Poradna duly
Jana Čurdová
Katko tak já myslím, že by to šlo. Kdyby něco tak ti písnu, ale ted myslím, že jsme volné.
Jo a v úterý jdeme na to druhé očkování. Doufám, že nebudou žádné vedlejší reakce a Verča bude v pořádku.Už jste byli někdo?
Tak jo mějte se krásně, jdu si sednout k manžílkovi a dáme vínečko.
![]()
Čau, holky,
tak byl dneska docela prima den. Tady u nás v MŠ byl jarmark. Myslela jsem si, že tam s Ellinkou mrknem jen tak, že to nebude nic moc, ale bylo to perfektní!!! Pohladila jsem si dušičku
Koupila jsem si věnec na dveře, Ellča si vybrala malovaný kamínek, koupili jsme domácí koláče, magnetku na ledničku, pro mě náušnice a pro tchýni skleněný pilníček s kočkou… No samé ručně vyráběné věci a fakt nááádhera.
Pak jsme šli ke tchýni na oběd. Děti byly obě hodné, babička si je pak vzala ještě odpoledne ven a my jsme šli s Jirkou domů. Doma uklizeno - byla tady dnes paní na úklid - čisto a voňavo - no parááááda
Jedeme teď celý den v aromalampě eucalyptus, protože ten dezinfikuje vzduch a je to prevence nemocí. Takže to doma pořád krááásně voní ![]()
No ale stejně jsem celá polámaná a unavená. Moooc bych si přála prospat dva dny v kuse ![]()
Poly nahoď recept na perníčky. Já snad každý rok dělám jiný.
Zítra nám přijede babička (moje mamka) z Moravy, tak to zase bude prima, že bude mít Ellča zábavu a já trošku oddech. Snad se mi i podaří zajet si do města a koupit nějaký ten dárek pro Jirku ![]()
MARCI, HÁZÍM
![]()
650g hladké mouky
250g cukr moučka
2lžičky jedlé sody
2lžičky perníkového koření špetka skořice
3-4lžíce medu
7lžic mléka
4žloutky
můžou se přidat pomleté ořechy,já jsem letos přidala pomleté mandle
![]()
Holky,s malou jsem dnes celé dopoledne dělala perníky, byla naprosto skvělá,sice některé vypadají jak hybridky,ale to byla ta snaha pořád tlačit na těsto a když jsem jí řekla, Sári pořádně zatlač,tak tlačila tak,že se jí třeba ručička, v obličeji červená a jednou si dokonce i prcla
,ale byla to s ní paráda a nakonec se sama chytla i smetáku a dobrovolně zametala kuchyň
Kéž by jí to vydrželo
Zítra budeme zdobit,no hotovo, ta poleva myslím bude všude
![]()
STEJFI- TO VÍŠ ŽE JOOOOOOOOO
![]()
MARCELKO, ZAPOMNĚLA JSEM JEŠTĚ NA 50g ROZPUŠTĚNÉHO MÁSLA, TAK PARDOOOOOOOON, OMLOUVÁM SE
![]()
Díky moc, Poly. Taky se do nich pustíme. Tyhle jsou s medem a to se mi líbí ![]()
Jinak Ellča v noci zvracela. Doufám, že to byl jednorázový (od půlnoci do tří do rána) incident a ne nějaké viróza na delší lokte.
No jo - včerejšek byl prima, tak to muselo něco trošku zkalit. Přece se matka dvou dětí nebude mít jeden den dobře, ne?! ![]()
Ahoj holky,omlouvám se,že nebudu reagovat,ale přišla jsem se pozeptat.začala jsem totiž včera špinit a dnes trochu krvácet.bolesti nemám.teď teda ležím v klidu s nohama nahoře a čekám do zítra až půjdu k dr.do nemocnice ted nemůžu,musím být doma s robíkem…měli jste nějakou zkušenost s tímhle?na netu jsem našla,že to může být v poho,ale taky nemusí..
werco drz sa!!!!!
to su nervy, ze???? ja som spinila a krvacala dost dlho, ale mne nasli polyp, takze to bolo z toho! zaujimave ze ked sa nieco take stalo tak to bolo bud cez vikend alebo po pracovnej dobe, drzuim ti moooooooooc palce aby ste boli v poriadku vsetci!!!!
![]()
inak sa majte vsetky kraaaaaaaaaasne!!!! a zelam krasny prvy adventny vecer!!!!
![]()
taky prejeme krasnou adventni nedeli.
holky a jdu zehlit ach jo jak se mi nechce.
![]()
Werco ty se drz at ti to dopadne.
![]()
Vendulko jak to????????? To my jsme připravené. Katko platí to?
Werčo drž se, snad to nebude nic hrozného. Držím palce.
Lost taky jdu žehlit a že by se mě chtělo nemůžu říct. ale Veronika už nemá co na sebe. ![]()
papa
![]()
No čááááu!
Tak já jsem hustá… za dva týdny jsem dokázala zlomit 80 stránek… to je docela k smíchu, když to teĎ píšu… no v každým případě mám hotovo, takže zítra volníčko a pak začnu pomalu šůrovat, abych to jako trošku do Vánoc stihla… dneska mě Mára nechal vyspat a když jsem se vzbudila, tak měl umytý okna v kuchyni… no nechápala jsem ho
… dělá mi radost chalan jeden…
No a já nevím co se tu dělo a teď už nemám sílu to dočítat…
Stejfko - na jakým očkování jste to byli? My máme všechno a jdeme na konci února (vidíš, musím zavolat a objednat se - to vlastně i na gyndu - nějak to flákám
) a na konci února bude mít poslední Prevenar… a vlastně jak jsme byli nějak přet třema měsícema, tak měla taky nějaký očkování… a kde mám teď její průkazku, to fakt netuším…
Macííííí - JÁ SE UČÍM ŠÍÍÍÍT! A teda tohle vypadá, že bude mít větší úspěch než ty ostatní věci
… páč už jsem se naučila šít rovně (docela) a zašila jsem i Márovi monterky, no jsem z toho hotová… trénuju na ten Patchwork, víš?
já si ho prostě udělám!!!!
- no a od mámy jsem dostala nový šicí stroj (ona má svoje tři doma, tenhle fakt mohla oželet) Singer, prý super moderní - no já poznám prd, ale je hrozně jednoduchý… tak jsem se jen chtěl apodělit o radost…
No a my jsme nakonec koupili tu kuchyňku.
Obr tu:
http://www.e-broucek.cz/…SM024460.jpg
ale až k narozeninám… no a máme nový stromeček a věnec na dveře a dekorace na okna… no tentokrát si fakt užívám ![]()
Tak pa ženy, už jsem na příjmu ![]()
Jo Werčo - snad to bude v pohodě, myslím, že to nemusí nic znamenat… sichr je sychr, zajdi za Dr., budeš klidnější a uvidíš co a jak. Držíme palce!
Nikol jdeme zítra, je to Priorix, očkování v 15 a pak ve 21 mesíci.
Katko tak ted nevím jestli to platí nebo ne. No do města půjdu, tak když tak mi napiš sms.