Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
28.11.09 09:21

Poly myslim ze pujdete driv nebo pozdeji stejne pujdete. :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
28.11.09 20:16

Katko tak já myslím, že by to šlo. Kdyby něco tak ti písnu, ale ted myslím, že jsme volné.
Jo a v úterý jdeme na to druhé očkování. Doufám, že nebudou žádné vedlejší reakce a Verča bude v pořádku.Už jste byli někdo?

Tak jo mějte se krásně, jdu si sednout k manžílkovi a dáme vínečko. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
28.11.09 20:16

Čau, holky,

tak byl dneska docela prima den. Tady u nás v MŠ byl jarmark. Myslela jsem si, že tam s Ellinkou mrknem jen tak, že to nebude nic moc, ale bylo to perfektní!!! Pohladila jsem si dušičku :-) Koupila jsem si věnec na dveře, Ellča si vybrala malovaný kamínek, koupili jsme domácí koláče, magnetku na ledničku, pro mě náušnice a pro tchýni skleněný pilníček s kočkou… No samé ručně vyráběné věci a fakt nááádhera.

Pak jsme šli ke tchýni na oběd. Děti byly obě hodné, babička si je pak vzala ještě odpoledne ven a my jsme šli s Jirkou domů. Doma uklizeno - byla tady dnes paní na úklid - čisto a voňavo - no parááááda :kytka: Jedeme teď celý den v aromalampě eucalyptus, protože ten dezinfikuje vzduch a je to prevence nemocí. Takže to doma pořád krááásně voní :-)

No ale stejně jsem celá polámaná a unavená. Moooc bych si přála prospat dva dny v kuse :-)

Poly nahoď recept na perníčky. Já snad každý rok dělám jiný.

Zítra nám přijede babička (moje mamka) z Moravy, tak to zase bude prima, že bude mít Ellča zábavu a já trošku oddech. Snad se mi i podaří zajet si do města a koupit nějaký ten dárek pro Jirku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
28.11.09 22:00

MARCI, HÁZÍM :wink: :lol:

650g hladké mouky
250g cukr moučka
2lžičky jedlé sody
2lžičky perníkového koření špetka skořice
3-4lžíce medu
7lžic mléka
4žloutky
můžou se přidat pomleté ořechy,já jsem letos přidala pomleté mandle :pankac: :pankac:

• před pečením potřít stud.vodou,po upečení rozšlehaným vejcem

Holky,s malou jsem dnes celé dopoledne dělala perníky, byla naprosto skvělá,sice některé vypadají jak hybridky,ale to byla ta snaha pořád tlačit na těsto a když jsem jí řekla, Sári pořádně zatlač,tak tlačila tak,že se jí třeba ručička, v obličeji červená a jednou si dokonce i prcla :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale byla to s ní paráda a nakonec se sama chytla i smetáku a dobrovolně zametala kuchyň :wink: Kéž by jí to vydrželo :palec:Zítra budeme zdobit,no hotovo, ta poleva myslím bude všude :think: :think:

STEJFI- TO VÍŠ ŽE JOOOOOOOOO :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
28.11.09 22:01

MARCELKO, ZAPOMNĚLA JSEM JEŠTĚ NA 50g ROZPUŠTĚNÉHO MÁSLA, TAK PARDOOOOOOOON, OMLOUVÁM SE :oops: :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
29.11.09 08:31

Díky moc, Poly. Taky se do nich pustíme. Tyhle jsou s medem a to se mi líbí :-)

Jinak Ellča v noci zvracela. Doufám, že to byl jednorázový (od půlnoci do tří do rána) incident a ne nějaké viróza na delší lokte.

No jo - včerejšek byl prima, tak to muselo něco trošku zkalit. Přece se matka dvou dětí nebude mít jeden den dobře, ne?! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
29.11.09 11:57

Ahoj holky,omlouvám se,že nebudu reagovat,ale přišla jsem se pozeptat.začala jsem totiž včera špinit a dnes trochu krvácet.bolesti nemám.teď teda ležím v klidu s nohama nahoře a čekám do zítra až půjdu k dr.do nemocnice ted nemůžu,musím být doma s robíkem…měli jste nějakou zkušenost s tímhle?na netu jsem našla,že to může být v poho,ale taky nemusí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
29.11.09 14:27

werco drz sa!!!!!

to su nervy, ze???? ja som spinila a krvacala dost dlho, ale mne nasli polyp, takze to bolo z toho! zaujimave ze ked sa nieco take stalo tak to bolo bud cez vikend alebo po pracovnej dobe, drzuim ti moooooooooc palce aby ste boli v poriadku vsetci!!!! :kytka: :kytka: :kytka:

inak sa majte vsetky kraaaaaaaaaasne!!!! a zelam krasny prvy adventny vecer!!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
29.11.09 15:12

taky prejeme krasnou adventni nedeli. :-D :-D :-D holky a jdu zehlit ach jo jak se mi nechce. :cry: :cry: :cry:

Werco ty se drz at ti to dopadne. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
29.11.09 15:14

jo a weru zajet si do ty nemocnice.at vis co a jak. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
29.11.09 19:56

Liberečandy - holky, já zítra vůbec nemůžu. :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
29.11.09 20:19

Vendulko jak to????????? To my jsme připravené. Katko platí to?

Werčo drž se, snad to nebude nic hrozného. Držím palce.

Lost taky jdu žehlit a že by se mě chtělo nemůžu říct. ale Veronika už nemá co na sebe. :think:

papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.11.09 20:49

No čááááu!

Tak já jsem hustá… za dva týdny jsem dokázala zlomit 80 stránek… to je docela k smíchu, když to teĎ píšu… no v každým případě mám hotovo, takže zítra volníčko a pak začnu pomalu šůrovat, abych to jako trošku do Vánoc stihla… dneska mě Mára nechal vyspat a když jsem se vzbudila, tak měl umytý okna v kuchyni… no nechápala jsem ho :-o 8-o … dělá mi radost chalan jeden…

No a já nevím co se tu dělo a teď už nemám sílu to dočítat…

Stejfko - na jakým očkování jste to byli? My máme všechno a jdeme na konci února (vidíš, musím zavolat a objednat se - to vlastně i na gyndu - nějak to flákám :oops: ) a na konci února bude mít poslední Prevenar… a vlastně jak jsme byli nějak přet třema měsícema, tak měla taky nějaký očkování… a kde mám teď její průkazku, to fakt netuším…

Macííííí - JÁ SE UČÍM ŠÍÍÍÍT! A teda tohle vypadá, že bude mít větší úspěch než ty ostatní věci :lol: :lol: :lol: … páč už jsem se naučila šít rovně (docela) a zašila jsem i Márovi monterky, no jsem z toho hotová… trénuju na ten Patchwork, víš? :D já si ho prostě udělám!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: - no a od mámy jsem dostala nový šicí stroj (ona má svoje tři doma, tenhle fakt mohla oželet) Singer, prý super moderní - no já poznám prd, ale je hrozně jednoduchý… tak jsem se jen chtěl apodělit o radost…

No a my jsme nakonec koupili tu kuchyňku.
Obr tu:
http://www.e-broucek.cz/…SM024460.jpg
ale až k narozeninám… no a máme nový stromeček a věnec na dveře a dekorace na okna… no tentokrát si fakt užívám :dance:

Tak pa ženy, už jsem na příjmu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.11.09 20:51

Jo Werčo - snad to bude v pohodě, myslím, že to nemusí nic znamenat… sichr je sychr, zajdi za Dr., budeš klidnější a uvidíš co a jak. Držíme palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
30.11.09 08:52

Nikol jdeme zítra, je to Priorix, očkování v 15 a pak ve 21 mesíci.

Katko tak ted nevím jestli to platí nebo ne. No do města půjdu, tak když tak mi napiš sms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí