Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
28.1.10 22:12

Poly - teď jsem udělala to samý a taky čekám mail, ale už jsem to zkoušela předevčírem a bylo to v poho… a ten mail předpokládám, že jsi dávala správně… tak kde může být chyba? Nebo mi pošli svojí mailovou adresu (SZ) a zkusím někam písnout, že mi tady čeká kamarádka na FB, tak kde to vázne :lol: :wink: … já teda fakt nevím, kde je problém, když je to mail, díky kterýmu jsi se celou dobu přihlašovala… je to taky tak, ne?

Bedru - no a kde to vázne? Psala jsi, že jdeš na to a nikde nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
29.1.10 10:15

tak já pomalu umírám, joža měl včera narozky a stavili se tu tři kámoši, tak jsme něco popili a poslední odcházel o půl jedné, tak ted střízlivím a trpím nedostatkem spánku, už si dávám kafíčko :zed:

Nikol, já si tě dala do přátel hned, jak jsem psala, ale mám pocit, že ted ten FC nějak blbe, holdně lidí si stěžuje, že jim to nejede, tak to jdu znovu zkouknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
29.1.10 10:22

Nikol, tak jsem to zkusila znovu a ted snad už to bude v poho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
29.1.10 13:27

holky otazka vite nekdo jak se dava ta chamomilla vulgaris9ch na zuby? :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.1.10 15:02

Bedru - jj :wink:

Poly - mám jí doma, ale nepoužíváme, takže ti neporadím, sama si to už nepamatuju. Vím že se na to nesmí sahat a rozpouští se to na lžičce s vodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
29.1.10 16:41

lost, myslím 5granulí 1× za 30 min podle bolesti, jinak 1-3× denně
já mám takovou knížečku homeopatie v pediatrii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.1.10 20:36

Lost-já dávám malé 5granulí 2× denně,zvlášť teĎ skrz ty zubeny. Nasypu jí to do pusy a malá si to pokouše a pak zapije čajem,ale někdo to rozpustí ve vodě a podává během dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.1.10 21:09

Aha, jsem ymslela, že se ptá Poly, tak to jsem trochu nezvládla :lol: :lol: :lol: no víte, jak jsem to myslela… tý jo, nasypat do pusy… to by u nás neprošlo… to moje dítě je taková cíťa :-/

Zítra se jdu podívat na dvojčátka do porodnice, tak se móc těším :-)
tak pa a dobrou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.1.10 21:32
Nikolaa píše:
Aha, jsem ymslela, že se ptá Poly, tak to jsem trochu nezvládla :lol: :lol: :lol: no víte, jak jsem to myslela… tý jo, nasypat do pusy… to by u nás neprošlo… to moje dítě je taková cíťa :-/Zítra se jdu podívat na dvojčátka do porodnice, tak se móc těším :-)
tak pa a dobrou ;-)

NIKI V POHO,MY UŽ JSME NA TEBE ZVYKLÍ :mrgreen: :mrgreen: ZÁVIDÍM,TAKY BYCH SE ŠLA MRKNOUT :wink: NE,ABY TĚ TO NAKAZILO :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.1.10 21:53

Poly - no tak to jsem ráda :lol: :lol: :lol: :lol:

A určitě mě to nakazí, ale bude to dobrý, jakmile přijdu domů a rozhlídnu se okolo sebe :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
30.1.10 08:51

Lost dává se 5 globulí 2-3× denně. Nesmí se vzít do rukou a nesmí se rozpouštět a míchat lžičkou. Jenom dát do skleničky (teda jestli to chceš pro malou) a pak podávat na platové lžičce. Jestli to chceš pro malou - rozpusť si celou denní dávku a celý den jí po tročkách kapej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
30.1.10 12:46

jj holky diky no a jasne ze sem vzala kovovou lzicku. :oops: :oops: :oops: macko diky do ruky sem je ale nebrala.sare zacinaji zuby asi. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
30.1.10 22:23
bedru píše:
tak já pomalu umírám, joža měl včera narozky a stavili se tu tři kámoši, tak jsme něco popili a poslední odcházel o půl jedné, tak ted střízlivím a trpím nedostatkem spánku, už si dávám kafíčko :zed:Nikol, já si tě dala do přátel hned, jak jsem psala, ale mám pocit, že ted ten FC nějak blbe, holdně lidí si stěžuje, že jim to nejede, tak to jdu znovu zkouknout

PETI, JAK JE?? UŽ JSI O.K. NEBO ALKOHOL V KRVI JEŠTĚ NEODEZNĚL. HOLKY,TEDA ALE POVÍM VÁM, KDYŽ JE NĚJAKÁ AKCE,TAK VŠUDE JEZDÍM AUTEM A VŠICHNI SI DÁVAJÍ DO NOSÁNKA,ALE NA TOM TÁBOŘE,TAM BUDE TĚŽKÁ POHODA, TEDA VEČER,TOŽ TO SI DÁM AJ JÁ :pankac: :pankac: ASI PO STO LETECH :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
31.1.10 13:54

Holky, tak my jsme vyhrály 5.místo na maškarním!!! :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
31.1.10 14:16

Aludnev, gratulujeme!!!!!! :potlesk:

Poly, ale už dobrý, jen včera jsme jožovi narozky slavili s jeho bráchama a jejich rodinami, takže nějaké vínečko zase bylo, ale už rozhodně s mírou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí