Poradna duly
Jana Čurdová
no Mackoooo,tak si teda připadám já jako absolutně neschopná matka.Hele ty jsi tak šikovná,fakt závidím.Jako mamka i ségra jsou u nás strašně šikovné na šití a tak,jen já jsem nějak mimo
![]()
Poly,no konečněěě taky o tobě slyšíme.Já se teda stydím ,jestli jsem to zapomněla,jako že jo,jsem nevěděla,že jsi taky potratila,každopádně díky za reakci
…a vy jste se takhle brzy učili kouřit jo?hele to my až na základce ![]()
Niky,ty naše pracantko..to taky nechápu,jak to děláš ![]()
Bedru: náhodou tohle manželovo hraní se celkem hodí,do mé práce..i když je to poněku drsné,udělat to moje dítě,tak mě trefí na místě ![]()
Weri-mě vzal bratránek do stanu,dal mi jakési žváro do pusy,spíše trávu a valili jsme,to mi bylo myslím 9
![]()
bedru píše:
Macko, já bydlím opačným směrem od vyškova, v rychtářově, archlebov je od nás za bučovicema, že?a kde bydlíte ted?Poly, ahooooj!!a kde na moravě bydlíš?
TOŽ JÁ JSU OD TOHO ZLÍNSKA
![]()
Werčo , taky tchýně z nich byla taky mrtvice a to má ještě dva starší bráchy
, jinak kdyby jsi to potřebovala, tak je ročník 1978 a já 1982
Poly a taky používáte TOŽ?
já v OV nikdy, ale co jsem tu nastálo, tak mě ten hantec úplně spolknul
bedru píše:
Poly a taky používáte TOŽ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já v OV nikdy, ale co jsem tu nastálo, tak mě ten hantec úplně spolknul
MÁM KAMARÁDA Z OSTRAVY A VŽDYCKY SE MÁLEM POČŮRÁM SMÍCHY,KDYŽ VYKLÁDÁ,NĚKDY NEMŮŽE ANI MLUVIT,PROTOŽE SE POŘÁD SMĚJU A NEJDE TO ZASTAVIT,JÁ OSTRAVÁKY FAKT ŽERU
![]()
JO,JEŠTĚ K TOMU ODRÁŽEDLU,NO DNESKA JSME SHODOU OKOLNOSTÍ O TOM MLUVILI S KÁMOŠKOU,BUDE TO MALÉMU POŘIZOVAT,JÁ SE PŘIKLÁNÍM K NIKI, NA NAROZENINY NÉ,ALE V LÉTĚ URČITĚ KOUPÍME UŽ KOLO,TAK UVIDÍM
![]()
hele ženy pomalu jó? Nějak je toho hodně!
Dávájí mi můj oblíbený film! Prostě paráda!
Poly - no hurááááá! A udělej něco s tím profilem na FB, ať tě tam taky vidím. Chápu, že ti vůbec neschází, ale nám je tam smutno!!! ![]()
Macko - to víš, vždy připravena zvednout náladu
- a s těma kilama? To nebudeme rozmazávat
- ty voel pořád jsem na tom hůř, to je prostě průšvih
![]()
Poly - a jako malování na sklo? To mě bralo loni a teď jsem u toho málem pošla. To jsem celá já… o Vánocích to vyhrál sníh na sklo, vypadalo to super! Měla jsem super šablony…
Werčo - jak to dělám? Sedím na zadku a mačkám tlačítka
až tak móc těžká práce to je
- ba ne, aspoň mozec zapojuju… trošku…
Poly - no nevím, jestli budeme až tak rychlí… ale jak se znám, než bysme to odrážedlo koupili, tak to už bude kolo lepší
i když tohle je krásný. Moc! A růžový taky
![]()
Nikolaa píše:ŽE RŮŽOVÝ,
Poly - no nevím, jestli budeme až tak rychlí… ale jak se znám, než bysme to odrážedlo koupili, tak to už bude kolo lepšíi když tohle je krásný. Moc! A růžový taky
![]()
ČÉČE NIKI,JÁ TI NEVÍM CO S TÍM FB MÁM DĚLAT??? KDYŽ SE MI DOTEĎ NEOZVALI A TO JSEM TAM UŽ 3X PSALA,AŤ MI POŠLOU NOVÉ HESLO
![]()
Poly, já už jsem tu ostravštinu docela ztratila, ale joža říká, že jakmile projedeme ceduli s nápisem ostrava, tak mluvím zase jako chachar ![]()
Badur - to je klasika - Mára je slovák a ten stačí aby to slyšel v telefonu a už ho neponávám ![]()
Poly - mě to funguje bez problémů když dáš na začátku mail, tak tam je „zapoměli jste heslo“ a tam klikneš, dáš dvůj mail a tam ti musí přijít! Já jsem to dneska dělala asi třikrát!!! To mi neříkej! ![]()
No a já už v tý růžový tolik nejedu
… jako koupit jsem Terce d.o.k.o.n.a.l.ý. lacláče a teď jsem utratila poseldní prachy za d.o.k.o.n.a.l.o.u. sukni s laclem - Next - nejsem žádný béčko
, takže jsem moc spokojená… jsem si jako všimla, že Tereza nemá skoro žádný oblečení a kor na léto? No mazec… hned jak budou trošku prachy jdu do toho!
macko taky te potesim ses moc sikovna ja sem natohle leva
Jo a jestli te potesilo ze Poly jde do detatka tak ja uz nenenenenenenene.necccciiiiiiiiii.
![]()
Vy Kelišky… ![]()
Tady rozebíráte velmi zajímavé věci… Já se k nim ale jaksi vyjadřovat nebudu - sem ještě mladá žaba… ![]()
MACI psala jsem ti už na FB, ale Fanynka nemá chybu… Moc bych si přála tvoje ruce… Alespoň půjčit… ![]()
POLYYYYY ![]()
Hezký den, holky…
![]()