Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1346
27.1.10 21:59

no Mackoooo,tak si teda připadám já jako absolutně neschopná matka.Hele ty jsi tak šikovná,fakt závidím.Jako mamka i ségra jsou u nás strašně šikovné na šití a tak,jen já jsem nějak mimo :zed: :zed: :zed:

Poly,no konečněěě taky o tobě slyšíme.Já se teda stydím ,jestli jsem to zapomněla,jako že jo,jsem nevěděla,že jsi taky potratila,každopádně díky za reakci :wink: …a vy jste se takhle brzy učili kouřit jo?hele to my až na základce :lol:

Niky,ty naše pracantko..to taky nechápu,jak to děláš :nevim:

Bedru: náhodou tohle manželovo hraní se celkem hodí,do mé práce..i když je to poněku drsné,udělat to moje dítě,tak mě trefí na místě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
27.1.10 22:04

Weri-mě vzal bratránek do stanu,dal mi jakési žváro do pusy,spíše trávu a valili jsme,to mi bylo myslím 9 :roll: :roll: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
27.1.10 22:05
bedru píše:
Macko, já bydlím opačným směrem od vyškova, v rychtářově, archlebov je od nás za bučovicema, že?a kde bydlíte ted?Poly, ahooooj!!a kde na moravě bydlíš?

TOŽ JÁ JSU OD TOHO ZLÍNSKA :wink: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
27.1.10 22:06

Werčo , taky tchýně z nich byla taky mrtvice a to má ještě dva starší bráchy :lol: , jinak kdyby jsi to potřebovala, tak je ročník 1978 a já 1982

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
27.1.10 22:08

Poly a taky používáte TOŽ? :lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: já v OV nikdy, ale co jsem tu nastálo, tak mě ten hantec úplně spolknul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
27.1.10 22:11
bedru píše:
Poly a taky používáte TOŽ? :lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: já v OV nikdy, ale co jsem tu nastálo, tak mě ten hantec úplně spolknul

MÁM KAMARÁDA Z OSTRAVY A VŽDYCKY SE MÁLEM POČŮRÁM SMÍCHY,KDYŽ VYKLÁDÁ,NĚKDY NEMŮŽE ANI MLUVIT,PROTOŽE SE POŘÁD SMĚJU A NEJDE TO ZASTAVIT,JÁ OSTRAVÁKY FAKT ŽERU :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
27.1.10 22:12

JO,JEŠTĚ K TOMU ODRÁŽEDLU,NO DNESKA JSME SHODOU OKOLNOSTÍ O TOM MLUVILI S KÁMOŠKOU,BUDE TO MALÉMU POŘIZOVAT,JÁ SE PŘIKLÁNÍM K NIKI, NA NAROZENINY NÉ,ALE V LÉTĚ URČITĚ KOUPÍME UŽ KOLO,TAK UVIDÍM :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.1.10 22:12

hele ženy pomalu jó? Nějak je toho hodně!

Dávájí mi můj oblíbený film! Prostě paráda!

Poly - no hurááááá! A udělej něco s tím profilem na FB, ať tě tam taky vidím. Chápu, že ti vůbec neschází, ale nám je tam smutno!!! :wink:

Macko - to víš, vždy připravena zvednout náladu :wink: - a s těma kilama? To nebudeme rozmazávat :wink: - ty voel pořád jsem na tom hůř, to je prostě průšvih :zed: :zed: :zed:

Poly - a jako malování na sklo? To mě bralo loni a teď jsem u toho málem pošla. To jsem celá já… o Vánocích to vyhrál sníh na sklo, vypadalo to super! Měla jsem super šablony…

Werčo - jak to dělám? Sedím na zadku a mačkám tlačítka :lol: až tak móc těžká práce to je :lol: - ba ne, aspoň mozec zapojuju… trošku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.1.10 22:13

Poly - no nevím, jestli budeme až tak rychlí… ale jak se znám, než bysme to odrážedlo koupili, tak to už bude kolo lepší :lol: i když tohle je krásný. Moc! A růžový taky :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
27.1.10 22:16
Nikolaa píše:
Poly - no nevím, jestli budeme až tak rychlí… ale jak se znám, než bysme to odrážedlo koupili, tak to už bude kolo lepší :lol: i když tohle je krásný. Moc! A růžový taky :lol: :wink:
ŽE RŮŽOVÝ, :lol: :lol: SI Z TEBE CVRKNU, TAK JÁ BUDU TAKY NAKUPOVAT VŠE,AŤ TO STOJÍ CO TO STOJÍ,HLAVNĚ,ŽE JE TO RŮŽOVÉ :lol: :lol: JÁ SE KÁCÍM K ZEMI, TY PRĎO :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
27.1.10 22:18

ČÉČE NIKI,JÁ TI NEVÍM CO S TÍM FB MÁM DĚLAT??? KDYŽ SE MI DOTEĎ NEOZVALI A TO JSEM TAM UŽ 3X PSALA,AŤ MI POŠLOU NOVÉ HESLO :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
27.1.10 22:20

Poly, já už jsem tu ostravštinu docela ztratila, ale joža říká, že jakmile projedeme ceduli s nápisem ostrava, tak mluvím zase jako chachar :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.1.10 22:43

Badur - to je klasika - Mára je slovák a ten stačí aby to slyšel v telefonu a už ho neponávám :lol:

Poly - mě to funguje bez problémů když dáš na začátku mail, tak tam je „zapoměli jste heslo“ a tam klikneš, dáš dvůj mail a tam ti musí přijít! Já jsem to dneska dělala asi třikrát!!! To mi neříkej! :-(

No a já už v tý růžový tolik nejedu ;-) … jako koupit jsem Terce d.o.k.o.n.a.l.ý. lacláče a teď jsem utratila poseldní prachy za d.o.k.o.n.a.l.o.u. sukni s laclem - Next - nejsem žádný béčko :wink: :lol: :lol: :lol: , takže jsem moc spokojená… jsem si jako všimla, že Tereza nemá skoro žádný oblečení a kor na léto? No mazec… hned jak budou trošku prachy jdu do toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
28.1.10 08:02

macko taky te potesim ses moc sikovna ja sem natohle leva :roll: :roll: :roll: Jo a jestli te potesilo ze Poly jde do detatka tak ja uz nenenenenenenene.necccciiiiiiiiii. :cry: :cry: :cry: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
28.1.10 08:03

Vy Kelišky… :D
Tady rozebíráte velmi zajímavé věci… Já se k nim ale jaksi vyjadřovat nebudu - sem ještě mladá žaba… :lol:

MACI psala jsem ti už na FB, ale Fanynka nemá chybu… Moc bych si přála tvoje ruce… Alespoň půjčit… :D

POLYYYYY :dance:

Hezký den, holky… :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí