Poradna duly
Jana Čurdová
Nikol, co je zašteřit?
já jsem rodilá ostravanda, ale ted bydlím ve vyškově kousek od brna, na dědině ![]()
vlasy dorostou, terez se už narodila s černým hárem a pořád to rostlo, v 9m jsem ji nechala ostříhat a v roce jsem ji vzala strojkem, měla pořád ty šupinky v hlavě a z těch delších vlasů to nešlo vyčesat, tak jsme ji ojela do hola
a začly ji růst blondáté ![]()
a co ted vůbec děláš, že máš osezený zadek? ![]()
Werčo, ahoj!!!jinak k té tvé otázce, dr. většinou doporučují počkat, přece jenom po té revizi se musí i ta tkán v děloze zase zregenerovat, což se vlastně děje každý měsíc při MS, taky se říká, že „do pohnojeného se nejlíp sází“, já bych to asi zkusila, ale pokud by se těhu neudrželo, tak by to zase dr. mohl svádět, že jste nepočkali.
myslíš, že si pamatuji, na co jsem si tak dávno hrála?
![]()
Ahoj, holky,
moc Vás všechny zdravím!!!
Vítám mezi námi Péťu ![]()
Dneska bylo nádherně, že? Souhlasím s Lost - strašně moc se těším na jaro ![]()
S těma babičkama - jednoznačně je to větší brnkačka, když babičky babičkují.
Moje tchýně si začala od Nového roku brát Ellinku 1× týdně na většinu dne a já jsem z toho úplně na větvi. Je to prostě paráda. Šíma je normální dítko, takže si s jedním fakt odpočinu - Lost ví, o čem mluvím ![]()
Jak jsem na ni většinou naštvaná, tak teď tady veřejně prohlašuju, že jsem jí neskonale vděčná a že jí naopak moc ráda pomůžu na té její zahrádce a tak. Ten den hlídání už se holt pozná…
čáááááu… tak my teď dolezli dom z tej sibiře… Byli jsme bobovat - teda podprdelníkovat… Mám úplně zmrzlý pacinky a malej je v pohodě - nechápu, no i když… Lítal jak utrženej ze řetězu…
To bude dneska spinkat jako miminko…
Teď se tu láduje lososem… ňáááám… Tak mám chvilku čas… Ale jako Kelišky - nějak jste se rozjeli… ![]()
Holky - na jednu stranu bych si moc přála druhé, panč všichni kolem mě buď rodí, bo se kulatí… Ale já si fakt nejsem jistá… Furt nad tím přemejšlím…
jinak já se NENUDÍM…
Ale když tu prostě všechno máš improvizovaný, tak tě to prostě začne štvát a vzhledem k tomu, že to měl udělat Aleš v neděli a stěhoval na gauči s noťasem v ruce, musela jsem si to udělat sama…
Tak to prostě je…
A bude hůř - čeká nás rekonstrukce kuchyně…
Ze staré udělat novou - no bude to oříšek…
![]()
Bedru - to je úplně jednoduchý - zašteřit je hašteřit - njn, těch prstů je moc a písmenek taky
… nám teda v porodnici černý háro nehrozilo
… tak snad se k tomu jednou dopracujeme…
Jinak ta dědina se pozná
ne teda ta dědina, ale ostravanda, to je jasný ![]()
Werčo - a to teda nechci si děti vyměnit
ani omylem
- konečně se chvilku Tereza chová jako člověk mezi lidma a ty bys mi už šoupla dalšího zlobivce, jóó
- i když teda strašně šikovnýho, ale teda neee
… já jsem ráda, že jsem ráda… a konečně si to můžu chvilku užívat… teda až po uzávěrce…
Bedru - ty ses ptala co dělám - grafiku. Dávám dohromady časopis, tak někdy skuhrám a nebaví mě to a nestíhám… njn… když chce někdo penízky, musí se činit. Nedá se svítit…
Nikol, tak to jo, já myslela, jestli to není spíš nějaké slengové slovo
časopis, hm?to je práce ![]()
no teď nevím jeslti bych měla hodnotit svojí práci… jsem tu vytuhla na 15 minut, potom mě taťka vzbudil s večeří, nejde mi to, všechno mě bolí, internet je pomalý že bych se vztekla… dneska na to už nemám!!!!!!!!!!!!!!!
baby ukecané, už ani nevím na co reagovat, tolik toho bylo. A ani nemám sílu, tak mě omluvte.
Petro taky tě zdravím a vítám mezi námi. Nikolka je fešanda. ![]()
Liberečandy doufám,že ten náš zítřejší zrazík platí. Budeme se těšit.
stejfo, děkuji za přivítání a jestli jsi tou fešandou myslela terezku, tak ji to ráno vyřídím
![]()
Stejfko! Už zase???
Ty to máš s náma nějaký pomíchaný, poslouchej
to už je podruhý
- tak aby se ti to nepletlo, tak je to další Terezka, jo?
![]()
Jo a s tím kecáním jsem taky byla na štíru, ale radši jsem hned reagovala, abych nebyla pozadu ![]()
Tak pa a dobrou!
nazdar holky.
Bedru cetla sem tvuj porod no taky zadna prochazka ruzovym sadem.
hele a co je to ten vex?To vis my laici.
![]()
Jo a holky co si myslite o techle prvnich kolech?Premyslim jestli to koupit Eli k narozkam navim.No cena nic moc no ale muze to pak vyuzit i sara tak fakt nevim.
http://www.firstbike.cz/
Jo a Werco ja uz si taky fakt moc nepamatuji s cim sme si hraly v predskolnim veku.Vim ze sme delaly toho spousty.Treba hraly fotbal,pak sme my holky skakaly tu gumu nebo jak se tomu rika jestli vite co myslim,pak sme si hraly na pisku jako vyhrabavani hradu a delani tunelu do toho nalevaly vodu,pak sme si delaly praky a strilely,pak ruzne bunkry a schovavaly se tam,jezdily dost na kole pak sme si hraly ze sme z panelaku hazely na nekoho vajicka
pekna hra ze?nebo naplnily sacek vodou a to nechaly slitnout z 5patra treba no a same takove kravoviny.tak nevim jestli je to na pedagogicke bazi.
![]()
Lost: to kolo koupila ségra neteřince,ne přesně tohle,ale můžu poslat odkaz,je takové bytelné.Je jí sice rok a půl ale velká je jako robík,doáhnou na zem tak tak,ale do léta to bude cajk
já ho určitě kupovbat budu.Mě to přijde lepší než tříkolka,děti se na tom naučí držet rovnováhu a pak je jednodušší je učit na kole.
jinak dík za to hraní
ještě jestli bych tě mohla poprosit o rok narození,můžeš poslat SZ nebo aspoń přibližně jaký jsi ročník ![]()
lost, no hodila jsem tam ten můj porod, at ho mám někde zdokumentovaný
a vex je vakuumextraktor, někdo to přirovnává ke zvonu na čištění odpadů
, je to taková pelota, která se přisaje na hlavičku dítěte, hadicí je napojená na takový přístroj, který tam udělá podtlak a tím se táhne dítě ven, když mu to samotnýmu nejde
a ty první kole se mi taky líbí, na léto to asi taky pořídíme ![]()
Werco, kdyby ti měl napsat můj muž, co v tomto věku dělal, tak se ti ta statistika zhroutí
, já si ještě vzpoměla na skákání panáka nakresleného na zemi, ve školce jsme se tahaly s kámoškou o tatrovku