Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
30.11.09 10:12

Jo, Priorix je to co měla minule… já myslela, že je jeden… tak se na to zeptám nebo uvidíme jak to bude… my jdeme až ve dvou letech… Tak snad nebudete mít žádnou reakci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
1.12.09 10:54

Ahoj holky.
Tak miminko nebude :cry: už se mu u mě nelíbilo :cry: ale mám tu robíka naštěstí.včera večer jsem začala víc krvácet a bolelo mě břicho.zavolala jsem dnes doktorovi a ten řekl že je to jasný,ted ještě abych nemusela na revizi…ach jo.takový pěkný vánoce to mohly být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.12.09 11:09

Weru - to je mi moc líto :-(, ale jak píšeš, máš Robíka a určitě se Vám to za chvíli zase povede! Vánoce budou i tak krásný. Nebuď smtná, bude zase dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
1.12.09 13:38

WErčo je mě to líto, příště to dopadne určitě lépe. Co lépe úplně suprově. Brzo zase najdeš // uvidíš.

My byli na tom očkování, tak doufám, že nebude žádná reakce. Nikol já myslela, že to očkování je u každého ve stejnou dobu. Snad na tebe nezapomněli. :think:
Taky je u vás tak ošklivo, sichravo. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.12.09 14:03

Stejfi - já se na to zeptám, až se budu objednávat… ani jsem nevěděla, že jsou ty očkování dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
1.12.09 20:27

ahoj holky,
přeji vám krásný večer,tak jsem dozdobila perníky a jsem na sebe strašně naštvaná,udělala jsem si moc tekutou polevu :zed: :twisted: a trošku se to rozteklo,grrrrrrrrrrrrrrrr :twisted: :twisted: no nic,přejděme k důležitějším věcem.

Weri-nemá smysl tě utěšovat,to nejspíš slyšíš od každého.Jen jsem ti chtěla napsat,že je mi to moc líto,ale zároveň ti říct,že je lepší,že se to stalo teĎ než by jsi byla ve vysokém stádii těhotenství, je to možná škaredě napsané,ale trošku útěcha. Moc vám držím pěstičky,ať se to co nejdříve zadaří a máte na světě krásné mimiško :wink: a hlavně máš u sebe takového rošŤáka jako je Robísek :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
1.12.09 21:19

Werča - :-( :-( :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.12.09 21:56

werco skoda, ale naozaj tiez si myslim ze radsej teraz jak neskor :-( drz sa ,si mladucka, este mate more casu a hlavne sa zbytocne nestresuj! :wink: :wink: :wink: :wink:

ja tiez absolutne neviem jak to je s ockovaniami :lol: :lol: :lol: :lol: no snad to prezijeme aj bez nich :-? :mrgreen: inak minule mi niekto posielal link o tom jak ockovanie je skodlive a jak na to zomiera este viac ludi......lenze mne je to fuk :pankac: :pankac: :pankac:

poly akurat som dnes robila cesto na perniky :lol: a rovno z kila, igor az to uvidi, tak ho j..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale ked ja to mam tak rada!!!!! a polevu hned vidim ci je riedka, ked to tak je tak ju hned zahustim, lebo mne to strasne lezie na nervy:)))) ked sa to rozteka a zdobili ste teda spolu? ja to tento rok spravim este sama, ja sa v tom zase vyzivam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
1.12.09 23:27

werco to je mi lito. :-( :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
3.12.09 08:31

nazdar holky jak se mate?

Koukam ze asi vsechny uklizite a pecete na vanoce.No u nas neprobiha nic jedine tak uklid bo vubec nestiham. :-? :-? :-?

Holky ja mam posledni rok skoly mela bych zacit psat diplomku do toho zkousky no ja nevim kde nato sebrat cas.no ale musim to nejak udelat protoze je to posledni rok a nerada bych to uz zazdila.A kdybych prerusila tak bych se k tomu uz nevratila a to by bylo naprd.Takze mezisvatkama budu muset zacit. :roll: :roll: :roll:

tak se mejte a uzivejte si peknych dni.My v sobotu jdeme s eli na Mikulase sarousek bude u babi. :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
3.12.09 11:27

Ahoj,

tak jsem včera vstala z postele, proležela jsem 4 dny s chřipkou. totálně zničená, ale už je to lepší, už mě nebolí tělo a můžu se starat i o rozika.

Stejfi, tímto se ti omlouvám, že jsem nedala vědět, ale v sobotu jsem poprvé zakašlala a už večer jsem spala v pokojíku sama s čajem a paralenem.

Werčo, to je mi moc líto..... :cry:

jdeme obědvat, tak víc písnu odpo.

pa K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
3.12.09 17:33

Ha! Před chvíli mi Marek naprosto vážně oznámil, že by chtěl další dítě 8-o 8-o 8-o . Normálně jsem se smála, že si dělá srandu, ale on se urazil… takže to fakt myslel vážně !!! No to je mazec. Tak jsme vám to jenom chtěla říct :-D - fakt mě to zaskočilo… tý jo, zase poznávám vlastního chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
3.12.09 17:34

akaco - tak dobře, že už je líp… A Rozka to nechytla, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
3.12.09 20:14

Tak kdy nato hupsnete niki? :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
3.12.09 20:24

NIKI- :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :mrgreen: MILUJU CHLAPY,KTEŘÍ VĚDÍ,CO CHTĚJÍ :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí