech pozdě :lol: … tak dej vědět, jak to dopadlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
18.12.09 18:10

No teda macko! Ty jsi třída! Nejen, že ty fotky jdou rozkliknout, ale jdou i okomentovat!!! To je paráda. JSI ŠIKULA! Super! :wink: :wink: :wink: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
18.12.09 21:56

caf baby!!!

idem vas len pozdravit, som unavena jak hovado, vcera sme hrali vianocny vecierok a prisli domov o pol 6 rano, mala vstavala o pol 8 :pankac: :pankac: :pankac:

macko ja na tvojom mieste by som ten nutrilon davala uz davno, inak ja sa chystam ked budem mat druhe, ze urcite budem davat bud moje odstriekane alebo aj UM, aspon nebude to babo na mne take zavisle jak katka a nebude vymyslat ze chce byt len na prsi :mrgreen: drzim palce aby to simikovi zabralo a bol hodnucky!!! :wink:

nikol no teda ty uz mas darceky pred vianocami???? 8-o :lol: :wink: parada! my si kupime kvianociam tu zrkadlovku, ale asi az po silvestri, uz sa tesim! inac si nekupujeme skoro nic :-D

vsetkym chorym zelame skore uzdravenie!!!! majte sa baby!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
18.12.09 22:50

Mišur - určitě je to k ježichovi, ale tak kalhoty jsem žalostně nutně potřebovala, pravda, boty jedny, ale to se nedalo odolat a naprosto vyjímečně mám dvoje zimní boty a po bundě jsem koukala už od jara a nemohla jsem najít, tak když jsem jí konečně viděla, fakt jsem jí tam nemohla nechat…

Jo, o zrcadlovce ani nemluv… chtěli bysme moc, ale dát najednou takovou částku a za jednu věc je daleko bolestivější než to prošustrovat za hafo menších… ale tak snad se k tomu jednou taky dopracujeme :roll: :lol:

Fakt, vy máte takový bezstarostný život :-D, já bych taky chtěla být flegmatik… kdyby mi byla i polovina věcí jedno,to by bylo krásný :lol: :lol: :lol:

Já jsem právě dodělala ovocný košíčky a mám toho plný zuby… a už končím s cukrovím… vlastně musím ještě dozdobit to kokosový linecký, ale jinak je to všechno… to brzo, když se s tím pachtím přes týden, co? :roll: :lol: :lol: :lol:

Tak pa pa pa a dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
18.12.09 23:04

Čau, holky,

zatím pořád bojujeme. Obvolala jsem dnes půl republiky - laktační ligu a laktační poradkyni atd. a uvidíme. Nutrilon dostal zatím 2× a teď to zase vypadá, že je přejedený a je mu špatně. Holky já ty malá miminka tak nesnáším!!! Mě to prostě baví až od půl roku…

A jedna Ellinčina perlička: říkali jsme mojí máme přes Skype, že Ellinka spala u babičky Černé (Jirkovy mámy). A já se ptám: „Elli, a jak se jmenuje tato babička? Která je tato babička?“ a Ellča:„Žlutá!!!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
20.12.09 13:16

Holky, kde jste kdo? Venku příšerně mrzne a tady nikdo?! :nevim:

Tak se u nás zklidnila situace. Mlíka už zase máme dostatek, laktační poradkyně mi něco málo poradily, ještě mám z jednou v pondělí schůzku…

Jirka už s námi teď bude doma a pak jedeme k našim, takže až do 10. ledna budu mít pořád někoho nablízku. Jsem moc ráda, je toho fakt moc. Ty dvě děti se dají docela zvládnout, ale musí být aspoň trošku normální spaní. A to nemluvím o mrazu, neustálém oblékání do zimních hader, svlékání v každém obchodě atd…

Už aby bylo jaro a léto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
21.12.09 12:42

Ahhhooojjjj všem,
podělaný :pocitac: :pocitac: :pocitac: , celý příspěvek je fuč..

No psala jsem, že mě štvete s tím úklidem, u nás se nic nekoná, ani cukroví nic.. Mám pocit, že ty Vánoce vůbec nezvládnu. Doma máme krušno, Bohďa je psychicky na dně, manža mě se.. a do toho Máťa už leze a staví se v postýlce, no je děsně hladový, když vydá tolik energie… A ještě tu je i moje mamka, která sice uvaří, ale taky pěkně prudí. Ach nejraději bych někam utekla sama - ááááůůůůů to jsem teda macecha.
Jinak je Matoušek moje srdíčko, máme vztah úplně jiný, než s těmi ostatními. Dokonce nám tak nějak jde i ta bezplenkovka (tedy nehrotím to, čůrá i do plín, ale kakání máme podchycené, stane se někdy třeba když má průjem).. Jinak pořád kojíme, ale to je teď už jen jako doplněk k masíčku atd. No já zase musím tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
21.12.09 14:09

Ahoj,

tak u nás jsme zase všichni nemocný. Všichni kašleme a smrkáme, s Rozikem jsem dneska byla u doktorky a dostala sirup a my se nějak léčíme podle toho co doma máme. Chudák malá v noci tak kašlala, úplně se dávila, sem myslela, že se z toho i pozvrací, ale teď už mi připadalo, že je to na poslech takové zahleněné, to je dobře, už se jí bude líp spinkat.

Do toho moje krize vyvrcholila…v pátek jsme měli bowling a Petr ještě vánoční večírek, tak šel nejdřív se mnou a potom se svými, ale samozřejmě domů se mu nechtělo, tak zlehka jsem ho pod nátlakem sms přinutila jít domů cca ve 2,30. a potm jsem mu zakázala lízt za mnou do ložnice, že na něj nejsem zvědavá a do 3,30 jsme si psali sms z místnosti do místnosti. On spal v pokojíčku, ráno, že to teda probereme, na to ale nebyl čas potřebovala jsem nakupovat dárky a tak jsme se k tomu ještě nedostali. Ale všimla jsem si, že si mě předchází,a plní mi na co si vzpomenu, tak uvidíme, jak to ještě dopadne.

Nikol, se sousedama se domluvte, že budete teda rokonstruovat přes léto a ať vám to podepíšou a bude. A co všechno si dala na košíčky? Já dávám mandarinku a kiwi a víc mě nanapadá. Chystala jsem se je večer zdobit, tak mi dej nějakou inspiraci prosím.

Macko, tak se na to kojení vyprdni. Než se takhle stresovat, nevím co je lepší.

Dajmo, no u tebe bych úklid ani pečení neočekávala, protože kdybys tady napsala, že máš všechno do puntíku hotove, asi bych se hanbou propadla. Já už na to prdím, co jsem do teď nestihla, už nedělám, chci trochu klidu a né se před vánocema uhnat jen aby se to tady lesklo.

holky a ještě co kupujete matkám????? Potřebuji typ n anějakou věc, už mám pro ní knížku a ještě něco.....

Jo a dotaz k plenám..... Rozárka je od rána bez plenky, už dlouho, vše OK, kaká buď před usnutím do plenky, nebo po probuzení do plenky, jakmile jí dám pryč dřív, než je vykakaná, raději to celý den drží. To snad časem zvládneme, ale já se bojím jí vzít ven bez plenky, už jste to řešily???? (teda né Vendul a Stejfa, ty už to mají dávno v poklidu)

papa K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.12.09 16:29

Ahojky!

Dajmo - já mám vždycky husí kůži, když vidím ty metříky :lol: :lol: :lol:… hustá to žena se třemi dětmi 8-o :lol: :wink: … že jet o šrumec, to je úplně jasný!

Katko - já na ně dávám mandarinku a jahodu jsem dávala. Kiwi jsem nestihla koupit v zelenině, ale měla jsem to taky v plánu… jinak na kupovaných mi chutná pomeranč, je takový aromatičtější…
No a určitě by se ta rekonstrukce dělala v létě… oni jsou fakt vadní :roll: :-?
No a doma to mám taky tak nějak… když Mára kalí, tak je samozřejmost, že spí na gauči, protože nejde vzbudit a příšerně chrápe a budí nás… a taky příšerně smrdí :-? :lol: … to je pak odér, že by se jeden poblil… dneska je dýl v práci, řikal že jeli ještě na jednu šichtu, tak snad se jim to neprotáhne, to by mě pěkně naštval, kdyby šel tři dny před Vánocema… jo vlastně dneska jsem měla jít já :lol: :lol: :lol: - tak uvidíme, jak to všechno dopadne… snad to u vás bude lepší, dobře že si tě předchází :wink:, asi to máme doma docela podobné :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
21.12.09 17:42

Ahoj holky,

my jdeme dneska pařit oba. Martin s prací a já s volejbalem. Se těším. :dance: :dance: :dance:

Dajma - jak píše Akaca… to by fakt nebylo normální, kdybys řešila úklid a tak. To bych ti snad i doporučila Chocholouška. :wink: :wink: :wink:

Akaca - já jsem taky měla s mámou problém, ale vyřešila jsem to tentokrát myslím bravurně. Mám flašku (to je tradice), knížku „notebook pro seniory“ (před měsícem od nás dostala starej notebook a nechala si zapojit internet) a protiskluzy na boty (letos se už 2× naflákla na ledu). Tak počítám, že kolem toho bude legrace. :lol: :lol: :lol:
Ale to ti jako tip asi moc nepomohlo. :roll: :roll: :roll:

Nikolaa - držím palce s půdou!!! Zrovna tuhle jsem koukala na internetu na obrázky mezonetu ve starým činžáku. Parááááda. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí