Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
856
27.12.09 22:21

Ahoj, holky,

jste zlatíčka, díky za všechna milá slova :-)

Kačko, zase bude dobře, uvidíš. Jenom musíte oba mluvit a mít na mysli, že se máte opravdu rádi. Ale věřím tomu, že toho máte oba plný zuby. Já ani nemluvím.
U nás je to teď taky drsný. Včerejší noc byla tak příšerná, že jsme se oba probudili s jazykem na vestě. Naštěstí si Ellču vzala babička. Bylo to strašně moc prima a fakt jsem jí - abych nebyla nespravedlivá - připsala jedno velké plus, ale ona si stejně na odchodu neopustila: „Ellča byla fakt v pohodě - až na ten bordel, co mi tam udělala…“ A já už jsem zase supěla. Asi se normálně vykašlu na veškerou slušnost - buď ji má ráda nebo jí prostě vadí, že tam udělala bordel…Já vím, že už jsem asi moc chytlavá, ale tak nějak se mi to hromadí a asi brzy bouchnu…

Zítra jedeme k našim na Moravu, moc se těším. Hlavně se těším, že až se vrátíme, budou Šímovi 3 měsíce a zase začne být trošku líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
27.12.09 22:24

MARCI,TO JE POCHOPITELNÉ,ŽE JSI CHYTLAVÁ,JÁ MÁM DÍTĚ JEDNO A SUPÍM TAKY :-D :wink: A BRALA BYCH TO STEJNĚ JAK TY,BUĎ MÁM RÁDA ANEBO NE. ČÍM BUDE ŠÍMA STARŠÍ,TAK TO BUDE JEN LEPŠÍ,MOC TI TO PŘEJI A POKUD TO PŮJDE,TAK ODPOČÍVEJ ASPOŇ TADY U NÁS NA MORAVĚ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
27.12.09 23:58

Ahoj holky moje,
jako já fakt asi uteču… to byli děsné dny, jsem na tom podobně, jak Macka. Akorát ještě nejsem naštvaná na Vánoce celkově, ale, jak to u nás proběhlo, mě teda dost vynervovalo. A s mnžou to máme tak zase jako Akačka… No fuj, kdy tohle skončí :?: :?:
Jsem unavená, jdu spát, ale zítra vám to tady asi vylíčím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
27.12.09 23:59

Holky, kam se poděli metříky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
28.12.09 21:02

Děvčata moje doufám, že vám to dobře všechno dopadne.
Macko nevěš hlavu určitě to zvládneš. Vždy jsem tě obdivovala jak to všechno zvládáš, tak to vydrž a hezky si to na téj Movavě uží.

Katko v každé rodině je občas zataženo, ale jak se po dešti rosvítí sluníčko, tak se i u vás zasvítí. Uvidíš. Jo a vypadá to, že se ve čtvrtek budeme moct sejít, ale ještě to upřesním. Už se těšíme, snad nám to vyjde.

Nikol ráda bych se sešla, ale jedou s námi i tchánovci a máme v plánu velkou procházku Prahou. Takže to asi nebude možné, ale snad to jednou klapne. Doufám, že nezmrzneme.

Dajmo při 3 dětech bych byla taky vyflusaná. Co při 2. 8-o 8-o 8-o :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
28.12.09 21:09

Stejfko, tak to je jasný, to je výlet :wink: … užijte si to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
29.12.09 12:45

Ahojte holky.
Teda strašně mě mrzí, že jste si ty Vánoce neužily podle Vašich představ… Snad bude lépe a krize zkončí tak, jako začala…
Teda Macko, jak tohle všechno zvládneš při dvou dětech nechápu… U nás se prostě od doby, co jsem s Alešem slaví Vánoce 23. A na štědrej den jsme u jeho mamky, aby nebyla sama… A to má prosím Aleš 2 sestry - jedna dokonce bydlí ve stejném městě. No co… Damulka byl úžasnej - největší radost měl ze stromku a pak z knížek, které dostal… A traktor - s ním i musel jít spinkat… U nás byla klasika - jen salát a kapr. Já kapra nejím, tak jsem dělala lososa a Damu zobal i lososa i kapra.. :)
Kačko, musí bejt paráda, že takhle krásně mluví. Damu sice začíná spojovat slova, ale tím jak mu chybí ty 3 zuby - je mu špatně rozumět. A koukala jsem, jak krásně papá. Teda, mě Damulák parádně zkouší - jednou jí parádně a jindy je na zabití a šťourá se v jídle rukama… To samé s nočníkem. Začínám to vzdávat, myslím, že my se to nikdy nenaučíme…
Jinak jsme Vánoce zakončili Laryngitidou, takže už jsme 2 noci nespali… :) Ale snad už bude líp…

Holky užívejte v rámci možností… Moc na Vás myslím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
29.12.09 17:01

Ahoj, holky,

zdravím z Moravy. Dneska už na sobě cítím, že je trošku líp. Přece jen tady nemusím vařit a nemám pořád na krku obě děti, tak se trošku házím do pohody. Jirka je taky spokojený - byl dnes půl dne fotit veteš na starém baráku, který naši koupili a budou jej bourat, tak byl štěstím bez sebe. K Vánocům dostal nový stativ, tak si ho vyzkoušel a myslím, že si po dlouhé době taky pohladil dušičku :-)
Lucko s tou laryngitidou je mi to líto, já ji taky tak trošku čekám, naši tady hodně topí a mají suchý vzduch. No snad to zvládnem…

Dostala jsem od našich Kuchařku pro dceru, tak se kochám a moc mě to baví :-) Taky jsem si k Vánocům pořídila spinningové kolo - Jirka mi jej vyzvedne po cestě domů. Strašně se těším, až si na něm budu vybíjet (na kole - ne na Jirkovi) svůj stres a vztek! :zed:

Dajmo moc a moc držím palce. Musíme to holt vydržet, bude líp :-)

A ještě jednou Vám všem moc děkuji za podporu. Už je to za námi a bude jenom líp :-)

A ještě zase po nějaké době odkaz na naše fotky na photobucketu: http://s254.photobucket.com/…Ella_020308/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.12.09 20:17

ahojte holčiny,
MARCI-moc ráda čtu,že ses hodila do pohody a klídku v rámci možností,důležité je,že aspoň na tu chvilenku nejsi na vše sama :palec: tak si to užívej dokud můžeš.
STEJFI-užij si výlet a pak hoď nějaké foteny ano?? :wink:
LUCI-ahoj po dlouhé době,to mě mrzí,snad se z toho brzy dostanete :huban:
DAJMI-vykecej se jasné,tož jsme tu od toho či ne?? A jasňačka,že je to všude v domácnostech stejné s hádkama a dohadama,já jsem si pobrečela dneska :roll: Sára mi už asi 8 měsíců v noci nespí a jsem z toho opravdu už na nervy a poslední dobou se budívá festovně,asi tak 12×za noc,to fakt už nedávám. Tak jsem ráno valila k dr. a ta mi malou poslala první na ušní,jestli náhodou něco není zanedbané, poté půjdeme k neurologovi,ale to až v únoru,tak do té doby má nasazené homeopatika,tak uvidíme jestli zaberou.Tak se držte taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
29.12.09 22:59

Poly s tím nespaním se přidávám. Ellča od narození spala celou noc v kuse asi tak 6×!!! A poslední dobou je to zase katastrofa. Šílený řev, v noci křičí ze spaní a pořád ještě vyžaduje v noci mlíko… A Šíma je totéž v bleděmodrém.

No a dneska večer jsem se chytla s našima - prý svoje děti trápím, protože je kojím. A kdybych jim dala flašku - teda teď Šímovi - všechno by se vyřešilo - děti by chodily obě v osm spát, spaly by celou noc (což teda Ellča nedělá flaška neflaška) atd. Jsem z toho na nervy!!! :twisted: Fakt nevím, co mám dělat. Jsem ráda, že se to ustálilo a normálně kojím a tyhle kecy mě akorát tak nas.. :evil: Náš táta má teorii, že dítě od tří měsíců by mělo jíst svíčkovou a uzený…

Ach jo :nevim: fakt nevím, co s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
30.12.09 08:37

Macko, jen koj… Co já bych za to dala… :cry:
Jinak my taky nespíme v kuse… :) Snad se to, holky, brzo změní…
Já nevím, jak s tím nočníkem… :( Holky už jsem z toho zoufalá… On ho prostě absolutně sabotuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
30.12.09 10:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
30.12.09 11:08

Tý jo, Lucko, to je vlasatý šikula!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
30.12.09 12:57

Děkuji Macko :srdce:
Tady mám něco málo z Vánoc http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
30.12.09 13:06

Ahoj ženy!

Tak já mám právě 3 hodiny pryč Terku… Vzala si jí máma a jeli její kamaráce na procházku a pobýt tam… tý jo, já jsem z toho hotová. Telefon má asi vybitý, ale tak vím, že je všechno v poho, jen jsem na nervy… když hlídá u mě nebo u ní, je to něco jinýho, ale takhle… divný… byla jsem v krámě, koupit dárečky pro dvojčátka, který se do týdne narodí, dneska nastoupila do porodnice… a kalhotky jsem koupila Terce… Mací v Kik, jak jsi mi řikala, jen tam teda neměli moc na výběr, tak snad to bude dobrý… a teda kvalitka super, kam se hrabe Tesco…

A s tím kojením si nic nedělej… prostě tak jak to cítíš, nenech si do toho kecat… kor když vidíš, že to nefungovalo u Ellči… taťka s tím nedělá caviky, no… je to chlap, co bys chtěla :lol: :wink:

No a Lucko - to je ale háároš - kdybych nevěděla, asi bych ho označila za holčičku… jééé, to jsme byli v dětským koutku a já jsem mluvila na Terezu, ať to taky půjčí chlpečkovi a ta holčička se zamračila a řiká mi: „Já jsem ale holčička!“ :lol: :lol: :lol: - a maminka jí řikala, že se nezlobíš na tetu, že si tě spletla a ona že nééééé :lol: … no a tanečník je to luxusní :lol: - škoda že to nebylo z větší dálky, ale i tak jsem si to užila :lol:. Správný nápad natočit to na video, určitě se pobaví až bude velký :lol: :wink:

Chjo, už aby byla doma, kruci… jsem nervózní…

Tak pa ženy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital