Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky… hlásím se po svatbě… ani jsem nepila a 2dny mi bylo děsně
. Jinak svatba pěkná
No a sakra jak mám to video tedy hodit tady? Mám to s těch přeposílaných a otvírá se mi rovnou media player… Tak já nevím, co s tím… Tohle mi udělal manžel a mně to jede, tak jsem netušila, že vám to nepojede.. ![]()
Tak jsem z toho nového emimina docela rozpačitá. Nějak nemůžu najít funkce, které se mi na starém líbily… no snad se nějak sžijeme ![]()
Koukám, že máte taky problém s novou verzí. Ale musím uznat že vypadá líp. Až si zvykneme, tak to bude dobrý.
Dajmo takže si byla na svatbe, taky bych na nějak hned šla. Bohužel nikdo nic takového neplánuje.
Až to budeš umět tak jsem šoupni aspon nějaké foto. Co ti bylo DAjmo?
Macko tak co už je to lepší? Ell si už zvyká?
Ahojte holky. Po delší době. Na státní svátek jsem jela s Damulkou na pohotovost. Přišel o 3 zuby… Za 14 dní jdeme ještě na kontrolu znovu k zubařce, ale obávám se, že mi nic povzbudivýho neřekne… Pořád mu koukám do pusy, jestli nepovylezli, ale ne…
Strašně sem to obrečela… Ale holky, nikdy nezapomenu na ty jeho vystrašené oči, když jsme na něm leželi, aby byl v klidu na rentgenu… Hrůza… Do toho zase blbne Aleš… Doufám, že u Vás je všechno v pořádku… Tak se opatrujte… ![]()
Jé Lucko, to mi je líto! A co se stalo? Danule má trošku uštípnutej jeden přední zub. Prostě to vypadá, jak kdyby tu svoji „madonovskou“ mezeru mezi předníma zubama měla ještě větší a trochu nakřivo.
No co naděláme. Spadla mámě na dlažbu před barákem. Máma z toho byla celá hotová, ale tak co, že jo. To se mohlo stát i mě. Všechno se prostě neohlídá.
![]()
Liberečandy - mohla bych vás holky poprosit, jestli byste mi pak nějak dali tip na mikulášskou a nějaký maškarní v Liberci? Jestli na něco narazíte.
Ahojky mamuse.
Prisla jsem na vas kouknout a docela se divim, ze je tady takove mrtvo.
To jakto?
Nezvykly jste si na novou verzi nebo neni cas?
MACI, preju at i ve ctyrech vse zvladate na jednicku!
U nas se ted spinka,tak jdu odpocivat. Jinak novinky od nas at vam taky neco napisu…hm co bych vam tak napsala noveho, jo mala nocnikuje,sama od sebe je najednou pres den doma bez plenek,uz skoro mesic. Jinak ukecana je poradne, ale tak vse v normalu ![]()
Tak se tu mejte, zatim paa.
Sakrys, natrikrat ![]()
Luci, chudak malej, co se mu stalo? Drzte se ! ![]()
tady zase nic moc. Kde pak je Míša ukecaná. A ostatné maminy????????????
Vendulko mikuláše ještě nemáme vymyšléného. Jednoho budou pořádat i z toho cvičení jak chodíme. Tak možná i u vás to tak bude. No snad nějakého potkáme.
![]()
Lucko taky bych asi kolabovala. Ještě, že to jsou první. Co se stalo? ![]()
Amazonko gratuluji k nočníkování.
![]()
jojo, já taky kolabovala. A to doslova. Nemohla jsem dýchat, přřes slzy jsem neviděla, nebyla jsem schopná mluvit a Aleš samozřejmě v práci. Takže jsme jeli s kamarádkou - ještě že tak. Odpovídala za mě, vstřebávala to, co říká doktorka.
Holky, byla to vteřina. Jen jsem se otočila, abych vzala misku s jídlem… Jen jsem viděla jak padá a dopadá přímo na obličej. spodní ret jsem vůbec neviděla. Jediné co si z toho pamatuju - ty vytřeštěný oči a jak mi kamarádka říká ať dýchám… Hrozný, už to nechci zažít… Nemá obě jedničky a kus levé dvojky… Teď už si říkám, ještě, že to odnesly jen zuby… Ale Alešova první reakce byla samozřejmě taková, že je to všechno má chyba. Neumím malého pohlídat a bla bla bla…
Zubařka nám musí udělat snímky pusiny, jestli malej nemá zničený ty kořeny - jinak by musela zasáhnout už teď… Tak se modlím, aby to bylo v „pohodě“…
Ty jo, Amazonko, vy už nočníkujete?? MAlej mi to sabotuje. Jeden den je to úžasný, řekne si, sedne si a další den to po pátem převlečení prostě vzdávám a dávám plenu… Nevím, jak na něj…
Tak mě tedy napadá… To video, jestli chcete, tak vám to pošlu na maily
. Tak kdo má zájem, pošlete mi svůj mail do SZ a já vám to přepošlu. Slibuju, že na nic jiného maily nezneužiju
. Jmenuje se to matka roku a je to k tumo vztekání..
Tak pa pa, jdu makat
Jo a už je mi dobře..bylo to něco, jako velká kocovina, jenže jsem nic nepila…tedy krom vody a čaje.
Čau ženy, tak teda z nové verze moc nadšená nejsem. Sice je to moderní grafika, ale to je pro mě asi tak všechno. Jak psala Macka, kde jsou ty funkce co tu byly? No a já jsem samozřejmě ani nereagovala, páč mi nechodily malily…
No a teď ty mega fotky vypadají docela hrozně, páč se obrovsky zvětšila reklama vpravo
… no, asi nám nezbývá nic jiného než si na to zvyknout
- ale někdy míň je víc…
Dajmo - už vím jaké video, tak mi ho pošli na mail, poslala jsem ti SZ…
Lucko - no to je nadělení, to bych se zvencla
- ale tak naštěstí to jsou mlýčnáky, tak snad to bude v poho
- a to že to je tvoje vina radši nebudu komentovat
- jen se neboj, jemu se to taky jednou stane a pak si ho pěkně vychutnej!!! ![]()
Stejfko - no jo, hodně práce a starostí
![]()
Jo a naše koupě půdy se pěkně zasekla
Sousedi na patře s tím prostě nesouhlasí, nechtějí hluk nad sebou a tečka… ale myslím, že je to prostě závist… prý co z toho ona bude mít? To je mazec
nevím co by z toho chtěla jako mít, kromě zateplení střechy a novýho výtahu. Asi bych jí měla taky udělat nahoře jeden pokoj, ne???… Takže se teď bude o tom ještě jednat… tak to jen takový info…
tak se zatím mějte holky ![]()
jejda, to je divné…mně právě chodí maily, že mi přišla SZ…to před nechodilo, ale nicméně se tato verze též nelíbí…někdy jsem koinzerva a mám ráda to co si oblíbím, tak jak je.
Jedině vás můžu informovat, že se to změnit muselo, bo by to za chvíli celé spadlo a už by nebylo emm, mám to z hlavního zdroje.. a mohlo být taky úplně jiné -fialové s motýlky ![]()
No nic.. pa pa