Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
789
17.11.09 11:26

Ahoj hoky, tak u nás televize krom reklam a pár večerníčků a to jen u snídaně nic moc :roll:
Dneska budeme mít odpoledne taťku doma, tak asi podnikneme nějakou tu procházku :palec: Teď koukám na pohádky, dítko spí a tak mám chvilku klidu :pankac:
Nikol: já tu kreslící tabulku kupuju, protože se dá vzít na cesty, do kočárku do auta … tož tak :wink:
Werčo: držím palce aby to bylo vše OK :palec:

Nevím co všechno jste tu psaly, tak se omlouvám, pokud nereaguji :kytka:

Jinak Jony s tím mluvením už trochu pokročil. Už umí pár věcí pojmennovat, ukázat kde je pupík … v Jonáškově podání je to tutík :think: Kocourovi říká místo PIšta „PITA“ … a hlavně je to velká opice, pořád nás napodobuje, je to sranda :lol: Nosím doma na rameni kocoura a moje máma mu dala takový magnetek s kočkou a on ho nosil na rameni jako já :lol: :lol:
Vztekací období pořád neskončilo a přijde mi jako by to bylo horší a horší … no snad ho to brzy přejde, už jsem občas z něco děsně hysterická :zed:
Tak holky zatím ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.11.09 11:56

HELE,TAK TETA STEJFI URČITĚ MYSLELA TEREZKU A NEEEE NIKOLKU :lol: :lol: JAK SPRÁVNĚ PODOTKLA LOST,ALE TADY JE OPRAVDU TOLIK ŽENSKÝCH,ŽE JÁ KDYŽ ODEŠLU PŘÍSPĚVEK,TAK ČUČÍM JESTLI JSEM TO FAKT NAPSALA SPRÁVNĚ :oops: :oops: :-P
TÁÁÁÁÁÁK DÁREČKAMA JSTE MI POMOHLI,JÁ JSEM OPRAVDU NEVĚDĚLA,TAKŽE TEN STOJAN I TABULKA MĚ NADCHLA,TAK DO TOHO PŮJDU,POKUD TO NĚKDE UVIDÍM :lol: ,TAKŽE DÍKY ZA INSPIRACI.
JÁ ČEKÁM,KDY SE MI VZBUDÍ MALÁ A POFRČÍME K NAŠIM,TAŤKA DOŠEL PO ŠESTNÁCCE DOMŮ,TAK HO CHCI NECHAT VYSPAT,AŤ HO TEN NÁŠ ANDÍLEK :andel: NECHÁ VYSPINKAT,OD RÁNA JE NA POTLAMIČCE :evil: :evil: :zed: TAK JSEM JI DALA BRZO SPAT,TAK SNAD SE Z TOHO VYSPÍ,ASPOŇ DOUFÁM,ALE JEDU K BABI,TAK NA TO NEBUDU SAMA :oops: :oops: :lol: CHTĚLA BYCH SI NA SEBE NĚCO PĚKNÉHO KOUPIT,JDEME V PÁTEK NA FIREMNÍ VEČÍREK, TAK AŤ NEVYPADÁM,JAK MATKA NA MATEŘSKÉ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: TAK SE HOLKY MĚJTE KRÁSNĚ A PĚKNÝ DEN, U NÁS KRÁSNĚ SVÍTÍ SLUNÍČKO,TAK MALÉ VEZMU MOTORKU A BUDEME ASPOŇ VENKU CELÉ ODPOLEDNE. TAK PA :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.11.09 11:57

LENI, S TÍM KOCOUREM JSI MĚ DOSTALA :lol: :lol: :lol: :lol: JÁ MÁM DOMA ZASE TAKOVOU ŽABU Z KERAMIKY,KTERÁ SEDÍ A MALÁ MĚ NAPODOBUJE A NOSÍ JI NA RAMENI TAKY :mrgreen: :mrgreen: ,JE TO SUPER TAKTO TY DĚTI POZOROVAT,JE TO UŽ PARÁDA TENTO VĚK. TAK PA. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
17.11.09 16:07

Ahoj holky,díky za podporu!!!!

Jinak se musím přidat k dárkům.Tu tabulku budu kupovat taky,protože Robík si strašně hrát hraje s lukášovo mobilem (má takový ten s tou tužkou-takže robík si vždycky kreslí na mobilu),pak se mi líbil ten vláček,takže super typ.Když jsem byla ve školce na praxi,tak tam robíkovi na zabavení půjčili motorický labirynt,moc se mi to líbilo a jemu taky,takže do toho jdem http://www.maxikovy-hracky.cz/…rint-beruska ,taky nějakou knížku chci koupit,hudební nástroje (rumba koule,dřívka..),pak toto http://www.maxikovy-hracky.cz/…-zatloukacka …to je vše..chtěli jsme ještě velké auto,ale ted by si ho v našem malém bytě stejně neužil,tak ho koupíme až k narozeninám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
17.11.09 16:11

Ahoj, holky,

já tady mám až do pátku ségru, tak jsme dneska s oběma dětmi a tátou vyrazili všichni na oběd do restaurace s dětským koutkem. Šíma měl premiéru. Po dvou probrečených dnech to prospal, pak se najedl a pokračoval. Pak jsme šli procházkou domů a Ellča usnula v kočárku, tak se vstávalo až před chvílí a vypadá to, že bude protivná až do večera…

Werčo, držím palce, ale i kdyby se něco dělo, nevěš hlavu - jsi zdravý mladý člověk a všechno bude dobré dřív či později!!! Hlavně klídek a pohodu! :kytka:

Ellis taky mele pantem v jednom kuse a každý den se fakt smějeme. Předevčírem zahlásila „Jééééžišmarjááá“. Taky zvládá písničky a básničky a pozdravy atd. ale mám pocit, že je chudák po mě - nic nedotahuje do konce, všechno ji přestane v polovině bavit. Taky si vymýšlí svoje slova - rumba koulím říká „lály“, pastelkám „písinky“ a i když umí říct normálně pes, pejsek, pejsánek, používá „hafka“. :lol:

My buď půjdeme na Mikuláše tady do Domu dětí a mládeže nebo pojedeme s dětmi na pár dní k našim na Moravu a pozveme taky nějakého dědinského :-)

Včera jsme s Ellčou psaly dopis Ježíškovi, tak jsem se smála. Namalovala pár čar a řekla mi, že je to tunel (takový ten látkový z IKEA).

My jsme včera objednali dva boxy Lego Duplo a přikoupíme ještě tak 2-3 drobnosti v řádu desetikorun.

Tabuli na malování dostala Ellča k narozeninám a je u nás velmi oblíbená - máme samozřejmě IKEA - ta je totiž na křídy, mazací fixy i na papír.
A ty převlíkací medvídky taky máme a taky doporučuju.

Lost strašně to letí, ale je to dobře, viď? Šíma už má taky měsíc pryč. A já jsem moc ráda, že to teď tak utíká. Bude fajn, až bude zima za námi… U nás se Ellča už zase docela srovnala, tak jsem fakt ráda. To bojkotování nočníku mě ubíjelo. Už je naštěstí zase na svém. Šímovi natírá zadeček, chodí jej hladit, když pláče… Je to s nimi fajn a jsem fakt spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.11.09 16:12

Čau ženy, tak my jsme dneska byli nakupovat v Ikee a asi to byl nápad dalšího půl milionu lidí, takže jsem tam nalítli, koupili, ani to neprocházeli a zase vylítli…

No Nikolce se Mikuláš taky bude líbit :wink: :lol: :lol: :lol:

Já už jsem to zase všechno zapoměla, včera jsem až donoci řešila problém s programem, no myslela jsem, že se zvencnu :roll: :zed: - mimochodem ty smajlíci se docela hodí :lol:

Werčo - budeme držet palce, aby to bylo normální těhu a všechno to dobře dopadlo!!!

Lenko - jj, to máš pravdu, to se aspoň zabaví když někde bude :wink:

A dál nevím, jdu makat, ať to mám co nejdřív z krku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.11.09 20:16

cau matky!!!!

my sme tiez viac netelkovi :lol: ju bavia len niektore reklamy a znelky, inak ju nezaujme zatial ziadna rozpravka viac nez 2 minuty :wink: a takisto ma katka vlastny slovnik( topanka-pampo, kalerab-kalinka, pod sem-hon tem atd.....je to vazne prca, ked si vypyta ze chce pit tak mi hned hovori hon tem a ide si sadnut na kreslo) :wink:

dali ste dobre napady na darky, ja stale nie som rozhodnuta co jej kupim, ale este je caaaaaaaas, ja mam vzdy cas a potom sa blaznim :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: to som cela ja.

inak dnes mala od rana teplotuje, aj som si tu s nou uz porevala lebo som videla jak jej bolo zle, lenze teplotu si odmerat nenechala, rano sa mi to este podarilo to mala 39, ale inak jej nic nie je, takze ked to do zajtra neprejde ideme k dr :-? :wink:

poly nech sa ti nakup vydari a pekne sa zabav! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
werco a nebola si u toho dr. nejak skoro? vobec neviem v ktorom si tyzdni, ale teda dufam, ze to vsetko bude v poriadku! :huban: :huban: :huban:

nikol sak to je napad za milion ist do ikei cez volno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no a predchadzajucej stranke sa nedostanem, takze uz neviem co kto pisal, tak sa majte krasne!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.11.09 20:42

Mišur - :-? viď? :roll: :lol: :lol: :lol:
Ať je KAtce líp!!! Je hrozný vidět ty naše mimina nemocný… nevidím se, že jsi řvala, já bych na tom byla stejně…

a toho mluvení se u nás nebojím… víc bych chtěla, aby už měla dlouhý vlásky, než aby odříkávala abecedu :lol:

Tak pa ženy, jsem psala na FB, jak jsem ráda, že jsem pro dnešek dopracovala a pak jsem se mrkla, že je tam toho ještě jednou tolik, takže jsem v půlce :-? :lol: - takže žádný vybavování, jdu makat, ať si užiju aspoň Ano, šéfe..

pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.11.09 21:47

Ahoj,

werčo, u mě taky nebylo nic vidět až do 5 týdne. Taky jsem byla v podezření na mimoděložní, ale potom najednou jupí, tak doufám, že bude jupí i u výs.

Misur, ať je Katušce líp a hlavně ať to není prasečí chřipka…

U nás se zase rýmuje, kámoška co u nás přes víkend spala přijela s rýmou a vůbec mi nic neřekla a teď teče z nosu rosce a do toho pokašlává..... :-? Ach jo, to je život.

Vendul, to pojedeme do Jiřetína k našim. vesnická mikulášká s básničkama a tak… :wink:

Tak už taky nevím co, mějte se hezky a hlavně zdravě.

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
18.11.09 10:39

Akaca - no jo, vždyť jsem to říkala… ty vaše protekce a známosti… :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Liberečandy - nepojedete náhodou do vánoc ještě do Ikey? že bych toho zneužila… :oops: :oops: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
18.11.09 21:11

Vendulko já tam byla minulý týden a taky bych ještě potřebovala. Neměli zrcadla co jsem chtěla. Kdybych tam jela tak ti písnu.

Katušce i Rózce rychlé uzdravení. A Nikol samozřejmě, že jsem myslela Terezku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
19.11.09 06:46

Ahoj holky.

K tem vanocum nevim co za darky.Ale ted Eli hrozne bavi masinky a koleje jezdit po nich tak ji asi neco obstarame.Tu tabuli psaci mame taky.tak nevim mozna jeste nejakou panenku bo zadnou poradnou nema a mozna lego.je to zase bude financi. :roll: :roll: :roll:

jo a cukrovi nepecu napece nam tchyne. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
19.11.09 06:48

Jo werco a tobe drzime pesti tak dej vedet myslim ze dnes jdes k dr ze?Tak nam pak dej vedet.Myslime na tebe. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
19.11.09 20:55

Jéééé Stejfo, to bys byla strašně moc hodná!!!!!!!! :huban: :huban: :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
19.11.09 21:04

ahoj holky,
tak já jsem si odskočila od žehlení :-? :-? Dneska jsme se měli báječně,malá byla celý den hodňučká,tak čekám co bude v noci :roll: :roll: Dopoledne jsme byli v Matýskovi ve cvičení,pekly jsme perníky,malá do toho byla tak zažraná,že jsme u toho vydrželi hodinu, strašně ji bavilo vykrajování a dávání na plech,tak snad jí to vydrží do příštího týdne,kdy budeme péct doma :wink: Odpoledne jsme jeli k babičce a stvrdli jsme tak až do večera :roll: :roll: ,chudák babička,ta je tak naběhaná za malou, bez motorky teď neuděláme ani ranu,tak hlavně to rozjíždění z kopečků je pro ni děsná sranda,ale pro babi už ne :lol: :lol: :lol: No a včera večer jsem byla na pařbě,jen jsem se s taťkou minula ve dveřích,akurát šel do práce :roll: , tak mi to přišlo strašně směšné,ale mu moc ne :lol: :lol: :lol: :lol: Tak nemusí chodit pořád jen on, že jo???Užívám dokud to jde,jak bude druhé, pak padnu za vlast :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zaregistrovala jsem tady marody,tak se holky dejte co nejdříve dohromady,já ťukám, my se držíme bezvadně, což u nás vždy byla hrůza,tak snad vydržíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí