Poradna duly
Jana Čurdová
´cau!!!
my sa mame dobre, zatial sme stale zdravi, takze 3×klopem!
werco to ste piekli spolu tie pernicky??? je vidiet ze ste z muzikantskej rodiny, tie gitary sa mi velmi pacia
![]()
ja by som certa urcite nevolala, max. mikulasa, lenze odkedy sa katka naucila slovo „bat sa“ tak ho teraz dost casto pouziva.....a ked sme boli na namesti a znama ju dala mikulasovi na klin, tiez bol krik, ona je vobec dost opatrna voci inym ludom, teda cudzim
to mate poly teda saru dobre vycvicenu, ze sa nebala, teda aj danka
![]()
u nas sa tiez davaju len sladkosti a ovocie, ale od babky tiez este dostala knizku.....a nejake prachy ![]()
ja tiez neviem preco su tie fotky take male
ono to ani nie je skoro vidiet co to tam vlastne je
![]()
macko fotky nadherne, simonko je strasne podareny!!!! a samo aj elca! drzte sa!!!!!
![]()
nikol asi budem tiez musiet zohnat ten film ked ho tak chvalis, ale vidim ze v kazdom casaku o tom pisu, tak asi na tom nieco bude ![]()
tak zatial sa majte krasne a katka tiez zela krasneho mikulasa!!!!!

Misurda - tý jo, ta Katka je normální blondýna!!!! Vždyť se narodila černovlasá!! Že ty jí to odbarvuješ…
![]()
Holky taky se hlasime.Mikulase i certi sme zdarne prezily byly sme v divadle dobeska a myslim ze ti certi nebyly tak strasni.Jinak kdyz mela jit eli pro balicek taky nechtela ani k mikulasovi takze myslim ze je to normalni.Jinak od ty doby chodi po byte a rika mikuasek bobony,cokouada.takze mikulas ji taky prines sladky a ovoce ktereho se ani nedotkla.
takze tak.
U nas sara je v noci fakt zlaticko usne ve 20.00a vstava v 5.00da si mlicko a pak spi jeste do 8.00nekdy i do 8.30.Sem zato rada ona takhle ale spi uz od narozeni nezazila sem ze by se budila po3hodinach jako kdysi eli.Pres den uz je to horsi ale je to normalni je prece den no ne?Tak sem fakt rada.Zda se mi i hodnejsi nez byla ela u usinani nedela problemy dame ji do postylky pohladime a spi.To k eli sme chodily a rvala jak tur nekdy.
Jinak sara uz se zacina fakt huste pretacet v patek na kyclich se pretacela porad sem myslela ze me klepne jak sem ji musela hlidat.
![]()
Weru neboj zadari se brzy a uzivej si robika rika se jedno dite zadne dite a proto si to jeste urcite uzij.jinak pernicky moc pekny u nas se letos nepece mozna upecu linecky ale zatim neni cas.
Misur katka je moc hezka.
Mejte se hezky.
Teda Lost!!! já to ani nemůžu číst - a kdy se já konečně dočkám toho hodného a spinkacího miminka!!! Po naší Ellince je i samotný ďábel fakt zlatíčko. Šímák ale dělá hrozné drahoty s usínám večer a vůbec. Normální to není, ale aspoň nevříská, jako vřískávala Ellča. Je to strašný slaďoušek - normálně mě balí. Usmívá se a pořád mi něco vypráví. No úplně taju ![]()
Holky, naše Ellis včera vyloupla umělohmotné tlačítko zapalovače u sporáku. Vytáhla „živé“ dráty, ty se dotkly desky, rána jako pr…, vylítly pojistky v celém bytě… Naštěstí to přežila. Vždycky jsem si říkala, že je zlatá, že nedělá žádné vylomeniny, tohle bylo snad za všechno. Normální hračky ji nebaví, ale pořád vymýšlí nějaké „dospělácké zábavy“.
Byl s ní doma Jirka, volal mi, když se to stalo a já jsem pak celou cestu domů přemýšlela nad tím, jak málo scházelo a mohlo být po ní… No hrůza!!! Nejraději bych jí nasekala, ale nechápala by proč.
![]()
Dnes jsem se zase od rána nezastavila. Jsem KO a Šimáno zase nehodlá usnout. Ach jo - já ty večery tak nenávidím - nikdy nevím, jestli to skončí v osm večer nebo ve dvě ráno… ![]()
Macko
diky bohu ze se nic nestalo.
![]()
Jinak ja nevim sara je se spanim fakt od narozeni v pohode.ted se vzbudila taky po 5.00a najedla se a spi dal.takze sem rada.Usinani taky ok tak klepu snad to tak zustane.
Jinak ja sem se zarekla ze nebudu houpat nic bud usne nebo ma holt smulu.Vim zni to drsne ale se 2detma nekdy fakt clovek nevi kde muhlava stoji a proto si holt chudinka musi poradit sama.Ale samozrejmne je to nase zlaticko taky se na nas smeje brouka zacina se hybat a mi na ni mluvime zpivame ji slysi toho vic nez eli v jejim veku.Takze tak.takze tak to u nas je ale je to fakt zlaticko prijde mi ze prvni deti jsou vic rozmazlovanejsi nez ty druhy.Maci snad to utece zachvili se to prehoupne do dalsiho roku bude jaro zacnou lezt atd a uz budeme natom lip.U nas se to dost uklidnilo po tech 3mesicich takze vydrz.ja to piplanicko moc nemusim tak budu fakt rada az se zacne vic hybat.Takze tak asi.
![]()
Tak se mejte a drzte se.Me dost vycerpava to hlidani prave aby eli neco neudelala sare a taky aby eli neco neprovedla sobe nemuzu pres den toho moc udelat doma protoze musim vzdy vedet kde Eli je a co dela.A to vstepuji i martinovi kdyz je s nima doma protoze jinak se fakt neco muze stat.
Ahoj,
tak už mě to tady začíná štvát, jsem pořád přihlášená a pořád mě to odhlašuje..... Vám to dělá taky????
Holky teda moc vás obdivuju za ty dvě děti takhle brzy.. u nás stačí nákup, kdy nedám Rosku do vozíku, ale dovolím jí normálně fungovat a jsem z toho na prášky. Představa, že hlídám mimi na kyčlích a ještě druhé v ordinaci aby něco neprovedla to je naprosto nepřípustné…
(včera byl zase super nákup)
Fotky moc krásné, jak macky, tak i misurdy, moc fešácký děti. ![]()
Werčo, perníčky taky super, já už mám napečíno všechno. Jen to slepím a ozdobím a udělám vosí hnízda, ale na to je ještě čas.
U nás Mikuláš v pohodě, Roska neplakala, pohladila čerta a jenom když jsme jí tam chtěli dát vyfotit, tak se rozeřvala. Takže na fotce je uplakaná.
tak zatím pa a mějte se fine.
K
Ještě nějaké fotky, jestli se teda zadaří.
vendul jasne ze farbim!!!! 1× do mesiaca, ked mi zostane farba
pockaj na buduce leto, to bude ina blondina ![]()
lost ty brdo, to je parada ze ti mala tak spinka!!!
aj simik urcite bude, ja si pamatam ze ma tiez katkine zaspavanie na noc strasne ubijalo
takze macko sucitim, urcite to nebude trvat dlho a bude to dobre
!!!!!
macko a u vas to bolo teda o drzku
nastastie sa vazne nic nestalo, radsej ani nedomysliet
![]()
katko presne , aj mna to odhlasuje
a nakupy su u nas v pohode, ale ona je vacsinou u toho v kociku, len v dm si tlaci svoj maly kosicek a ja jej tam davam co nakupujeme
a takisto super fotky!!!! aj ta kde rozka place
![]()
inak my sme spustili uz nasu webku, tak pre tie co nie ste na FB : www.duo-imagine.com
cuuuuuuuuuuuuuus
![]()
nazdar holky pisemku mam snad uspesne za sebou tak ted zase chvili klid.No aspon do buduciho tydne.
![]()
katko nemysli si ze eli taham na kycle sebou to ani nahodou.Hlidam babicka tam je to jak na bezicim pasu takze jeste eli do toho tak to bych se zcvokla.takze ta je vzdy hlidana babickou,
![]()
Misur moc hezke stranky a hlavne vam to moc sekne.Preji hodne zdaru at mate co nejvic akci.Drzim palce.
![]()
tak se mejte jdu se nasnidat dokud ty dve semetriky
spi.
mejte se.
Holky nazdarek co s vama je?Mi nerikejte ze porad nekde litate vzdyt tam chcije a chcije.
![]()
Omluvena je Macka mozna a ja ale ostatni psat co je novyho jasny?
![]()
ahoj ženy, jsem tu zase po sto letech a s depkou.
Pozvala jsem k nám super čistotnou kamarádku
… vyšůrovala skoro jak na Vánoce, fakt hezky čisto a pak jsem viděla, jak se tu necítí, rozhlíží se a pak když jsem se zeptala, jestli jí to tu přišlo jako nepořádej, tak ona řekla, že by uklidila
… chjo a já tu měla podle sebe fakt čisto
… tak mám z toho hroznou depku, v čem to moje dítě žije
… ale tak jasně že přeháním, ona je asi fakt ujetá
… bylo to myšleno hezky, nic zlýho, jen mi to je strašně líto… kdybych na to prděla, tak neřeknu, ale fakt jsem se snažila… tý jo, vidět to před tím, tak už mám na krku sociálku
![]()
Macko - to je teda síla!!!!!!
- jak to mohla vytáhnout??? No teda, radši naad tím nepřemýšlet… asi bych jí už v životě ke sporáku nepustila… Tereza je naštěstí v tomhle hrozně opatrná, jakmile jí povím, ať enchodí ke sporáku, že to pálí, tak se bojí i do kuchyně… ale čekám že to jednou přijde, takže jí i tak hlídám…
No ještě že se nic nestalo… fuj… dobře to dopadlo…
lost - to je dobře, že Sárinka takhle spí… nechápu, jak to, že tu Macku ty děti s tím spaním tak zlobí… kdyby Tereza měla jejich aktivitu, tak spí dvacet hodin denně
- hold, hyperaktíva no… po mamince ![]()
Mišur - práskni, jak jsi udělala tu koláž z fotek? Picasa??? Už jsem to fakt dlouho nedělala, ani nevím, jestli to v tomhle pc mám… ale myslím že jo…
Tak pa pa
PS: taky mě to vyhazuje… asi napisu tomu programatorovi, jak sem psal, že mu máme napsat problém…
Niki nic si z toho nedelej.u nas taky neporadek a ja si rikam ze holt musi posilovat imunitu tak ji posiluji docela casto.
![]()
Krasny den vam prejeme.
nikol som sa nasmiala, ja teda o sebe tiez nemozem tvrdit ze som super cistotna
ani netvrdim ze som spindira, ale poznam aj take baby ( patri k nim aj moja sestra) u ktorych by som tiez poupratovala
a zas poznam aj take o ktorych viem ze maju doma stale vyupratovane
a pomaly ani neobsedia, len behaju po byte s handrou
to ja si radsej odpociniem, ked mozem a poriadok spravim az vecer ked katky zaspi
neriadim sa podla hesla, co mozes urobit dnes neodkladaj na zajtra.....ja by som to najradsej odlozila na neurcito ![]()
a jasne, ta kolaz bola cez picasu, tam je to najjednoduchsie ![]()
a jasne programatorovi napis!!!! a nieco od srdca!
čau ženy
- díky za soucitné slova
- no jsem na tom asi jako ty, Mišur - moje kamarádky mají čisto, hlavně ty s dětma, ale taky když jsme u nich, tak nesedí. Uklízejí hračky, mejou nádobí, utírají prach, rovnají věci… a taky znám kamarádky (co nemají děti
) a tam je taky bordel nehorázný, ale neuklízela bych jim to
- prostě jsme zlatá střední cesta… jen je to síla slišet to takhle na plnou hubu
![]()
Mišur - víš že je e-mimino na FB? Tu Picassu bych měla asi oprášit, vždycky jednou za uherák se na to podívám a nestačím se divit, co to všechno umí ![]()
lost - díky
![]()
nazdar zlatíčka,
tak nevím,kde začít,moc dočtené nemám
tak nevím vlastně na co reagovat
![]()
Lost-tobě gratulace k písemnce či zkoušce,jsi mamina šikovná a jen tak dál
jsem zvědavá na sebe,já ani ty přijímačky neudělám
![]()
Niki- v kliduuuuuuuuuuuuuuu,dojdi k nám na návštěvu,ať víš jak vypadá pořádný dětský binec
neřeším tyto věci. Jinak teda už jsem pekla druhou várku perníků a opět se už doslova sežraly
tak jsem oběma řekla,že jim už nic péct nebudu nebo hned vše sežerou. V týdnu jsem pekla vanilk.rohlíčky a musela jsem je schovat nebo by je hned snědl,nenasyta,stejně to ale poznal podle vůně
větrání kuchyně celý den nepomohlo
ale dělala,že jako já nic,že asi sousedi
![]()
Miško-maličká je super v santovském
![]()