Poradna duly
Jana Čurdová
holkyy tak vy fejsbůkujete..no já nevím zda si vás přidat taky.tady jsem celou dobu taková slušňanda a takhle bych vám odhalila svojí pravou rebelskou tvář
![]()
Werčo - nápodobně
… i když já jsem možná všude stejná
prostě taková jaká jsem ![]()
však já taky,ale jak tu řešíme převážně ta prťata,tak se neukazují všechny stránky ![]()
njn, to je život
… tAK JÁ NA TOM fb TAKY NEŘIŠÍM NIC EXTRA EXTRA ZÁSADNÍHO, Tak to neřeším…
pardon za to jak to vypadá, píšu na notebooku, tak je to pěkný záhul - i když klávesnice nádhera, je to nezvyk…
tK PAPA
právě že já tam řeším úplný kraviny
hlavně s těma mojema vrstevníkama co jsou ještě na školách
…Niky v poho,vypadá to dobře,důležité je,že to je čitelné ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím po dost dlouhé době
U nás nic moc nového. Jony pořád nenočníkuje - asi jsme poslední - nechce o nočníku ani slyšet … taky toho moc nenamluví .. jen pár slov a nic víc
Jediným směrem, kterým se vyvíjí je jemná motorika a manuelní dovednosti. Takže jsme na mrtvém bodě … stále ![]()
Jinak mě čeká nástup 1.3 do práce. Mám z toho docela vítr, tak snad to budu časově z
vládat a hlavně psychicky … neumím si představit být celý den bez Jonyho
Teď v únoru budu volat do jeslí, kde je Jonáš od března jako náhradník, tak snad bude volno. Jonak od září je na 100% přijatý. Jsou to totiž jediné jesle v okolí a berou jen 15 dětí
Tak držte palce, ať to vyjde, jinak budu muset kombinovat babičku a kamarádky na hlídání!
Koukala jsem, že tu někdo probíral ty první kola. Já budu Jonymu k narozeninám pořizovat tohle:
odrážedlo
a k tomu helmu a chrániče.
Tak pozdravujte své ratolesti a já se tu zas oběvím ![]()
tak vy i FCbukujete?já tam jsu taky ![]()
jsem dneska po delší době uvařila kančí guláš a musím se pochválit, jak se povedl ![]()
Holky ja sem na skypu icq na fb sem prihlasena taky ale jeste koukam sem a na fb moc cas nemam takze zatim fb asi vynecham staci ten skype a icq.
![]()
je ahoj eillen no konecne se taky ozves?A do prace?No taky bych uz nekdy sla.
![]()
Lost - já už jsem ICQ úplně zabila, prostě jen občas nebo spíš jednou az sto let se tam mrknu ![]()
Jinak já jsem hlavně na FB a jinak když přijde mail, tak juknu sem a to mi stačí… bysme si tam mohly udělat skupinu ![]()
Tak já jsem skoro všechno dohnala, pracovně, tak je to ok, i se trošku flákám… si dovolím jít odpoledne do krámu
…
Lenko - to odrážedlo je hezký a ani není tak drahý ![]()
Bedru - tak si mě přidej jestli chceš ![]()
Neco pro pobaveni
Co musí v životě udělat muž:
Co musí v životě udělat žena:
lost, jo to je pravda života ![]()
nikol, a jak tam jsi zapsana na tom FC?
lost - jo jo konečně jsem se ukázala
Já jsem většinou na FB ![]()
Niky - to odrážedlo se mi právě líbí nejen vzhledem, ale i cenou. A taky že nejdou protočit řidítka a má brzdu na zadní kolo. Na diskuzi jsem se na něj ptala a paní mi psala, že jsou s ním naprosto spokojení … takže ho koupím.
Lost - to je prdel
![]()
Lenko - no vidíš, fakt nevypadá špatně - vzhledem k ceně… i když není holčičí…
nikísku,tak já jsu fakt asi debil,ale mě to prostě nejde, napíši tam svůj meil,pak ten kod co je v tom rámečku,odešlu to a mělo by mi něco dojít na meil a nic nepřichází
![]()