Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, holky,
jste zlatíčka, díky za všechna milá slova ![]()
Kačko, zase bude dobře, uvidíš. Jenom musíte oba mluvit a mít na mysli, že se máte opravdu rádi. Ale věřím tomu, že toho máte oba plný zuby. Já ani nemluvím.
U nás je to teď taky drsný. Včerejší noc byla tak příšerná, že jsme se oba probudili s jazykem na vestě. Naštěstí si Ellču vzala babička. Bylo to strašně moc prima a fakt jsem jí - abych nebyla nespravedlivá - připsala jedno velké plus, ale ona si stejně na odchodu neopustila: „Ellča byla fakt v pohodě - až na ten bordel, co mi tam udělala…“ A já už jsem zase supěla. Asi se normálně vykašlu na veškerou slušnost - buď ji má ráda nebo jí prostě vadí, že tam udělala bordel…Já vím, že už jsem asi moc chytlavá, ale tak nějak se mi to hromadí a asi brzy bouchnu…
Zítra jedeme k našim na Moravu, moc se těším. Hlavně se těším, že až se vrátíme, budou Šímovi 3 měsíce a zase začne být trošku líp…
MARCI,TO JE POCHOPITELNÉ,ŽE JSI CHYTLAVÁ,JÁ MÁM DÍTĚ JEDNO A SUPÍM TAKY
A BRALA BYCH TO STEJNĚ JAK TY,BUĎ MÁM RÁDA ANEBO NE. ČÍM BUDE ŠÍMA STARŠÍ,TAK TO BUDE JEN LEPŠÍ,MOC TI TO PŘEJI A POKUD TO PŮJDE,TAK ODPOČÍVEJ ASPOŇ TADY U NÁS NA MORAVĚ ![]()
Ahoj holky moje,
jako já fakt asi uteču… to byli děsné dny, jsem na tom podobně, jak Macka. Akorát ještě nejsem naštvaná na Vánoce celkově, ale, jak to u nás proběhlo, mě teda dost vynervovalo. A s mnžou to máme tak zase jako Akačka… No fuj, kdy tohle skončí
![]()
Jsem unavená, jdu spát, ale zítra vám to tady asi vylíčím..
Děvčata moje doufám, že vám to dobře všechno dopadne.
Macko nevěš hlavu určitě to zvládneš. Vždy jsem tě obdivovala jak to všechno zvládáš, tak to vydrž a hezky si to na téj Movavě uží.
Katko v každé rodině je občas zataženo, ale jak se po dešti rosvítí sluníčko, tak se i u vás zasvítí. Uvidíš. Jo a vypadá to, že se ve čtvrtek budeme moct sejít, ale ještě to upřesním. Už se těšíme, snad nám to vyjde.
Nikol ráda bych se sešla, ale jedou s námi i tchánovci a máme v plánu velkou procházku Prahou. Takže to asi nebude možné, ale snad to jednou klapne. Doufám, že nezmrzneme.
Dajmo při 3 dětech bych byla taky vyflusaná. Co při 2.
![]()
Ahojte holky.
Teda strašně mě mrzí, že jste si ty Vánoce neužily podle Vašich představ… Snad bude lépe a krize zkončí tak, jako začala…
Teda Macko, jak tohle všechno zvládneš při dvou dětech nechápu… U nás se prostě od doby, co jsem s Alešem slaví Vánoce 23. A na štědrej den jsme u jeho mamky, aby nebyla sama… A to má prosím Aleš 2 sestry - jedna dokonce bydlí ve stejném městě. No co… Damulka byl úžasnej - největší radost měl ze stromku a pak z knížek, které dostal… A traktor - s ním i musel jít spinkat… U nás byla klasika - jen salát a kapr. Já kapra nejím, tak jsem dělala lososa a Damu zobal i lososa i kapra.. ![]()
Kačko, musí bejt paráda, že takhle krásně mluví. Damu sice začíná spojovat slova, ale tím jak mu chybí ty 3 zuby - je mu špatně rozumět. A koukala jsem, jak krásně papá. Teda, mě Damulák parádně zkouší - jednou jí parádně a jindy je na zabití a šťourá se v jídle rukama… To samé s nočníkem. Začínám to vzdávat, myslím, že my se to nikdy nenaučíme…
Jinak jsme Vánoce zakončili Laryngitidou, takže už jsme 2 noci nespali…
Ale snad už bude líp…
Holky užívejte v rámci možností… Moc na Vás myslím ![]()
Ahoj, holky,
zdravím z Moravy. Dneska už na sobě cítím, že je trošku líp. Přece jen tady nemusím vařit a nemám pořád na krku obě děti, tak se trošku házím do pohody. Jirka je taky spokojený - byl dnes půl dne fotit veteš na starém baráku, který naši koupili a budou jej bourat, tak byl štěstím bez sebe. K Vánocům dostal nový stativ, tak si ho vyzkoušel a myslím, že si po dlouhé době taky pohladil dušičku ![]()
Lucko s tou laryngitidou je mi to líto, já ji taky tak trošku čekám, naši tady hodně topí a mají suchý vzduch. No snad to zvládnem…
Dostala jsem od našich Kuchařku pro dceru, tak se kochám a moc mě to baví
Taky jsem si k Vánocům pořídila spinningové kolo - Jirka mi jej vyzvedne po cestě domů. Strašně se těším, až si na něm budu vybíjet (na kole - ne na Jirkovi) svůj stres a vztek! ![]()
Dajmo moc a moc držím palce. Musíme to holt vydržet, bude líp ![]()
A ještě jednou Vám všem moc děkuji za podporu. Už je to za námi a bude jenom líp ![]()
A ještě zase po nějaké době odkaz na naše fotky na photobucketu: http://s254.photobucket.com/…Ella_020308/
ahojte holčiny,
MARCI-moc ráda čtu,že ses hodila do pohody a klídku v rámci možností,důležité je,že aspoň na tu chvilenku nejsi na vše sama
tak si to užívej dokud můžeš.
STEJFI-užij si výlet a pak hoď nějaké foteny ano?? ![]()
LUCI-ahoj po dlouhé době,to mě mrzí,snad se z toho brzy dostanete ![]()
DAJMI-vykecej se jasné,tož jsme tu od toho či ne?? A jasňačka,že je to všude v domácnostech stejné s hádkama a dohadama,já jsem si pobrečela dneska
Sára mi už asi 8 měsíců v noci nespí a jsem z toho opravdu už na nervy a poslední dobou se budívá festovně,asi tak 12×za noc,to fakt už nedávám. Tak jsem ráno valila k dr. a ta mi malou poslala první na ušní,jestli náhodou něco není zanedbané, poté půjdeme k neurologovi,ale to až v únoru,tak do té doby má nasazené homeopatika,tak uvidíme jestli zaberou.Tak se držte taky ![]()
Poly s tím nespaním se přidávám. Ellča od narození spala celou noc v kuse asi tak 6×!!! A poslední dobou je to zase katastrofa. Šílený řev, v noci křičí ze spaní a pořád ještě vyžaduje v noci mlíko… A Šíma je totéž v bleděmodrém.
No a dneska večer jsem se chytla s našima - prý svoje děti trápím, protože je kojím. A kdybych jim dala flašku - teda teď Šímovi - všechno by se vyřešilo - děti by chodily obě v osm spát, spaly by celou noc (což teda Ellča nedělá flaška neflaška) atd. Jsem z toho na nervy!!!
Fakt nevím, co mám dělat. Jsem ráda, že se to ustálilo a normálně kojím a tyhle kecy mě akorát tak nas..
Náš táta má teorii, že dítě od tří měsíců by mělo jíst svíčkovou a uzený…
Ach jo
fakt nevím, co s tím…
Macko, jen koj… Co já bych za to dala… ![]()
Jinak my taky nespíme v kuse…
Snad se to, holky, brzo změní…
Já nevím, jak s tím nočníkem…
Holky už jsem z toho zoufalá… On ho prostě absolutně sabotuje…
Děkuji Macko ![]()
Tady mám něco málo z Vánoc http://www.youtube.com/watch?…
Ahoj ženy!
Tak já mám právě 3 hodiny pryč Terku… Vzala si jí máma a jeli její kamaráce na procházku a pobýt tam… tý jo, já jsem z toho hotová. Telefon má asi vybitý, ale tak vím, že je všechno v poho, jen jsem na nervy… když hlídá u mě nebo u ní, je to něco jinýho, ale takhle… divný… byla jsem v krámě, koupit dárečky pro dvojčátka, který se do týdne narodí, dneska nastoupila do porodnice… a kalhotky jsem koupila Terce… Mací v Kik, jak jsi mi řikala, jen tam teda neměli moc na výběr, tak snad to bude dobrý… a teda kvalitka super, kam se hrabe Tesco…
A s tím kojením si nic nedělej… prostě tak jak to cítíš, nenech si do toho kecat… kor když vidíš, že to nefungovalo u Ellči… taťka s tím nedělá caviky, no… je to chlap, co bys chtěla
…
No a Lucko - to je ale háároš - kdybych nevěděla, asi bych ho označila za holčičku… jééé, to jsme byli v dětským koutku a já jsem mluvila na Terezu, ať to taky půjčí chlpečkovi a ta holčička se zamračila a řiká mi: „Já jsem ale holčička!“
- a maminka jí řikala, že se nezlobíš na tetu, že si tě spletla a ona že nééééé
… no a tanečník je to luxusní
- škoda že to nebylo z větší dálky, ale i tak jsem si to užila
. Správný nápad natočit to na video, určitě se pobaví až bude velký
![]()
Chjo, už aby byla doma, kruci… jsem nervózní…
Tak pa ženy!