Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5546
6.1.10 13:46

**Ahoj holky,
pardon, že sem lezu, ale už nevím, kam jinam. Sháním maminku, nebo těhulku, která by mi pomohla s vyzvedáváním mého syna ze školky, v březnu nastupuje, já budu dělat ranní x odpolední, odpolední směna je do 18 hodin,takže tak v 18,30 – 18,45 bych si vyzvedla syna. Jde mi o to, že by ho maminka nebo těhulka tak podle možností vyzvedla, školka je maximálně do 17 hodin – jedná se MŠ Magnitogorská, je to vedle Tesca EDEN na Praze 10. Syn by zůstal u maminky a já bych si ho tam vyzvedla. Pochopitelně to nechci zadarmo, to se pak s případnou maminkou či těhulkou domluvíme. Jedná se mi zhruba tak 1× někdy i 2× týdně – záleží na dohodě.
Jsem maminka samoživitelka, bez babiček, bez nikoho, takže sháníme novou tetičku, kamarádku, co nám pomůže, to zvládnout. Děkuju a nezlobte se, že otravuju. Pokud máte ve svém okolí nějakou kamarádku, těhulku atd. nebo třeba studentku – sestru atd, co by si chtěli něco málo přivydělat, tak jí o mě řekněte a pište SZ, ju?

Snad někoho seženeme.

Děkuju a opožděně přeju krásný nový rok

Pavla a Mireček z Prahy 10**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
7.1.10 13:23

Ahoj holky… :)
Hlásííííím úúúúspěch… Včera celý den bez plenky, ale byl to záhul… :lol:

Holky, musím Vám říct - dostala jsem velmi zajímavou nabídku práce na poloviční úvazek… Ale těch ALE je moc… večer budeme mít sezení s Alešem, abychom to probrali… Tak mi držte pěsti…

Jinak doufám, že se máte všechny dobře… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.1.10 14:11

ahojky!

Lucko - jj, my se máme dobře, dneska jsme byly doma dopolko, aspoň jsem zmenšila pracovní resty a odpoledne půjdeme taťkovi na proti a courneme se… jinak s těma pracema se nějak roztrhnul pytel… Blanka psala, že taky dostala nabídku a zvažuje… tak i tobě přeju hodně štěstí a aspoň to zkus, za to nic nedáš :wink: :wink: :wink:

Pavličko - já sice bydlím kousek od Edenu, ale bohužel ti nepomůžu. Jsem ráda že zvládám svoje dítě, další by na mě bylo asi moc a taky pracuju, takže jsem s časem na štíru… Je to teda peklo, držím palce, snad najdeš někoho kdo pomůže :wink: …

No a v pátek se sem jde podívat jeden architekt (známý souseda, co to bude kupovat snáma napůl), tak jsem v šoku, jak je neaktivní soused najednou aktivní, tak se to snad pohne? Mám radost, ale samozřejmě taky strach… ale myslím, že to bude v poho…

tak pa pa zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
7.1.10 17:51

Ahoooj!
Musím na vás juknout.
už jsem s tím trapná ,ale šílenost u nás,absolutní nestíhačky.zítra dvě zkoušky ve škole,takže drcení celý týden a do toho jsem byla na praxi každý den ve školce,samože hlídání pro robíka nemám,tak jsem ho brala sebou.Ale je úžasnej,mohla bych ho tam dávat z fleku na každý den,byli tam z něj vyplesklý,vůbec jsewm si ho tam nemusela všímat,prostě super.Ale co se týče praxe,musím napsat nějaký práce,dát dohromady video…grrr..do toho domácnost a robin doma,chodím spát po půlnoci,vstávám kolem šesté,ale to byla nárazovka :)doufám teda…aby toho nebylo málo,tak jsem to dostala,tudíž nervíčky pracujou,ale z druhé strany aspoň vím,že už ovuluju a po další menstruaci se zase začnem snažit o další mimi-abych toho náhodou neměla málo :lol: Jináč Robouše máme tři týdny přes noc bez plínky,jenže máme jiný problém.nejde mu do hlavy e táta čůrá ve stoje a on má sedět na nočníku,tak jde a klidně se vyůrá ve stoje na koberec vedle nočníku :roll: ak nevím co s tím,asi koupím stoličku a bude chodit na velkej záchod..a ještě kor když to ted vidí u dětí ve školce.....
Tak já jdu zase drtit němčinu a pedagogiku :think: přihodím nějaké aktuální fotečky.Nesmějte se posím robíkovo ofině,prostě jsem ho blbka chtěla ostříhat a nepovedlo se :roll: http://robiiinek.rajce.idnes.cz/Kasperky/#

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
7.1.10 17:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.1.10 20:19

Ahoj werčo - jo, koukám, že se nenudíš :lol: - trošku jsi mě teda naštvala tvým dokonalým dítětem v kolektivu, ale to je život, já se s tím smířím :lol: :wink: … no a fotečky máte fakt krásný… to je taky zrcadlovka, viď? Nádhera… a ty barvy… slint :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
7.1.10 21:02

Čau, holky,

fotky jsou super - Polyniny i Werčiny a vůbec všechny.

Musela jsem se smát nad těma trampotama, které tady probíráme - holky, vždyť my máme každá něco a nemá smysl řešit, co které dítě neumí a které umí. Každé má v něčem plus a v něčem mínus.

Já jsem ještě chtěla udělat takovou temnější tečku za debatami o Silvestru. My jsme byli u našich a byla to hrůza. Děti rozhozené, nikdo z nás nespal, venku hnusné počasí, já jsem byla úplně vyřízená. Na Nový rok dopoledne mi rupnuly nervy - vstala jsem po noci, kdy si Šíma udělal 3 hodiny pauzu, vyšla jsem nahoru do kuchyně a táta mi řekl, že mám jít s Ellinkou ven. Když jsem se bránila, řekl mi, že jsem líná a že nemám dělat nic. A to tak byla nějak poslední kapka. Pořád jsem poslouchala, jak VŠECHNO dělám špatně, jak je Ellča rozmazlená, jak ji Jirka rozmazluje… prostě jsme se sbalili a odjeli zpátky do Prahy.
Doma jsme si pochvalovali, jaká je to pohoda a že bychom měli k našim jezdit častějc, abychom si vážili domova :-D
Od úterka Ellča bere kapky - má zánět průdušek. Dneska už to vypadalo líp. Dneska si ji vzala tchýně na celý den - já jsem si připadala jako v ráji.

A k jednotlivým bodům:
nočník začínali jsme jako jedni z prvních a myslím, že tak budeme i končit. Ellča chodí, nosí si jej a pak má prostě den, kdy na to kašle a ucvrkává do kalhotek. Nemá čas, takže se klidně pos…

mluvení Ellča říká celé věty a zopakuje všechno. Umí taky básničky a písničky. ALE! - zdědila moji nedůslednost - nic nedotahuje do konce a když se jí nechce, nevyrazíme z ní nic.

vztekání se u nás jsou dny, kdy je naprosto zlatá a jsou dny, kdy sedím v koupelně na zemi a brečím, protože je toho na mě moc a poslední kapka k pláči je, že přijde Ellča a praští mě. Ale se vztekáním jsem klidná - je to popsáno v každé dětské psychologii, dětičky si uvědomují vlastní projevy vůle a svoji osobnost - Ellča si například každý večer 5 minut vybírá, jakou si dá na noc plínu - s jakým obrázkem :-D

Prostě nám ty děti rostou…

Šíma už má docela lepší režim. Kojím, ale na noc dávám Nutrilon, aby byl najezený. Ode mně si nevytáhne. Stejně mu to večerní usínání prostě dělá problémy. Ale platí na něj - plný žaludek, prázdná střívka od prdíků, plínka na čelo, dudlík…
Každé druhé usínání už umí zvládnout sám. Není to ideál, ale ve srovnání s Ellčou je to pořád zlatíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
7.1.10 21:54

ahoj ženy,
hlásím se také po delší odmlce.
Takže začnu reagovat,já bych dítě ráda pohlídala,ale jsem ze Zlína,tak to by jaksi bylo na daleko :wink: :lol: ,ale věřím,že brzy najdeš hodnou maminku,která ti ráda vypomůže.

WERI-moc chválím fotenky,Robík je překrásné dítě a tu ofinku má pěknou, doroste neboj :wink: a mamina jak by smet k světu :huban: :wink:

MARCI- já to tady píši stále a bude neustále opakovat, že tě nesmírně obdivuji,jak to vše zvládáš, někdy sice s pláčem,ale to musí být také. Proto jsme teď miminko trošku odsunuli na později,já se necítím na to,myslím,že bych to nejspíš nezvládla a prostě necítím ještě,že by to mimi mělo přijít.Podala jsem si přihlášku na vysokou,tak snad se dostanu,přijdu na jiné myšlenky a pak třeba nad tím začnu uvažovat, nechci zase to nějak odsouvat,není mi 25,že ano,ale asi to musím cítit uvnitř,kdy to má přijít :wink:

Dneska jsme byli dopoledne v kroužku,bylo vidět,že všechny děti byly rozhrkané ještě,tak z toho nic nebylo,tak jsme měli takovou volnou zábavu v herně a jen s písničkami, příště budeme malovat barvičkama, tak na to jsem vážně zvědavá 8-o 8-o :lol: ani nebudu psát,kde ty barvy budou nejvíc :lol: :lol: Večer jsem si byla zatancovat,nebyla jsem tam tři týdny,tak jsem zhuntovaná jak buldozer a jsem ráda,že vůbec můžu psát :lol: :lol: ale jsem moc krásně uvolněná,nevím co budu říkat zítra ráno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak se teda musím pochlubit,že příští sobotu jdeme s holkama, co chodíme do kroužku s dětmi, na ples. Náš táta odjíždí na celý víkend na pařbu do Znojma,tak co budu sedět doma, že jo :lol: :lol: babička hlídá :palec: :palec: a další středu jdeme večer pařit taky se stejnou bandou,no já se mám :lol: :lol: :lol: to mi bude zase zle :-? :roll:
NIKI- já se k tomu trošku vrátím, jsi normálně kabrňák, Terka je teda malé éro,ale ty jsi šikovná mamina,která se nenechá ničím odradit a zvládáš to, každá máme těžké období s dětmi a musíme to nějak zvládnout. Já se trošku přiznám,že moje kamarádka studuje psychologii a zabývá se dětmi a tak jsme to probírali,Sáru zná,tak ví co a jak a říkala mi,že se k ní nechovám jak bych měla a poradila mi co a jak a fakt ten vztah je o něčem jiném, zdá se mi,že jí víc rozumím, nenadávám ji kvůli …nevím jak to nazvat, prostě to beru trochu jinak,mluvím s ní jinak, můj si toho taky všiml,to mi udělal radost,prostě holky, jsem na sebe hrdá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
7.1.10 21:55

jejda,to jsem se cosi rozepsala :roll: :lol:
Lucinko-jak to dopadlo??? Jak to skončilo a hlavně kde?? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
7.1.10 22:36

baby jedny i kdybych chtěla tak teda stíhat vás to fakt nejde :lol: se vždycky tak rozepíšete.
Jinak děkuji za pochvalu fotek,byla jsem u známých a na návštěvě tam měli profesionálního fotografa,tak ho v rychlosti jen tak párkrát cvaknul,světlo nic moc,tak jsou trochu mázlé ale kdyby si stěma fotkama vyhrál,tak to by teprv byly…

Niky,ty jsi mě pobavila.Robin začal na nočník chodit snad jako poslední a věř,že pořád se mi pochcává i posrává na koberec,nechápu že to spaní tak krásně zvládá a přes den ne,ale už to neřeším.Vtekání mu jde a teda holky,někdy je to tak drsný,že ho musím (i když jsem proti tomu) strčit oblečeného pod studenou sprchu :oops: jenže všechno se ted u těch dětiček mění.Já si vždycky vzpomenu na Macku a pak si říkám,že to mám ještě dobré,až bude druhý prcek tak to teprv začne.

Macko z toho silvestra si nic nedělej.Mám zkušenost,že zrovna ty matky,které se dětem nejvíc věnují a chtějí pro ně to nejlepší bývají označovány za ty co rozmazlují,neumějí se postarat,furt vymýšlí něco extra a podobně.Já osobně tě opravdu obdivuju už jak si začínala s elčou od malička,takže neřeš…určitě až budem mít mimi budu chtít pak poradit jak na to znakování,to se mi moc líbilo :wink: Elča je fakt šikovná s tím mluvením.Holky robin neříká nic,občas něco nádherně zopakuje,on teda podle mě mluvit umí,ale nechce :zed:

Poly: ty jsi ale pařmenka :pankac: jen si to užívej řádně…jinak je super,že máš takovou kamarádku,já sice studuju pedagogiku,ale každé dítě je jiné a když je fakt osobnost jako robin,člověk si neví rady ani tak..já jsem ale přišla na to,že robina v mnoha věcech musím nechat být,prostě si na to musí přijít sám.prostě univerzální recept na to jak vychovávat dítě není..

jinak mám celkem dost,každý den s děrma,doma robouš…no chtělo by to vypnout,taky už jsem si na pondělí naplánovala koncert,takže řádně zapařím :pankac: :pankac: :pankac:

Holky dobrou,zítra škola a já nic neumím :roll:tak at se aspoň vyspím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
7.1.10 22:36

ááááááááááááááááááá, nesnáším tyhle stavy… Ty stavy, kdy potřebuješ křičet a nadávat a poslat toho druhýho do řiti, ale nemůžeš. Nějakej permoník v hlavě ti drží brzdu a z tebe nevypadne ani hláska… Takže jsem po dvouhodinové hádce zas o něco chytřejší… Nemám podporu v ničem, pro co se rozhodnu… Nejsem schopná řídit, jsem špatná matka, špatně vařím, je tu bordel, má špatně vyžehlený prádlo… Tak co jako chci lézt do práce, když ON to nějak zařídit neumí, abych tam mohla… Bylo to pro mě mooooc důležitý… šlo o 4 hodiny… Jak budu vypadat?? Raději půjdu spát… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.1.10 22:53

Luci já moc nevím co na tohle napsat, Mára mi tohle taky jednou řekla a ještě teď s emi omlouvá, že to nebylo hezký, takže já bych se asi k smrti urazila, že není schopný tě podpořit… a jestli mu ten bordel vadí, tak ať ho uklidí :wink: … snad to bude u vás lepší… a jeslti do toho chceš jít a dá se to zvládnout… nemyslím s domácností ale s dítětem :wink: :lol:, tak do toho jdi a neohlížej se… za ty kecy si myslím můžeš opravdu dělat co chceš :wink: (si teda myslím, můj názor :wink: :oops:)

Poly - jéé, taky bych chtěla nějakou radu, myslím, že já na to nejdu moc dobře s Terezou… někdy jo a hned to poznám, ale většinou nemám moc trpělivoasti a hlavně po ní chci věci, který ještě ani umět nemusí a přesto chci aby jedla slušně a když to nedělá, tak jsem z toho na nervy… třeba dneska s rýží, já myslela ž emě omejou, ale pak jsem nad tím přemýšlela a nemusela jsem po ní hned vyjíždět, já to prostě vím no :roll: :oops:… Navíc přišel Mára až na devítku, tak asni ta podpora tu nebyla… taky bych to já mohla dělat lehčí… ale tak třeb aje to tím obdobím… místo toho, aby si řekla, tak se začne rovnou vztekat :-? … snad bude zase líp… a to píšu já s jedním dítětem jó? Takže dvoumatkám a třímatkám se omlouvám :oops: :lol: … a ačkoliv Mára pořád tvrdí, že mu by nevadilo mít další mimčo, tak mě by to v tuhle chvíli teda vadilo :lol: - néé, to jsem už komentovala, teď prsotě ještě ne…

Tak pa ženy a dobrou!

Jo Mací - ten Silvestr je fakt na prd, ale už jsme si to řikaly, viď :wink: … ještě že máš vedle sebe takovýho skvělýho chlapa, já si myslím, že si obě můžeme gratulovat, že jsme si to dobře zařídily :wink: … aspoň že Šíma je na tom líp, aspoń malinkato než Ellča, ale my víme, že to prostě všechno zvládneš matko! Myslíme na vás a těšíme se, až se zase uvidíme :wink:

tak teda už pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
8.1.10 07:26

Holky zdravim.

Maci drzime pesti u nas je to ze dne na den lepsi sara se zacala vic hybat podsunuje uz kolinka je celkove rychlejsi jak byla Eli takze mozna se dockam toho ze bude driv chodit.Aspon doufam taky nejsem nato piplani. :wink: :wink: :wink: Jinak ja vim proc slavime vanoce a tyhle svatky neslavime s rodinou doma je pohoda naramna byly sme pred vanocema vikend u martin.rodicu a myslela sem ze budu vrazdit. :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert : :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

My mely silvestra u znameho ma hotylek a delal detsky silvestr vecer pak jak sly deti spat sme kecaly dospelaci a bylo to super vyborny. :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Poly uzij si to. :pankac: :pankac: :pankac:

Werco drzim pesti taky mam zkouskovy :roll: :roll: :roll: k tomu diplomku bo v cervnu koncim tak sem zvedava jak to zvladneme. :roll: :roll: :roll:

Lucko ten tvuj chlap bez komentare.Muzu otazku mas ho jeste rada?U me by teda nepochodil. :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
8.1.10 07:27

Jo Werco jeste sem chtela ze robik je bozi nahodou mu to sekne a tobe taky.Jak to delas ze si tak hubena ja musim neco schodit bo sem jak matrona. :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
8.1.10 09:41

Krásné ráno…
Já jsem se vzbudila s nějakou divně dobrou náladou… :dance: Včera jsem v tom zmatku zapomněla říct…
Werčo Robík je úžasnej a kdyby si mlčela o tej ofině, ničeho bych si nevšimla… Opravdu vypadá dospěleji… Kolik že mu je?? A v tej školce, no závidím… :-)
MAcko já být na tvém místě, tak vychovávám na dálku, proto je Damu sám… Na druhé dítě si prostě netroufám… V koupelně na zemi brečím i s jedním, co bych pak dělala při dvou… Cítím to podobně jako POLY… Taky se mi zdá, že na druhé dítě nejsem připravená… Něco ve mě mi říká, že ano, ale je tam strašná spousta ne, který mi otvírají oči…
Lost to je právě to… Nechci ho omlouvat, ale je teď strašně vystresovaný kvůli tej ally jestli to auto, co postavil vydrží a pořád není dodělaný… Takže… Ale na druhou stranu nemá právo tohle o mě říkat… Nemám ho ráda, miluju ho… Přešli jsme spolu už větší jeho kiks a já vím, že ON je ten pán s vekým P… No uvidíme dneska… Mají mi volat z té práce a říct mi k tomu něco víc…
Jinak bych byla asistent pedagoga ve speciální škole (Diakonie) - mám to za barákem… školu na to mám… Byla jsem dva roky v děcáku, učila jsem postižené počítače… Teď jde o to, kdy… Kdyby to bylo až od září, tak s malým půjdu v únoru na zápis do jesliček… I když teda ty ceny… Ale mohl by si zvyknout na menší kolektiv a přechod do školky by mohl být bez problémů… No uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí