Poradna duly
Jana Čurdová
vendul - 5. jóó? Určitě jste byly nejkrásnější
.. .a gratulujeme
a koukám, že proběhla sádřička - to jsem něco prošvihla nebo jsi nehlásila???
Nikolaa - áááále, nehlásila. Jsem z toho strašně otrávená…
To mám z volejbalu. 11.2. jdu na kontrolu. Prej to je vyvrknutý.
Jediný, co mi vyhovuje je, že nemůžu mejt nádobí. Pěkně to tu Martinovi přes den zašpiním a ráno je to umytý.
![]()
tý jo, to je pěkný vopruz
… já jsem měla tu dlahu a úplně mi to stačilo… ty tři dny co jsem jí měla
… a volejbal mám zakázený, páč si při něm lámu prsty… divný
… no tak snad to budeš mít v pohodě, když to není zlomený… ale nic příjemnýho, to věřím…
Nazdar děvčata, koukám, že se tady chlastá a karnevaluje. Vendulko slušelo vám to a 5 místo je krásné umístnění z tolika lidí. Jsem zvědavá, jak dopadneme my, až nám to půjčíš.
![]()
Ahojky,
tak jsem doma zase po týdenní brigádě na prezidenstský a jsem teda pěkně hotová. Do toho doma petr fakt nic neudělal, takže jsem rovnou prala a prala a uklízela, jako prdlouš.
Vítám tě mezi námi Bedru, máš moc krásnou holčičku. ![]()
Macko, no to nemá chybu. ![]()
holky my ten first bike budeme určitě kupovat, měla ho dostat už k vánocům, ale pak jsem chtěla raději k narozkám, ať to dlouho doma jen tak neleží. Má to pár certifikovaných testů, kterým bych i věřila a to je pro mě rozhodující.
pa K
Vendul gratulace sluselo vam to.
![]()
Jinak ja ten first bike porad nevim.
![]()
U nas se marodi nejaka strevni chripka ach jo nejdriv ela ted sara no ja se z toho picnu.Holky mit dve deti s nemocema je fakt na ranu.
![]()
Lost - mě se ten first bike taky moc líbí, ale myslím si, že je Danule pohybový jelito a že tohle léto odstrkáme na normálním odrážedle. A kdybych měla během léta pocit, že už na to má, tak to prostě koupím v létě. Vždyť o nic nejde, nemusej to přece dostat k narozeninám. K narozeninám mám jen knížku a puzle. A taky mě přijde blbý, aby to teď dostala a mohla si to vzít ven až za 2 měsíce. Když si tím nejsi jistá, tak nestresuj a koupíš to, až si tím jistá budeš.
![]()
Akaca - ježišikriste!!
Tys už zase prala?! Vždyť jsi prala ve středu! Jestli ty to nepřeháníš…
![]()
Vendul: vy jste ale byly krásnééé
já bych to viděla na 1.ne 5.místo
..jinak s praním jsem na tom taky tak že peru neustále,v podstatě ob den ![]()
S tím kolem jsem na tom podobně,Robík ho dostane k narozeninám,ale prostě později,stejně dostane dárky od ostatních,od nás nějakou maličkost a hlavně budu koncem února platit plavání,takže finančně bych ani nezvládla koupit velký dárek…
jimak jsem přišla zase otravovat
holky poslední věc co potřebuju do školy,slibuju,že už vás v blízké době nebudu otravovat ![]()
Dali byste své dítě do reformní alternativní školy (montessoriovská,Waldorfská,daltonská atd..)?
Příspěvek upraven 01.02.10 v 10:27
Werča - moje bývalá šéfová dala všechny svoje 3 děti do tohohle druhu školy a všechny měli pak problémy na normální střední. Nemyslím, že byli hloupé, ale prostě se nedokázali vypořádat s normálním systémem. Takže za mě rozhodně ne.
Tak sem hážu pár foteček ![]()
http://photos-g.ak.fbcdn.net/…585586_n.jpg
http://photos-h.ak.fbcdn.net/…825447_n.jpg
http://photos-c.ak.fbcdn.net/…391471_n.jpg
http://photos-a.ak.fbcdn.net/…445774_n.jpg
Vendul blahopřejeme ke krásnému umístění!!!
Lost je mi tě moc líto!!! My jsme tu chřipku měli minulý týden. Mám pocit, že je teď pořád něco.
Chjo, už aby bylo jaro!!!
Werčo já bych svoje dítě do takového typu školy dala - obzvláť teda Ellču, protože ona je dílo už od malička. Je fakt, že je škoda, že u nás ještě nemáme dotažený systém do konce a že na první stupeň alternativní základky už člověk těžko shání druhý stupeň a pak střední školu. Když ale srovnám třeba lidi u nás v kanceláři, kde nás bylo cca 100 a z toho 14 různých národností, máme se od vyspělejších států co učit. Moji zahraniční kolegové, kteří většinou takové školy absolvovali byli sebevědomí, bez mindráků, schopni samostatné práce, rozvoje a uvažování. Někdo to má škola-neškola, ale pokud se tomu dá trošku pomoct, tak proč ne!
Holky, u nás jsou teď tak příšerné noci, že melu z posledního…
Lost, tak at vás ten bacil, co nejdřív opustí, já jsem s terčou na podzim skončila se střevní chřipkou na víkend na jipce ![]()
Macko, chtělo by to vydechnout, co? a hlídání máš?
Macko,to je právě to.U nás se začaly alternativní školy rozvíjet až po roce 89- asi jako všechno že…Zatímco ve světě už reforma školství nějakou dobu probíhala.Bylo i mnoho učitelů,kteří třeba na nové metody ani nechtěli přistupovat ze začátku.Teď už to je trochu jiný,ale stejně mi přijde česko v tomhle šíleně pozadu :/ U nás je to stále něco nového.Klidně bych dala Robíka do některé z těchto školek,ale tady prostě nejsou..S druhým stupněm a středníma školama to je na prd,určitě bys ale našla ,,spoustu" alternativ.Třeba to nebude v duchu reformních škol,ale jsou dnes moderní alternativní školy…každopádně holky dík za názory,čím různorodější,tím lepší.. ![]()