Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
15.1.10 17:00

Vendul taky nam prave prisly zapisy do skolky a premejslela sem jestli jit ted nebo az pristi rok.no ale ja se hlavne zeptam a uvidime.stejne ji nevemou bo mame saru. :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.1.10 17:18

Lost - my jsme školku zatím ani neřešili, jen jsem sbírala info… tady je takový nával, že si nedělám iluze, že by jí tam vzali :-? - všichni mi říkali, že leda sponzorský dary by pomohli, ale když jsem si sečetla, kolik by nás ta školka stála, tak to jí radši budu mít doma spolu s těma prachama :roll: :-? - fakt nevím, jak to budu řešit… zase bych chtěla, aby se začlenila do koliktivu, ale jak tady na to, to fakt netuším :-(

Tak já si běžím ještě pro vatelín, pustila jsem se do ještěrky, tak ať to nějak vypadá, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
15.1.10 19:58

No ja taky moc neresim ale chtela bych aby sla bo ty deti uz jim pak stacit asi mioc nebudeme.Tak nejak zjistim co a jak a uvidime.Jojo sponzorsky dary tady jedou taky.No ale uvidim ja jeste bych chtela abychom vyjely na nejakou dobu do zahranici i s detma takze uvidime. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.1.10 20:07

No to všechno bych chtěla taky, ale představa, že dávám desetitisíce jen tak… to teda nevím jestli mi to za to stojí… no uvidíme, jak to bude. Tenhle rok to teda asi ještě nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
15.1.10 20:15

Jedna známá taky mluvila o tom, že sponzorský dary fungujou a měla to v plánu a ředitelka jejich školky se rozhodla, že to udělá losem… Bylo 2× tolik dětí než míst, no a na ni to zrovna nevyšlo. Teď dávají holku za 12tis. měsíčně do anglický školky… 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.1.10 20:28

No to je prostě síla!!!!!!! To bude víc než naše hypotéka!!!! To jí snad radši nechám doma než by šla do školky jako předškolák… dám hodně, ale čeho je moc, toho je moc…

Mě zase kamarádka řikala, že tam kde bydlí jich mají dost těch školek, že mají v okolí snad 4 nebo 5 a že s přijetím problém není vůbec… tak nevím, škoda, že to musí být co nejblíž no…

a jiná kamarádka je zase doma a uplácí školku, aby tam měla dítě… není na pořadníku, ale dítě tam má… ze známosti a za prachy…

tak jo holky, já jdu šít, páč nevím, jak udělat zakončení na posštáři, tak si udělám dneska předek a zítra se pokusím s kecama přemluvit matku, aby mi to ukázala…

tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
15.1.10 20:37

Jo jo 12tis. je nářez, ale oni tam mají jako učitelky rodilý mluvčí. Tak je to asi normální cena za takovou službu. A oni maj hafo peněz a řekla si, že když už teda musí holku vozit přes celej Liberec, tak teda sem, než do normální školky.
Jsem si na to jen vzpomněla, že taky „machrovala“ jak to vyřeší sponzorským darem a ředitelka jí losováním vzala vítr z plachet. :roll: :roll: :roll:

Ono jde u toho o to, že když skončí mateřská, tak musíš do práce nebo na pracák nebo neco, aby se platilo zdravotní pojištění že jo. Nebo si ho teda platit sama. No prostě docela komplikace s těma školkama. A zrovna si to vyžereme my, už se prej tolik dětí nerodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
15.1.10 21:25

Vendulko to jo, co nevidět to začne. Nejhorší je, že já nastupuji už 22.2., takže ten týden budeme muset nějak řešit. I když to bude ten zkušební týden. Ne???? Říkali vám o tom? Musím tam zavolat abych věděla přesně co a jak. U nás jsou 2 školky ale informovat jsem se ještě nebyla. Snad aspoň jedna dopadne. Ale jak říkáš, my si to vyžereme a ne jenom se školkou. Pak to bude to samé i se školou a střední. No jo nebude to lehké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.1.10 21:32

Ahoj holky,

tak jsme zase doma, byly jsme týden u našich, u nás měnili hlavní rozvody elektriky a to znamená, že bychom se od 8 do 4 nenajedly a seděly potichu. No maminky nabídka teplého oběda a hlídání Rozulky se nedala odmítnout :palec: . Tentokrát to bylo i v klidu, žádné nervy a stres, takže mám z toho dobrý pocit.

trochu jsem pročetla co jste psaly, ale pokud na někoho zapomenu, omluvte mě prosím.

Nikol, terezka si zvykne, neboj, potom zlobit nebude a cvičení si užijete obě.
A my mlíko zatím nepijeme vůbec, byly jsme znova v gasro poradně a Roska má slabou intoleranci na bílkovinu kravského mléka. Alergie to zatím není a buď se z toho udělá, nebo to úplně přejde. takže my jsme skoro vynechaly jogurty, může jen pribináky mají více tuku a ten zastavuje trávení a nemá po nich průjem a normální mlíko raději nezkouším. Na vápník bych jí měla dávat tvrdý sýr, ale to ona zase nejí, jen med a džem. tož u nás takto, ale snad už přestane pořád kakat.

Poly, tak dávej Sáře do mléka normální krupičku, nebo rýžovou kaši. Séstra to tak dělala a malá Anča byla na ranní a večerní půllitrovku zvyklá až do 4 let.

Vendul, no díky za připomenutí, já na školku úplně zapomněla :think: už jsem si našla, máme zápis 8. dubna.

Liberečandy, od února začínáme chodit do hudební školy, kdybyste měly zájem mrkněte na stránky a přihlaste se. My to musíme využít, Roska už zpívá snad 5 koled + 5 dalších písniček. Sem tam si vynechá slovo, ale jinak zpívá celej text.

http://www.yamahaskola.cz/…ly/liberec-4

už nevím co… kecám u psaní s petrem, do toho poslouchám televizi a už nějak ztrácím nit, tak raději pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
16.1.10 08:54

No holky s tema skolkama to bude neco. :roll: :roll: :roll:

katko do yamahy chodime uz dlouho docela to jde tak snad se vam to bude libit. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
16.1.10 12:10

Stejfa - já jsem to pochopila tak, že zkušební je ten první týden v březnu. Že tam půjdou jen na 2, 3 hodinky, aby se vidělo, jak to snášej. Ale to by se ti komplikovalo ještě víc, že. :roll: :roll:
Jestli budeš potřebovat pomoc, tak nemám problém!!! Klidně ti Verču ten týden pohlídám!! Aspoň by se holky poznaly a měly by v těch jeslích menší problém, když by tam měly známou tvář. :wink: :wink: :wink:

Akaca - tak doufám, že Lucka ten tvůj příspěvek nebude číst moc pozorně. To by zase měla deprese, že je Damulka opožděnej. :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: Že 5 koled a 5 písniček… :wink: :wink: :lol: :lol: To je teda Rozka fakt holka šikovná! Já jsem minulej týden skoro bouchala šampus, když holka přidala ke slabice „my“ š a konečně řekla myš… :wink: :wink: :wink: My jsme stále na prvních slabikách od slov. Takže „mo“ je motorka, most a modrá a podobně… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.1.10 14:42

Vendul - my jsme na tom úplně stejně :lol: - teď je aktuální BÁC, ale jediný co z ní vypadne je „BA“… takže vlastně ne stejně, ale možná vác pozadu. Ale jak jsem psala, to mě zatím fakt netrápí… kromě bobku v kalhotkách, což bylo poprvé a doufám, že naposledy se o nočníku doma nebavíme a ona když potřebuje, tak si normálně dojde… vůbec mi přijde taková samostatná… a husterická k tomu :lol: teď máme pocit, že jí rostou zuby, páč je to s ní docela k nevydržení a taťka mi vysekává poklonu, jak to všechno zvládám a vařím a pracuju… njn…

Jo a ještěrka je hotová!!! Dneska mi máma jen poradila zadek, je to jen takový překlad, kam se polštář vsouká, ale nenechala jsem si to udělat, prostě je to moje práce! Takže radost a fotečka :wink: - jo a omluvte ten kýč, prostě jsem zkoušela co všechno se tam dá udělat, jo? A barvy jsem taky neřešila, je to prostě z toho co mám doma… Jo a to kostrbatý co je, tak to je tím řasením, je to takový plastický, tak to na obr vypadá, jak kdyby se mi klepala ruka :lol: - naopak se tam ty nerovnosti docela ztratily :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
16.1.10 14:46

Nikolaa - ty jó!! Jako dost dobrý!!! :pankac: :pankac: :pankac: Mě se náhodou líbí i ta barevná kombinace. Mě to jako kýč teda nepřijde. :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.1.10 14:57

Vendul - tak to mám radost že se ti to líbí :-D ! ještě dneska půjdu udělat asi kačenku, uvidím, jak to půjde, ta je z víc kusů ale zase tam není tolik zahnutí, tak uvidíme, jak to dopadne :-)

tak já jdu ležet, včera jsem šila do třičtvrtě na jednu, tak to jdu dospat než se Terka probudí…

tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
16.1.10 15:23

Niki me se to taky libi.uz abych mela po skole a mohla se taky venovat uz necemu. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí