Poradna duly
Jana Čurdová
nazdar holky.
Katko u nas pro mamu taky flaska taky tradice knizka a nejaka kosmetika.Ona nikdy nic nechce a nam je to blby ji nic nedat.
![]()
Dajmo ty ses stejne borec tolik deti jezisi to uz snad ani ne.
Uklid neres.
![]()
Macko sme natom podobne ja uz sem rada ze sara neni uz to uplne mimino ja na to piplani nejsem a tesim se az zacne lezt a chodit.S eli se uz clovek vyborne domluvi a je to proste lepsi i kdyz to vztekani to bych ji zabila.
Dnes mame se sarou poradnu bude 1hexa a asi nausnicky tak sem zvedava jake budou vanoce zda bude mit nejake reakce snad to zvladne ok.
![]()
Holky, Vám všem bych ráda popřála krásné Vánoce a v roce 2010 hlavně zdraví. To ostatní snad přijde samo… Krásně si to užijte a foťte… ![]()
" http://i677.photobucket.com/…wist/001.gif Nanastenku.cz - Krásné vánoční časy.
ahojík maminy a dětičky,
chtěla bych Vám holky VŠEM POPŘÁT NÁDHERNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY S MIMÍSKAMA,UŽIJTE SI TO V RODINNÉM KRUHU V POHODĚ A BEZ HÁDEK,HLAVNĚ ZDRAVÍČKO A ŠTĚSTÍČKO VŠEM CO SE SNAŽÍ O MIMÍSKY. MÁM VÁS MOC RÁDA ![]()
KATUŠKO-brzy se uzdravte,chudák malinká jak se dusí
, snad ji to brzy přejde
S Márou mě to mrzí,ale důležité je,že si to uvědomuje a skáká kolem tebe
![]()
A plenky bych neřešila,myslím,že na to mají ještě času dost.Malá je taky bez plen,ale ven jí ještě dávám,zlášť v zimě,kdyby bylo léto,tak ji nechávám tak a zkoušeli by jsme to,ale ony na to samy dojdou, jsou to holky šikovné
![]()
Lost-tak jak vám to dopadlo??? a co naušničky??
Holky, já Vám všem taky přeju příjemné a hlavně klidné a pohodové Vánoce!!!
U nás to letos bereme trošku hekticky, ale nic se nedá dělat, bude líp. Na zítra mám naplánované nicnedělání - teda kromě dětí samozřejmě. Mám už uvařenu krémovou rybí polívku pro Jirku, kuřecí vývar s mandlovými knedlíčky a domácími nudlemi, gratinované brambory, naloženého lososa v citrónové a pomerančové šťávě… Na oběd bude houbový kuba… Na zbytek kašlu, nezvládám to. Jako moučník bude cukroví od tchýně a zmrzlina s horkýma malinama.
Dárky ještě nemáme dobalený a musím setřít podlahy. Ale rozhodně už se nebudu stresovat. Prostě je to letost takový ošizený - ale včera usnuli oba před jedenáctou a já fakt nejsem superman!
![]()
ahoj holky,dlouho jsem vás nečetla a ani nemám čas,tak chci jenom popřát pěkně prožité svátky!!!!Hlavně at se líbí těm našim broučkům ![]()
Holky taky prejeme vesele vanoce a stastny novy rok at se vam vse dari.
![]()
Ahoj ženy, my se též přidáváme s přáním krásných svátkůůůů!
Tak jak proběhl ježíšek? Dobrý? Co se ptám, že? U nás to zatím byly nejkrásnější Vánoce. Terka to už prostě prožívá a užívá si to, rozdávala dárky, rozbalovala,… fakt super to bylo. No a největší úspěch? Stopro, mluvící mobil a kočárek. Od toho se dneska neutrhne
když dostala mobil, tak jsme měli pauzu, páč dítě bylo nepoužitelný - v tranzu
… fakt moc pěkné Vánoce… foteček máme 170, stačí vám to? No mazec
a jsou nádherný…
Tak to by bylo k Vánocům…
Poly - ještě že jsi to uvedla na pravou míru, páč jsem hledala, co jsem zase kde na Máru práskla
![]()
Mišur! - prosíííím - já nemůžu v Picase najít tu tvojí koláž, nemám jí ve výběru a nejde mi udělat
… co máš za Picasu? Já mám trojku… prosííím, poděl se semnou o návod
- musím to dát nějak dohromady, těch fotek je hafo
![]()
Mací - To jako máte JENOM 400 jídel? No tak to nevím teda, myslím, že jsi letošní Vánoce opravdu podcenila
....... BLÁÁÁÁZNE
… my mít polovinu toho co jsi navařila, tak tady padáme na hubu
… letošní Vánoce opět strávil Mára v kuchyni s mámou, takže já jsem fakt jen koukala na pohádky, kromě úklidu před tím, samozřejmě - ženy držte se, JÁ MYLA OKNA!
no mazec… No a jídlo klsika - mega dobrá rybí polévka a kapr se salátem… chlapi měli řízek…
tak jo, jdu udělat sváču a probudit taťku… fakt jsem si nedovolila mu říct, aby vstával… chudák můj malý… ale pro mojí obranu musím říct, že byl v kuchyni dobrovolně a bavilo ho to… mě tam nechtěl…
tak pa pa
Já se vždycky musím zeptat, abych na to za vteřinu přišla sama
- MIŠUR - už to víííím - díííky ![]()
mmch - fakt vychytané ![]()
ahoj holky,
přeji Vám krásný sváteční večer,tátu jsem poslala na pivko,krutě se bránil
,abych mohla chvilinku relaxovat sama,malá už chrní,tak je doma klídek
Tak u nás strávené vánoce ušly,malá byla trošku ukňouráná,což mě mrzelo,ale omlouvalo ji to,že přes den nespala,tak už večer pomalinku padala na pusenku.Ze stromečku byla naprosto nadšená a o dárkách ani nemluvím,víc ji zajímalo trhání papíru než dárky a když to vše roztrhala,tak pak celý večer chodila se dívat pod stromeček,jestli náhodou tam ještě nějaký nezbyl
Já jsem dostala vytouženou jídelní soupravu,tak jsem skákala radostí
Jinak klasika jídlo, kapřík se salátkem a hřibová polívečka a zmrzlinka
Chtěla jsem se vydat po dlouhé době na půlnoční,ale táta mě přemluvil,že nemám chodit,že si uděláme pěkný večer a opravdu to stálo za to
,tak jsem tomu i ráda ![]()
NIKI-malá je naprosto kouzelná na té koláži a jak jí dorostly vlásky
no a ta poloha v lehu pod stromkem,no paráda.
MARCELKO-prosím tě, ty matko nestíhací,co to tady plácáš???? Vždyť tolik jídla nemáme snad žádná z nás,co ty stíháš udělat, máš můj obdiv,jsi frajerka
a jak jsi psala,nejsi superman,nenechej se strhat a snaš si užívat svátečních dnů v pohodě ![]()
Holky,prosím vás,vy co už máte děti v samostatných postelích a né v postýlkách,jak si na to dlouho zvykaly?? Chceme malé dělat na jaro už pokojík a chci ji koupit postel,ale mám z toho celkem obavy, postýlka je pro ni jak její útočiště, s nama v posteli nikdy nespávala a ani nechtěla,tak mám z toho celkem obavu
![]()
Ahoj, holky,
u nás bylo taky nadšení z dárků, ale asi toho bylo zbytečně moc. Ellča si se všema pohrála, ze všech byla nadšená, ale těch vjemů je na ty malé hlavičky prostě hodně…
Musím říct - a moc se za to omlouvám, pokud se mnou někdo nesouhlasí - že jsem z Vánoc opravdu a upřímně unavená. Dalo mi letos nadlidské úsilí sehnat dárky a připravit Vánoce. Měli jsme včera na večeři tchýni, protože jsou rozvedení a dostala od nás dárek, který si - bohužel koupila sama (teda my jsme jí ho jenom zaplatili) a jeden menší k svátku. No a samozřejmě se neudržela a dala najevo, že je zklamaná a nespokojená. Já jsem se večer tak nějak psychicky sesunula - strašně mě to mrzelo a co víc, teď se ještě bojím, jestli budou v pohodě všichni u nás doma - na Moravě, protože pro každého z naší rodiny nemám zdaleka tak drahé dárky, jako byl ten pro tchýni… Tchýně se dneska omlouvala, že si pak uvědomila, jak je to teď u nás drsný, ale už se to prostě stalo.
Dneska jsme byli zase pro změnu na obědě u ní, abychom se potkali se švagrovou a její rodinou a musím říct, že ty Vánoce začínám fakt nemít ráda - u tchýně totální chaos a zmatek, Šíma řval na střídačku s Ellčou, obědvali jsme na čtyřikrát… Jsem úplně KO a to ještě zítra příjde na oběd tchán, takže budu muset dopoledne vařit…
A fakt mi to bylo líto - vypravit se na vánoční dárky se dvěma prckama, jedním závislým na kojení, oběma v zimních hadrech a popocházet po obchodech nebo nákupním centru, kde je přetopeno a všichni se musíme svlíkat a oblíkat pořád dokola…
To bylo ze začátku řečí, jak to nemám řešit, že jsme všichni dospělí, tak snad chápeme, v jaké jsme teď situaci…
ahoj marcelko,
vůbec se proboha za nic neomlouvej a cítit se nějak provinile?? Proboha neblázni,krademe snad,abychom kupovaly zbytečně drahé dárky?? Ten kdo na to má,tak ať,ale to není o vánocích.A nevím jestli tě potěším,ale já jsem letošní vánoce taky protrpěla, zvlášť s Pavlovou rodinou,tak buď klidná a už jsem si říkala,kdy to skončí,ale příští rok jsem si řekla,že vánoce udělám podle svého a na ostatní kašlu,možná je to sobecké,ale já si chci užít krásné vánoce se svojí rodinou a né pořád dokola se přizpůsobovat ostatním a hledět na ně,ne ne.
Čauves holky
Mací, já se ti nedivím
teda jako fakt ne. A tchýni bych kopla do úsměvu když se neumí chovat!!! Co to jako je tohle? Má Vás podpořit a ne se chovat jako malý dítě. To snad není možný
![]()
Já nemůžu říct na vaření ani slovo, protože to všechno udělal Mára, ale dostala mě matka, která na dnešek pozvala dědečka k nám na oběd
(samozřejmostí je, že přijdou všichni (ona i bratr)) a pak se zeptala co bude k jídlu
… na Štědrý den jediný co měla udělat (páč se den před štědrým dnem ptala, co má koupit a to už jsme opravdu všechno měli nakoupený
), tak byl bramborový salát… ten donesla a ještě si porci odnesla domů, že ten co doma měla, tak snědla
… takže salát zbyl na Štědrý den a ještě na snídani a dneska s dědečkem jsme měli kupovaný… a to je všechno, co jí Vánoce stály. Domů si odnesla rybí polývku a kapra.. no jsem z toho hotová a fakt je mi trapně za ní, že jí to není blbý… že jestli chceme, tak ona vezme maso… tak jsem jí pak volala zpátky když se mi to rozleželo, že jeslti myslí, že by brala dva plántky pro bratra??? A ona řekla že jasně že a že s tím nemá problém… a já bláhově myslela, že jako myslela maso na řízky pro všechny… no je to mazec…
Já vím, že je to jen jídlo, ani tak o něj nejde, spíš jde o ten princip, jak se tomu člověku nedá nic říct a pak jak se ještě dokáže urazit… fakt zírám ![]()
A to prosím mluvím o svojí rodině
- i když kdybysme byli u tátový, bylo by to to samý… možná ještě horší ![]()
Takže: Příští Vánoce budeme hezky sami a ať si pak přijde jen na jídlo s dědou a bude…
Tak se omlouvám za ten výlev, dopoledne jsem řvala jako želva, před Márou jsem to nechtěla moc rozmazávat, páč by byl naštvanej ještě víc, tak jsem to aspoň musela někde říct
…
Je fajn, že tady čtu, že to taky nemáte lehký holky (myslím s rodinama… aspoň něco
![]()
já sem hodím jednu kolážičku (Mišur - jsem se nechala inspirovat
… fakt je to nice!
) na zpravení náladičky… takhle vypadalo dnešní odpolední spaní ![]()