Poradna duly
Jana Čurdová
Nikol taky se mě to líbí, něco z tebe bude mamino.
Vendulko ani nevíš jak jsi mě potěšila, to bys mě vážně vytrhla trn z paty. už jsem i babi přemlouvala at si vezme dovču, ale celý týden jí nedají. Tak jestli to platí, tak se určitě domluvíme. Moc by mě to pomohlo. Ale když jsem s ní mluvila, tak jsem měla pocit, že mluví o týdnu před tím nástupem. Vím že říkala, že za ten se neplatí. No budu tam volat v pondělí, tak uvidíme.
Stejfa - aha, no možná jsem to pochopila špatně. To já si za tím nijak moc nestojím. Ale to bys taky neměla nic moc, když bys už chodila do práce a dávala tam holku jen na 3 hodiny. Ale to bych ti ji vlastně mohla vyzvedávat spolu s Dankou. No to nějak vymyslíme. Taky se tam chystám v pondělí volat.
![]()
Vendulko bylo by to asi jedno, ale ani jedno mi moc nevyhovuje. Až ty to nebude vadit, tak se domluvíme.Na celý týden by to určitě nebylo. Dělám zatím jenom 4 dny v týdnu, jeden den jedeme na 60%.
MAcko - ty jsi zlatíčko
![]()
Stejfko, taky děkuju ![]()
Doufám že vám nevadí, že se tady takhle chvástám
, ale mám z toho radost, i když to nevypadá tak jak by mělo… teď dělám kachnu, tak snad bude lepší a hezčí ![]()
Tak pa pa a dobrou!
Niki prosim prosim hod sem kachnu at se pokocham.
Mam depku z toho pocasi zase snezi ty blaho uz mam toho plne zuby.
![]()
Lost, ani mi nemluv. Já mám ráda sníh, ale teď je to pro nás prakticky neřešitelné - tam, kde jede kočár, nejedou boby a naopak. A když jsem táhla minulý týden sourozenecký kočár přes ty sněhové závěje 7+15+14 kg, tak jsem byla totálně vyřízená ![]()
Chtěla jsem už zase vyrazit na cvičení - poprvé i se Šímou a nevím nevím ![]()
Strašně moc se těším na jaro.. ![]()
jj, já jsem z toho taky nebyla dvakrát nadšená
- co jaro - LÉTO!!! Jezdit se koupat!!! Chjo, už se na to fakt těším!
Lost - ještě není hodová a dneska mám docela dost práce, ale uvidím, jak to sthnu a neboj, určitě se pochlubím ![]()
Ahoooooj všem… Jsem ještě parádně unavená z cesty, tak nebudu reagovat, panč si toho stejně moc nepamatuju…
Jen NIKI ten polštář je parádní - jestli bys chtěla mám tu 8 polštářků, můžeš mi na ně taky něco porobit… Chlapeček mi spí na břiše, takže toho stejně moc nenapíšu - nějak se ode mě nechce odlepit od chvíle, co jsme dojeli…
Miláček… Tak já jdu naspat spánkový deficit, kouknu na Vás zítra… ![]()
Ahoj ženy!
Kachna je hotová! Mám z toho radost, je zase daleko lepší než ta ještěrka… teď se tady o ní hádáme, páč taťka nechce ještěrku…
no jako malý děti ![]()
Luci - to bych si nedovolila to co ušiju někomu dát
- ono to takhle vypadá krásně, ale má to mega nedostatků
přece jenom je to druhý potah na posštář, který jsem ušila, takže žádná extra kvalita
- ale až to budu umět, tak klíďo ušiju ![]()
Jo a ta fotečka!
a tady jsou oba… jsem s tím trapná, co? Když já mám takovou radost
![]()
NAZDAR,HLÁSÍM SE PO VÍKENDOVÉ NÁVŠTĚVĚ U RODIČŮ, VEGÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉT
JSEM ODPOČATÁ JAK JINDY
![]()
NIKI-
TEDA JÁ ČUMÍM, TY JSI FAKT FRAJERKA,FÍÍÍÍÍÍÍÍHA
TĚ ŽERU TETA, OPRAVDU ŠIKULENKA,VYPADÁ TO MOC KRÁSNĚ ![]()
No holky tak to byl týden… Jsem na rycho vybírala Bohďovi školu (mi to nedošlo, že už je čas, navíc manžel myslel, že zápisy jsou až ten duben jako školky, ale to je už leden na škooly) No nicméně jsem proletěla zatím 3školy, ale už končím, bo jsem narazila na suprovou… Je to jen 5letka, taková rodinná atmosféra, v pátek byl zápis, tak jsem tam jeli všichni a bylo. Je to jakoby vesnice kousek za naší Ostravou(autobusem 5min.), tož to je v pohodě. ![]()
No jinak ani nevím, jo malinký se nám už ke všemu staví, je to roztomilé, jak ho ty nožičky, ještě moc neunesou, ale on se přesto postaví a jakou má z toho radost
.
Jinak vás moooc zdravím ![]()
A jěště vlastně---normálně mi manžel koupil ložíšek, já už ho obhlížím 3roky a teď ho teda konečně mám..králičí v barvě bordo, s kapuckou po kolena..no nádherný. Jsem se divila, bo byl proti tomu, že je to moc drahé a vůbec, no ale že dostal odměny..tak tak
No jdu hají.. A kdo to tu měl to srnčí
, sakra odkud berete srnčí masíko??
Bych si dala, hlavně dětem..
Jo ještě NIKI- moc pěkné
![]()
Nic už fakt končím