Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
31.1.10 14:44

vendul - 5. jóó? Určitě jste byly nejkrásnější :wink: .. .a gratulujeme :wink: a koukám, že proběhla sádřička - to jsem něco prošvihla nebo jsi nehlásila???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
31.1.10 17:19

Nikolaa - áááále, nehlásila. Jsem z toho strašně otrávená… :roll: :roll: :roll: To mám z volejbalu. 11.2. jdu na kontrolu. Prej to je vyvrknutý. :roll: :roll: Jediný, co mi vyhovuje je, že nemůžu mejt nádobí. Pěkně to tu Martinovi přes den zašpiním a ráno je to umytý. :-D :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
31.1.10 18:00

tý jo, to je pěkný vopruz :-? … já jsem měla tu dlahu a úplně mi to stačilo… ty tři dny co jsem jí měla :lol: … a volejbal mám zakázený, páč si při něm lámu prsty… divný :lol: :oops:… no tak snad to budeš mít v pohodě, když to není zlomený… ale nic příjemnýho, to věřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
31.1.10 19:11

Nazdar děvčata, koukám, že se tady chlastá a karnevaluje. Vendulko slušelo vám to a 5 místo je krásné umístnění z tolika lidí. Jsem zvědavá, jak dopadneme my, až nám to půjčíš. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
31.1.10 20:43

Ahojky,
tak jsem doma zase po týdenní brigádě na prezidenstský a jsem teda pěkně hotová. Do toho doma petr fakt nic neudělal, takže jsem rovnou prala a prala a uklízela, jako prdlouš.

Vítám tě mezi námi Bedru, máš moc krásnou holčičku. :potlesk:

Macko, no to nemá chybu. :kytka:

holky my ten first bike budeme určitě kupovat, měla ho dostat už k vánocům, ale pak jsem chtěla raději k narozkám, ať to dlouho doma jen tak neleží. Má to pár certifikovaných testů, kterým bych i věřila a to je pro mě rozhodující.

pa K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
1.2.10 08:50

Vendul gratulace sluselo vam to. :pankac: :pankac: :pankac:

Jinak ja ten first bike porad nevim. :nevim: :nevim: :nevim:

U nas se marodi nejaka strevni chripka ach jo nejdriv ela ted sara no ja se z toho picnu.Holky mit dve deti s nemocema je fakt na ranu. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
1.2.10 09:28

Lost - mě se ten first bike taky moc líbí, ale myslím si, že je Danule pohybový jelito a že tohle léto odstrkáme na normálním odrážedle. A kdybych měla během léta pocit, že už na to má, tak to prostě koupím v létě. Vždyť o nic nejde, nemusej to přece dostat k narozeninám. K narozeninám mám jen knížku a puzle. A taky mě přijde blbý, aby to teď dostala a mohla si to vzít ven až za 2 měsíce. Když si tím nejsi jistá, tak nestresuj a koupíš to, až si tím jistá budeš. :wink: :wink: :wink: :wink:

Akaca - ježišikriste!! 8-o 8-o 8-o 8-o Tys už zase prala?! Vždyť jsi prala ve středu! Jestli ty to nepřeháníš… :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
1.2.10 10:08

Vendul: vy jste ale byly krásnééé :srdce: já bych to viděla na 1.ne 5.místo :pankac: :pankac: ..jinak s praním jsem na tom taky tak že peru neustále,v podstatě ob den :zed:

S tím kolem jsem na tom podobně,Robík ho dostane k narozeninám,ale prostě později,stejně dostane dárky od ostatních,od nás nějakou maličkost a hlavně budu koncem února platit plavání,takže finančně bych ani nezvládla koupit velký dárek…

jimak jsem přišla zase otravovat :roll: holky poslední věc co potřebuju do školy,slibuju,že už vás v blízké době nebudu otravovat :think:

Dali byste své dítě do reformní alternativní školy (montessoriovská,Waldorfská,daltonská atd..)?

1. ANO (PROČ)
  2. NEVÍM,NEŘEŠÍM,NEBO NEVÍM CO TO JE
  3. NE (PROČ)

Příspěvek upraven 01.02.10 v 10:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
1.2.10 10:15

Werča - moje bývalá šéfová dala všechny svoje 3 děti do tohohle druhu školy a všechny měli pak problémy na normální střední. Nemyslím, že byli hloupé, ale prostě se nedokázali vypořádat s normálním systémem. Takže za mě rozhodně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
1.2.10 10:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
1.2.10 10:55

Tak doufám, že jsem vás moc zahltila fotkama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
1.2.10 12:07

Werčo, moje odpověd je taky NE

Eileno, krásné fotky!!!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
1.2.10 12:27

Vendul blahopřejeme ke krásnému umístění!!!

Lost je mi tě moc líto!!! My jsme tu chřipku měli minulý týden. Mám pocit, že je teď pořád něco. :-( Chjo, už aby bylo jaro!!!

Werčo já bych svoje dítě do takového typu školy dala - obzvláť teda Ellču, protože ona je dílo už od malička. Je fakt, že je škoda, že u nás ještě nemáme dotažený systém do konce a že na první stupeň alternativní základky už člověk těžko shání druhý stupeň a pak střední školu. Když ale srovnám třeba lidi u nás v kanceláři, kde nás bylo cca 100 a z toho 14 různých národností, máme se od vyspělejších států co učit. Moji zahraniční kolegové, kteří většinou takové školy absolvovali byli sebevědomí, bez mindráků, schopni samostatné práce, rozvoje a uvažování. Někdo to má škola-neškola, ale pokud se tomu dá trošku pomoct, tak proč ne!

Holky, u nás jsou teď tak příšerné noci, že melu z posledního…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
1.2.10 13:27

Lost, tak at vás ten bacil, co nejdřív opustí, já jsem s terčou na podzim skončila se střevní chřipkou na víkend na jipce :cry:

Macko, chtělo by to vydechnout, co? a hlídání máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
1.2.10 13:48

Macko,to je právě to.U nás se začaly alternativní školy rozvíjet až po roce 89- asi jako všechno že…Zatímco ve světě už reforma školství nějakou dobu probíhala.Bylo i mnoho učitelů,kteří třeba na nové metody ani nechtěli přistupovat ze začátku.Teď už to je trochu jiný,ale stejně mi přijde česko v tomhle šíleně pozadu :/ U nás je to stále něco nového.Klidně bych dala Robíka do některé z těchto školek,ale tady prostě nejsou..S druhým stupněm a středníma školama to je na prd,určitě bys ale našla ,,spoustu" alternativ.Třeba to nebude v duchu reformních škol,ale jsou dnes moderní alternativní školy…každopádně holky dík za názory,čím různorodější,tím lepší.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí