Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
14.12.09 19:19

Stejfko - no, tak nějak děláme trošku vánoční úklid… včetně malování a nového vzhledu. Včera se to zvládalo, ale teď je bordel úplně všude. Ale je to mega čistka. Už druhá za sebou, to budou mít bezdomáči radost :roll: :lol: … no a stále je vymalovaný obývák - teď už celý a kuchyň… tenhle týden se musí stihnout ještě předsíň a koupelna se záchodem, ale to bude pohodička, páč jejich rozměry jsou k smíchu. Aspoń k něčemu je to dobrý…

holky, já jsem z toho úplně hotová. Ruce mě bolí jako sviň, nemůžu je natáhnout, natož dát nahoru, nohy ani necítím, ale ten vzhled! To jsem si nemyslela, že se mi to povede. Byla jsem nakupovat s mámou a fakt se nám povedlo vybrat. No mňamka. Fakt to budu muset vyfotit, páč to u nás skoro nikdo neuvidí a znáte to, když je něco novýho :lol: … obývák je oranžový, za TV je tapeta hnědo-zlatá s ornamentama a naproti bude starý zdobný rám po babičce… takový ten kontrast, znáte to. Nikdy bych to neudělala, protože bych se bála, ale tady skáču do výšky, jak to samo všechno vyšlo… mám moc velkou radost. Aspoň si to čekání na to všechno trošku zpříjemníme…

No a to cukroví? Pořád nic :-? snad ještě dneska z posledních sil udělám těsto a pak až budu schopná… a hlavně bude uklizená aspoň kuchyň :roll: :lol:

Tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.12.09 13:45

Ahoj holky,

Nikol, teda takhle těsně před vánocema malovat, to vás obdivuju..... já pomalu finišuju s úklidem a ještě bordel po malování, ne ne ne :zed: :zed: :zed:

U nás je zase teplota, nevím proč, hraje si, normálně jí a má 37,7 po odečtu, tak sedíme doma a uklízíme.

trošku na mě padá manželská krize, nějak mi vadí, že jsme doma neustále samy. jsem domácí služka, samy jsme si jely koupit i stromeček a když náhodou protestuju, slyším jen „já vydělávám peníze“. Ach jo, vůbec by mi nevadilo, kdyby dělal od 8 do 4.
A zrovna to přichází před vánocema, čuju v kloubech, že z toho bude ještě pořádná scénka. :cert:

Stejfi, ta práce je super, gratuluji a to budeš v té samé firmě????

Liberečandy a co ten srazík v Deltě? třeba mezi svátkama? budete v čr????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
15.12.09 15:15

Akaca - to je mi líto!!!! Já mám tohle sem tam taky, že mi to leze na mozek, že jsme furt samy. A to my ještě s tím barákem, takže my jsme samy i o víkendu. Co ale můžeme, že jo? Vždyť on má pravdu. Kdyby chodil do práce jen na 8 hodin, tak ti zase po chvíli bude vadit, že musíš koukat, za kolik peněz kupuješ jogurt. :wink: :wink: :wink:
Proto já už se strašně těším, až holka půjde do jeslí.

Začala jsem bejt trošku nervózní, protože práce na poloviční nebo zkrácenej úvazek prostě neexistuje, ale zadařilo se!!! :dance: :dance: :dance: Už se fakt strašně těším na tu změnu v mým životě. Ono to takhle zní strašně divně, jakože se chci Danule zbavit, ale tak to není. Prostě si od ní přes den odpočinu a odpoledne se jí budu s chutí plně věnovat.

Jo a mezi svátkama jedem na Slovensko, tak nevím. Ale jestli budeme v den srazu v Liberci, tak vás ráda uvidím! Už jsme se neviděly ani nepamatuju.

A s úklidama mě holky nerozčilujte, protože já na to prostě seru. Uklidím těsně před tím tak nějak normálně a bude. :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.12.09 19:28

No Vendul, pravda je, že na cenu jogurtu nekoukám, ale i tak musíme šetřit, on sice maká jako big bussinessman, ale ty peníze tomu neodpovídají. Prý hlavně, že ho to baví a má to za barákem.

No a kdy jedete na SR? já jsem totiž zase mezi svátkama sama, takže pro mě je možné téměř kdykoliv.

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
15.12.09 20:01

Akaca - tak ted jsem konečně vymámila z Martina, že jedeme 25-29.12. Tak na toho 30.12. se klidně můžeme domluvit.
Musíš na všem hledat pozitiva. Teď si představ situaci, že máš doma chlapa, kterej stejně pracuje furt a ještě ho to ke všemu nebaví. By chodil z práce děsně zprudlej. :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.12.09 20:12

jak já bych chtěla tvůj optimismis, dneska mi to moc nejde

píšu si do kalendáře 30 snad budeme OK, Stejfi budete tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
15.12.09 20:21

ahoj holky,
Katy-nebuď smutná,u nás je to to samé v růžovém :roll: :roll: ale s tím nic nenaděláš. Taky Pavlovi pořád vyčítám,že je pořád v práci,tento týden dělá 16-tky,jsem z toho už na palicu,on nevyspaný,no děs,štěstí,že malinká je v poho a přesně jak u tvojeho prostě práce ho baví,proto tam je :roll: NO MOJE NERVYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niki-hodně zdaru při úklidu,napiš,dojedu :lol: :lol: a z toho FB se mi ještě neozvali ani mi neposlali meil,tak fakt nevím,už jsem z toho marná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.12.09 09:07

Ahoj ženy!

Tak u nás je to stále jako po výbuchu, ale už to vpadá daleko líp, aspoň nás to nutí chodit pořád ven :-P

akaco - vím přesně o čem mluvíš, to jsi rovnou mohla být svobodná matka :-(. Taky jsem to tak měla. Mára dělal na stavbě. 20 dnů v práci a 10 doma, jenže těch deset si vybíral po dni, jak se mu to hodilo a pak když měl být doma, tak pracoval :-(… od šesti od rána z domu, do osmi do večera. Jo, prachy dobrý, to jako jo, ale nestálo mi to za to… já na něm hrozně lpim a potřebuju ho doma byť jen i jako podporu, protože pak přesně jak píšeš jsem na všechno sama. On přijde domů a je úplně vyřízenej - což se nedivím…
Teď má jinou práci, 8-16, pohoda, žádný stres, brzo doma, ale taky peněz míň - i když to stačí, zase tak málo to není… takže já jsem spokojená, ale pamatuju si na to, jak jsem byla nešťastná… a kor před Vánocema, to je hrozný… ale bude to dobrý, uvidíš, na Vánoce budete spolu a určitě ti to vynahradí!!!!!!!!

no a včerejší návštěva? Koukněte na fotečky, u koho jsme byly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.12.09 09:08

tohle vkládání je pěkně na prd :evil: :cert: - tak aspoň malý fotečky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.12.09 09:08

a poslední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.12.09 09:15

a jen teda jedna pracovní, pro představu, jak to u nás vypadá… :oops: :wink: (toho bordelu si nevšímejte, je to ještě pracovní prostředí…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
16.12.09 10:40

Ahoj,

Nikol, jakej bordel? Tos ještě nebyla u nás :-D a barva hezká, moc hezká :palec: A návštěva u Macky se taky chválí!!!!

venku je nádherně a my sedíme doma. Dneska už měla jen 37,1 tak jí vezmu na kočár alespoň pro ovoce do krámu, ale jinam se mi ss ní nechce moc poletovat venku. Vy byste šly????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
16.12.09 13:29

Nikolaa - proč jsou ty foty tak malý? Taky jsem to tak měla. Ostatním holkám to ale jde. Nerozumím tomu.

Akaca - dneska jsme byly taky kupovat stromeček samy. :wink: :wink: Nic jsme ale nekoupily, protože nás Martin poslal k Makru, že prej tam jsou. Nebyly. :twisted: :twisted: Organizátor jeden… :lol: :lol: :lol: :lol: Zítra zkusím Glóbus. Nebo kde jste byly vy?
A s takovouhle teplotou bych už ven šla. Teda asi taky jen do toho krámu.

A vy moje zlatý uklízečky… Vy se tady furt předháníte, kdo že má větší bordel. Já asi udělám někdy „fórovej“ mejdan u nás a jistojistě tuhle soutěž vyhraju!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
16.12.09 14:13

Ahoj, holky,

tak mám z sebou třídenní peklo :cert: Další Šímův růstový spurt. Byl to fakt masakr - koneckonců - Niki to viděla, jak to u nás vypadá. Kočár z balkonu mám strčený doma v bytě, abych nemusela mít Šímu pořád na rukách. Já bych ho nechala i dýl brečet, ale nedávno jsem byla venku a jedna Ukrajinka, která tady bydlí, pomlouvala sousedku, které večer brečí dítě a chtěla na ni volat sociálku - kráva. Měla by si to zkusit!!!
Dneska jsem byla se Šímou na kontrole kvůli preferenci strany a dobrý, nemusíme na rehabku. Kontrolní vážení - dva měsíce a 6600g!!! A délka asi 66 cm. No hrůůůza. Je to pořádný macek!!! :pankac:

Za okny chumelí, je to moc prima :-)

Kačko - nesnáším, když nějaký chlap mlátí ženské o hlavu peníze. Jsou na tom podstatně líp. Být zavřená doma s dítětem není žádné terno. U nás to je naštěstí tak, že bych vydělávala o dost víc, než Jirka. Ale nechtěla bych to. A taky jsem ráda, že chodí do práce tam, kde je, protože má čas se nám víc věnovat.
Ale krizi máme totální - ono nevyspání, spurtík, žárlící Ellča a bordel v domácnosti dělají své. Je mi to moc líto, ale snad to brzy skončí.

Od MUDr. jsem si vzala vzorky Nutrilonu a až se přihlásí další spurt, dostane milej zlatej Šíma na noc láhev. Nehodlám se psychicky odrovnat…

Holky, držíme moc palce v předvánočním čase :-) U nás už je líp a ten sníh za okny mi dělá radost :-)

A ještě perlička na závěr: „Ellinko, nešlapej tady. To je zamrzlá louže, upadla bys, klouže to! Elli, nestoupej tam! Elli! Ello! Pozor, nechoď tam!!“ A co myslíte - báááác!!! A to všechno 2×!!! Malý děti jsou někdy jako dementní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
16.12.09 14:54

Vendul, byly jsme u nás na kopci je Eurogarden, vybraly jsme si jedličky přímo ze školky.

Je to když pojedeš po té rychlostní od zeleného údolí na kunratickou, odbočíš směrem na sídliště kunratická a asi po 100 metrech je prodávají. Od vás kousek.

Macko, mznova píšu jak ¨vás s více dětma obdivuji  :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital