Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
3.1.10 21:21

Ahoj ženy! :wink:

Poly - jj, my už jsme v pohodě, trošku jsme se zhádali a pak to bylo už dobrý :-)) zase tokáme :lol:

Jinak u nás nic novýho… máme podpis blbýho souseda, tak teď přemýšlíme co dál :-)

Tak pa ženy a dobrou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
4.1.10 06:35

Holky zdravime po delsi dobe.chodila sem sem ale jenom sem cetla jak se mate.me nastavaji zase tezke dny sem s holkama sama takze uz zase vic prace ale co nadelame ze?K tomu jeste zkouskovy no potes kleste.Nic moc nestiham ale snad uz se to brzy zlepsi.tak se mejte a preji vam stastny novy rok a hlavne hodne zdravi. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.1.10 09:14

Ahoj holky,
nejdřív vám opožděně přejeme vše nej do nového roku, hodně zdraví a štěstí, málo starostí a co nejvíc lásky.

My měli Silvestra celkem v pohodě, od 4 do 8 jsme byli v hospodě, potom už se dětem chtělo spát, tak jsme se rozjeli domů a v 9 už byla Roska tuhá. V 10 jsem usnula já, petr mě vzbudil ve 23,55 a potom jsme ještě koukala do 2 na televizi. Takže skoro normální večer. To jsem ráda, nesnáším se teď na povel opít a bavit jen proto, že je konec roku.

Doma s tatíkem už celkem v poho, přes svátky splnil všechny moje úkoly a tak nějak dodělal předvánoční úklid, kterej jsem já nestihla, takže šplhá do výšin, ale stejně to ještě není ono. Nějak jsem se blokla a všechno vidím černě, asi se budu muset rychle odblokovat.

Venku celkem napadlo, takže teď chodíme každý den bobovat, ty jo, budu mít svaly jako Rambo, tahat jí pořád nahoru a dolů, to je celkem záhul.

Taky během Vánoc roska zase začala líp mluvit, už říká věty tati studený, prosím ohřát a tak, normálně nestíháme valit očka…

bohužel ani nevím na co reagovat, Poly fotky jsou moc hezký, Sára je sladká,
Nikol, super za souseda a domácí pohodu, to je důležité,
Lost, snad bude zase doma klídek a samy to dobře zvládnete, uvidíš.

tak se mějte holky a papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
5.1.10 10:10

Ahoj holky,

já vás poctivě čtu a sleduju. :wink: :wink: Jen nějak nemám co psát. :nevim:

POLY - ptala jsi se na velkou postel. My jsme ji už vyměnili. Taky s náma Danule nespávala v posteli a bylo to úplně v pohodě. Koupila jsem v Ikee tu dětskou nejobyčejnější za 1600 a je parádní.

Chtěla jsem se ale zeptat na dudlíka. Už to někdo řešíte? Danule usíná s dudlíkem a zároveň s novou postelí jsem jí ho chtěla sebrat. Ale první večer hulákala hodinu a druhej den při odpoledním spaní dokonce hodinu a půl. Martin tady chodil jak lev v kleci a máma, že je ještě malinká. :roll: :roll: :roll: Tak jsem se naštvala, že tady nebudu za rasa jen já a na další spaní jsem jí ho zase vrzla. Měla jsem ale představu, že do jeslí by už la bez něj, aby to bylo všechno jednoduší. Nevím ale jak na to. :roll: :roll: :roll:

A taky přeju opožděně všem všechno nejlepší do novýho roku!!!!!!

Příspěvek upraven 05.01.10 v 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
5.1.10 10:13

Jo a ještě jsem vám holky chtěla doporučit knížku „Základy mužského šovinismu“ od Josefa Hausmana. Buď se u ní strašně naštvete a ani ji nedočtete, nebo se budete královsky bavit a sem tam i uznáte, že to s náma chlapi nemají úplně jednoduché… :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
5.1.10 10:28

Ahojte…
Tak my už jsme snad OK… :) Holky, já mám zase nějakou depku :( Už si připadám jak blázen… Zase mi něco přelítlo přes nos a já řeším, že malej neumí to a tamto… Všechno je to ale způsobený tím nočníkem… Mám pocit, že jsem jako matka selhala… On se to prostě nikdy nenaučí… :cry: Ani nevíte, jak Vám to závidím… Snažím se i aby si hrál sám, abych třeba jako stihla něco víc, než jen za tu dobu, co odpoledne spí, uvařila na večer a uklidila ten svinec, co přes dopoledne stihne… A všechno ostatní dělám po nocích… Někdy ani nestihnu umejt nádobí a nebo ho myju s malým na noze…
Začal se strašně vztekat, nevím, kde se to v něm bere - normálně sebou páskne o zem a ječí a ječí…

ááááá, jinak silvestr… No já nevím, co ty lidi blbnou… My byli doma - normální den, Aleš v práci… Jen malej se strašně bál ohňostroje - úplně se klepal a nechtěl koukat ani za oknem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
5.1.10 11:29

Prosím tě Lucko nstresuj!!!!! Úplně náhodou tady na boku jsem si všimla diskuse „co by mělo umět dítě ve 2 letech“. Ty jsi jelito!!! :wink: :wink: :wink: Mě se až zdá, že ty ženský si to tam vymejšlej… Že řekne dítě ve 2 letech celý 3 básničky… :roll: :roll: :roll: To bylo jasný, že ti tam na to budou odpovídat ženský, co mají geniální děti. :roll: :roll: :roll:

Já tě teda zkusím uklidnit. Danule rozhodně ještě nesestavuje věty. Stále ještě neumí říct „táta“ a říká mu „káká“. Místo „Danka“ říká „Ganga“ a jiné nesmysly. Sama si taky hraje jen zřídka a to mě vadí ze všeho nejvíc. Hodně se to zlepšilo po vánocích, když mi máma poradila se k novejm hračkám vůbec nepřibližovat. A je fakt, že třeba s vláčkem s kolejema od Ikey si prostě hraje sama a dokáže to třeba i 20 minut. A já zatím uspěšně dělám že vlak neexistuje a vyzkoušela jsem si ho, když šla mladá spát. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nádobí musí zásadně mejt se mnou, takže je mokrá až na zadku a celý se převlíkáme. A to bych mohla pokračovat a pokračovat… :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
5.1.10 11:44

Já asi vím, ale sem tam mě to prostě tak přepadne a já si připadám jak blázen… Ale myslím, že je to všechno kvůli tomu nočníku, protože mě s tím všichni pruděj… Máma, Aleš, tchýně a už sem absolutně alergická na věty typu - ale v jeho věku už by měl umět tohle a tamto a tamhleto… A dostává mě moje maka - ty už si to v jeho letech dělala automaticky… Mě prostě vadí, že mě takhle schazujou… Mám pak pocit, že jsem špatná a že ho neumím vychovávat…
A pak je Aleš jednou dva dny po sobě doma a vlastně mi vynadá za úplně všechno. Všechno je podle něj špatně… Ale to, že mu dovolí věci, který má ode mě zakázaný. Když jsme doma sami, tak malého ani nenapadne zapínat TV, bo PC… Ale jakmile je doma Aleš, Damulák ví, že on ho za to ještě „pochválí“ dělá to naschvál… A když Alešov vynadám, že teda takhle ne, tak mi řekne, že malýho neumím vychovávat… A pak právě přijdou tyhle stavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
5.1.10 12:08

Áááále prosím tě, mámu neber vážně! Moje máma od Danulinýho roku vykládá, jak všechny děti v rodině už mluvily, jen Danule nemluví ještě teď. :roll: :roll: :roll: A když se jí zeptám, jak odbourávala u dětí dudlík, tak si to nepamatuje. :-) :-) :-) Nepamatuje si nic a všechno to mají ty mámy zkreslený. Vždyť si už nepamatuju ani já, kdy přesně co Danule začala dělat a jak si to můžou pamatovat ony s 30letým odstupem? Já jí vždycky řeknu, že kecá a že se Danule musí na tu svoji právničinu řádně a pomalu nachystat… :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
5.1.10 12:11

Já Vás nemít… :srdce:
Alu móóóc ti děkuju :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.1.10 12:27

čauves holky
tak já tady čtu, jaká je kdo neschopná matka a musím se smát… protože teď si minimálně polovina VInohrad myslí že já… přišli jsme totiž akorát ze cvičení. Já jsem na zhroucení a nejméň polovina matek by na mě zavolala sociálku…Takže první půl hodina cvičení dopadla „dobře“, Tereza se nezapojila, ale tak to se dá čekat, když je to poprvý, takže jsem to tolik neřešila… zbytek cvičení byl ve znamení ječení, Tereze se vztekala ječela, takže ostatní matky včetně cvičitelky musely přestat mluvit, protože nebylo slyšet co říkají. Když Tereza přestala, pokračovaly a ona zase začala ječet. Takhle jsme to vydržely až do konce… pak jsme šli do herny, kde to pokračovalo, Teteza se rvala o kostku s kamarádkou, tak jí rozsekla ret, páč jak spadla, tak se kousla, pak se rvala s nějakým chlapečkem, takže si si tou koustkou málem vyrazila zuby, ale odnesl to taky „jen“ její ret, takže se jí to vrátilo zpátky… chtěla jsem jí dát najíst, to nechtěla odemě, chtěla sama, takže tam s tím lomcovala, jogurt skončil na zemi a jejím triku a jíst stejně nechětla. Po dalších pár scénách jsem se rozhodla, že půjdeme domů, to jsme byli v herně asi 30 min, tak jsme odešli do přecíňky, tam ječela, vztekala se, oblíkala jsem jí něco přes třičtvrtě hodiny a stejně šla ven bez bot. Matky vylézali z koutku, aby se podívali co se děje…nebo spíš řečeno co jí tam dělám, když pořád ječí… oblíkat dítě který nespolupracuje, to je teda slušná práce…
Nakonec řvala až domů. Jen jsem jí vyndala z kočáru, položila do výtahu, jen jsem jí odsunula nohu, abych mohla zavřít dveře, pak jsem jí zase přesunula do bytu na podlahu, svlákla jsem jí boty a nechala jí tak… asi za 10 minut, co jsem jí ignorovala přišla jako že je všechno v pořádku a teď papá jako nejslušnější dítě na světě… už je doma, tak je to v pořádku…

Takže mě tohle čeká každý úterý až do března a pak končím… tohle vydržím, protože je to zaplacený, převlíkatna cvičení jí OPRAVDU NEBUDU, aby byl odchod jednodušší a nikam takhle chodit NEBUDEME!!!!! A líto mi to není… nevím proč jsem si z toho dělala vrásky, že mě to mrzí a takový kecy. PRsotě když se spratek neumí chovat, tak má prsotě smůlu, je mi líto… opravu jsem dělala jco jsem mohla…

Takže Lucko - buď v klidu, protože ještě by mohlo bý t pořád daleko hůř… Tereza taky nemluví, jen řiká slova a to jen některý a taky hatmatilky a ještě se do toho chová jako hotálně nevychovaný dítě…
Jasně, že je to třeba období, že teď zlobí Tereza a pak budou zlobit ostatní a ona bude hodná, ale to je už o něčem jiným… teď je ten problém takový a hotovo… snad to cvičení přežijeme a jinak má SMŮLU!

Tak holky díky za to, že jsem se mohla vykecat, fakt to pomáhá, aspoň že jsem to mohla po cestě rozebrat s matkou, páč Mára mi na to řekl, že tam chodit nebude a je to… žádný politování, nic, ale tak co bych chtěla, on s ní takhle nikdy nebyl, tak neví o čem to je…

Tak pa pa a žádný depky, podívejte se na mě :-? :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.1.10 12:31

Tý jo, to je ale sloh… tý jo, tak sorry ženy, že jsem to tak natáhla :oops: :oops: :oops:

Luci - na takovýhle řeči se opravdu vykašli! Škoda, že to slyšíš od rodiny, která by tě měla podpořit, ale nedá se nic dělat… každý je svůj a originál! A i kdyby nemluvil ve třech, není to žádná katastrofa. Já jsem taky chodila na logopedii, i když jsem už mluvila ale špatně… a stalo se mi? Nic… fakt si z toho nic nedělej, důležitý je že ve svým věku chodí, má v pořádku záda, prsotě dobře se vyvíjí… řeč je podle mě až v poslední linii :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
5.1.10 13:17

jeeeeeeeej babky, keby sa mi tak chcelo pisat, jak sami nechce!!!

V PRVOM RADE ALE TIEZ ESTE RAZ VSETKO NAJ DO NOVEHO ROKU!!! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

lucko prosim ta , tiez myslim ze rodina prd vie, kedy co kto z nas vedel a nevedel,to by si museli pisat aby to nezabudli :wink: jedine co je pravda je ze sme nocnikovali skor, ale to len preto ze nas davali na nocnik mozno uz od 5-6mesiacov aby sa zbavili tych latkovych plienok, inak by sa na to tiez vyflakli :wink: ja teraz nocnik neriesim, zacnem az zas bude teplejsie!!, sem tam ju tam rano posadim, ale ona sama sa nikdy nepyta :wink:
rozpravat rozprava, ale len po slovach a rozumiem jej najviac ja, ale opakovat sa snazi hocico, aj ked to co z nej vylezie je uplne nieco ine :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a nikol, ja by som na tvojom mieste bola uz asi na psychiatrii, ale clovek si zvykne na vsetko, tak ti len zelam aby si mala pevne nervy a aby ju take chovanie cim skor preslo! :wink:

fotky vazne paradne aj rozky a j sarinky!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

tak zas nekdy priste!

jaj a este nas silvester: sralo sa vsetko co sa dalo, jak sme sedli do auta nevedela som najst vodicak, neskor sme si spomenuli ze sme doma zabudli vsetky nemecke texty, a nakoniec nam odisla jedna bedna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: do toho uz tyzden pred vianocami ma zacal hrozne boliet chrbat, teda prave rameno a postupom casu mi to preslo aj do lakta a ta bolest neuticha, aj v noci sa na to budim a tam som si zabudla zobral tabletky od bolesti, takze parada.............ludia zrali tych svojich 7 chodov asi do 11, do 12 tancovali asi 3 pary :lol: po polnoci sa bavili asi 45 munut a potom sme uz dohrali do konca o 1:45 tam nebola uz ani noha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a kto mal lepsi silvester???? :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
5.1.10 15:03

Ahojky,
holky tak mi ty sváteční dny završili oslavou narozenin v neděli (Bohďa má normálně už 6let). Byla tu jeho kamarádka a kamarád, ten dorazil i s malým bráchou (17měs.) a maminkou, tak to proběhlo celkem dobře, no děti se bavily, akorát ten náš nevychovanec nezná míru a zase se blbě předváděl.. :roll:
Jo jinak k těm Vánocům, jak jsem psala, že to bylo hrozné, tak už to tu nebudu rozepisovat - jen pro představu, začali jsme večeřet ve 23h a děti šli spát před 2h. ranní. Tdy ten malinký to prospal celé, jsem ho nechtěla budit už ani ke stromku.. No a za rok se na to vyprdnu..nějaké dodělávky, co bude bude.. a když nestihneme, tak to bude až ráno. Pak zase manžel prudil toho nejstaršího, no fakt Vánoce na prd. A ještě ty nemoce, začal Timi - blinkal a pak měl 3dny horečky, ale přešlo to. Tak to u něj vypadalo, že to je dozvuk z očkování, které měl před svátky.. Ale já jsem pak jeden den taky jen seděla na záchodě i blila, no fuj.. Ale teď je to celkem v poho. Konečně je sníh, tak ten nejstarší jezdí furt na bobách- před okny máme kopec.
LUCKO.. fakt nemáš proč stresovat, mi se z nočníkem sice posunujeme, někdy si řekne, ale teda bez plín není skoro vůbec. A z daleka neřekne, tolik, co jiné děti a podle něj se jmenuje Mimi (říkáme mu Timi) :mrgreen: No a ty řeči dospělých mě taky iritují, uměli to či ono :evil: . ona se posunula dle mého i doba jinam a ty děti neumí to co kdysi uměli, ale moje mamka by určo neuměla zapnout počítač apod. A když je mezi manželi rozpor ve výchově, tak to je fakt blbé, a je třeba vymezit zásadní pravidla, kterých se drží všichni- když si nemá zapnout samo TV, tak si nemá s nikým..
Jo a dudlík mě sice štve, ale Timi dudlá o 106, tedy na usnutí, ale když mu je nějak auui, tak si ho dá taky. Tak to neřešte, spíš mám furt za to, že to nemá být na silu, spíš přesvědčit, než sebrat.. Jako, když jsem kojila Bohďu přes 3roky, si všichni ťukali na čelo, a že si mám hořčicí namazat bradavku atd. Já ho pak odstavila kvůli těhu a normálně jsem mu řekla, že je na to už velký a tak (jo pil už jen na usnutí večer) a nejdřív to bylo co 2.den pak se to zvyšovalo a do 2týdnů už si neřekl.

No Niki, to si teda umím představit, že si vyřízená, a je mi Tě fakt líto, takové vztekadlo. Ale Ty už jsi vycvičená :wink:
Tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.1.10 15:52

holky povím vám, že jsem to zvládla nejlíp jak jsem mohla. Jsem na sebe hrdá, že jsem si na ní nevylila vztek, je fakt, že tam dostala „na zadek“ a párktát jsem s ní třásla, ale to spíš aby se probrala :lol:

teď jsem mluvila s kamarádkou, kterou jsme právě zanechali v tom koutku a ptala jsem se, jak moc to bylo slyšt (páč jsme v tý předsíňce byli asi 45 min), tak řikala, že krutě a že některý matky akorát komentovaly to, že by jí daly pěkně na zedek… jo, to když jsem neměla Terezu a viděla jsem to u cizího, tak jsem si to řikala taky… ale ono to není tak jednoduchý, to bych jí mlátila pořád a ona by to pak nebrala jako trest, ale součást tý akce, tak si myslím, že tím si moc nepomůžu… ale jako na zadek dostala, aby věděla, že se to nemá, ale nějaký řezání je podle mě zbytečný… tak to prý v tom koutku byla síla než jsme odešli… ale mám ze sebe radost, nezhroutila jsem se a i doma jsem jí prostě nechala a ona se uklidnila… ale je to síla vám povím… asi jsem už fakt vycvičená… i jsem si připravila co řeknu matce, když mi přijde nadávat :lol: - pro případ, abych se tam zase nerozbrečela…

Mišur - jo, tak vy jste to měi spíš pracovní, no… to nikdy není to pravý ořechový :-? :-( … ale když se to sere, tak všechno… tak to prostě je… u nás to taky byla katastrofa, ale nehodlala jsem přejít pro mě důležitý věci jenom proto, že je konec roku…

Katko - já jsem to asi taky měla udělat tak, že si půjdu lehnout a pak aby mě Marek vzbudil… protože takhle jsem se akorát celou dobu tvářila jako kakabus a půl hodiny po jsem šla spát…

Tak jo, my máme druhý kolo, musím jít nakoupit, to co jsem nezvládla dopoledne :lol: … tak držte palce… pa p pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí