Poradna duly
Jana Čurdová
Lost obrovská gratulace.
Takže Sárinka, přeji vám hodně štěstíčka, zdravíčka a pohodové miminko. Posíláme s Verunkou pusinku.
![]()
LOST- TY ŠIKULENKO, JÁ TI MOC GRATULUJI K SÁRINCE , JMÉNO TI SCHVALUJI
JEN SE TEď HOLKA OPATRUJ A DÁVEJ NA SEBE POZOR A HLAVNĚ KOJ MAMINO
POSÍLÁME PUSENEČKY
![]()
HOLKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ, JÁ CHCI VIDĚT MIMIIIIIIIIII
![]()
jeeeeeeeeeeeeeeeeee lost STRASNE MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC VAM GRATULUJEME!!!!!!!
teba ta 24 asi nejak fascinuje a zaujimave je tiez ze sarka je presne o jeden a pol roka mladsia od elisky.....keby ste to tak chceli tak by sa to nepodarilo
![]()
dajmo supee fotecky!!!!! malicky je rozkosny!!!! a ta plienka, teda klobuk dolu!!!!!
stejfo ta malicka teda asi je, tejto mojej ta mala ma podobne miery.....sranda
![]()
Jo a Dajmu s plenkou jsem taky chtěla pochválit!! To jsi si udělala střih sama nebo jsi ho podle nějaký originální plenky obšlehla? A jak jsi tam našila tu gumičku? Už sbírám info pro moje příští experimentování…
![]()
Jo a Danule už si říká na čůrání!! Doma už jsme v pohodě bez nehod. Teda na spaní ještě dávám! Od soboty chodíme bez pleny i ven. Teda jen na písek a tak. Do města nebo na návštěvu si ještě netroufnu. No a dneska mi před barákem holka naznačila, že chce čůrat. Tak vysvlíknout a na trávu, ale ona že ne. No a šikula to vydržela až domů! Ale asi to není úplně dobrý, že na trávu nechce. Co když nebudeme před barákem, že.
Tak uvidíme, jakej bude další průběh.
no vidis vendul jaku mas sikulku!!!!! ja som to na dovolenke netrenovala asme tam kde sme boli......nist
uz to vidim blede
![]()
Tak aby tady řeč nestála, tak hodím další naše zážitky z odplenkovávání. Dneska jsme v 16.30 vyrazily ven. Před tím jsem ji dala na nočník, kam se vyčůrala. No a domů jsme se vrátily až v 19.15 a byly jsme bez nehody. Ještě jsem ji chtěla dát před barákem vyčůrat na trávu, ale nechtěla a hned jak jsme přišly domů, tak do nočníku se vyčůrala. Tak jak mají některý maminy problém s nočníkem, tak já mám teda problém s trávou…
![]()
Ahoj ženy, tak já teda nevím, kurňa, proč mi nechodí upozornění na ten mail… vlastně by to asi mohlo být tím, že jsem jako anonymní, co? No tak to potom jó ![]()
Vendul - to teda gratulace. My jsme si řikali, jak tady budeme trénovat jako vzteklí a ono prd, páč jediný den, kdy bylo úplně na koupačku bylo dneska. A to nám na to těžce prděla
…
Jinak taky jsem koukala, jaký má Lost - nebo teda spíš Sárinka míry - docela by mě zajímaly podrobnosti, ale asi to jen tak nebude… njn - dvě děti
![]()
Tak mě už taťka volá k masíčku, musím ltět, na dovolený pc, to je hřích ![]()
Tak pap ap a N.
Čau maminy,
Vendulko tak to je super, Danula je šikulka. To zato Verča má nějaké divné období. Jak hezky si říkala, tak ted nějak nestíhám převlékat. Ona si řekne, ale hned nato čúrá, prostě nestihnu k ní doběhnout. Už jsem i vzteklá a občas mi vytečou nervy. Doufám, že vám se to nestane a Danule bude nadále hezky čurkat do nočníku. ![]()
Nikol hezky dovolenkuj, ale klidně občas nakoukni. Už když ten pc máš.
![]()
Sárinka je kus ženské to se musí nechat.
Rodit bych jí nechtěla.
auuuuuuuuuuuuva.
Stejfa - neboj, já tuším, že ještě není vyhráno!!! Ale tak kdyby bylo, tak bych se nezlobila.
![]()
Ahojky.....
Ta Lost, to je teda síla, až 24. a takový kus
, to by mě rozervalo… Ale už i Eli byla velká si pamatuju.. Takže tedy gratuluju moc a přeju zdravíčko a pevné nervy… Jsem zvědavá, či se tu zas ukáže..
No děkuji za pochvaly.
Aludnev - střihy mám různé, jsou na netu i postupy a i diskuze… Ty gumky, to je několik způsobů, buď se vytvoří tunýlek(tohle je děsné na vázání nitek pak, nemají konce), nebo se přišije na jednu vrstvu zevnitř třeba entlem a ještě se to dá „na slepo“ a to se přešívají obě ty vrstvy, mezi nima ta gumka, po lícové straně (toto jsem ještě nezkoušela). Ale je to teda zapeklité. Jinak materiál na tu co je na fotce, jsem použila ručník z Ikey.. Ale chci si objednat ten bambus, z toho, jak jsem tu dávala odkaz.. Každopádně Ti můžu dát odkazy na vše, co Tě k tomu zajímá, ale napiš mi SZ, tady to přece nebudeme rozebírat ![]()
No a nočník mi to máme střídavé, někdy si ho donese po:,–(í a vyčůrá, nebo i vykaká a za chvilku počůrá zem…
Jsem z toho fakt magor. Když si vzpomenu na Bohďu ten byl v jeho věku(rok a 5měs.) bez plín už i v noci. Ta noc ale byla jednochá v tom, že se budil na kojení a tak jsem ho dala vyčůrat. Timi celou noc spinká a nemá rád buzení…
Jinak ty špatné zprávy jsou snad nakažlivé… Moje spolužačka, čekala dvojčátka a přestali se vyvíjet, tak už byla i na vyčištění… bylo 10tt. Je z toho teda špatná.. a kdo ne že? Já to mám za sebou taky, ale hned jsem otěhotněla s Timim, tak to byla náplast(a to jsme si dávali pozor, bo se to má až 3měs. potom), ale byli jsme na dovolených(Chorvatsko i Itálie) a tak to nějak klaplo. No nic pa pa
Ahoj, holky,
hlásím návrat z Moravy a moooooc Vás všechny zdravím ![]()
Lost mooooooooooc gratuluji a taky závidím!!!
Já už to taky chci mít za sebou
Sárinka je pěkný macík - nás asi taky čeká kluk přes 4 kg ![]()
Jinak doufám, že se všechny máte dobře, nestihla jsem zatím nic přečíst, jsem už jenom protivná, unavená a ubrečená. Malý mě kope do močáku, trpím jako zvíře. Ale už se na něj moc těšíme
![]()
Ahoj Macko… šak odpočívej a čerpej sílu, teď musí všechno počkat… ale takové obr mimča, to fakt nikomu nzávidím..
No ještě jsem zapomněla, že se chci na něco zeptat -VŚECH!!!
Holky dělám takový průzkum, podrobnosti později… A moje otázka zní: Proč používáte jednorázové pleny? Zajímají mne ty důvody, proč nelátkujete. Tak jestli můžu poprosit o zamyšlení a následné odpovědi Vás všech…
Děkuji předem za spolupráci.
A my vyrazíme na koupák tak pa pa
Ahoj ženy! Tak se hlásím z dovči! Je to tu super, jen je tu docela zima, jsme na samotě u lesa, takže vichr jako blázen. Jinak super
. Fotečky na FB…
Jo a sms zprávička od LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JMENUJI SE SÁRA, NARODILA JSEM SE 24.8.2009, v 16:30. Vážím 4350 gr A MĚŘÍM 54 cm. Sára, Kristýna, Martin a Eliška