Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem sem ještě jukla a ejhle, zvědavky ![]()
Poly - taky máme tyhle dala jsem jí je jen jednou, když jsem myslela, že to jsou ty zuby a taky si myslím, že to pomohlo, tak kup a uvidíš ![]()
No a kolečko řečí? To jsou jen asi čtyři věci, omýlaný pořád dokola… minule ten zub byl takový taky po chlastu, tak to začalo tím, že to má za to, že mě zlobí a že bůh existuje a teď se mu to vrací a že kdyby nechlastal, tak mu teď není na chcípnutí atd., a rpostě jsem byla zlá no, ale to je jediný vybití, protože na mě jinak prdí… prostě jsem trochu semetrika, no… ale on mi pak řekne, že je rád, že jsem taková páč jinak by to bylo daleko horší… tak to je asi tak vše ![]()
Tak teda už pa ![]()
Ahoj,
Misur, teda takový nákupy taky miluju, škoda, že máme Hatě přes celou republiku, jinak bych tam Petra taky zahnala.
Stejfi a Vendul, co takhle dát někdy v týdnu ZOO????? Nemůžeme ve čt to jedeme na Madonnu, ale jinak by to neměl být problém ![]()
Poly, taky jsem byla spokojená s chamomila vulgaris a fakt pomáhají. Ale někdy mi vlastně připadalo, že nepomohly, tak vlastně je to tak napůl.
Hlásím se k rostoucím špičákům, už jsou i vidět a Rosce začíná být cítit z pusinky po krvi, ale zatím to nese celkem statečně. v noci se budí asi 3 x to stačí jen utišit a dát dudlíka a během dne je teda hrozně závislá na dudlíku a pořád ho šmrdlá v puse. Dokonce o něm už doma nemluvíme, protože jakmile slyší dudlík, je jako blázen a chce ho.
A my teda máme za sebou velmi prožraný víkend, v sobotu ta grilovačka, a dneska má Petr narozky, takže oslava u nás doma, no jsem jako koule, lednice je ještě pořád plná a já na svojí původní váhu snad nikdy nezhubnu.
Taky mám jednu velmi špatnou novinku, jedna kámoška z naší bandičky přišla o dvojčátka, nedávno jsem psala, že jsme jim byli na svatbě a tam jsem se dozvěděla, že je čekají a teď v 6 měsící o kluky přišla. Na té grilovačce byla taky a najednou to bříško neměla. Bylo to strašně smutný,ale nikdo jsme o tom nemluvili a snažili se chovat normálně, ale na Péťě bylo vidět, že na Rosku ani od kámošky Patrika vůbec nekouká a potom na chvilku zmizela a vrátila se uplakaná.
ach jo, je mi jí moc líto a vůbec nevím, jestli by jí pomohlo o tom mluvit nebo né a jestli já mám začít, nebo to nechat na ní… fakt nevím, jak se chovat, abych ještě něco nepodělala.
No nic, tak dobrou
dobré ranko!
Akaco - jedete na Madonu? To si užijete
… já tam budu mít spoustu známých, ale sama jsem se na lístek za 3500 nezmohla
… dala bych tak tisícovku a astejnak by mi to přišlo hodně, ale tak Madonna je Madonna, že? Chápu
- tak si to moc moc užijte ![]()
A s kamarádkou bych mluvila.Nebo nemluvila, jen objala, ať se vypovídá, vybrečí, pomůže to… ale to bych udělala já, kdyby byla blízká… je to strašný a možná na to ani není co říct, jen prostě „jsem s tebou“… že se takovýhle věci vůbec dějou… tý jo a v šestým měsíci, to je prostě hrozný
…
Ahoj holky,
já jedu taky na Madonnu!!!!!!!! A Nikol lístek stál jen tu tisícovku…
![]()
Akaca - já bych do ZOO i klidně jo, ale až odpoledne. Ona Danule děsně spí. Ona je vzhůru mezi 6-8hodinou, pak mezi 10.30 a 13 a potom tak od 15 hodiny. Ono se s ní špatně něco plánuje. Na nějaký výlety nebo tak vůbec nejezdíme. Se tu pořád šmrdláme jen kolem baráku. Ona spí přes den tak 4-5 hodin. Nééé, že bych si stěžovala, udělám si během jejího spaní strašně moc práce.
![]()
S těma dvojčatama je to strašně smutý. Jedna známá taky přišla o dítě v 6 měsíci. Teda oni přišli na to, že by bylo postižený, tak šla jakoby na potrat. Zní to strašně, ale já ji chápu. Já bych se taky tak rozhodla. No a pomohlo ji, že hned jak to šlo, tak otěhotněla zas.
Ale já tyhle situace taky nemám ráda. Taky bych nevěděla, co říkat. To chce prostě čas.
![]()
aha, Vendul, tak to kamarádka to má asi jinam, páč jí to stálo 3500, ona je hóódně, hóódně velká fanynka, tak půjdou asi řádit co nejvíce dopředu
… no a to jsem nevěděla, že by to šlo i tak… to jsi mi možná neměla říkat, teď bych šla
- ale ne, je to v poho, máme před dovčou a to bude lepší než Madonna
- tak si to tam všechny moc moc užijte!!!
![]()
Akaca - jsem si chtěla postěžovat na naši sestřičku! Přišla nám pozvánka na očkování a byl děsnej problém to přehodit na jinej den. Byla protivná jak blázen a že proč to chci a že snad doktor je důležitější a tak. Strašně mě naštvala. Nějak nebyla schopná pobrat, že hold nesedím jen doma s dítětem, ale taky pracuju. A odvádím daně, zdravotní pojištění a tak…
Jsem zvědavá, kdy tady to zdravotnictví bude chápáno jako služba a že já jsem ten zákazník. Asi zase neměla svůj den. Tys taky mluvila o tom, že jsi ji jednou zažila protivnou, viď?
Nikol, lístky jsou přes tiketpro ještě volný, ale jen ty za 1000. Bylo to za 3500 potom 1500 to máme my a potom za 1000. Tak klidně můžeš ještě jít.
Vendul, my měli přeci velmi nepříjemné ántréééé k paní doktorce, kdy mi sestra dala před celou čekárnou najevo, že tam jsme přes přímluvu a že jinak neberou a od té doby je moc milá a samej úsměv.
Tu zoo taky můžeme až kolem 15,30. Rozule spinká třeba do dvou, tak než jí nakrmím a tak…
Holky už dva dny se Roska vykakala a pak řekla, že má bob a hačí na nočník. Už konečně chápe, že se hovňous dělá do nočníku, jupúí, to je pokrok!!!!!!ještě to příště musí říct dřív než začne rudnout
![]()
Akaca - tak ve středu v 15.30 před ZOO? Zrovna má máma službu na pokladně, tak to bude zadarmo…
Ale upozorňuju, že nás zajímají zvířata vždycky tak 20 vteřin…
Jen u těch kozlíků na konci jsme mohli bejt klidně hodinu.
![]()
Vendul, nám příjde ve středu instalatér, dneska odpo jsme to domluvili, buď v úterý, nebo v pátek
(pátek by byl lepší) a cena mi je jedno, já si koupila permici na celý rok. Jo a se zvířatama jsme na tom stejně, potom nás ještě zajímá ten vláček co jezdí dole, ale kozy nemají chybu, tam sbírá i bobky ze země.
Akaca - zítra ani v pátek tam máma není. A mě se nechce platit, když to můžu mít zadarmo.
Co se domluvit na tu další středu? A vy tam chodíte často, že máte permici? My byli zatím jen jednou.
![]()
Vendulko jestli se můžu přidat a jít bez placení tak beru tu příští středu.
Taky se mě moc nechce platit.
Ne že by to bylo tolik ale proč toho nevyužít. Tak jak to domluvíme????
Katko s tou kamarátkou mi to je fakt moc líto. U nás to zažila sestřenice a i švagrová. Oboje ve 6 měsíci. Není jim co závidět, následky to určitě nechalo, ale čas to všecko nahojí.
Stejfa - klidně se přidej. Tak my dvě se domluvíme na pevno? Příští středu v 15.30 před ZOO? Uvidíme co na to Akaca.
![]()
Ok beru, jenom doufám že se do té doby nic nestane a nebudu to muset na poslední chvíli rušit. Budeme se těšit. Už jsme vás i tak dost dlouho neviděli. Katka se určitě přidá.
Že jo.
![]()
Tak já jsem se domluvila s kámoškou a půjdeme zítra a příští středu půjdu s váma taky. My tam chodíme i pěšky z Kunratický, není to daleko a Roska ráda kouká na zvířátka, takže ta permice za 450 na 12 měsíců s neomezeným počtem návštěv je skoro zadarmo.